50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar spatz nerde görünmüyo kaç gündür..

aşağıda görünüyor, geçmişi okuyodur

ay beni merak etmişler.yerimmmmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar hepinize gunaydin!

bu aralar çok yogunum o yüzden yazamıyorum pek. ama sizi takip etmeye çalışıyorum.
peppermintcim çok güzel incelmişsin tebrik ederim. ben uzun zamandır ölcülerimi almadım, bu akşam alıp yazarım yarın.kilo olarak da bir kaç yüz gram fazla çıkıyorum bugunlerde.ama herhalde ayaklarımı üşütüyorum,hep şiş karnım gazdanbilmiyorumkismile itiraf edeyim spor yapmayalı o kadar uzun zaman oldu kiii:bbo:

maşallah tweety çok azimlisin.....

az olurmu kız ne güzel incelmişsin

benm ölçülerimi vermeye utanıyorum valla

canim hosgeldin.

sagol cnm benim.
bayag yavas yavas da olsa incelmisim; kilo almamisim ; yeter napalimm

canim ben de ayni durumdayim; kac gundur hep karnim sis ve gaz var :-((

sağol tatlım

bide kilo verebilsem süper olacak

okadar uğraşıyorum gram gram gidiyo inatçı yağlaralsanaalsanasmile
sende katıl eritme yarışmasına bakalım kim nerden incelecek.......

kilo vermek için kardiyo egzersiz ne yapıyosun.....genelde pilates görüyorumda ben sende

olurmu kız
kilo vermek için 30 dk leslie bide 40 dak stepper yapıyorum tatlım ben
dün yazmıştım hatta

aaa evet haklısn unutuum.....ozaman az kalmıştır inatı kırılacaktır kiloların......az daha sabır vermeye başlayıncada patır patır gidecektir.

incelme yarışına ben katılmim
ölçüler çok kötü
ikinci hamileliğimde 23 kilo almıştım
yani her yerim gevşek gevşek :sinifsinif:

aaa evet haklısn unutuum.....ozaman az kalmıştır inatı kırılacaktır kiloların......az daha sabır vermeye başlayıncada patır patır gidecektir.

ay inşallah inşallah

6 ayda 3 kilo vermiştim
ramazan da da hepsi hoooop
diye geri geldi
bakalım artık belki bu sefer veririm

tiroid varmış meğer bende ondan veremiyomuşum kilolarımı

deminden biri yemek sitelerinde geziniyorum.... öfff akşama ne yapasam diye bakınıp duruyorum....karnımda aç olunca hepsi güzel görünüyor....

Çok teşekkür ederim canım ... Amin Allah cümlemize şifa versin.. Keşke gelmeseydim keşke,çok geç artık

Ya evet bilmiyorum,insanlar eda çok zayıflamışsın dedikçe mutlu oluyordum,
En sonunda aynaya bir baktım gözlerimin altı mosmor olmuş,
Sürekli bayılıyorum,çok uyuyor ve ağlıyorum,
İnsanlardan çok uzak kaldım kimseyi istemiyordum,
Yüzüm bembeyaz olmuştu ve ben kendimi hala kilolu görüyordum
Seruma cevap veremem diye doktorlar yoğun bakıma da almadılar
Herkese gittik, herşey bende bitiyormuş .. Ama doktor eklemeden geçmedi,evet bulumik olabilirsin ve hala kendinin durduramıyorsun dedi,çok hastam böyle öldü,senin sonun da büyük ihtimal böyle olacak dedi..şu günlerini dileiğin gibi geçir dedi , öldürür , öldürmezse öldürene kadar süründürür bu dedii

aman kızım nolur kendine dikkat et

okudukça tüylerim diken diken oluyor

ALLAH acil şifa versin tatlım

ne o öle ölürsü mölürsün

sen yemene içmene dikkat et güzel beslen iyileşirsin tatlım sen

ben iyi olucam eski sağlığıma geri dönücem de dönersin evel ALLAH

Son düzenleme:

o zaman sen de artık yemeğini ye kendine dikkat et canım. başındayken kurtul bu hastalıktan.

canim daha neler;

hangi doktor bu ya; nasil soyle boyle seyleri.

senin durumun tamamen psikolojik cnm.

gel buraya hergun bize takil, bize hergun yediklerini yaz; biz de senin dengeli beslenmeye baslanamana yardimci olmaya calisalim

bak gor, soyle etini, sutunu, yogurdunu, meyveni, sebzeni dengeli bi sekilde yemeye baslayinca iyileseceksin

Günaydın herkese, 40 daika plates yaptım şulecim. incelme yarışı yapalım demişsin ama bir haftada nasıl incelicez, o kadar kilomuz yok ki, benim bir kalça ve üstü bacak kaldı, diğeri sınırda mesela. kalçamın da öyle bir haftada bir cm inceleceğini sanmıyorum :S
milim milim ancak:S . callaneticse başlamam lazım ama nasıl:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…