kızlar bana cuma günü arkadaşlarım gelecek.
annem de burda bana yardım edecek.daha doğrusu en önemli şeyleri o yapacak.yapmayı palnladıklarımı yazayım. siz bana fikir verin olur mu? ben akşamları girebiliyorum ama geçmişi okuyorum.yarın da yazarsanız okurum.
ıspanaklı açma börek
yaprak sarması
mercimekli köfte
kadayıflı muhallebi
yaş pasta
elmalı kurabiye
salatalık turşusu
börek dışındakilerin hepsi 1 gün önceden hazırlanacak.böreği annem ben okuldayken pişirecek.
tuzlu bir şeyler daha yapmalı mıyım? daha önce bir kaç kişinin evine gitti.çok bol çeşit yapıyorlar.salata tarzı falan bir şeyler mi eklemeliyim? yoksa poğaça gibi mi?
kremelı tavuk 1 tabakmı?oolsun okadar.bu aralar diyet yapamiyorum kizlar,
menulerime nazar degdi
bugunku menum
sabah
limonlu yesil cay,
2-3 ad. cekirdekli galete
ara
-
ogle
kremali tavuk yemegi
3 kasik pilav
1 bardak ayran
ara
yarim dilimden az kabak tatlisi
aksam
mercimek koftelerim var hala, yesem mi ??
canımmm benim iştahımız kesildi gibi dimi sanki.iştah konusunda seni kendime çok benzetiyorum.bugün yediklerim:
sabah 3 ceviz
öğlen muz
akşam 1 tabak mantı ve yeşil salata yedim.
çay yanında bişeyler yiyebilrim hafiften :)
bu ne ayy.labneler ezmeler okurken kafam karıştı.ay bende yediklerimi yazim bari
2 dilim çavdarlı 1 silim beyaz ekmek biraz peynir birkaç zeytin
azcık bal labne ve fıztıkezmesi 2 fincan çay 2 mink salatalık bu kahvaltıydı
ara bir muz yarım saat sonra
bir armut 1 saat sonra küçücük bi kase nesfit
1 saat sonra da yarım bardak süt
öğle yemeği yamadim bugün o yüzden ufak atıştırmalarım çok oldu
akşamda 2 kabak rendesi az yağ ve tuz ile bişirdim
2 kaşık da yoğurt
bukadar başkada bişi yok belki meyve yiyebilirim acıkırsam
lachess walla tam dedim düzeltiyoruz bu iştah meselesini. ettiğin lafa bak şimdiben eğer çikolata dozunu abartırsam yapıcam, aman koç duymasın
cips yiyecğine tamam az yemişsn ama onun yerine bir tabak doya doya yemek yeseydiniyi akşamlar hanımlar
menüm
uyku düzenimi rayına otutturamadım geç kalktım kahvaltı yapmadım bi elma ile başladım günüme.saat 1de eşimin gelişiyle öğle yemeğinde 2 dilim tava böreği
ara 1 adet muz
ara biraz cips poşetin dibinde kalmış
akşam 3 kaşık yeşil fasulye yemeği 1 dilim ekmek,2 kaşık pilav
ara 2 mandalina
spor yapamıyorum aklım başka şeylerle meşgul bi vakit ayıramıyorum.
hımm süper .canım bir önceki koçkuğumda babymoondu yanlış hatırlamıyorsam nerelerde şimdi o?selam kızlar.ben de menümü yazayım.
sabah: 2 dilim çavdar ekmeğine yağsız tost
ara: 1 yeşil elma
öğle: 1 büyük kase tavuklu çorba,1 dilim beyaz ekmek
akşam: 1 kase çorba, 2 kaşık taze fulye , 1 kaşık kadar mantar sote
ara: 1 kremalı bisküvi
ara: meyve yerim
canımmm benim iştahımız kesildi gibi dimi sanki.iştah konusunda seni kendime çok benzetiyorum.
sabah peynirini eksik etme hayatım.niyeyse diyetteki bir insan güne peynirle başlamak zorundaymış gibi geliyor bana.
