canim kilo ile boy arasi 10 fark derler sen 1.75 isen 65 bile iyi sana hadi 59 olsun ama 53 cok zayif olur bence CADIARZU
ben 1.57 boyla 52 kiloyum 47 olmaya calisiyorum mafoldumben
Kime bahsetsem öyle diyor senin gibi canım.Benim asıl kilo problemim bacaklar ve tüm alt kısım bölgesel yani.Elbise ve etek giyemiyorum,yakışmadığını düşünüyorum.Yeşil çay diyetle etki eder mi acaba biraz olsun zayıflamaya?
canim bence senin zayiflamaya degil bolgesel incelmeye yani spora ve harekete ihtiyacin var bacaklari ve alt bolgeyi calistiracak hareketleri bul ve hergun yap umarim faydasi olur :lepi:
Kime bahsetsem öyle diyor senin gibi canım.Benim asıl kilo problemim bacaklar ve tüm alt kısım bölgesel yani.Elbise ve etek giyemiyorum,yakışmadığını düşünüyorum.Yeşil çay diyetle etki eder mi acaba biraz olsun zayıflamaya?
canim senin icin arastirdim kaydirigubbakcemile3
1 yemek kasigi nutella = 100 kalori
sen 2 cay kasigi yemissin bence ayni hesaba gelir 100 kalori diyelim biz kaydirigubbakcemile2
Çok sağol canım bugün çok şey öğrendim sayende
rica ederim canimm zemuszemus
ben de bi sey sorayim sana merdiven cikmak ya da yokus kalcalarda buyumeye sebep oluyor derler dogru mu acaba eger dogrusu senin yaptigin en iyisi sadece inmek kaydirigubbakcemile5
Bitmiyor ya eşim fazladan fazladan alıyor nutellaları, çok yemiyor da, öyle gözümün içine bakıyorlar. İnat olsun diye mi yapıyor beni mi test ediyor çözemedim
2 çay kaşığı nutella kaç kaloridir acaba. Ben bir ara şey yapıyordum, etinin stick çikolataları varya tanesi 50-55 kalori. Çok canım çikolata istediğinde krizde falan ondan yiyordum. Bir mandalina ile aynı kaloride sonuç olarak, ondan mı alsam yine ne yapsam:S
Ama onun da bir tane ile yetinememe riski var
Gitme öteki topiklere sen buraya aitsin, burayı da sık sık takip et, gerçekten faydası oluyormuş, bırakınca anladım.
benimki de bi zamanlar aynıydı hergün bana çikolata alıyordu Allahtan almıyor artık bıraktı çok söyledim alma diye sen de söyle almasın beni şişko istemiyorsan alma de ben öyle dedim almıyor kiloyu hiç sevmiyor çünkü
saol cnm gerçekten motivasyon buradaçok iyi oraya gidersem kendimi sınıfta kalmış gibi hissedicem şimdi kurtarma sınavındayım :sinifsinif:
kilo bildirimimi yapayım bu arada 61. 600 diyet yok diyet cıs bol bolyürüyüş ve bugün 3 fincanyeşil çay içtim ne istersem de yedim doyduğum anda bıraktım:1rolleyes:yeşil çayıda dışarıya giderken şişeye koyucam o zaman unutmam
Her istediğini yedin mi:S Ya canın aşırı tatlı istese yarım kilo baklava falan yiyecek misin?
Bence her istediğinden az az ye canım. Zararsızsa çok yiyebilirsin. Yeşil çaya devam
bu gün öğleden sonra evdeydim. yaşasın evde olmak :sm_cool:
1 kase ekmeksiz çorbamı yedim.1 saat sporumu yaptım.1 küçük kase sütlaç yedim.ıspanak yemeği pişirdim fırında. ne bulsam fırına atıyorum zaten yakında kendimine fırına atacam yağlarım erisin diye naniknanik
akşam yemeğini 5 gibi yedim. 3-4 tane lahana sarması.yoğurt ve ıspanak.1 bardak yeşil çayımı içtim. sonra 45 dk daha sporumu yaptım.yarım muzumu yedim.9-9.30 gibi meyvemide yiyip günü kapatacam.
günlük 2 litre suyu tamamlıyorum.bu arada kızlar suyu birden içmemin hiç bir faydası yokmuş vücuda. sadece tuvalate çıkarırmış. yudum yudum içmek lazımmış.3 saatte bir yarım şişelik suyu bitirmek gerekiyormuş.bende günü ayarladım. 9-12 1 şişe 12-15 2. şişe 15-18 3. şişe 18-21 4 . şişe. sonra içmiyorumki gece uykuuda rahatsız etmesin. bu arada her akşam yemeğinden sonra mutlaka 1 şise maden suyumuda içiyorum . benim günlük yaptıklrım hemen hemen böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?