yaş olarak öylesin :)
hu huuu naber kızlarr ben döndüm aranızaa artık iyileştim sayılır yaa o yüzden şu kalan üç kiloyuda atayım diyorum şu an 53 kiloyum çizelgede yine sorunum var zaten zorla yapmıştım biliosunuz hadi bakalım nasıl değişiyor bu kim yardım edecek bana hadi biriniz tarif edinde değiştireyim canlarım yaa bu arada yeni gelen çok olmuş hoşgeldiniz kızlaar olumunekankayizsmile
hani fotolar kuzuuumm
eski gecmis olsun mesajlarimizi gordun umarimm
haa bu arada kizlar,
bu aralar 1 haftadir benim bir sorunum var,
karnim davul gibi sis; koca bi karinla geziyorum
bagirsak sorunum da yok halbu ki
acaba hava serin usutuyor muyum,
neden boyle oldu anlamadim
gazdır o tatlım ya dediğin gibi havalar serinledi yaa ondan üşüttüysen olur bir süre sonra düzelir bünye ancak alışıyor yeni havaya yerimseniben
ayrıca sanada geçmiş olsun peppercım yaa hayırdır nedir gözle ilgili bir sorunmu var????
hmm evet sanirim gaz cnm evet,
o da tarti da agirlik yapiyor ama :-(
sagol cnm;
gozlerim bozuk, lazerle duzelttiricem insallah
hamileyken yapilamiyor bu ameliyatlar, cocuk olmadan yaptirip kurtulayim dedim.
aynen oyle...anchusa benim cnm vefakar arkadasim, basini cok agrittim ama;
int.de bi adam bi yazi yazmis,
bikac sene once lazer olmus; simdi gozunde keratokonus rahatsizligi cikmis (korneanin asiri incelmesi devamli sekilde; ve one dogru sivrilmesi ) kornea nakline, korluge kadar giden bi rahatsizlikmis Allah korusun.. sakin lazer olmuyor diyor
sonra arastirdim; keratokonus genetik bi hastalikmis ve 20 li yaslarda cikiyormus; kornea incelmesi oldugu icin bu hastalara lazer yapilmasi cok buyuk bir tibbi hataymis
soyle yorum yaptim ben;
bu adam lazer yuzunden keratokonuz olmadi, rahatsizligi varken lazer oldu ve rahatsizligini artirdi.
sence ??
bende aynı şekilde bilgilendirilmiştim..gözlükçü aynı şekilde söylemişti..lensi bile hiç önermiyoruz dedi..lazer içinde kesin çözüm değil 35 yaşını doldurmuş olmak ve göz derecesinde 2 yıl kadar hiç ilerleme olmamış olması gerekiyor demişti doktor..tabi senin için en iyisi nasıl sa öyle yap benim iş yerimdeki bi arkadaş lazer olmuş ve iyi şuan diyo tekrar olması gerekiyormuş ama..göz bebeğini yerinden çıkarıyorlamış kendim hiç bişi hissetmedim ama ennesi ameliyatı izlemiş göz bebeğinini üst tabakasını kesip bişi yapıp geri taktılar demiş...çok ilginç geldi bana...umarım en iyi şekilde kurtulursun...kafaya koyduysan yaptır...geçmiş olsun cnm bnm eşimde bu işlerle uğraşıyor gözlük malzemeleri yapıyoruz biz yani göz konusuyla baya bir haşır neşir o bu konuda şöyle düşünüyor çoğu göz doktoru gözlük takıyor peki onlar neden ameliyat olmuyor acaba diyor yani bu ameliyatın çok kısa ve basit görünmesine nazaran acayip riskleri var seni caydırmak gibi olmasın ama sadece bunuda göz ününde bulundurmanı istedim( gerçi sen baya bir araştımışsındır) eminim seni çok rahatsız ediyordur ama doktorun kendi bile buna cesaret edemezken biz cesaret ediyoruz çok ilginç dimi ne bileyim yaa ama seni çok iyi anlıyorum insanın rahatsız olduğu bir şeyle yaşaması öyle rahatsız ediyor ki bundan kurtulmak için bazı şeyleri riske atılabiliyoruz umarım senin için bir kurtuluş olur risk olmaz cnm biliyorsun bende ciddi bir ameliyat geçirdim ve bu benim kararımdı ve hayatımda aldığım en güzel kararlardan biriydi umarım senin içinde böyle olur herşeyin güzel geçmesini diliyorum haklısın bebekten sonra çok zor oluyor madem karar verdin bir an önce yaptır kurtul cnm şimdiden geçmiş olsun :teselli:
