50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gzmnc bence senin tansiyonun senin çok ii,ben tansiyon konusunda takıntılıyım ve babam yüksek tansiyondan dolayı çok kötü bi hastalık geçirdi.eskidenmiş tansiyonnun 12-8 normal kabul edilmesi,tansiyonun 10,11-6,7 gibi olması artık normal kabul edilio.araştırdım ve bunun böle olduğunu öğrendim.yaşımız daha genç 35e kadar yada bilemedin 30a kadar tansiyonunumuzun bu seviyelerde olması gerek,zaten 40ından sonra yükselecek tansiyonumuz,bence kesinlikle tuzu falan artırma cillop gibi tansiyonun var.her zaman için düşük tansiyon yüksek bi tansiyondan kat be kat iidir

hmmm :) kendimi biraz daha iyi hissettim simdi.. aslinda nette dr.larin yorumlarini okuyunca cok cok dusmediginde problem olmayacagindan bahsediyorlar. zaten 5 in altina dustugunde de siddetli bas agrim oluyor.
sanirim, sabahlari jimnastik, ilik dus ve saglikli beslenme ve duzenli yemek yeme aliskanliklari ile bas agrisi etkisini de azaltabilirim... Simdi birtek geriye damarlarimda bir rahatsizlik olup olmadiginin kontrolu kaldi. kan testi sonucunu da yarin alacagim. insallah herikisi de iyi cikar. damarlarla ilgili olarak sanirim "Raynaud fenomeni" varligina bakilacak..
pofff............

iyide düşük tansiyonda tamam çok büyük sağlık sorunları yok ama gelde çekene sor.... benimde düşük tansiyonum normalden. birde düştümü başımı kaldıramıyorum..kafan dünüyor gibi oluyor sürekli....

bence 2 de çok zor....önemli olan dengeleyebilmek.....

gelelim fasülyenin faydalarına çok kötü menümü yazayım
sabah öğle nesfit
ara 1 yeşil elma
akşam iskender....((((
ara siyah üzüm
tüh sana. çok yemişsin demiyorum. sağlıksız çok
Bugünki yediklerim:

sabah : hic birsey
öglen: cabuk corba (domates), üzeri peynirli pogaca
aksam: pilav ve zeytinyagli kabak ve Havuc
arada: bisküvi

Spor olarak 30 dakika Zumba Dance
akşam menün güzel ama sabah için sanada kocamanın kocamından bi tüh
hımmm şu sabah öyle rezil olmasaydı

bende yazayım bari dünkü menümü

sahurda ( dün oruç tutuumda) 2 dilim tam buğday ekmeği peynir kahvaltlık sos 1 bardak light süt, 160 grlık dardanel ton...

iftarda bir kase çorba patlıcan yemeği karnıyarık benzeri( patlıcanlar kızartmaydı itiraf edeyim.teker halinde kestim kızarttım küçüklüydü 3-4 tane yedim) 3-4 kaşık bulgur pilavı, salata

büyük bir bardak form çayı yarım dilim kazandibi 2 tatlı kaşığı profiterol

ara bir elma

spor olacak 10000 den fazla adım attım gün boyu . 1 saat kesintisiz yürüyüş yaptım akşama halim kalmadığı için başka spor yapamadım

Son düzenleme:
nilufetcim geçen günkü yürüyüşünü spor olarak yazdım başka varmı bu günlerde yatığın yürüyüşlerin....

ben ce iyi hayatım. ne de olsa oruçsun Allah kabul etsin
nilufetcim geçen günkü yürüyüşünü spor olarak yazdım başka varmı bu günlerde yatığın yürüyüşlerin....
canım dünde 50 dakika yaz şekerim

ben ce iyi hayatım. ne de olsa oruçsun Allah kabul etsin

amin canım inş.....

kızlar bu arada spor listemiz 9 kişi olmuş ve hergün bildirim var..... sizleri tebrik ediyorummm:lepi::hooray::teytey::enbuyukkk:

evet cerrahide türkiyede çok ileride.

selam kızlar nasılsınız.....
bende okuldayım nöbetçiyim bide oruç olunca gün biraz zor geçiyor ama alıştım artık.....

