50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demircik

seni merak ettik elbette, ama sen bir sure siteye giremem, dinlenicem demistin en son;
o yuzden bisey yazmadik cnm

fotolari tabiki sabirsizlikla bekliyoruz;

nasil, agrin,sizin var mi cnm ??

saol tatlım ya arada bir oluyor ama oda normal kontrole gidiyorum gayet iyi diyor doktor bende çok memnunum cnm bugün koyuyorum foto bakarsınız ok zemuszemus

kızlar yükledim resim bi tane kendim çektim pek iyi olmadı ama napiim kimse yoktu çekecek yorumları bekliyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar o kadar yediklerimin üzerine zumba yapayım dedim yazdıktan sonra ama sonra aklıma günlerdir ertelediğim mutfak dolaplarım aklıma geldim.tam 2.5 saattir mutfakta cebelleşiyormuşum yeni bitti işim.valla zumba yapacak hal kalmadı çok yoruldum bi aşağı bi yukarı sil düzelt yıka....canımı okudu mutfak ama değdi.hem bana yaradı hem evime..öpüyorum hepinizi.

bugün yediklerim;
sabah 1 dilim kepekli ekmek ve kahvaltılık
öğlen zeytinyağlı dolma
akşam balık bolca salata ve 1 dilim kepekli ekmek
ara öğünde de biraz fındık yemiştim bir de lahana suyu içtim
şimdi de bitki çayımı yapıcam

bugün bir saat spor yaptım şulecim. bisiklet sürdüm 55 dakika(yediğim aburcuburun kalorisi kadar), 5 dakika da esneme yaptım.guclubacismile

bugün yediklerimiyazayım

sabah: 1dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltı

ara: 2 kuru kayısı,3 fındık,2 ceviz

öğle: 1 kase nesfit

akşam: fırında balık,salata,soda,2 dilim kepek ekmeği

bende bugün spor yapayım dedim.yarımsaat zumba ve yarım saat plates yaptım...iyi oldu biraz sonrada 20 şerden 60 mekik çekmeyi düşünüyorum..

slm bu gün kayıt oldum ve bugün başlıyorum rejime şu anda 60 kilo um herefim 55 nisana kadar bu nu başarmalıyım

bugün yediklerimi yazayım
sabah
sahanda salçalı yumurta(az miktarda)
3 zeytin
bir parça b.peynir
bir parça kaşar peynir
küçük bi kase yoğurt
salatalık
1 fincan çay.
çeyrek ekmek
öğle
bi tabak sebzeli , patatesli bulgur pilavı..
salata
yoğurt..
akşam
salata
1 mandalina..

ayrıca bugün yarım saat zumba yarım saat plates yaptım..farkettim ki uzun zamandır düzgün bi şekilde spor yapmamışım o kadar çok hamlaşmış ki vücudum şu an her yerim tutuk ..bundan böyle en azından 2 günde bir yapıcam hiç olmazsa zumba+plates...

slm bu gün kayıt oldum ve bugün başlıyorum rejime şu anda 60 kilo um herefim 55 nisana kadar bu nu başarmalıyım

hoşgeldin....... inş başarırsın. düzgün beslenme ve spor sart ama

cicim seinde spor listemize alalaım ozaman daha düzenli yaparsın ne dersin?????

cicim seinde spor listemize alalaım ozaman daha düzenli yaparsın ne dersin?????

olabilir ama ben 2 günde bir spor yapabilirim.eşimin işine göre yani..yaz istersen listeye nasıl olsa haftalık liste oluyo demi ben yaptığım ünlerde bildiriri. artık toplamda nekadar ederse...en azından gaza gelip 2 günde birde olsa yaparım düzenli bi şekilde....

Kizlar kilo bildirimi yapan arkadaslar asagida:Bu hafta genelde herkes kilosunu korumus. Haftaya daha cok kilo vermek dilegiyle...
---------------------------------------------------------------------------------------
suleulku 54.4- 54.5- 54.9- 54= bu haftaki birincimiz sevgili suleulku. tam 900 gr vermis
tweety 60.6- 60.4= 200 gr vermis
anchusa 51.7- 52.6- 52.5- 52.4
=100 gr vermis
---------------------------------------------------------------------------------------
sPatz 51.9- 51.9- 51.9- 51.9= hala kilosunu koruyor
leylaela 61- 59.5- 58.5- 58.5= ben vermedigine inanmiyorum, regliden oturu ayni duruyor
Lachesis 57.6- 57.1- 56.5- 56.5= Lachesis de bu hafta oldugu yerde duruyor
Dulci 54.1- 54.1= Dulci de kilosunu koruyanlardan
kuzu 54- 54 =Tarilamadigi icin tahmini kilosunu bize bildirdi

----------------------------------------------------------------------------------------
fznb 57.3- 56.1- 56.1- 56.7= 600 gr almis
oranje 53.2- 52.4- 52.2- 52.8 =600 gr almis
zukseddin 51.5= 1.5 kilo alarak aramiza geri dondu.

Suleulkuyu tebrik ediyoruz efendim

Son düzenleme:

eline sağlık canım...bu hafta pembelerdeyim feci gaza geldim....hedef 1 .5 kilo kaybı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…