geçmiş olsun cnm bnm eşimde bu işlerle uğraşıyor gözlük malzemeleri yapıyoruz biz yani göz konusuyla baya bir haşır neşir o bu konuda şöyle düşünüyor çoğu göz doktoru gözlük takıyor peki onlar neden ameliyat olmuyor acaba diyor yani bu ameliyatın çok kısa ve basit görünmesine nazaran acayip riskleri var seni caydırmak gibi olmasın ama sadece bunuda göz ününde bulundurmanı istedim( gerçi sen baya bir araştımışsındır) eminim seni çok rahatsız ediyordur ama doktorun kendi bile buna cesaret edemezken biz cesaret ediyoruz çok ilginç dimi ne bileyim yaa ama seni çok iyi anlıyorum insanın rahatsız olduğu bir şeyle yaşaması öyle rahatsız ediyor ki bundan kurtulmak için bazı şeyleri riske atılabiliyoruz umarım senin için bir kurtuluş olur risk olmaz cnm biliyorsun bende ciddi bir ameliyat geçirdim ve bu benim kararımdı ve hayatımda aldığım en güzel kararlardan biriydi umarım senin içinde böyle olur herşeyin güzel geçmesini diliyorum haklısın bebekten sonra çok zor oluyor madem karar verdin bir an önce yaptır kurtul cnm şimdiden geçmiş olsun :teselli:
aynen oyle...
ama ameliyat oncesi dogru duzgun test yaptirsalardi cikardi bu rahatsizlik...
bu arada bendede var gobek problemi bugunlerde...
bende aynı şekilde bilgilendirilmiştim..gözlükçü aynı şekilde söylemişti..lensi bile hiç önermiyoruz dedi..lazer içinde kesin çözüm değil 35 yaşını doldurmuş olmak ve göz derecesinde 2 yıl kadar hiç ilerleme olmamış olması gerekiyor demişti doktor..tabi senin için en iyisi nasıl sa öyle yap benim iş yerimdeki bi arkadaş lazer olmuş ve iyi şuan diyo tekrar olması gerekiyormuş ama..göz bebeğini yerinden çıkarıyorlamış kendim hiç bişi hissetmedim ama ennesi ameliyatı izlemiş göz bebeğinini üst tabakasını kesip bişi yapıp geri taktılar demiş...çok ilginç geldi bana...umarım en iyi şekilde kurtulursun...kafaya koyduysan yaptır...
benim 1.67 boyum, senin?
@ demircik hosbulduk
@peppermint bendeki seyden olmasin : bana bazen sütlü ürünler dokunuyor agrilar yüzünden kishin gece kalkip 3de babami yanima alip yürüyüsh yaptigim oldu, shishmishtim ve patliyacak gibi hissediyorum öyle zamanlarda günlerce doktora göründüm, birsey tespit edemedi, yedigimde de bishey yoktu zaten. Doktor, bu olsa olsa Laktoz intoleransidir dedi, daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz:
Laktoz intolerans (st iememek)-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Simdi Laktozsuz süt icmeye gayret ediyorum ve kücük "laktaz" .haplari aldim, hazir evya misafirlikte sütlü ürün tükettigimde hemen öncesinde bir hap yutuyorum, bu sorunlarim azaldi. yoksa arada oluyordu ve dayanilmaz birseydi..
pepper cnm dedim ya sen çok araştırmışsındır ve senin için en iyisi neyse onu yaparsın zaten cnm hayırlısı olsun yaa bir an önce gir o zamanda kurtul gerçekten görmemek ve lens kullanmak çok zor böyle yaşamaktansa ameliyatını ol kurtul sonuçta her ameliyatın riski var e olmayalımmı yani haklısın ben çok hak verdim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?