50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet daha okunakli
excel dosyasi olark mi yukledin?? Oyle bir opsiyon varsa haftaya bir deneme yaparim

ellerine sağlık canııım

sulecim kutluyorum canım seni 900g vermişsin

buarada herkese günaydıııın

Son düzenleme:

sadece hafta içi yapılan sporlar mı yazılıyor ben cumartesi de 75 dk spor yapmıştım
da
yazdım da buraya sulecim

NUTELLAM sakın yerinde gözüm var sanma tatlım
birinciliğini kutluyorum papatyam Şeniz

sadece hafta sonu yapılan sporlar yazılmıyomu diye merak ettim

gorursun bak cok kolay olacak...
niye daha onceden yaptirmamisim diyeceksin...

canimm insallah dedigin gibi olur.
internette %90 olumlu yorumun yaninda %10 da olumsuz yorum var, hatta cok kotu moral bozucu yorumlar var,
esim kiziyor, okuma onlari diyorr

sagol lachesiscigimmm
insallah cok hayirli olur benim icin canimm

45 dakika plates yaptım şulecim. 1 saat yapamadım çünkü topu söndürmüştüm :)
neyse daha da yapıcam inşallah, bisiklet falan, birinciliği kimseye kaptırmamam lazım guclubacismile

valla cnm evde olsam, belim iyi olsa ben acayip rekabetci bi yapiya sahibimdir ama bu konuda rekabet yapamiyorum sana :-((

bu arada tebrik ederim bu hafta da 1.ligi birakmadinn

sule cnm sen de kilo verme sampiyonu olmussun, sen, de tebrik ederim

evet daha okunakli
excel dosyasi olark mi yukledin?? Oyle bir opsiyon varsa haftaya bir deneme yaparim

Word´de bir basit tabela yaptim buraya ekledigimde cizgiler falan cikmiyordu ama üstteki en sagdaki "TABLE´i tiklayinca, tabela haline geldi. Excelden de olur mutlaka, hatta orada kilo hesabi bir kere ayarlanirsa, sonuclari otomatikman gösterebilirsin. sadece yeni bilgileri kaydettigin icin, daha kolay da olabilir yani..

nilufert ben bu hafta sonu menumu yazmayacagim/ cok cok kotuydu...mafoldumben ustelik spor da yapamadim hafta sonu..
kızlar öle aman aman bi kilomuz olmadığı için h. sonu yediklerimizin üstüne çok gitmiyorum ben.
buarada herkes benim kilom aleme ibret olsun 1 ay dikkat etmedim gerçi 2 ay falan dikkat etmedim. ilk ay hep aynı kilodaydım korumadaydım ama sonraki ay hopp aldı

zaten ben excelde yapiyorum ve kopyaliyorum bunlari ama table kodu eklemeyi hic denemeistim. haftaya denerim canim.

evet lachesis yaa bu ne azim boyle. bodrum sonrasi ben de seni kendime ornek alacagim ve spora baslayacagim.. aferin sana

güzel olmuş gerçekten...eline sağlık....

teşekkür ederim canım.
evet kuzum haftasonları sporları yazılmıyor, çünkü tatil:) sen yap ama yine de ben de yapıyorum

valla cnm evde olsam, belim iyi olsa ben acayip rekabetci bi yapiya sahibimdir ama bu konuda rekabet yapamiyorum sana :-((

bu arada tebrik ederim bu hafta da 1.ligi birakmadinn

evet lachesis yaa bu ne azim boyle. bodrum sonrasi ben de seni kendime ornek alacagim ve spora baslayacagim.. aferin sana

teşekkür ederim kızlar. şuaralar vücudumdan pek memnunum, eşim de sağolsun çok övüp motive ediyor beni :)
bir de bendeki kondisyon bisikletini tvnin yanına aldım, her tv, film, dizi vs izlediğimde yapmaya çalışıyorum, gözümün önünde olduğumdan kaçamıyorum :) hem böylece zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan, oturarak yapıldığı için de tansiyon düşmesi vs de olmuyor güzel oluyor.

cicişler öğlen arası gidip plates topu aldım...55 cm anca olur diye düşündüm...bakalım sonuçlar inşallah mutlu eder...

cicişler öğlen arası gidip plates topu aldım...55 cm anca olur diye düşündüm...bakalım sonuçlar inşallah mutlu eder...

canım yalnız sen bebek düşünüyorsun o yüzden plates topuna yüz üstü yatılan sporları yapma olur mu? karna baskı oluyor çünkü o zaman. diğerlerinde sorun olmaz sanıyorum.

ben kaçtım kızlar, saç ve cilt analizine gidicem, bakalım bana neler kakalamaya çalışacaklar, öpüldünüz :)

ben de h.sonlari yapiyorum ama genelde 1 gun sadece..

bisikleti iyi yapiyorsun cnm

biz de kosu bandi istiyoruz esimle,
esim evde spor yapamamaktan cok muzdarip; erkekler bizim gibi videolardan aerobik su bu da yapamiyorlar ya,
kosu bandi istiyor o da..

gerci evimizde fazla yerimiz de yok ama :-(

cnm masallah guzelligin hic bozulmaz ins... benim de esim fizigimi ovuyor ama keske biraz ovmese, kola aldin zayifla falan dese de hirs yapip zayiflasamm

canım yalnız sen bebek düşünüyorsun o yüzden plates topuna yüz üstü yatılan sporları yapma olur mu? karna baskı oluyor çünkü o zaman. diğerlerinde sorun olmaz sanıyorum.

dünde yaptığımda pek zorlamamaya çalıştım dikkat ederim olmadı kalsın doğum sonrası çok lazım olcak....bu ay bi umut var içimde bişiler olcak gibi hayırlısı inş....bekletmez bizi inş...ama unuttum bu ay pek geçen ay gibi düşünmüyorum geçen ay çok takmış durumdaydım kafaya..bu ay hiç konusu bile geçmedi eşimle bebek konusunda...sen tam olarak ne zaman düşünüyorsun başladınmı çalışmalara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…