50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim kilo ile boy arasi 10 fark derler sen 1.75 isen 65 bile iyi sana hadi 59 olsun ama 53 cok zayif olur bence CADIARZU

ben 1.57 boyla 52 kiloyum 47 olmaya calisiyorum mafoldumben

Kime bahsetsem öyle diyor senin gibi canım.Benim asıl kilo problemim bacaklar ve tüm alt kısım bölgesel yani.Elbise ve etek giyemiyorum,yakışmadığını düşünüyorum.Yeşil çay diyetle etki eder mi acaba biraz olsun zayıflamaya?

canim bence senin zayiflamaya degil bolgesel incelmeye yani spora ve harekete ihtiyacin var bacaklari ve alt bolgeyi calistiracak hareketleri bul ve hergun yap umarim faydasi olur :lepi:

canim bence senin zayiflamaya degil bolgesel incelmeye yani spora ve harekete ihtiyacin var bacaklari ve alt bolgeyi calistiracak hareketleri bul ve hergun yap umarim faydasi olur :lepi:

Yesacığım dedğin gibi ama ben hem diyet hem de yürüyüş,bacak hareketleriyle vermeye çalışıyordum ve de vermiştim.Sanki midem sırtıma yapışmıştı olmayan göbek:)) Aşağı taraftan daha az verebildim sanki....

Kesinlikle ediyor, muhtemelen metabolizmayı hızlandırmasındandır. Merdiven bacaklara çok iyi geliyor bu arada, benimkileri inceltti sanki kilo bile vermeden. 10. kattayım da:)
ama sadece iniyorum çıkmam imkansız:S

Çok sağol canım bugün çok şey öğrendim sayende

rica ederim canimm zemuszemus
ben de bi sey sorayim sana merdiven cikmak ya da yokus kalcalarda buyumeye sebep oluyor derler dogru mu acaba eger dogrusu senin yaptigin en iyisi sadece inmek kaydirigubbakcemile5

rica ederim canimm zemuszemus
ben de bi sey sorayim sana merdiven cikmak ya da yokus kalcalarda buyumeye sebep oluyor derler dogru mu acaba eger dogrusu senin yaptigin en iyisi sadece inmek kaydirigubbakcemile5

Böyle bir etki yapacağını sanmıyorum ama çok fazla uygulayanlarda belki kas yoğunluğu olmuştur.

benimki de bi zamanlar aynıydı hergün bana çikolata alıyordu Allahtan almıyor artık bıraktı çok söyledim alma diye sen de söyle almasın beni şişko istemiyorsan alma de ben öyle dedim almıyor kiloyu hiç sevmiyor çünkü

Gitme öteki topiklere sen buraya aitsin, burayı da sık sık takip et, gerçekten faydası oluyormuş, bırakınca anladım.

saol cnm gerçekten motivasyon buradaçok iyi oraya gidersem kendimi sınıfta kalmış gibi hissedicem şimdi kurtarma sınavındayım :sinifsinif:

kilo bildirimimi yapayım bu arada 61. 600 diyet yok diyet cıs bol bolyürüyüş ve bugün 3 fincanyeşil çay içtim ne istersem de yedim doyduğum anda bıraktım:1rolleyes:yeşil çayıda dışarıya giderken şişeye koyucam o zaman unutmam

Benim eşim de sevmiyor, ben de senin gibi söyledim ama ben onları kendime alıyorum yeme sen de iraden yok mu diyor:S Haklı:)

Her istediğini yedin mi:S Ya canın aşırı tatlı istese yarım kilo baklava falan yiyecek misin?
Bence her istediğinden az az ye canım. Zararsızsa çok yiyebilirsin. Yeşil çaya devam

aksam yemegimi yedim de geldim bu saatten sonra bi sey yok (saat 6burada yanlis anlasilma olmasin 6 dan sonra bi sey yememeye calisiyorum )

balik
bol sebze (karnabahar, patates puresi, tatli patates diye bi sey yine patatese benziyor )

sonrasinda da bir bardak su ictim :))

Her istediğini yedin mi:S Ya canın aşırı tatlı istese yarım kilo baklava falan yiyecek misin?
Bence her istediğinden az az ye canım. Zararsızsa çok yiyebilirsin. Yeşil çaya devam

evet yedim !!!!! ama midemde hafif şişkinlik olunca bıraktım tatlıya gelince
hmmmm CADIARZU
tulumba almıştık cumartesi gecesi canm çok sıkkndı hem yürüyüş yaptım biraz içim ferahladı tatlı krizi değildi o olay ama o can sıkıntısı ile yarım kilo tulumbayı belki bitirirdim çünkü en kötü huyum cnmın sıkkınlığı anında hiç doymuyorumkafamçokkarıştı işte bu yüzden yeşil çayı yanımda hazır tutucam beni biraz olsun durdurur gibi geliyo
:1ninca:

bu gün öğleden sonra evdeydim. yaşasın evde olmak :sm_cool:
1 kase ekmeksiz çorbamı yedim.1 saat sporumu yaptım.1 küçük kase sütlaç yedim.ıspanak yemeği pişirdim fırında. ne bulsam fırına atıyorum zaten yakında kendimine fırına atacam yağlarım erisin diye naniknanik
akşam yemeğini 5 gibi yedim. 3-4 tane lahana sarması.yoğurt ve ıspanak.1 bardak yeşil çayımı içtim. sonra 45 dk daha sporumu yaptım.yarım muzumu yedim.9-9.30 gibi meyvemide yiyip günü kapatacam.

günlük 2 litre suyu tamamlıyorum.bu arada kızlar suyu birden içmemin hiç bir faydası yokmuş vücuda. sadece tuvalate çıkarırmış. yudum yudum içmek lazımmış.3 saatte bir yarım şişelik suyu bitirmek gerekiyormuş.bende günü ayarladım. 9-12 1 şişe 12-15 2. şişe 15-18 3. şişe 18-21 4 . şişe. sonra içmiyorumki gece uykuuda rahatsız etmesin. bu arada her akşam yemeğinden sonra mutlaka 1 şise maden suyumuda içiyorum . benim günlük yaptıklrım hemen hemen böyle....

bi anda su içilmiyor zaten ama ben alıştım galiba 15 dakikada bir bir bardak içiyorum nerdeyse
her mutfağa gidişimde de içerim 1 bardak

ben çok seviyorum su içmeyi bardakla içince zor oluyor ama şişe olunca insan hepisini içesi geliyor. benki 2-3 sene ye kadar çok az su içerdim. meyvelerin içindeki sularıyla idare ederdim.çayda içmem zaten. onu övünç sayardım hiç su içmiyorum diye. halbuki ne kadar zararlıymış. şimdi anlıyorum..şişeden içmeye başadım suya alıştım.her an yanımda.

ayy supersiniz kizlar yaa insallah ben de icmeye calisiyorum zaten de icebilirim bayaa bi :))

ay şekerim sen nasıl yaşıyosun hala erimedin mş günde 2 saat spora can mi dayanir :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…