Bugün akşam da yazanlar da olur diye, perşembe günü yapıyor listeyi burcu. Ben de merak ediyorum birinciyi. Bizi biraz düzene soksunTabi arzu ederse, olmazsa bir gönüllü seçeriz belki, bilemiyorum. Ama sorumluluk alınca insan daha çok başarılı oluyor bu kilo verme işlerinde.
size iyi geceler kıslar
suyumu içiyim de öyle yatıyım yerimseniben
size iyi geceler kıslar
suyumu içiyim de öyle yatıyım yerimseniben
Kızlar fındık konusunda aydınlatın beni ya, günde 4 avuç kabuklu fındık fazla mı acaba?
Karar veremedim.
fındık yağlı canım 4 avuç değilde 1 avuç ye bence
hanımlar bu hafta ne diyet ne de egzersiz yapabildim o yüzden kilo bildirimi yapamicam
biraz rahatsızım da ondan doktora gidip geldim hep bu hafta üzgünümmafoldumben
gecmıse donup bakmak ısteyen arkadaslar bakabılır bu ısı bı duzene koymak acısından kafamda bıseyler tasarladım, lısteyı yayınlamadan once dusuncelerımı yazmak ıstıyorum.
1)mazertsız olarak 3 kez kılo bıldırımı yapmayan arkadasları lıste dısı bırakılacak
2)hergun paylasım yapmak zorunlu degıl(ısteyen yapabılır)ama gruptan kopmamak adına haftada 2-3 kez paylasım yapılmasını rıca edıyorum. bunları nıye ıstedıgıme gelınce lıste duzenı olmuyor.her hafta farklı kısıler sureklı degısyo bı duzene oturmuyo mağlesef.
evet kızlar merhaba oncelıkle sunu solemeden gecemıcem gecen hafta 2-3 kez kılo alanlara bı ceza verelım motıve olmak ve rekabetı kızıstırmak ıcın onerılerınızı beklıyorum dıye yıneledım gene cvp alamdım sonra spor yapalım hergun herkes bı egzersız secsın dıyede bıkac kez yazdım ama yıne cvp yok sıze kırgınım acıkcası
evet scylacım suprızden kastım cezaydı.fıkrın guzel bu hafata ıcınızden bırnı secıcem ama bunu kılo veren arkadaslardan secmıycem rastgele secıcem.kılo veremeyenlerde braz sorumluluk vermek adına tabıkı nedenı.ve bu sectıgım kısı benımle ırtıbat halınde olucak o hafta bereber yazısarak kıme ne gıbı bı ceza verecegımızı karalastırcaz bıraz acımasız olcak ama madem sıkı yonetım talebı var uygulayalım.tabı o hafta kım cok kılo vermıse onuda odulendırırız.tabıkı kuralara o haftanın koçu ve bende uyucazopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?