50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yedikleri

sabah
yarim domates, yarim salatalik
1 kk dil peyniri
1 kucuk bal
limonlu yesil cay

ara
1 bardak sut
2 ad. kurabiye

ogle
2 ad. cekirdekli kurabiye

acikicam gibi bakalim acikirsam biseyler yerim yine aksama kadar

sule cnm,

ben bu oglen 1,5 saat alisveris merkezine kostura kostura gidip geldim;
spor sayilir mi acaba?

(valla ter icinde kaldim)

sayılır tabi canım... yürüyş yerine geçer... yazayımmı yoksa akşam pilates falan yaparmısın

ama ben oturup spor yapmayınca spor yerine geçiremiyom..mesela hareket olsun diye asansör kıullanmıyom..wc ye giderken alt kata gidiyorum merdiven çıkıpp inmek için...bunların dılında tüm vücudmu hissederek yaptığım spordan haz alıyorumm..ben gene sadece spor adına yaptıklarımı düşüneyim yoksa tembelleşirim nasılsa yürüyom falan diye...onlarda jokerim olsun artık...

bende işe gelirken koştura koştura 20 dk. kadar yürüyorum ...oda sayılır mı..?????

tabi canım sayılır neden sayılmasın.....sonuçta oda hareket.....ben eğer başka spor yapmazsam bu yürüyüş yada temizlik gibi aktivetileri spor olarak kabul ediyorum....

tabi canım sayılır neden sayılmasın.....sonuçta oda hareket.....ben eğer başka spor yapmazsam bu yürüyüş yada temizlik gibi aktivetileri spor olarak kabul ediyorum....

spor yapmadışım gün araya sıkıştırım o zaman..ben normalde öğlen arası yeğe gidip 10 dak.da yiyip sonra tabana kuvvet bütün çarşıyı turlayıp durmaksızın işe geri geliyorum yaklaşık 45 dak falan...yani spor yapmadığım günlerdede hareketsiz durmuyorumm... akşama plates yapmayı düşünüyorum bende topla çok hoşuma gitti hem daha etkili oluyo her yanım cayır cayır yani valla böyle devam edersem 1 aya kurtulurum inşallah...benim göbek popo yağlı gibi değil sıkı bi etim var..göbeğim şiş gibi sert ve yuvalak çıkıyo çıkınca...düzenli spor yaptığımdada zamanlardada ilk göbeğimden kurtuluyorum..

canim tabi spor denilebilecek egzersizleri yapmak ayri,
bu gunluk aktiviteler ayri.

tabiki bunlari saymayiz; 3 dk. merdiven ciktim; 5 dk yer sildim; 15 dk utu yaptim vs. diyemeyiz. benim de her oglen 15 dk yuruyusum vardir yemekten sonra ama hic yazmiyorum onu mesela

bugun 1,5 saat surunce kosturmacali yuruyusum ve de oyuncak arayisim biraz da geyigine yazayim dedim.

bari onu bildirmeyeyim de kafa karistirici olmasin yerimseniben

bizde evlendiğimizde 1 yıl sonra şehir değişikliği yapacağımızı bildiğimiz için almamıştık. şimdi sıfırdan alıcaz.canım bende hiç gezmedim. istikbali hiç sevmem çok kaba geliyor bana.
doğtaşın bazı serileri hoşuma gidiyor.

Merhaba kızlar

Maşallah grubumuzdaki herkes çok hareketli. Ben spora 1 hafta mecburi ara verip, dün 70 dk spor yapınca biraz hamlamışım. Akşam bakalım ne kadar spor yapabilecem

canım benim bende onları da yaz demek istemedim sadece günlük aktivitelerimi söyledim......sporun yeri başka bana göre..onlarla zayıflasaydım şimdiye kadar oooo....önemli olan yağları yakacak incelecekkaydirigubbakcemile2k neler yapıyoruz o bence...

doştaş süper ama beğendiklerimde çok uçuk ..bi yemek odası 4 den aşağı düzgün b
bişi yok oda bir kaç parçayı çıkarıırsalar:) bende eskişehirn kendi mobilya markalarına bakmayı düşünüyorum orjinal güzel şeyler vardı dün az biraz baktığım kadarıyla.fiyat olarak da gayet uygun oluyooo onlar..

arkadaşlar önemli olan günü hareketli aktif geçirmek ister bölgesel egzersizler yapalım ister dans ister yürüyüş.....

uzun süre aynı hareketi yapaınca bünye ona alıştığı için tepki vermiyormuş.......zaten günde 10000 adım atmak lazımmış sağlık açısından. 10.000 adım 400- 500 kalori yaktırıyormuş.....

evet aslında ankara eskişehir mobilyalarıda güzel. ya mesela doğtaşın bi serisi kimbilir kaç evde var

bence de cnm

kaydirigubbakcemile5

QUOTE=nilufert;15786305]evet aslında ankara eskişehir mobilyalarıda güzel. ya mesela doğtaşın bi serisi kimbilir kaç evde var[/QUOTE]

evet..ben ta o zamanlar istikbalin reklamında çıkan mobilyasını almıştım..sonra çok sıradan geldi bilindik bişi oluyo...o yüzden serisi olmayan özel ayrı bişiler olsun isitiyorum o yüzden normal mobilyacılara bakıcam markadan ziyade zaten burdakilerde kendi başına ayrıo bi marka...

bugun ki menumu yaziyorum
SABAH 1 dilim kepek egmeyiyle normal kahvlti
ARA 1 AVUC FINDIK VE 1 INCIR KURUSU
OGLE 1 kase mercimek corbasi
ARA ayran
AKSAM tavuk haslama yogurt corba
ARA yogurt yemeyi dusunuyorum

merhaba kızlar yoktum gene geçmişi okuyamadım biraz bbakmaya çalışıcam genede
menüm
sabah klasik kahvaltı ama yerım gevrek yarım boyozla
ara yok
öğle 2 3 adet lahana sarması
ara yok
akşam 1 tabaktan az lahana sarması ve yarım kase kıymalı tarhana çorbası
şimdi....siyah üzüm ve 2 dilim kabak tatlıısı üzeri cevizli

Sabah , saat 10da kepekli ekmek, light peynir , zeytin ve domatesten oluşan bir kahvaltı yaptım .. saat 11 ve 12 arası plates yaptım.. eve geldiğimde saat 1 buçukta yarım yağlı yoğurt ve çok az meyve yedim.. sonra motorla gezmeye çıktık arkadaşımla,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .. eve geldiğimizde saat 7 olmuştu , profiterol tatlısından saaadece 1 çatal aldım hatta daha bile az olabilir, 2 adet burçak bisküvi 1 adet küçücük salatalık turşusu 1 adet siyah erik yedim,saat 8 buçukta etsiz çiğköfte dürüm yedim 1 tane, şuanda form çubuk kraker yiyorum birkaç parça da bitter çikolata ,, saat 12 gibi çok az meyve yerm yada bitki çayı felan içerim.. bu kadar.. nasıl kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…