Sabah , saat 10da kepekli ekmek, light peynir , zeytin ve domatesten oluşan bir kahvaltı yaptım .. saat 11 ve 12 arası plates yaptım.. eve geldiğimde saat 1 buçukta yarım yağlı yoğurt ve çok az meyve yedim.. sonra motorla gezmeye çıktık arkadaşımla,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .. eve geldiğimizde saat 7 olmuştu , profiterol tatlısından saaadece 1 çatal aldım hatta daha bile az olabilir, 2 adet burçak bisküvi 1 adet küçücük salatalık turşusu 1 adet siyah erik yedim,saat 8 buçukta etsiz çiğköfte dürüm yedim 1 tane, şuanda form çubuk kraker yiyorum birkaç parça da bitter çikolata ,, saat 12 gibi çok az meyve yerm yada bitki çayı felan içerim.. bu kadar.. nasıl kızlar ?
öğlen az yemişsin onun dışında güzel canım.
lachesis çok sevindim canım. korktuğun gibi bir şey yokmuş.
menümü yazayım
sabah: 2dilim çavdar ekmeğine yağsız tost
ara: 1 mandalina
öğle: 2 yk yoğurtlu biber kızartması,2 dilim çavdar ekmeği
ara: 5 fındık
ara: çeyrek muz, 1sb yy süt
akşam: 5 köfte, salata, 1 dilim kepek ekmeği, büyük ayran
bu arada kızlar sabah kahvaltıda yumurta yemek yağ yakımına yardımcıymış.
ben yumurtadan nefret ederim, neler kaçırıyorum diye bakıyım dedim o zaman öğrendim, artı yiycem bir kaşık un katıp omlet yaparım en azından.
iyide düşük tansiyonda tamam çok büyük sağlık sorunları yok ama gelde çekene sor.... benimde düşük tansiyonum normalden. birde düştümü başımı kaldıramıyorum..kafan dünüyor gibi oluyor sürekli....
bence 2 de çok zor....önemli olan dengeleyebilmek.....
merhaba hanımlar. beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama.. 3aydır filan yoktum. olan bitenlerden bahsetmiştim size. ve o olaylardan sonra kendimi toparlayamadım. hergün daha da kötüye gittim.. bu nedenle bi psikiyatriye göründüm tedavi görüyorum hala ve sanırım 1yıl daha devam edecek tedavim. bir sürü antidepresan kullanıyorum. anksiyete ve depresyon için.. çok zor zamanlar geçirdim. ancakşu 2 gündür biraz daha iyi hissediyorum. umarım en kısa zamanda iyileşip aranıza dönebilirim. sizi çok özledim.
hayat devam ediyor..
günaydın hepinize=)
Sabah , saat 10da kepekli ekmek, light peynir , zeytin ve domatesten oluşan bir kahvaltı yaptım .. saat 11 ve 12 arası plates yaptım.. eve geldiğimde saat 1 buçukta yarım yağlı yoğurt ve çok az meyve yedim.. sonra motorla gezmeye çıktık arkadaşımla,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .. eve geldiğimizde saat 7 olmuştu , profiterol tatlısından saaadece 1 çatal aldım hatta daha bile az olabilir, 2 adet burçak bisküvi 1 adet küçücük salatalık turşusu 1 adet siyah erik yedim,saat 8 buçukta etsiz çiğköfte dürüm yedim 1 tane, şuanda form çubuk kraker yiyorum birkaç parça da bitter çikolata ,, saat 12 gibi çok az meyve yerm yada bitki çayı felan içerim.. bu kadar.. nasıl kızlar ?
selam kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, doktor burnun iyi dedi, içerisi şişmiş masaj ve damla verdi. ben de keyiften bütün gün yemek yedim neler neler. spor da yapmadım. spora ara vericem 1-2 ay kadar, sanırım burnumun şişmesinde onun da etkisi olmuş.
ay umarım kilo almam eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?