50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün burnumu çok kötü çarptım, kütürdedi resmen, sanırım kıkırdaklardan birni kırdım mafoldumben
yarın doktora gitmem lazım, çok korkuyorum yeniden ameliyat diycek diye, bebek düşünüyoruz zaten çok zor :S çok moralim bozuk

hepsinde incelemeyiz ama kimimiz göbekten verir kimimiz basenden......santim olmaz milim olur.....olsun önemli olan incelmek değilmi?????

ben göbekten 2 cm besenden 1 cmincelmişim kalçam değişmemiş mesela.....

hepsinde incelemeyiz ama kimimiz göbekten verir kimimiz basenden......santim olmaz milim olur.....olsun önemli olan incelmek değilmi?????

ben hiç incelmemişim o kadar spor yaptım, gerçi önceki ölçülerimi de hatırlamıyorum ya o ayrı :)

geçmiş olsun canım yaaaa hayırdır nereye çarptın bu kadar kötü .....sen dikkat ediyorsun yaaa aksilikler bitmez artık......

dur hemen kötüyü düşünme dr bir git inş kötü bir şey çıkmaz....

ben hiç incelmemişim o kadar spor yaptım, gerçi önceki ölçülerimi de hatırlamıyorum ya o ayrı :)

incelmişindir multaka ama 1 cm 2 cm öyle bgözle görülür bir fark yaratmıyor.ölçmediğin sürece anlayamıyorsun bile

dün ölçülerime baktım geçen sene basen 98 imiş bu hafta 90 ölçtüm bana hiç fark varmış gibi gelmiyor hala....

sende katıl eritme yarışmasına bakalım kim nerden incelecek.......

kilo vermek için kardiyo egzersiz ne yapıyosun.....genelde pilates görüyorumda ben sende

canım benim sporumu yazdın dimi görmemişşsindir belki 44 dk plate,30 dk zumba 5 dak ip atlama...toplam 80 dk.canım...bügün yürüyemiyorum yaaa sakat gibiyim her yanım tutuk iki gün üst üste çok zorlandım ama 1 haftaya kadar geçer inşalla..topuklu giyemedim korkumdan.yürürken komik görünmemek için o kadar zorluyomki kendimi iş yerinde canım yana yan adım atıyom...ama bugün biraz daha hafif yapıcam..yoga+plates şeklinde..

mutfakta bulaşıkları yerleştiriyorduk eşimle ikimizde eğilmiştik ben birden hızla kafamı kaldırınca eşimin alnına çarptım. eşim benden çok üzülüyor ama ona çarpan bendim, ben de bilerek çarpmadım, nasıl oldu anlayamadım bile görünmez kaza işte. napıcam bilmiyorum burnumun içi falan baya şişti tıkandı, zor nefes alıyorum.

bence sen o doktora gitmeyi kes ilk önce başk abi doktor şeç...böyle şeyler ilk önce psikoljiyle düzelecek şeyler hiç üzme kendii ve arkadaşlarında dediği gibi buraya takıl ve hergün güzel şeyler yiyip paylaş eminim daha iyi olacaktır zamanla...önce moral..

hmm , ben de yarimsar cm inceliyorum haftada (2 haftadir )
kalcam 2 hafta oncesiyle ayni ama belim ve ust bacagim inceldi.
sanirim kalca erimesi en zor bolge

ayy cnm cok gecmis olsun,
canini uzme; kirilmamistir; incinmistir belki de sadece. doktora git yine icin rahat etsin

yazdım canım seni.....incelme yarışına katılırmısn sende......

çok geçmiş olsun tekrar ya....bence sen iş yaparken eşini yanında uzaklaştır dar alanda çaılışınca görünmez kazalar kazçılınılmaz olur......aman dr gitmeyi ihmal etme inş sadece incinmiştir....

kızlar yeni bir şey duydum günde 10.000 adım atmak 400 kalori yaktırıyormuş.....

ayy cnm cok gecmis olsun,
canini uzme; kirilmamistir; incinmistir belki de sadece. doktora git yine icin rahat etsin

sağolun kızlar, yarın eşim izin alıcak gidicez bakalım. hemen yarın olsa, burnum ağrıyor

geçmiş olsun canım

dikkat et kendine

yarına kadar nasıl dayanıcan

şiş nefes alamıyorum diyosun

bugün gitsen daha iyi olmazmı tatlım

şulecim bugünkü sporlarım

25 dk leslie 45 dk stepper ve 10 dk yer hareketleri toplam 80 dk

akşamda 30 40 dk plates düşünüyorum ama kısmet tabi.. sıkılaşmam lazım

öpüldünüz canlar

sen önceden birde burun ameliyatı olmuştun demi...ayy canım yaaa bence zaman kaybetmeden gitmeye çalış ...inşallah önemli bişeyin yoktur...haberdar et bizi..eyvahedigeldismile:Saruboceq:

şulecim bugünkü sporlarım

25 dk leslie 45 dk stepper ve 10 dk yer hareketleri toplam 80 dk

akşamda 30 40 dk plates düşünüyorum ama kısmet tabi.. sıkılaşmam lazım

öpüldünüz canlar

maşallahhh sana sportif hatun...benimde sıkı hemde sımsıkı olmam gerekguclubacismilehihoyyyt kilolarımdan ziyade vücudumun yumaşaklığı daha çok rahatsız ediyo beni...özellikle iç bacak için ne yapıyonuz...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…