50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lache çok geçmiş olsunn,burun acısını bilirim

geçmiş olsun canım

dikkat et kendine

yarına kadar nasıl dayanıcan

şiş nefes alamıyorum diyosun

bugün gitsen daha iyi olmazmı tatlım

sen önceden birde burun ameliyatı olmuştun demi...ayy canım yaaa bence zaman kaybetmeden gitmeye çalış ...inşallah önemli bişeyin yoktur...haberdar et bizi..eyvahedigeldismile:Saruboceq:

çok sağolun kızlar, doktor yarına çağırdı eşim onun için yarına izin aldı yeri de çok uzak o yüzden yarın akşam gidicem. ağzımdan nefes alıyorum, nezle gibiyim işte.

yere otur plates topunu dizlerinin arasına al iki taraftan it, günde 50 kere falan yapsan kısa zamanda sıkılaşır. bir de dizlerine lastik bağlayıp sağa sola açmak da çok işe yarıyor.

birde bugün yediklerimi yazayım....
sabah..
1 içinde kaşar varla yok arası tost
çay.
öğle:
1 kase alaca çorba.
çok az karışık kızartma yoğurtlu(3-4 tane patates dilimi,1 biber,3 tane incecik patlıcan)
1 ince dilim kepek ekmek.

ara:ıspanaklı talaş böreği(öğle yemekte vardı bende ara için ayırdım)
1 bardak portakal suyu.

akşama
meyve ve nesfit yemeyi düşünüyorum.

menum nilufertcigim

sabah
yarim kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
limonlu yesil cay
yarim domates, yarim salatalik
1 dilim kepek ekmegi

ara
1 bardak sut

ogle
1 dilimden az firin makarna
1 bardak ayran

ara1
1 mandalina

ara2 muzum var,
cok az peynirim var

aksam
?

aygirl, nilufert spor listemize dahil olmak ister misiniz????

canım isterim de ya ben şimdi annemlerde kalıyorum. ya aslında tabi bahane bunlarda.
önceden tv ye takıyordum flaşı ordan salonda yapıyordum jimnastiğimii platesimi.eee şimdi kalk baba ben plates yapıcam da denilmiyorum ben yürüyüşe başladım şimdi
onuda spordan sayıyorsanız yazın o zaman beni

bu arada kızlar yeni işyerimdeki arkadaşlar bir hoşgeldin yemeği düzenlemişler.
ve ben yedim koca bi tabak mantı . çorba
şimdi ben bunu nasıl telafi edeyim. akşam yemem artık da

lachess ay kendim çarpmış gibi oldum çok üzüldüm . içini ferah tut bişi olmaz
talaş böreği az dı değilmii hayatım. ya o karışık kızartmadan bende yedim öğle yemeğinde salata niyetine koymuşlar bende az az yedim ama
bence muzunu yeme .peyniri ye. muz kalorili. öğlende hamur işi yemişsin çünkü.
[

oranje cnm seni merak ediyorum, hic foton yok mu??

canım görmüştün sen hatırlamıyorsun...hatta sen küçükmüşsün demiştin...bol bi pantolonla fotom vardı hatta kilon çok belli etmiyo demiştin hatırladın mı....hatta sonra birkaç tane daha eklemiştim eşimle beraber çektiğim falan....

talaş böreği az dı değilmii hayatım. ya o karışık kızartmadan bende yedim öğle yemeğinde salata niyetine koymuşlar bende az az yedim ama

[

evet canım avuç içi boyutunda idi...ama yediklerim azdı ama kaloriliydi.bugünlük böyle oldu mecburen iş yemeği...akşama sporumu yapcam zaten..

aaa canim, sen bi gittin geldin ya ben snei o arada unuttum,
cok afedersin

hatirladim;

buyuk gunes gozluklerin de mi vardi ne?

artist gibi biseydin ))))

bol bir kot giymistin diy mi?

aaa canim, sen bi gittin geldin ya ben snei o arada unuttum,
cok afedersin

hatirladim;

buyuk gunes gozluklerin de mi vardi ne?

artist gibi biseydin ))))

bol bir kot giymistin diy mi?

evet 1 ay falan yoktum yeğenim hasta idi ankaraya gitmiştim o nedenle girememiştim..

Kızlar merhabalar....Evraklarımı teslim etmeye çalıştığımdan bir koşturma halindeyim akşamlarıda yoruluyorum...tabi birde menüler kötü yazmaya utanıyorum...

kızlar selam
geçmişi pek okuyamadım umarım herkez iyidir
lachesis geçmiş olsun canım çok acımıştır eminim yaaa burun hassas olur birde hayallah yaaa
geçen günlerin menüsünü yazmıcam çünkü çok fazla cozuttum pastalar börekler kahvaltılar offff hiç iyi şeyler yapmadım yani anlıyacağınız ama kilom aynı allahtan değişmedi..
bugünkü menüm;
sabah...0 yağlı süt nesfit
ara... 1 yeşil elma
öğle....0 yağlı süt nesfit
akşam eşim gene tutturdu kahvaltı diye
kaçırmadan yerim artık

neden sadece nesfit yiyorsun öğünlerde

yahu bi spor aşkı gelmiyor hiç bişi yapamıyorum yada yapmıyorum.spor salonuna yazılacağım bu gidişle

Merhabalaaaaaaaaaaaaaar!

Diyetler ne alemde bayanlar? :)) Giremiyordum ne zamandır... Aranızdayım tekrar...

Verildi kilolar, yurda gelince yine alındı kilolar...:kedi: Malum; düzensiz beslenme, istediğin her an istediğin sağlıklı yiyeceği bulamama, o gün ne varsa onu yemek zorunda olma... Şu an tam 55 kiloyum. Hedefim 48 kilo olmak...

Bugünü hesaba katmıyorum çok düzensizdi yine... Yarın bende diyete başlıcam kendi çapımda... Yurtta ne kadar olursa artık...

Sabah: Kahvaltıya yetişemedim (( O yüzden öğle yemeğine erken gittim hemen...

Öğle: Bir porsiyon patates yemeği, yarım porsiyon pilav, bir porsiyon cacık ve 2 adet mandalina.

Ve gün içinde kahvaltı yapamamanın verdiği açlıkla :2:
Saat 15:00 : 1 adet halley

Saat 17:00 : 1 tane havuçlu kek

Saat 17:30
: Biraz popcorn

Şimdi akşam yemeğine incem. Ne var yemekte bilmiyorum. Hafif yemekler olmasını diliyorum, ipin ucunu kaçırmayı da düşünmüyorum.

Yarından itibaren güzel bir şekilde beslenmeye çalışcam. Şans dileyin bana...

Herkese merhaba kızlar ben de bare yediklerimi paylaşim sizlerle
saabh 10 buçuk ( kahvaltı )
1 dilim kepek ekmeği
domates
zeytin
light peynir
Sonra arkadaşıma oturmaya gittim saat 3 gibi birşeyler yedik
dankekler var ya onlardan 1 dilim yedim, 1 tane grissini yedim(50 kalori) 1 tane de o ucuz gofretlerden ( 50 kalori )
sonra eve geldim, yaklaşık 45 dk hızlı tempoda yürüdüm
sonra form çubuk kraker yedim saat 5 gibi
az önce yarım kase yarım yağlı yoğurt ve 1 adet mandalina yedim.
1 saat sonra akşam yemeği olarak 1 dilim ekmek ve taze fasülye yiyeceğim, saat 9-9 buçuk gibi tatlı olarak çok az dondurma veya bir kaç parça bitter çikolata yerim..saat 12 gibi de azcık meyve.. saat 2 gibi uyurum .. nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…