hoşbulduk canım baktım dans gıbı zevklı bısyee benzıyo yarın baslıyım bende zumbaya alkisalkisalkis
karnını içerı çek ben bu yontemle baya erıttım otururken falan çek içeri aklına geldıkce nefes al
benim sorunlu bölgem karnim ve belim.. bir öneriniz varmi acaba ?
hoşbulduk canım baktım dans gıbı zevklı bısyee benzıyo yarın baslıyım bende zumbaya alkisalkisalkis
kızlar menü yazmakta buara zorlanıyorum bu hafta gelen giden bi koşturmaca var ve sürecekte oyüzden haberiniz olsun ben bu hafta düzenli bulunamıcam
merhaba bayanlar.. beni de aranıza alır mısınız? ben de birsüredir rejimdeyim forumu takip ediorum birlikte çalışmanın daha verimli olduğunu gördüm sizlerle birlikte sürdürürsem daha iyi sonuç alacağıma inanıorum...
merhaba bayanlar.. beni de aranıza alır mısınız? ben de birsüredir rejimdeyim forumu takip ediorum birlikte çalışmanın daha verimli olduğunu gördüm sizlerle birlikte sürdürürsem daha iyi sonuç alacağıma inanıorum...
pardon omurga yazmışım kaburga demek istedim...kızlar omurga açık-kapalılık diye bişi varmış...eğer omurgan açıksa karın bölgende daha çok yağlanma olabiliyormuş ve daha geniş görünüyormuşuz..omurgamızın arasında 2,5 cm bir ayrıklık oluyormuş onun kapalı olması gerekiyormuşçbir kaç hareketle kapalı hale geliyormuş..ben kontrol ettimde 3 parmağım araya girecek kadar geniş...denicem bakalım gerçekten dediği gibi ise çok mutlu olucam çünkü azcıkta olsa daralmak güzel olur..plates yaparken ebru şallı öyle dedi yanlış anlamadıysam tabii....
akşamı yazmamışsın ama heralde az yiyeceksindir . beğendim ben menünü küçük bi parça çikolatadan bişey çıkmaz olur o kadar.işte bugün yediklerim
sabah: 1 dilim kepekli ekmek ve kahvaltılık
öğlen: çorba ve 5 adet yaprak sarması
ara öğün: bitki çayı ve 3 adet bisküvi
bir küçük parça çikolata yedim birde napiim dayanamadım :kedi:
tabi birde yarım saat leslie ile yürüdüm
bu ne ????? menümü? kumpiride çok az yemişsin.o nesfitini yiyene akdar kahvalını yapsaydın yasevgili koç menüm
sabah öğlen...0 yağlı süt le nesfit
ara...elma
akşam...izmir kumrusu,5 6 kaşık kumpir
((((
spor sıfır
(((
beğendimbugün yediklerim;
sabah 1 dilim kepekli ekmek ve kahvaltılık
öğlen zeytinyağlı dolma
akşam balık bolca salata ve 1 dilim kepekli ekmek
ara öğünde de biraz fındık yemiştim bir de lahana suyu içtim
şimdi de bitki çayımı yapıcam
bunu da beğendim. gerçiç ebn nesftle öğün geçiştirilmesine karşıyım.bugün yediklerimiyazayım
sabah: 1dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltı
ara: 2 kuru kayısı,3 fındık,2 ceviz
öğle: 1 kase nesfit
akşam: fırında balık,salata,soda,2 dilim kepek ekmeği
yap tabi sporunu off ben yapamıyorum bu aralar içim içimi yiyormenünüde beğendim tatlımbugün yediklerimi yazayım
sabah
sahanda salçalı yumurta(az miktarda)
3 zeytin
bir parça b.peynir
bir parça kaşar peynir
küçük bi kase yoğurt
salatalık
1 fincan çay.
çeyrek ekmek
öğle
bi tabak sebzeli , patatesli bulgur pilavı..
salata
yoğurt..
akşam
salata
1 mandalina..
ayrıca bugün yarım saat zumba yarım saat plates yaptım..farkettim ki uzun zamandır düzgün bi şekilde spor yapmamışım o kadar çok hamlaşmış ki vücudum şu an her yerim tutuk ..bundan böyle en azından 2 günde bir yapıcam hiç olmazsa zumba+plates...
oranjecim spor listesini hafta içi yapıyorum pazartesinden cumaya kadar.... bugün listeye yazarım seni.... birde bölgesel incelmek istersen onunda ölçülerini ver ne kadar inceldiğini takip edelim..
slim in 6 slim pack. google yazarsan linkini bulabilirsin benim karın kaslarım oldu sayesinde :)
günaydın kızlar..
hoşgeldin aramıza...birlikte hareket etmek işe yarıyor gerçekten ben bu topiğe grdiğimde 54 kilo idim uzun zamandada olsa verdim ama spor+düzenli ve sağlıklı beslernerek eminim daha kısa bi sürede istediğine ulaşırsın...şimdiden kolay gelsin...:))
hosbulduk :) simdi kac kilosun acaba ? bu topikten cok ümitliyim :)
tebrikler hepinize az da olsa çok da olsa azminizden dolayı kutluyorum ..bu hafta bende spor listesine gircem pek umutlu değilim zaman açısından ama denemekte fayda var.........................11.10..........12.10..........13.10.............14.10..........15.10.....TOPLAM
şule.................45...............60................45.................45...........45..........240 DK
lachesis...........75...............90...............75................110............20..........370 dk
anchusa...........50...............50...............50.................50.............50.........250 dk
tweety................................45................45................160............78.........328 dk
dulcina.............45...............40..................................................................85 dk
zukseddin..................................................................33...............48.........81 dk
peppermint......64.................................30..................30.............................124 dk
veeee bu haftanında 1. LACHESİS :hooray:....
. TEBRİKLER ŞEKERİM
tebrikler hepinize az da olsa çok da olsa azminizden dolayı kutluyorum ..bu hafta bende spor listesine gircem pek umutlu değilim zaman açısından ama denemekte fayda var...
yaaa ben dün ilk uzun süre spor yapınca bu gün kütük gibi kalktım..her yanımda sanki taş var heel gbeğim ve bacaklarım dokunduğum yer acıyo.gülemiyorum bile kaslarımı çok zorladım galiba ...ama eski platesçi olarak doğru yaptığımdan eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?