Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sizlerleyim çok kötü şeyler oldu çok,yardımlarınıza çok ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin.
Evet bir ara diyet yapıyordum 47 kilo olmaktı hedefim, boy da 160 civarıydı biliyorsunuz.
daha sonra işe başladım günde 13 saat çalıştığım kasiyerlik işi , ve ne kahvaltı ne öğlen yemeği derken akşam yemekleri de gitgide azaldı ve ben oldum 45 kilo..
gözlerim kararmaya başladı ve ağzımdan kan geldi,evet kan geldi, yüzümde renk kalmadı,annem bundan dolayı fenalaştı üzüntüden,neysee sonra doktora gittik,doktor hastaneye yatarsak bünyemin kaldırmıycağını ve vücudumun fonksiyonlarını kaybetmeye başladığını,psikologlarsa çözümün sadece bende bitebileceğini söyledi.
neyse bendeki değişimler rengimin bembeyaz olması,adet görememe,sinir krizleri oldu ve hep ağlamaya başladım,sevenlerim üzülüyordu. onlar için yemek yedim hep yedim çok yedim tıkanırcasına 2 gün hep yedim ve tartıya bindim 48 olmuştum,sonra kustum hep kustum kustum ve yeniden 47 oldum.. şimdi son 2 gündür yemeye çalışıyorum ama dün abartmışım 2 kere kustum .. doktorlar çözüm sende dedi , ama sonucu ölüm de olabilirmiş,bugün de fenalaştım,nereye gitsem herkes aynı şeyi söylüyor, doktor aniden kriz geçirip ölebileceğimi söyledi .. bugün pek ymeek yiyemedim ama sevdiğim abur cuburlardan ( bitter çikolata ve çubuk kraker sütlü tatlı o kadar ) ve meyvelerden yedim o kadar .. haftada 3 gn spor yapıyorum, birincisi kendi evimde 100 mekik, ikincisi birinin eşliğinde plates, üçüncüsü 1 saat fitness
kızlar birde menümü şettirin
sabah 2 sokum simit arasına peynir domates.
yarım kurabiye
öğlen 1 adet balık sanırım ızgaraydı
yarım kase çorba salata
akşam 15 adet kıymalı lahana sarması sempatiksalakcinniüzerine yoğurt
30dak . tempolu yürüyüş
ee şimdi ne yesemki
belki tabuk tarçın kaynatırm
kremelı tavuk 1 tabakmı?oolsun okadar.
tya bu mercimek köftesi tarzı şeyler çok iştah açıcı oluyor.bir ikiyyle doymuyor insan.yedinmi laches gibi 20 -25 adet yicen
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sizlerleyim çok kötü şeyler oldu çok,yardımlarınıza çok ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin.
Evet bir ara diyet yapıyordum 47 kilo olmaktı hedefim, boy da 160 civarıydı biliyorsunuz.
daha sonra işe başladım günde 13 saat çalıştığım kasiyerlik işi , ve ne kahvaltı ne öğlen yemeği derken akşam yemekleri de gitgide azaldı ve ben oldum 45 kilo..
gözlerim kararmaya başladı ve ağzımdan kan geldi,evet kan geldi, yüzümde renk kalmadı,annem bundan dolayı fenalaştı üzüntüden,neysee sonra doktora gittik,doktor hastaneye yatarsak bünyemin kaldırmıycağını ve vücudumun fonksiyonlarını kaybetmeye başladığını,psikologlarsa çözümün sadece bende bitebileceğini söyledi.
neyse bendeki değişimler rengimin bembeyaz olması,adet görememe,sinir krizleri oldu ve hep ağlamaya başladım,sevenlerim üzülüyordu. onlar için yemek yedim hep yedim çok yedim tıkanırcasına 2 gün hep yedim ve tartıya bindim 48 olmuştum,sonra kustum hep kustum kustum ve yeniden 47 oldum.. şimdi son 2 gündür yemeye çalışıyorum ama dün abartmışım 2 kere kustum .. doktorlar çözüm sende dedi , ama sonucu ölüm de olabilirmiş,bugün de fenalaştım,nereye gitsem herkes aynı şeyi söylüyor, doktor aniden kriz geçirip ölebileceğimi söyledi .. bugün pek ymeek yiyemedim ama sevdiğim abur cuburlardan ( bitter çikolata ve çubuk kraker sütlü tatlı o kadar ) ve meyvelerden yedim o kadar .. haftada 3 gn spor yapıyorum, birincisi kendi evimde 100 mekik, ikincisi birinin eşliğinde plates, üçüncüsü 1 saat fitness
he heee,
spor listesini ben baslatmistim.
sonra islerim yogunlasinca sulecim devraldi sagolsunnn opuyorum onu burdan opuyorumnanaktan
SULECİM senide mucuxladım tatlım
günaydınlaarrrrrrrrrr
anladım canım bitkiselse sorun yok tabi, ama sakın kimyasal ilaçlar kullanıp sağlığını tehlikeye atma.
sule cnm dun 25 dk pilates yaptim sadece
gecenin 11 bucugunda ancak onu yapabildim valla :-((
tamam canım yazdım..... hastaneyede karar vermişin hadi gözün aydın olsun inş. inş mutlu haberlerini alırız.....
kizlar gecen yil aralik ayinda olculerimi almisim; ajandamda buldum, sevindim aradaki farka)
------------------bel-----------kalca--------------kg
25/12/2009--70cm-----------100cm---------56,60kg
19/10/2010--64cm------------95cm-----------54,5kg
)
bu arada sulecim ben az daha inceldim, bu sabah belim 64, ust bacagim 56,5'a dusmustu)
çok gü<el bir incelme valla tebrikler......yeni ölçülerini cumaya alayım hatta herkes kalça, basen göbek ölçüsü versin aramızda 1 seçelim..... göbek 1. si ,kalça 1. si, basen 1. , tabi eritmede....laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?