Günaydın herkese, 40 daika plates yaptım şulecim. incelme yarışı yapalım demişsin ama bir haftada nasıl incelicez, o kadar kilomuz yok ki, benim bir kalça ve üstü bacak kaldı, diğeri sınırda mesela. kalçamın da öyle bir haftada bir cm inceleceğini sanmıyorum :S
milim milim ancak:S . callaneticse başlamam lazım ama nasıl:S
hepsinde incelemeyiz ama kimimiz göbekten verir kimimiz basenden......santim olmaz milim olur.....olsun önemli olan incelmek değilmi?????
ben göbekten 2 cm besenden 1 cmincelmişim kalçam değişmemiş mesela.....
kızlar dün burnumu çok kötü çarptım, kütürdedi resmen, sanırım kıkırdaklardan birni kırdım mafoldumben
yarın doktora gitmem lazım, çok korkuyorum yeniden ameliyat diycek diye, bebek düşünüyoruz zaten çok zor :S çok moralim bozuk
ben hiç incelmemişim o kadar spor yaptım, gerçi önceki ölçülerimi de hatırlamıyorum ya o ayrı :)
sende katıl eritme yarışmasına bakalım kim nerden incelecek.......
kilo vermek için kardiyo egzersiz ne yapıyosun.....genelde pilates görüyorumda ben sende
geçmiş olsun canım yaaaa hayırdır nereye çarptın bu kadar kötü .....sen dikkat ediyorsun yaaa aksilikler bitmez artık......
dur hemen kötüyü düşünme dr bir git inş kötü bir şey çıkmaz....
Ya evet bilmiyorum,insanlar eda çok zayıflamışsın dedikçe mutlu oluyordum,
En sonunda aynaya bir baktım gözlerimin altı mosmor olmuş,
Sürekli bayılıyorum,çok uyuyor ve ağlıyorum,
İnsanlardan çok uzak kaldım kimseyi istemiyordum,
Yüzüm bembeyaz olmuştu ve ben kendimi hala kilolu görüyordum
Seruma cevap veremem diye doktorlar yoğun bakıma da almadılar
Herkese gittik, herşey bende bitiyormuş .. Ama doktor eklemeden geçmedi,evet bulumik olabilirsin ve hala kendinin durduramıyorsun dedi,çok hastam böyle öldü,senin sonun da büyük ihtimal böyle olacak dedi..şu günlerini dileiğin gibi geçir dedi , öldürür , öldürmezse öldürene kadar süründürür bu dedii
hepsinde incelemeyiz ama kimimiz göbekten verir kimimiz basenden......santim olmaz milim olur.....olsun önemli olan incelmek değilmi?????
ben göbekten 2 cm besenden 1 cmincelmişim kalçam değişmemiş mesela.....
kızlar dün burnumu çok kötü çarptım, kütürdedi resmen, sanırım kıkırdaklardan birni kırdım mafoldumben
yarın doktora gitmem lazım, çok korkuyorum yeniden ameliyat diycek diye, bebek düşünüyoruz zaten çok zor :S çok moralim bozuk
canım benim sporumu yazdın dimi görmemişşsindir belki 44 dk plate,30 dk zumba 5 dak ip atlama...toplam 80 dk.canım...bügün yürüyemiyorum yaaa sakat gibiyim her yanım tutuk iki gün üst üste çok zorlandım ama 1 haftaya kadar geçer inşalla..topuklu giyemedim korkumdan.yürürken komik görünmemek için o kadar zorluyomki kendimi iş yerinde canım yana yan adım atıyom...ama bugün biraz daha hafif yapıcam..yoga+plates şeklinde..
yazdım canım seni.....incelme yarışına katılırmısn sende......
mutfakta bulaşıkları yerleştiriyorduk eşimle ikimizde eğilmiştik ben birden hızla kafamı kaldırınca eşimin alnına çarptım. eşim benden çok üzülüyor ama ona çarpan bendim, ben de bilerek çarpmadım, nasıl oldu anlayamadım bile görünmez kaza işte. napıcam bilmiyorum burnumun içi falan baya şişti tıkandı, zor nefes alıyorum.
ayy cnm cok gecmis olsun,
canini uzme; kirilmamistir; incinmistir belki de sadece. doktora git yine icin rahat etsin
çok geçmiş olsun tekrar ya....bence sen iş yaparken eşini yanında uzaklaştır dar alanda çaılışınca görünmez kazalar kazçılınılmaz olur......aman dr gitmeyi ihmal etme inş sadece incinmiştir....
mutfakta bulaşıkları yerleştiriyorduk eşimle ikimizde eğilmiştik ben birden hızla kafamı kaldırınca eşimin alnına çarptım. eşim benden çok üzülüyor ama ona çarpan bendim, ben de bilerek çarpmadım, nasıl oldu anlayamadım bile görünmez kaza işte. napıcam bilmiyorum burnumun içi falan baya şişti tıkandı, zor nefes alıyorum.
şulecim bugünkü sporlarım
25 dk leslie 45 dk stepper ve 10 dk yer hareketleri toplam 80 dk
akşamda 30 40 dk plates düşünüyorum ama kısmet tabi.. sıkılaşmam lazım
öpüldünüz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?