50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz da gozlukculerin lazere karsi cikmasi suna benziyor oranje cnm;
kuaforlerin kesinlikle duzlestirici kullanmayin demelerine,

bilmem anlatabildim mi

tabii canım...alternatifler çok...bilinçli yapılınca bence bi sorun çıkmaz..anlıyorum seni..benimde gözler bozuk 1,25 miyop ve astiğmat var...bana astiğmat olduğu için öyle demişti galiba lens için ...daha kötü duruma getirir diye...bende gözlük kullanıyorum iş yerinde çalışrken onun dışında zor geliyo..benim derece çok ileri değil ama anlıyorum..hem mükemmel görmek varken neden kusurlu bir görme ile yaşayasın ki...inşallah mutlu bir şekilde çıkarsın o operasyondan ...

bugünkü sporlarımı yazim
30 dk leslie 40 dk stepper 30 Dk karın kol ve bacak hareketleri 100 dk spor yapmışım yuuuupiiiihihoyyyt

SULECİME DUYURULUR

Son düzenleme:
afferin kizz;

sen de astin kendini..

SAĞOL TATLIM BEN SPOR YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM ZATEN
AMA RAMAZAN GİRSİ YA ARAYA SONRA DA TUTAMADIĞIM ORUÇLAR FALAN DERKEN 2 AY SPOR VE DİYETTEN UZAK KALDIM
NASIL BAŞLICAM DİYE DÜŞÜNÜRKEN ÇOK ŞÜKÜR ARANIZA GERİ DÖNDÜM VE SPORA BAŞLADIM
ŞU SPOR LİSTESİ DE ÇOK İYİ OLMUŞ KİMİN AKLINA GELDİYSE AKLINI ÖPEYİM ONUN
İNŞAN DAHA HIRSLI YAPIYOR EGZERSİZLERİNİ
SÜPER YANİ kaydirigubbakcemile2:dance::sm_cool:hihoyyyt

Son düzenleme:

he heee,

spor listesini ben baslatmistim.

sonra islerim yogunlasinca sulecim devraldi sagolsunnn opuyorum onu burdan opuyorumnanaktan

koşmak çok güzel gerçekten ben de istiyorum aslında da, çok ses çıkarıyor falan dediler çekindim. bir de düz duvara bakıp koşabilir miyim emin olamadım, o yüzden bisikleti de tvye aldım yoksa hiç kullanmıyordum.

biz 3 aydır deniyoruz ama bu ayda pek ümitli değilim bekliyorum bakalım:S

haa bu arada kizlar,

bu aralar 1 haftadir benim bir sorunum var,

karnim davul gibi sis; koca bi karinla geziyorum
bagirsak sorunum da yok halbu ki

acaba hava serin usutuyor muyum,
neden boyle oldu anlamadim

canım havluyu ısıt iyice karnına sar iyi geliyor baya.

canım bu hastalıktan benim arkadaşımda çıktı kornea nakli oldu, onun ameliyatla etkisi olduğunu sanmıyorum, evet ırsi bir rahatsızlık ve 20li yaşlarda çıkıyor.

ben bu göz ameliyatının o kadar korkulcak bişey olduğunu sanmıyorum. ben olsam saniye düşünmezdim. burun ameliyatı oldum onun ne kadar riski vardı, demircik göğüs oldu o da çok riskli. bu ameliyatlar narkozla vs yapılan ciddi ameliyatlar bir de. doğum yapıcaz doğum da riskli ona bakarsan, herşeyde biraz risk vardır. ki bu ufak operasyon sayılıyor artık. benim bir sürü tanıdığım oldu memnun olmayan tanımadım, her gün lens tak çıkar çekilir mi yahu, ol kurtul bence daha fazla düşünüp kendini strese sokma. yazılanları da okuma. doğum yaparken ölenler var, doğum da yapmayalım o zaman olur mu öyle şey. her şeyi bu kadar düşünme bebeğim gel öpiyim yanağından Şeniz

bugünkü sporlarımı yazim
30 dk leslie 40 dk stepper 30 Dk karın kol ve bacak hareketleri 100 dk spor yapmışım yuuuupiiiihihoyyyt

SULECİME DUYURULUR

sen 100 yaptıysan ben 120 yapıyım o zaman sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
aaa genelde de dikkat ettim, sut icince sisiyorum hep
bu aralar gunde 1 bardak sut icmeye baslamistim hem de

olmazsa doktoruna bir danis veya denemek icin laktoz icermeyen sütlerden bir ic dene, onun zarari olmaz. bendeki rahatsizlik cok kötüydü sanki karnima balon kadar hava dolmustu cikmiyordu.. ihmal etme sakin...

sen 100 yaptıysan ben 120 yapıyım o zaman sempatiksalakcinni

yap tatlım yap

ne mutlu bana sayemde daha hırsla ve daha çok spor yapıcaksın
sonuçta sağlıklı yaşam için spor şart

ama bunu demeden edemicem
belki yatmadan önce bi yarım saat daha plates yapabilirim:jeyyar:

Son düzenleme:
tatlım sportif nutellam yaptırdın mı cilt ve saç analizini nerde yaptırdın ve nasıl yapılıyor bunlar aaayyyyh çok soru sordum
yok bende düşünüyorum da yaptırmayı saçım çok seyrekleşti

Son düzenleme:

ayy nasıl imreniyom size bi bilseniz zaman bulamıyom ben walla akşamdan akşma o da halim kalırsa anca....ama bravo walla..alkisalkisalkis

eheh o zaman ben yarın tam 5 saat spor yaparım :) guclubacismile
yapamam tabi şaka, yapabilirim de sen 6 saat yap en iyisi

tatlım sportif nutellam yaptırdın mı cilt ve saç analizini nerde yaptırdın ve nasıl yapılıyor bunlar aaayyyyh çok soru sordum
yok bende düşünüyorum da yaptırmayı saçım çok seyrekleşti

eczaneye gelmişlerdi canım orda yaptırdım gerçi bildiğim şeylerden farklı bişey söylemediler yani:S

ayy nasıl imreniyom size bi bilseniz zaman bulamıyom ben walla akşamdan akşma o da halim kalırsa anca....ama bravo walla..alkisalkisalkis

sağol tatlım

bende açıkçası başlarken pek istekle başlamıyorum ama yaptıkça insan açılıyor
yaptıkça yapasım geliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…