sulecigim sporlarimi bildireyim cnm sana:
dunki hareketlerim;
aksam yuruyuse ciktik esimle 20 dk
winsor pilates ball workout 40 dk
oglenki 1,5 saatlik yuruyusu yazmiyorum cnm; tepkiler geldi ya))
merhaba hanımlar. beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama.. 3aydır filan yoktum. olan bitenlerden bahsetmiştim size. ve o olaylardan sonra kendimi toparlayamadım. hergün daha da kötüye gittim.. bu nedenle bi psikiyatriye göründüm tedavi görüyorum hala ve sanırım 1yıl daha devam edecek tedavim. bir sürü antidepresan kullanıyorum. anksiyete ve depresyon için.. çok zor zamanlar geçirdim. ancakşu 2 gündür biraz daha iyi hissediyorum. umarım en kısa zamanda iyileşip aranıza dönebilirim. sizi çok özledim.
hayat devam ediyor..
günaydın hepinize=)
canım çok sevindimmm ama pek keyfe verme kendini sonra pişman olma bak:)selam kızlar ben geldim, bugün doktora gittim, doktor burnun iyi dedi, içerisi şişmiş masaj ve damla verdi. ben de keyiften bütün gün yemek yedim neler neler. spor da yapmadım. spora ara vericem 1-2 ay kadar, sanırım burnumun şişmesinde onun da etkisi olmuş.
ay umarım kilo almam eyvahedigeldismile
ilginc ama sadece kahvaltida mi ? ben severim
merhaba hanımlar. beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama.. 3aydır filan yoktum. olan bitenlerden bahsetmiştim size. ve o olaylardan sonra kendimi toparlayamadım. hergün daha da kötüye gittim.. bu nedenle bi psikiyatriye göründüm tedavi görüyorum hala ve sanırım 1yıl daha devam edecek tedavim. bir sürü antidepresan kullanıyorum. anksiyete ve depresyon için.. çok zor zamanlar geçirdim. ancakşu 2 gündür biraz daha iyi hissediyorum. umarım en kısa zamanda iyileşip aranıza dönebilirim. sizi çok özledim.
hayat devam ediyor..
günaydın hepinize=)
NUTELLAM iyi olduğuna sevindim ama sporu bırakma kııız
lachesis gecmis olsun cnm, burnunda bisey olmamasina sevindim; spor yapamayacak olmana uzuldum :-( saglik olsun, zaten belki hamis olursun bu arada)
Lachesiscim seni rüyamda gordum dun akşam. böyle bir kalabalık içinde seni görüyorum, hemen yanına geliyorum.doktora gittin mi burnun nasıl diye soruyorum sanaaklinialirimsmile ay ne kadar etkilenmişim bu durumdan. neyse şimdi okudum dün yazdıgını,sevindim canım bir sorun olmamasına..dinlendir kendini biraz çok yogun spor yaptın son zamanlarda.
canım çok sevindimmm ama pek keyfe verme kendini sonra pişman olma bak:)
herkeze günaydınlarrrr
gunaydin kızlar :)
Lachesiscim seni rüyamda gordum dun akşam. böyle bir kalabalık içinde seni görüyorum, hemen yanına geliyorum.doktora gittin mi burnun nasıl diye soruyorum sanaaklinialirimsmile ay ne kadar etkilenmişim bu durumdan. neyse şimdi okudum dün yazdıgını,sevindim canım bir sorun olmamasına..dinlendir kendini biraz çok yogun spor yaptın son zamanlarda.
peppermintcim sen ne kadar planlısın yaaa,,süper gerçektenkaydirigubbakcemile3
yaaaa ben yanlış anlaşıldım galiba....tepki değildi benim dediğim...:1rolleyes:sadece takıldım öylesine..ve gün içinde neler yapıyorum onu yazdım yani listeye ekleyin benim de yaptıklarımı demek değildi....öyle laf açılınca paylaştım sadece..
sağol canım. spor yapmamak keyifden değil canım burnumu şişiriyormuş, metale bile dokunma dedi yahu doktor, onu nasıl yapıcaksam:S
günaydın bu arada herkese
anchusa bodruma mı gitti, kahvekokusu nerelerde?
tatlim benim; ruyan icin hayir olsun diyelim. lachesisin bebis mi geliyor yoksa, kalabalik falan gormussun, yani ailesi kalabaliklasacak manasi cikar mi acaba bu ruyadan :CüvCüv:
selamlar..
ben geldim..
nihayet döndüm tatilden..
