50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalim oranje. gorelim seni....ben bu hafta bodrumda olacagim icin herhalde veremem.... ama ondan sonraki haftaya ben de iddaliyim...

inşallah canım yaaa tin tin olmuyo bu iş anladım gıdım gıdım ilerliyorum ve artık olmuyo...sana iyi eğlenceler...

kilo veren arkadaşalrı tebrik ediyorum. ben haftaya bildirim yapacağım.son 2 gündür biraz hafiflediğimi hissediyorum.sonunda oluyor sanırım.

menümü yazayım

sabah: dışardaydık açık büfe kahavaltı vardı öğle ve kahvaltı oldu aslında.hatırladıklarımı yazayım feci yani durum

1 dilim kepek ekmeği,domatesi1 dilim peynir,2 zeytin,1 kaşık yoğurtlu patlıcan,1 kaşık yoğurtlu semizotu,1 kaşık zahter , 1tane kuru patlcan dolması tatlılar: 2 kuru kayısı, 1 kup sütlü bir tatlı,1 çatal bisküvili tatlı, 1 tane incirli tatlı meyveler: 2 mandalina

ara: 1 armut,1 bardak süt

akşam: 1 kase çorba,1 parça ızgara et, 1 kaşık taze fasulye

herkeze tebriklerrrr verende vermiyende alanda....:)

kızlar haftasonu pek yoğun geçti giremedim hiç menülerimide yazamadım...yazmıyımda zaten offf çok kötü durumdayım bütün konsantrasyon iptal durumda bende ağlamak istiyorum....yiyorum yaaaa hep kocamın yüzünden....( bööööğğğğğ((((((

eeeeeee bu lıstede ben yokummmmm allah allahhh aranıza almıycakmısınız benııı yaklasık 1.5 haftadır bu sıteye takılıyorum benı bı cıddıye alan melahat var galıbaaa pooffffff

yeni gelen arkadaşlara ben hoşgeldiniz diyorum hepimiz adına
aramıza almamak gibi bir durumda söz konusu değil ayrıca
eminimki yoğunlukta göz kaçmıştır....
olabilir....

Hosbuldum arkadaslar. Su anki kilom 58,5, boyum 1,65 hedefim 56 kiloya düsmek ama bu kisimda özellikle zorlaniyorum... Önerileriniz olursa cok sevinirim..
Ilknoer umarim birlikte veririz incecik oluruz insallah !

Son düzenleme:

şulecim tebrikler hayatım alkisalkisalkis

anchusa teşekkürler liste için.

Kizlar size katilabilir miyim ?

kızlar bu zumba nedir kaç dakıka yapılıyor bende katılmak ıstıyorum aranıza boyum 1,66 kılom 57,5

hoşgeldiniz kızlar. zumba dans gibi aerobik hareketleri var, 30 dakika internette ararsan var kellogs kızları yapıyor.

eeeeeee bu lıstede ben yokummmmm allah allahhh aranıza almıycakmısınız benııı yaklasık 1.5 haftadır bu sıteye takılıyorum benı bı cıddıye alan melahat var galıbaaa pooffffff

kilo bildirimini özel mesaj yoluyla anchusa arkadaşımıza yaptın mı peki?

hayir

hoşgeldiniz kızlar. zumba dans gibi aerobik hareketleri var, 30 dakika internette ararsan var kellogs kızları yapıyor.

kilo bildirimini özel mesaj yoluyla anchusa arkadaşımıza yaptın mı peki?

hosbulduk.. tamam bakarim bi, ise yariyorsa denemek lazim :)
peki sistem nedir, anchusa´a mesaj atiyoruz sonra hangi araliklarda atiyoruz kontrol icin ?

o zaman celallenmeyeceksin arkadaşım bilmeden. kaç kere söyledik anchusaya kilolarınızı yazın diye.

hosbulduk.. tamam bakarim bi, ise yariyorsa denemek lazim :)
peki sistem nedir, anchusa´a mesaj atiyoruz sonra hangi araliklarda atiyoruz kontrol icin ?

şimdi anlatıyorum ikinize de,
cuma sabahı tartılıyoruz, eski kilomuzu ve o hafta verdiğimiz kilomuzu, kaç olduğumuzu anchusaya mesaj atıyoruz. o listeleri yayınlıyor 2-3 gün içerisinde.
yaptığımız sporları şuleulku arkadaşımıza bildiriyoruz. her gün yediklerimizi de buraya yazıyoruz ki, haftanın koçu okusun değerlendirsin, önerilerde bulunsun ve uygun olmazsa size spor gibi cezalar versin diye.

bir de ihtiyacınız olan şeylere göre spor önerebilirim size, karın için, kalça için, sadece kilo vermek için vs... yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
bir üst bacağa bulamadım onu da buldum da benimkileri eritmeye yetmedi

benim sorunlu bölgem karnim ve belim.. bir öneriniz varmi acaba ?

hoşbulduk canım baktım dans gıbı zevklı bısyee benzıyo yarın baslıyım bende zumbaya alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…