Allah kabul etsin canım.

düşük tansiyon çok kötü bir şey değil canım. sarımsak, maydanoz suyu falan içme sakın. her gün de ayran içmeye çalış, bir de öğün sakın atlama az ve sık ye, sorun yaşamazsın
kötü olan yüksek tansiyon.

tesekkur ederim.. dikkat edecegim artik...

amin canım inş.....

kızlar bu arada spor listemiz 9 kişi olmuş ve hergün bildirim var..... sizleri tebrik ediyorummm:lepi::hooray::teytey::enbuyukkk:

benimkileride yazıyon demi canım çıkıyo valla yappacam diye..delikafaduldenkaydirigubbakcemile2..bu günde dünkü kadar olmasada yapmaya çalışacağım...akşama mobilya bakmaya gidsicez eve erken gidebilirsek yaparımmmm inşallah....hihoyyyt

koçum bugün kü menüm....
sabah: azcık patatesli börek...çay..

ara: 1 mandalina..

öğle: izmir köfte (1 tane köfte+1 elma dilim patatesinden),
-------makarna
-------havuç salata
-------muzlu puding(3 yk kadar)

ara: 1 adet mandalinam var..
(birde gün içinde genel olarak 3-4 fincan kadar çay içiyorum..çaycımız sağolsun boş bırakmıyo ve azda olsa şeker atıyorum tabi..)
akşam belli değil...eşim olduğu günler pek planlayamıyorum o çok gönül gezdiriyo yemek kpnusunda...ama az yiyeceğim kesin bu hafta vermem gerek hedef 1,5 kiloydu ama şuan ne durumdayım bilemiyom..

mobilyamı yaa bizimde var mobilya işimiz daha önce baktınızmı nasıl bişeyler bakıyorsun . ayyy sen bakta fikirlerimizi paylaşırız

sule cnm,

ben bu oglen 1,5 saat alisveris merkezine kostura kostura gidip geldim;
spor sayilir mi acaba?

(valla ter icinde kaldim)

hımm bu makarnanın ölçüsü yokmu şekerim.
gel bu akşam ikimizde akşam azıcık yiyelim .

ben de yazayım öğlen menümü

yarım porsiyon pilav
1porsiyon nohut
2 yemek kaşığı helva
çok olmuş dimi kızdım kendime bak şimdi

bu arada yigenime fisher price 'dan cok tatli bir oyuncak aldim..
eglenceli saat,

geceyi gunduzu, sayilari, alfabeyi ogretiyor; sarkilar soyluyor..

mobilyamı yaa bizimde var mobilya işimiz daha önce baktınızmı nasıl bişeyler bakıyorsun . ayyy sen bakta fikirlerimizi paylaşırız

biz evlendiğimizde çok açılmayalım diye pek bişi almamıştık sonra parça parça aldık ve malesef bi bütünlük olmayınca salonda göze batmaya başladı..küçük bi köse takımı varşimdi..salona tam takım almayı düşünüyorum öyle vitrin falan değilde uyumlu sade ve şık olsun istiyorummm..valla bende çok kararsız kaldım ..normal markalara int bakıyorum pek hoşuma giden yok açıkçası daha önceden de istikbalden almıştık kullanışlı ama şık değil...şimdi yeni modellerine baktım onlar biraz daha iyi eskiye göre..,
köşe takımımı oturma odama almayı düşünüyoum oturma odamdada 2 çekyatım var daha hiç kullanmadım desem yeridir.onları şimdilik çocuuk odama koyucam boş çünkü..ihtiyacı olan biri yada öğrenci falan denk gelirse verebilirim .kalsada sorun olmaz ev müsait...hep salonda oturduk..ondan sıkıldım..ikna etmek zor olsada eşimi sonun da kandırdım..
çok hoş şeyler var valla kararsız kaldım senin önerebilceğin bi tarz varmı...yerimseniben

makarnam normal işyerinde ki kepçeyle bi tane.yani ev deki servis kaşığına denk olarak 1,5 servis kaşığı kadar .ve ekmek hiç yemedim...
tamam akşama ben balık yapmaya karar verdim...tavada az yağda çinekop düşünüyorum çok nefis...ve salata...az yerim ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…