herkese günaydın
naber kızlar
keyifler yerinde umarım
ŞULECİM akşam 40 dk da plates yaptım hayatım yazarsın 140 dk oldu gümkü sporum
birazda gidip bugünkü sporumu da yapim
kızlar spatz nerde görünmüyo kaç gündür..
aşağıda görünüyor, geçmişi okuyodur
kizlar gecen yil aralik ayinda olculerimi almisim; ajandamda buldum, sevindim aradaki farka)
------------------bel-----------kalca--------------kg
25/12/2009--70cm-----------100cm---------56,60kg
19/10/2010--64cm------------95cm-----------54,5kg
)
gerci simdi baktimda 1 sene de degisim cok azm :-(
bu arada sulecim ben az daha inceldim, bu sabah belim 64, ust bacagim 56,5'a dusmustu)
maşallah tweety çok azimlisin.....
ay beni merak etmişler.yerimmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
kızlar hepinize gunaydin!
bu aralar çok yogunum o yüzden yazamıyorum pek. ama sizi takip etmeye çalışıyorum.
peppermintcim çok güzel incelmişsin tebrik ederim. ben uzun zamandır ölcülerimi almadım, bu akşam alıp yazarım yarın.kilo olarak da bir kaç yüz gram fazla çıkıyorum bugunlerde.ama herhalde ayaklarımı üşütüyorum,hep şiş karnım gazdanbilmiyorumkismile itiraf edeyim spor yapmayalı o kadar uzun zaman oldu kiii:bbo:
sende katıl eritme yarışmasına bakalım kim nerden incelecek.......sağol tatlım
bide kilo verebilsem süper olacak
okadar uğraşıyorum gram gram gidiyo inatçı yağlaralsanaalsanasmile
sagol cnm evet sonunda karar verdik
insallah ben de sizler gibi sorunsuz atlatirim bu operasyonu..
sende katıl eritme yarışmasına bakalım kim nerden incelecek.......
Kilo vermek için kardiyo egzersiz ne yapıyosun.....genelde pilates görüyorumda ben sende
olurmu kız
kilo vermek için 30 dk leslie bide 40 dak stepper yapıyorum tatlım ben
dün yazmıştım hatta
aaa evet haklısn unutuum.....ozaman az kalmıştır inatı kırılacaktır kiloların......az daha sabır vermeye başlayıncada patır patır gidecektir.
ben sizleri öpüyoruz...... iyiki varsınız birlikten kuvvet doğar....sayemizde bu kadar düzenli spor ve beslenme yapabiliyoruz.....
edatuccar canım çok geçmiş olsun......Allah acil şifanı versin.....çok uyarmıştık ama seni keşke bu duruma gelmeseydin.....
Ya evet bilmiyorum,insanlar eda çok zayıflamışsın dedikçe mutlu oluyordum,canım biz seni zaten uyardık durumun psikolojik çok zayıf olduğun halde zayıflamaya çalışıyorsun, niye böyle yapıyorsun çirkinleşmek mi istiyorsun, sağlığında olmak hastalanmak mı istiyorsun anlamıyorum ki?
artık sporu, diyeti ve kusmayı bırakıcaksın, keyfine bak, böylece daha güzel olucaksın, bundan emin ol.
Ya evet bilmiyorum,insanlar eda çok zayıflamışsın dedikçe mutlu oluyordum,
En sonunda aynaya bir baktım gözlerimin altı mosmor olmuş,
Sürekli bayılıyorum,çok uyuyor ve ağlıyorum,
İnsanlardan çok uzak kaldım kimseyi istemiyordum,
Yüzüm bembeyaz olmuştu ve ben kendimi hala kilolu görüyordum
Seruma cevap veremem diye doktorlar yoğun bakıma da almadılar
Herkese gittik, herşey bende bitiyormuş .. Ama doktor eklemeden geçmedi,evet bulumik olabilirsin ve hala kendinin durduramıyorsun dedi,çok hastam böyle öldü,senin sonun da büyük ihtimal böyle olacak dedi..şu günlerini dileiğin gibi geçir dedi , öldürür , öldürmezse öldürene kadar süründürür bu dedii
Herkese gittik, herşey bende bitiyormuş .. Ama doktor eklemeden geçmedi,evet bulumik olabilirsin ve hala kendinin durduramıyorsun dedi,çok hastam böyle öldü,senin sonun da büyük ihtimal böyle olacak dedi..şu günlerini dileiğin gibi geçir dedi , öldürür , öldürmezse öldürene kadar süründürür bu dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?