lachess walla tam dedim düzeltiyoruz bu iştah meselesini. ettiğin lafa bak şimdi
cips yiyecğine tamam az yemişsn ama onun yerine bir tabak doya doya yemek yeseydinklava:
kızlar birde menümü şettirin
sabah 2 sokum simit arasına peynir domates.
yarım kurabiye
öğlen 1 adet balık sanırım ızgaraydı
yarım kase çorba salata
akşam 15 adet kıymalı lahana sarması sempatiksalakcinniüzerine yoğurt
30dak . tempolu yürüyüş
ee şimdi ne yesemki
belki tabuk tarçın kaynatırm
lachess filmine noldu . ne çabuk bitirdin ne seyrettin?
vay süper menüymüş keşke ben de gelsem size :)
böreğin yanına da bir de poğaça yaparsan iyi olur bence, tabaklarda değil ortaya koyacaksan bir de makarna salatası yapabilirsin ama tabaklarda servis edilcekse zor olur. tatlılardan pasta ya da muhallebiyi çıkarabilirsin sanki. pasta hazır olcaksa pasta kalsın kolay olsun :)
dolmayı kim sarcak annen mi, ben çok üşenirim :)
hımm süper .canım bir önceki koçkuğumda babymoondu yanlış hatırlamıyorsam nerelerde şimdi o?
onun menüleri böyle çok iradeli ve istikrarlıydı ve haftanın en kilo vereni olmuştu. böyle gidersen bu hafta sensin gibime gel,iyor canım
güzel olmuş gerçekten...eline sağlık....
GEL CANIM BEKLERİM.NE GÜZEL OLURDU zemuszemus ortaya konuluyor,.aslında makarna salatası ben de düşündüm.patates salatası mı yapsam diye arada da kalmadım değil.hangisi sizce?
sarmayı annemle ikimiz saracağız. yaş pastanın keki hazır.kolay yani. muhalebiyi de ablam süper yapıyor o yapacak. sağolsunlar bana pek bi şey kalmıyor.mercimek köftesi,pasta ve salatayı ben yapacağım tek.
menumu yaziyim
SABAH klasik 1 dilim kepek ekmegiyle kahvalti
ARA 5 findik
OGLE
yayla corbasi
ARA yarim elma
AKSAM mercimek corbasi nohut yemegi cacik
ARA bir soyulmus salatalik:)
ewedddddddddd kizaaaaaaaaarrr menum nasil?
Bugün yediklerim
Sabah:bir acma gibi ekmekcik
Öglen: Diyet icecegi
Aksam: kibrit kutusu kadar beyaz peynir esliginde 1 katmer
sonra 2 avuc dolusu Popcorn
45 dakika Zumba Dance yaptim
çok sağlıksız olmuş, meyve sebze ekleseydin daha güzel olurdu, diyet içeceğiyle öğle yemeği mi olurmuş :)
evet öyle oldu ya, özellikle katmer cok gereksizdi ama sicak sicak annem yapmis, dayanamadim :) O diyet icecegi dedigim yemegin yerine sütle karistirdigim bir icecek. Aslinda onun diyetini yapiyordum, ilk 3 gün sadece onunla beslendim, sonra günde 2 övün almaliyim aslinda ama türk mutfaginda bu neredeyse imkansiz, ise yarayan birsey oldugu icin arada birer ögün kullaniyorum. ben 64 kiloya cikmistim ve aylarca spor yapmama ragmen yaklasik bir iyl icinde ancak 300 g verebilmistim, az da yiyorum oysa. sonra artik aksamlari sadece salata yedim,62 ye indim 3 ayda ama icim disim salata oldu. bu ürüne baslayali 1,5 ay oldu ve simdi 58,5 kiloyum, ise yaradi yani. simdi 56 kiloya düsene kadar arada da olsa kullanmak istiyorum sonrasinda artik öncelik kilomu korumak olacak ve o ürünü de kullanmama gerek kalmaz. Stepperim vardi kirildi yenisini alicam insallah aritk korumak icin.
canım nasıl bir ürün bu adı nedir? bitkisel bir ilaç mı, sen mi hazırlıyorsun?
Adi Almased, süt ve az yag ile karistirip iciyorum, bitkisel. Icinde soya, yogurt ve bal var mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?