NİLÜFERT aldım ben canım koltuk takımımı...sadece yemek odası tak.kaldı onlarada baktık ama kararasız kaldıkk nasıl bişi alsak diye..eşim sadece yemek masası ve tv ünitesi olsun istiyo bende ama o şekildede istediğimiz gibi bişi bulamadık açıkçası...h.sonu daha detaylı bakıcaz onlarada...uyumlu bişi olsun istiyorum.inşallah bu kez herşey içime siner....
güle güle kullan canım koltuklarını
teşekkürler canım eve haftaya gelcek fotoları çekip fikrinizi sorarım...çok merak ediyom açıkçası...sağolsun eşim beni hiç kırmıyoilk önce karşı çıktı ama şimdi o benden daha hevesli...opuyorumnanaktan
tamam canım bekliyorum fotolarını haftaya ozaman
canlarım. hepinize teşekkür ederim. hepimiz elimizden geleni yapıyoruz iyi olmam için. gün geçtikçe daha iyi oluyorum. umarım bir an önce biter gider tüm bunlar.. hergün uğramaya çalışacağım buraya. derslerim filan çok yoğun ve ilaçlar inanılmaz uyku yapıyor. ama artık en azından sakinim. sinir krizlerim,titremelerim filan azaldı.
hepinizi öpüyorum <3
lache nie spor yapınca burnuna zararlımış,dr bişi söledi mi?bi de canım metalle ne alakası var,merak ettim ayolCADIARZU
NİLÜFERT aldım ben canım koltuk takımımı...sadece yemek odası tak.kaldı onlarada baktık ama kararasız kaldıkk nasıl bişi alsak diye..eşim sadece yemek masası ve tv ünitesi olsun istiyo bende ama o şekildede istediğimiz gibi bişi bulamadık açıkçası...h.sonu daha detaylı bakıcaz onlarada...uyumlu bişi olsun istiyorum.inşallah bu kez herşey içime siner....
merhaba kızlar
siz siz olun bu topikten sakın ola ayrılmayın..
meğrsem burada ne kadar kontrol altındaymışım..
4 ay oldu girmeyeli ve verdiğim bütün kiloları geri aldım maalesef..
inşallah 57 kg den 54 e düşme maratonum yeniden başlıyor..
merhaba kızlar
siz siz olun bu topikten sakın ola ayrılmayın..
meğrsem burada ne kadar kontrol altındaymışım..
4 ay oldu girmeyeli ve verdiğim bütün kiloları geri aldım maalesef..
inşallah 57 kg den 54 e düşme maratonum yeniden başlıyor..
ben yeniyim bu topikte ama etkili oldugu her halinden belli. gel birlikte verelim kilolari (yine).. hemen hemen ayni fazlaligimiz, var misin yarisa ? :)
canım hoşgeldin, sıkma canını verirsin kiloları neler yapıyorsun?
klikcik hoş geldin....
evet ya burda hesap verme korkusu olunca insan daha bir dikkatli oluyor......
bu arada merhaba herkese...... sabah hastaneye gittik kadın doğuma kontrole rutin olarak...... kan idrar tahlili verdim bakalım onun sonuçlarını bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?