özledim sizi çok..
aaa cok ilginc, nasil metale dokunmadan durabileceksin ki....
cuma gunu sunumu vardi anchusanin, ya hazirlik yapiyordur ya da yola cikmistir.. :uhm:
kahvekokusu 20-25 gunluk tatile cikiyorum demisti;
bana kustu de artik yazmiyor diye bir korkuya kapiliyorum ama , bilmiyorum :çok üzgünüm:
öyle yazıyordu canım bilemem ne kadar doğru. erken saatte protein almak gün içinde kasları daha çok çalıştırıyordur belki.
canım inşallah kısa zamanda iyileşirsin kurtulsun o kötü psikolojiden
sporu bırakmıyıp hasta mı oluyum yahu, bırakıcam bir süre, zaten keyifsizim hiç çekemem.
sağol canım. ay inşallah benim de beklentim o yönde.
canım benim çok sağol olumunekankayizsmile ben de sevindim iyi olmama :) dinlenicem biraz ya, bu aralar halsizim zaten hiç içimden gelmyor sınava da 10 gün kaldı, ders çalışamıyorum:S
ya benim nikelle toza ciddi alerjim var da, onlarla muhattap olmamaya çalış dedi.
kahvekokusu niye sana küssün ki, geçenlerde geldi, ama işleri birikti herhalde tatildeyken onlarla uğraşıyordur.
bu arada eşime de ameliyat dediler. sürekli gözlük takmadığı için numarası sabitlenmiyormuş ama makinada 4 çıkıyormuş. 2.5 luk gözlüğü sürekli tak 4 olsun sonra ameliyat edelim dediler.
bu arada beylikdüzü dünya göz çok kötüydü, 1.5 saat beklettiler bizi randevulu olduğumuz halde. tek doktor vardı. ataköye gidicez bir dahaki sefere.
ayy bazi yeni butonlar eklenmis;
tsk. ettim sana yanlislikla)
herhalde kahvekokusu dedigin gibidir cnm, yogundur.
aa bayag yukselmis cnm, taksin bari gozlugunu ihmal etmesin.
bak azi dedikodular vari dunya goz gelene hemen ameliyat diyor diye; demek ki sartlar ugun olmayinca yapmiyorlar ameliyat a.s
biz de altunizade'ye gidicez, bakalim orasi nasil
ne o oyle yaa ssk gibi 1,5 saat beklemek
:-(
küçük bir yerdi zaten, tek doktor vardı, zaten orda ameliyat da yapmıyorlarmış, maksat şube olsun diye açmışlar işte ama bence hiç hoş olmamış, karizmaları çizilmiş :)
takıcak bakalım o da gözlüğünü, ama yine de zaman alır herhalde.
kızlar bişey sorcam size alakasız olcak şimdi ama tecrübe eden varsa aranızda ...
ben bugün tatlı ve tuzlu kurabiye yapıp diffirize etsam c.ertesi çıkarsam nasıl olur acaba daha önce yapan varmı aranızda..kek börek atıyoruz ama kurabiye nasıl olur bilemedim ya
kızlar bişey sorcam size alakasız olcak şimdi ama tecrübe eden varsa aranızda ...
ben bugün tatlı ve tuzlu kurabiye yapıp diffirize etsam c.ertesi çıkarsam nasıl olur acaba daha önce yapan varmı aranızda..kek börek atıyoruz ama kurabiye nasıl olur bilemedim ya
hayat devam ediyor..
günaydın hepinize=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?