50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar menü yazmakta buara zorlanıyorum bu hafta gelen giden bi koşturmaca var ve sürecekte oyüzden haberiniz olsun ben bu hafta düzenli bulunamıcam

benim sorunlu bölgem karnim ve belim.. bir öneriniz varmi acaba ?

slim in 6 slim pack. google yazarsan linkini bulabilirsin benim karın kaslarım oldu sayesinde :)

hoşbulduk canım baktım dans gıbı zevklı bısyee benzıyo yarın baslıyım bende zumbaya alkisalkisalkis

evet çok keyifli.

kızlar menü yazmakta buara zorlanıyorum bu hafta gelen giden bi koşturmaca var ve sürecekte oyüzden haberiniz olsun ben bu hafta düzenli bulunamıcam

tamam canım burda yokken fazla kaçırma :)

merhaba bayanlar.. beni de aranıza alır mısınız? ben de birsüredir rejimdeyim forumu takip ediorum birlikte çalışmanın daha verimli olduğunu gördüm sizlerle birlikte sürdürürsem daha iyi sonuç alacağıma inanıorum...

günaydın kızlar..
hoşgeldin aramıza...birlikte hareket etmek işe yarıyor gerçekten ben bu topiğe grdiğimde 54 kilo idim uzun zamandada olsa verdim ama spor+düzenli ve sağlıklı beslernerek eminim daha kısa bi sürede istediğine ulaşırsın...şimdiden kolay gelsin...:))

kızlar ben bu sabah tartıldım 52,3 çıktım geçen gün başka bi neden den dolayı ağır çıktım galiba..ama bundan sonra bende elimden geldiğince spor yapıcam
sule cim ekledinmi beni listeye ona göre bildireyim sana spor yapınca..

kızlar omurga açık-kapalılık diye bişi varmış...eğer omurgan açıksa karın bölgende daha çok yağlanma olabiliyormuş ve daha geniş görünüyormuşuz..omurgamızın arasında 2,5 cm bir ayrıklık oluyormuş onun kapalı olması gerekiyormuşçbir kaç hareketle kapalı hale geliyormuş..ben kontrol ettimde 3 parmağım araya girecek kadar geniş...denicem bakalım gerçekten dediği gibi ise çok mutlu olucam çünkü azcıkta olsa daralmak güzel olur..plates yaparken ebru şallı öyle dedi yanlış anlamadıysam tabii....

pardon omurga yazmışım kaburga demek istedim...

akşamı yazmamışsın ama heralde az yiyeceksindir . beğendim ben menünü küçük bi parça çikolatadan bişey çıkmaz olur o kadar.

sevgili koç menüm
sabah öğlen...0 yağlı süt le nesfit
ara...elma
akşam...izmir kumrusu,5 6 kaşık kumpir
((((
spor sıfır
(((
bu ne ????? menümü? kumpiride çok az yemişsin.o nesfitini yiyene akdar kahvalını yapsaydın ya
beğendim
bugün yediklerimiyazayım

sabah: 1dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltı

ara: 2 kuru kayısı,3 fındık,2 ceviz

öğle: 1 kase nesfit

akşam: fırında balık,salata,soda,2 dilim kepek ekmeği
bunu da beğendim. gerçiç ebn nesftle öğün geçiştirilmesine karşıyım.
yap tabi sporunu off ben yapamıyorum bu aralar içim içimi yiyormenünüde beğendim tatlım

oranjecim spor listesini hafta içi yapıyorum pazartesinden cumaya kadar.... bugün listeye yazarım seni.... birde bölgesel incelmek istersen onunda ölçülerini ver ne kadar inceldiğini takip edelim..

günaydın bu arada herkese.....

yaşasın bu tpoikte ilk defa 1. oldum çok sevinçliyim.....:lepi:kaydirigubbakcemile2hihoyyytturkbayragi:hooray:

oranjecim spor listesini hafta içi yapıyorum pazartesinden cumaya kadar.... bugün listeye yazarım seni.... birde bölgesel incelmek istersen onunda ölçülerini ver ne kadar inceldiğini takip edelim..

tamam canım...akşam ölçerim mezurayla benbir noktada değilde orantılı kilo alıyorum ama ölçerim gene kalça+göbek ....sağol tatlım..:teselli:

hosbulduk :) simdi kac kilosun acaba ? bu topikten cok ümitliyim :)

hosbulduk :) simdi kac kilosun acaba ? bu topikten cok ümitliyim :)

ramazandan önce başlamıştım...54 buçuk falandım...çizelgemi yapmaya başladığımda 54 olmuştum..bu sabah tartıldım 52,300 çıktım...ama be spor yapamadım işten dolayı .gün boyu hareketsizlikte var tabi. ondan veremedim pek..şu an bebiş düşünüyoz ondan daha bi hızlandırdım...inş bakalım nolcak...bu ay içinde 49 olmayı planlıyorum inşallahh..sende çizelgeni yap istersen.daha net görürüsün zamanla ne verip aldığını.

......................11.10..........12.10..........13.10.............14.10..........15.10.....TOPLAM
şule.................45...............60................45.................45...........45..........240 DK
lachesis...........75...............90...............75................110............20..........370 dk
anchusa...........50...............50...............50.................50.............50.........250 dk
tweety................................45................45................160............78.........328 dk
dulcina.............45...............40..................................................................85 dk
zukseddin..................................................................33...............48.........81 dk
peppermint......64.................................30..................30.............................124 dk

veeee bu haftanında 1. LACHESİS :hooray:....

. TEBRİKLER ŞEKERİM

tebrikler hepinize az da olsa çok da olsa azminizden dolayı kutluyorum ..bu hafta bende spor listesine gircem pek umutlu değilim zaman açısından ama denemekte fayda var...
yaaa ben dün ilk uzun süre spor yapınca bu gün kütük gibi kalktım..her yanımda sanki taş var heel gbeğim ve bacaklarım dokunduğum yer acıyo.gülemiyorum bile kaslarımı çok zorladım galiba ...ama eski platesçi olarak doğru yaptığımdan eminim..

HAMLAMIŞIN şekerim ondan..... uzun zamandır o kaslrını çalıştırmadığındandır strech yap bol bol kaslrını ger ozaman geçer.....

lachesis şekerim senin ölçülerin gelmedi bu hafta......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…