lache çok geçmiş olsunn,burun acısını bilirim
geçmiş olsun canım
dikkat et kendine
yarına kadar nasıl dayanıcan
şiş nefes alamıyorum diyosun
bugün gitsen daha iyi olmazmı tatlım
sen önceden birde burun ameliyatı olmuştun demi...ayy canım yaaa bence zaman kaybetmeden gitmeye çalış ...inşallah önemli bişeyin yoktur...haberdar et bizi..eyvahedigeldismile:Saruboceq:
maşallahhh sana sportif hatun...benimde sıkı hemde sımsıkı olmam gerekguclubacismilehihoyyyt kilolarımdan ziyade vücudumun yumaşaklığı daha çok rahatsız ediyo beni...özellikle iç bacak için ne yapıyonuz...:kedi:
yere otur plates topunu dizlerinin arasına al iki taraftan it, günde 50 kere falan yapsan kısa zamanda sıkılaşır. bir de dizlerine lastik bağlayıp sağa sola açmak da çok işe yarıyor.
aygirl, nilufert spor listemize dahil olmak ister misiniz????
lachess ay kendim çarpmış gibi oldum çok üzüldüm . içini ferah tut bişi olmazkızlar dün burnumu çok kötü çarptım, kütürdedi resmen, sanırım kıkırdaklardan birni kırdım mafoldumben
yarın doktora gitmem lazım, çok korkuyorum yeniden ameliyat diycek diye, bebek düşünüyoruz zaten çok zor :S çok moralim bozuk
talaş böreği az dı değilmii hayatım. ya o karışık kızartmadan bende yedim öğle yemeğinde salata niyetine koymuşlar bende az az yedim amabirde bugün yediklerimi yazayım....
sabah..
1 içinde kaşar varla yok arası tost
çay.
öğle:
1 kase alaca çorba.
çok az karışık kızartma yoğurtlu(3-4 tane patates dilimi,1 biber,3 tane incecik patlıcan)
1 ince dilim kepek ekmek.
ara:ıspanaklı talaş böreği(öğle yemekte vardı bende ara için ayırdım)
1 bardak portakal suyu.
akşama
meyve ve nesfit yemeyi düşünüyorum.
bence muzunu yeme .peyniri ye. muz kalorili. öğlende hamur işi yemişsin çünkü.menum nilufertcigim
sabah
yarim kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
limonlu yesil cay
yarim domates, yarim salatalik
1 dilim kepek ekmegi
ara
1 bardak sut
ogle
1 dilimden az firin makarna
1 bardak ayran
ara1
1 mandalina
ara2 muzum var,
cok az peynirim var
aksam
?
bence muzunu yeme .peyniri ye. muz kalorili. öğlende hamur işi yemişsin çünkü.
[
oranje cnm seni merak ediyorum, hic foton yok mu??
talaş böreği az dı değilmii hayatım. ya o karışık kızartmadan bende yedim öğle yemeğinde salata niyetine koymuşlar bende az az yedim ama
[
canım görmüştün sen hatırlamıyorsun...hatta sen küçükmüşsün demiştin...bol bi pantolonla fotom vardı hatta kilon çok belli etmiyo demiştin hatırladın mı....hatta sonra birkaç tane daha eklemiştim eşimle beraber çektiğim falan....
aaa canim, sen bi gittin geldin ya ben snei o arada unuttum,
cok afedersin
hatirladim;
buyuk gunes gozluklerin de mi vardi ne?
artist gibi biseydin))))
bol bir kot giymistin diy mi?
kızlar selam
geçmişi pek okuyamadım umarım herkez iyidir
lachesis geçmiş olsun canım çok acımıştır eminim yaaa burun hassas olur birde hayallah yaaa
geçen günlerin menüsünü yazmıcam çünkü çok fazla cozuttum pastalar börekler kahvaltılar offff hiç iyi şeyler yapmadım yani anlıyacağınız ama kilom aynı allahtan değişmedi..
bugünkü menüm;
sabah...0 yağlı süt nesfit
ara... 1 yeşil elma
öğle....0 yağlı süt nesfit
akşam eşim gene tutturdu kahvaltı diye
kaçırmadan yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?