50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, doktor burnun iyi dedi, içerisi şişmiş masaj ve damla verdi. ben de keyiften bütün gün yemek yedim neler neler. spor da yapmadım. spora ara vericem 1-2 ay kadar, sanırım burnumun şişmesinde onun da etkisi olmuş.
ay umarım kilo almam eyvahedigeldismile

öğlen az yemişsin onun dışında güzel canım.

lachesis çok sevindim canım. korktuğun gibi bir şey yokmuş.

menümü yazayım

sabah: 2dilim çavdar ekmeğine yağsız tost

ara: 1 mandalina

öğle: 2 yk yoğurtlu biber kızartması,2 dilim çavdar ekmeği

ara: 5 fındık

ara: çeyrek muz, 1sb yy süt

akşam: 5 köfte, salata, 1 dilim kepek ekmeği, büyük ayran

sağol canım, menün çok güzelmiş hem lezzetli hem iştah açıcı :)

bu arada kızlar sabah kahvaltıda yumurta yemek yağ yakımına yardımcıymış.

ben yumurtadan nefret ederim, neler kaçırıyorum diye bakıyım dedim o zaman öğrendim, artı yiycem bir kaşık un katıp omlet yaparım en azından.

Bugünki menüm:

sabah: 1 pogaca
1 bisküvi
öglen: 3 pogaca (aynisi)
aksam: domatesli biber kizartmasi (domatesde hic yag yok, icinde az biber atiyorum önceden kizartip)
nar
2 lokum

spor: 40 dakika zumbadance yaptim

ilginc ama sadece kahvaltida mi ? ben severim

selam bugünkü menüm:
sabah:
bir kase kelogs sütle
öğlen
bir iki kaşık tarhana çorbası
üç kaşık kısır
iki kuru incir
iki ceviz
bir bardak şekersiz çay
akşam
bir kepçe mercimek çorbası
üç kaşık etli nohut yemeği
birkaç tane sarma
bir kase yoğurt
birkaç saat sonra
bir adet mandalin

bu kadar kızlar nasıl fazlamı acebaaa???

ya tabikide bencede çok düşün tansiyon ii değil küçüğün 5in altına düşmesi sakıncalı bencede,gzmnc nin tansiyonu dediğine göre genelede 10,5 falan demiş ya o düşük sayılmıo artık dedim tabki tansiyonu normlde hep 12-8 seyreden bi insan içn 10-5 düşük gelir bi afallar ama 12-8 normal kabul edilmio artık,birazda bünye meselesi tabi,çok düşükte ii değil

merhaba hanımlar. beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama.. 3aydır filan yoktum. olan bitenlerden bahsetmiştim size. ve o olaylardan sonra kendimi toparlayamadım. hergün daha da kötüye gittim.. bu nedenle bi psikiyatriye göründüm tedavi görüyorum hala ve sanırım 1yıl daha devam edecek tedavim. bir sürü antidepresan kullanıyorum. anksiyete ve depresyon için.. çok zor zamanlar geçirdim. ancakşu 2 gündür biraz daha iyi hissediyorum. umarım en kısa zamanda iyileşip aranıza dönebilirim. sizi çok özledim.
hayat devam ediyor..

günaydın hepinize=)

merhaba.hatırladık tabiki .yani ben hatırladım ama bilmiyorumkismileneler oldu canım yaaa..ben kaçırmışım...inşallah bir an önce herşey yoluna girer...tekrar hoşgeldin..

günaydın kızlar...
ŞULECİM sadece 40 dakkkalık egzersizim var..hafif yapayım dedim.. bu akşama plates+zumba kaydirigubbakcemile2zemuszemus:lepi:

canımcım bence bünyeni güçlendirecek şeyleri yemeyi tercih etmelisin.daha yemek tarzı olmalı güzel yemişsin yemesine ama çoğunluk aburcubur..sadece doymak değil sağlıklı beslenmek öenemli..daha güzel bi menü oalbilirdi...az yemişsin bence..şu an herşeyden önemlisi sağlığın..kilolu olacağım diye korkmadan ye bence....

önemli bişi olmamasına sevindim...sen dayanamaz yaparsın bence gene sporunu....aklinialirimsmile

selam

nasılsınız kızlar

SULECİM dun yaptığım sporları bildiremedim 25 leslie 45 stepper yani 70 dk

şimdi de kaçim kahvaltımı yapim sonra da bugünkü sporlarımı yapim ardından annecime gidicem

akşam bildiririm artık sporlarımı

öptüm hepinizi bye byeopuyorumnanaktan

NUTELLAM iyi olduğuna sevindim ama sporu bırakma kııız

KATZİCİM seni hatırladım umarım en kısa zamanda iyi olur ve dediğin gibi aramıza dönersin

SULECİM ALLAH tutuğun oruçları kabul etsin tatlım

EDATUCCAR canım profiterole ban bayılırım şahsen ben bi çatalcıkla yetinmes bi tabak yerdim:))

sulecigim sporlarimi bildireyim cnm sana:

dunki hareketlerim;

aksam yuruyuse ciktik esimle 20 dk
winsor pilates ball workout 40 dk

oglenki 1,5 saatlik yuruyusu yazmiyorum cnm; tepkiler geldi ya ))

bu arada hepinize gunaydin kizlar

lachesis gecmis olsun cnm, burnunda bisey olmamasina sevindim; spor yapamayacak olmana uzuldum :-( saglik olsun, zaten belki hamis olursun bu arada )

ulkerk cnm hatrimi sormussun cok sagol, hayir henuz tahlil falan yaptirmadim; lazer yaptiricam gozlerime, once onunla mesgulum, sonra disciye gidicem sonra da bebis icin hzirliklara baslarim ins. hayirlisiyla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…