sule cnm,
ben bu oglen 1,5 saat alisveris merkezine kostura kostura gidip geldim;
spor sayilir mi acaba?
(valla ter icinde kaldim)
bende işe gelirken koştura koştura 20 dk. kadar yürüyorum ...oda sayılır mı..?????sayılır tabi canım... yürüyş yerine geçer... yazayımmı yoksa akşam pilates falan yaparmısın
bende işe gelirken koştura koştura 20 dk. kadar yürüyorum ...oda sayılır mı..?????
sayılır tabi canım... yürüyş yerine geçer... yazayımmı yoksa akşam pilates falan yaparmısın
tabi canım sayılır neden sayılmasın.....sonuçta oda hareket.....ben eğer başka spor yapmazsam bu yürüyüş yada temizlik gibi aktivetileri spor olarak kabul ediyorum....
spor yapmadışım gün araya sıkıştırım o zaman..ben normalde öğlen arası yeğe gidip 10 dak.da yiyip sonra tabana kuvvet bütün çarşıyı turlayıp durmaksızın işe geri geliyorum yaklaşık 45 dak falan...yani spor yapmadığım günlerdede hareketsiz durmuyorumm... akşama plates yapmayı düşünüyorum bende topla çok hoşuma gitti hem daha etkili oluyo her yanım cayır cayır yani valla böyle devam edersem 1 aya kurtulurum inşallah...benim göbek popo yağlı gibi değil sıkı bi etim var..göbeğim şiş gibi sert ve yuvalak çıkıyo çıkınca...düzenli spor yaptığımdada zamanlardada ilk göbeğimden kurtuluyorum..
ama ben oturup spor yapmayınca spor yerine geçiremiyom..mesela hareket olsun diye asansör kıullanmıyom..wc ye giderken alt kata gidiyorum merdiven çıkıpp inmek için...bunların dılında tüm vücudmu hissederek yaptığım spordan haz alıyorumm..ben gene sadece spor adına yaptıklarımı düşüneyim yoksa tembelleşirim nasılsa yürüyom falan diye...onlarda jokerim olsun artık...
biz evlendiğimizde çok açılmayalım diye pek bişi almamıştık sonra parça parça aldık ve malesef bi bütünlük olmayınca salonda göze batmaya başladı..küçük bi köse takımı varşimdi..salona tam takım almayı düşünüyorum öyle vitrin falan değilde uyumlu sade ve şık olsun istiyorummm..valla bende çok kararsız kaldım ..normal markalara int bakıyorum pek hoşuma giden yok açıkçası daha önceden de istikbalden almıştık kullanışlı ama şık değil...şimdi yeni modellerine baktım onlar biraz daha iyi eskiye göre..,
köşe takımımı oturma odama almayı düşünüyoum oturma odamdada 2 çekyatım var daha hiç kullanmadım desem yeridir.onları şimdilik çocuuk odama koyucam boş çünkü..ihtiyacı olan biri yada öğrenci falan denk gelirse verebilirim .kalsada sorun olmaz ev müsait...hep salonda oturduk..ondan sıkıldım..ikna etmek zor olsada eşimi sonun da kandırdım..
çok hoş şeyler var valla kararsız kaldım senin önerebilceğin bi tarz varmı...yerimseniben
canim tabi spor denilebilecek egzersizleri yapmak ayri,
bu gunluk aktiviteler ayri.
tabiki bunlari saymayiz; 3 dk. merdiven ciktim; 5 dk yer sildim; 15 dk utu yaptim vs. diyemeyiz. benim de her oglen 15 dk yuruyusum vardir yemekten sonra ama hic yazmiyorum onu mesela
bugun 1,5 saat surunce kosturmacali yuruyusum ve de oyuncak arayisim biraz da geyigine yazayim dedim.
bari onu bildirmeyeyim de kafa karistirici olmasin yerimseniben
bizde evlendiğimizde 1 yıl sonra şehir değişikliği yapacağımızı bildiğimiz için almamıştık. şimdi sıfırdan alıcaz.canım bende hiç gezmedim. istikbali hiç sevmem çok kaba geliyor bana.
doğtaşın bazı serileri hoşuma gidiyor.
doştaş süper ama beğendiklerimde çok uçuk ..bi yemek odası 4 den aşağı düzgün b
bişi yok oda bir kaç parçayı çıkarıırsalar:) bende eskişehirn kendi mobilya markalarına bakmayı düşünüyorum orjinal güzel şeyler vardı dün az biraz baktığım kadarıyla.fiyat olarak da gayet uygun oluyooo onlar..
arkadaşlar önemli olan günü hareketli aktif geçirmek ister bölgesel egzersizler yapalım ister dans ister yürüyüş.....
uzun süre aynı hareketi yapaınca bünye ona alıştığı için tepki vermiyormuş.......zaten günde 10000 adım atmak lazımmış sağlık açısından. 10.000 adım 400- 500 kalori yaktırıyormuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?