günaydın tatlım nasılsın
lachesisim cok sagol tatlim;
ben de internetten tam da onlara bakiyordumm
gunaydin herkeseee bugun sabah tartildim 56.6 kiloydumben hergun sabah tartiliyorumm tartilma huyum varda birazcik:) herneyse normalmi bukadar hizli kilo vermem 3 kilo verdim 2 haftada yoksa tartidami anormallik var
burnun nasil oldu lachem ??
iyiym canım çok şükür sen nasılsın.....
gunaydin herkeseee bugun sabah tartildim 56.6 kiloydumben hergun sabah tartiliyorumm tartilma huyum varda birazcik:) herneyse normalmi bukadar hizli kilo vermem 3 kilo verdim 2 haftada yoksa tartidami anormallik var
ilk defa diyete başlıyorsan normal, ilk 2 hafta ödem falan da gittiğinden hızlı gidiyor sonra yavaşlıycak ama şaşırma.
düne göre daha iyi. akşam 5.30a randevu verdiler. önce eşimi dünya göze götürcez göz muayenesine sonra beni, doktor günü oldu bugün :) neyse Allah daha büyük hastalık vermesin.
tmm tesekkur ederim yaaaaaaa gelinligimin icinde 50 kg olmak istiyorum sizllerin yardimiyla tabikii hepinize tesekkur ederim cok optum sizii(K)
Lachesis, gecmis olsun
tabi cnm,
bunlar ufak rahatsizliklar;
allah buyuk rahatsizlik vermesin dedigin gibi.
gecmis olsun ikinize de simdiden; bak goreceksin biseyin cikmayacak, incinmistir, ondan agrimistir.
esinin nesi var cnm, rutin goz kontrolu mu?
iyiyim kuzum sen nasılsın?
inşallah canım. eşimin numarası artmış galiba, yeni gözlük alcaz, çok ilerlemişse belki o da ameliyat olur, gerçi o sadece okurken bişey izlerken ya da araba kullanırken takıyor. yalnız dünya göz randevu alırken direk ameliyat mı olcaksınız diye soruyor, herkes ameliyat oluyor galiba :)
keske aksam corba icseydin... ama feci de degil bence yinede.. calisiyor musun yoksa evdemisin tüm gün ?
merhaba,
size birsey danismak istiyorum.. Ben de dusuk tansiyon rahatsizligi cikti. uzun zamandir arasira tirnaklarimda morarma, elimin ustundeki deride kizarikliklar oluyordu. bazen de -yemegi gec yedigim zamanlarda- siddetli bas agrisi. o zamanlar tansiyonumun dustugunu tahmin ediyordum ama dun koluma tansiyon aleti takildi ve 24 saat boyunca 15 dakikalik araliklarla olcum yapti. genel grafige bakinca, kucuk tansiyon 50-55 arasi, buyuk tansiyon 90-100 arasi cikti. normalde 75-120 olmasi gerekirmis.
internetten arastirdim cok tehlikeli bir durum olmadigi yazili ama yine de endiselendim.
Neyse boyle iste. aslinda burasi saglik topigi degil bu yuzden saglikla ilgili soru sormak istemiyorum ama suan yalniz oldugum icin endiselendim ve paylasmak istedim. Aileme soylemedim yoksa cook cook meraklanirlar.. Simdi onlari korkutmak istemiyorum, hani hernekadar cok cok muhim birsey olmasa da onlari ikna da edemem...
geçmiş olsun canım. bukadar telaşe etme bende de düşük tansiyon var benimde küçük 6 nın altına indimi başım dönmeye başlıyor....ailden gelen bir şey buda genetik....benim annemdede var mesela.....
tasiyon düşüren yiyecek ve içeceklerdne uzak durdunmu hiç bir sorun olmaz.....
tesekkur ederim... dun sonuclari alinca kendimi coook yalniz hissettim.. kan da verdim, az daha bayilacaktim...
bahsettiginiz yiyecekler neler mesela?? ben hic tuz yemem normalde, yani yemeklere de olceginden az katarim pisirirken ve yerken bi yemek ne kadar tuzsuz olursa olsun tuz eklemem.. tuz oranini arttirmayi hic istemiyorum ama haftada 1-2 kere hazir ayran icebilirim..
internetten bakmak lazım tam emin değilim.... ama ben ökse otu içmiştim kalp damar tıkanıklığnı önlüyor diye o aynı zamanda yüksek tansiyonada iyi geliyormuş o yüzden bienm tansiyonumu dahada düşürdü...
tuz neden yemiyorsunki tuz. tuzun fazlası zararlı vücutta fazla su tuttuğu için...yüksek tansiyona zararlı. bence senin tansiyonunu biraz yükseltmen için tuz eklsen iyi olur yemeklerine
çalışmıyorum evdeyim canım.eşimde öğretmen öğlen evde oluyo.tüm gün birlikte olunca flim izlemeler tabi yanında cipsler,kolalar vs yemeler içmeler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?