50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam

ŞULECİM bugünkü sporum 25 dk leslie 45 dk stepper ve 5 dk cık kol hareketleri yaptım lastikle, yani toplam 75 dk sositososito

Son düzenleme:
NİLÜFERT aldım ben canım koltuk takımımı...sadece yemek odası tak.kaldı onlarada baktık ama kararasız kaldıkk nasıl bişi alsak diye..eşim sadece yemek masası ve tv ünitesi olsun istiyo bende ama o şekildede istediğimiz gibi bişi bulamadık açıkçası...h.sonu daha detaylı bakıcaz onlarada...uyumlu bişi olsun istiyorum.inşallah bu kez herşey içime siner....

güle güle kullan canım koltuklarını

güle güle kullan canım koltuklarını

teşekkürler canım eve haftaya gelcek fotoları çekip fikrinizi sorarım...çok merak ediyom açıkçası...sağolsun eşim beni hiç kırmıyoilk önce karşı çıktı ama şimdi o benden daha hevesli...opuyorumnanaktan

canlarım. hepinize teşekkür ederim. hepimiz elimizden geleni yapıyoruz iyi olmam için. gün geçtikçe daha iyi oluyorum. umarım bir an önce biter gider tüm bunlar.. hergün uğramaya çalışacağım buraya. derslerim filan çok yoğun ve ilaçlar inanılmaz uyku yapıyor. ama artık en azından sakinim. sinir krizlerim,titremelerim filan azaldı.
hepinizi öpüyorum <3

koççççuumm....yediklerim...sabah: 1 sand.ekmeğine kaşarlı tost(yağsız) , 1 fincan çay(2 şekerli)
ara yok
öğle: 1 tabak bulgur pilavı , 1 tabak patlıcan kebabı(musakka tarzı etli), cacık(porsiyonlar 1,5 servis kaşığı kadar)
ara: 1 elma ve 1 mandalinam var onları düşünüyorum..
akşam: müsli ve meyve yiyeceğimmm..koçum..

tamam canım bekliyorum fotolarını haftaya ozaman

Eminim bitecek hepsi ve zayiflama derdine düseceksin yine :1hug:

opuyorumnanaktan

merhaba kızlar
siz siz olun bu topikten sakın ola ayrılmayın..
meğrsem burada ne kadar kontrol altındaymışım..
4 ay oldu girmeyeli ve verdiğim bütün kiloları geri aldım maalesef..
inşallah 57 kg den 54 e düşme maratonum yeniden başlıyor..

lache nie spor yapınca burnuna zararlımış,dr bişi söledi mi?bi de canım metalle ne alakası var,merak ettim ayolCADIARZU

canım ben burnumdan ameliyat oldum ya, tansiyon yükselince kemikde ve içerideki şişlerde büyüme oluyor sanırım. metalde de benim nikele alerjim var, burun içi etlerinin büyümemesi için alerjin olan şeylerden uzak dur dedi.
yani herkes için değil ben ameliyat olduğum için ve alerjim olduğu için benimle alakalı.

güle güle kullan canım.

ben yeniyim bu topikte ama etkili oldugu her halinden belli. gel birlikte verelim kilolari (yine).. hemen hemen ayni fazlaligimiz, var misin yarisa ? :)

canım hoşgeldin, sıkma canını verirsin kiloları neler yapıyorsun?

Merhabalar,

ben de katılmak istiyorum aranıza :)) yarın kilo bildirimimi yaparak baslıyorum işe. herkese kolay gelsin:1rolleyes:

klikcik hoş geldin....

evet ya burda hesap verme korkusu olunca insan daha bir dikkatli oluyor......

bu arada merhaba herkese...... sabah hastaneye gittik kadın doğuma kontrole rutin olarak...... kan idrar tahlili verdim bakalım onun sonuçlarını bekliyorum....

peppercim ben senin 1.5 saatilik öğle sporunuda yazdım...

oda benden olsun......

Son düzenleme:
ben yeniyim bu topikte ama etkili oldugu her halinden belli. gel birlikte verelim kilolari (yine).. hemen hemen ayni fazlaligimiz, var misin yarisa ? :)

merhaba aygirl..
ya kendime güvenemiyorumkii
inan aynaya bakasım gelmiyor
lessie ile yürüyüşlere de korkumdan başlayamıyorum tekrar bel ağrılarım başlayacak diye
ama beni gaza getirdin yaaa
yarışsak mı kiii

canım hoşgeldin, sıkma canını verirsin kiloları neler yapıyorsun?

hoşbulduk lachesisciğim
iyi olmaya çalışıyorum..
zayıflarsam daha iyi olcam
sen nasılsın?

hoşbulduk sulecim
aynen dediğin gibi
nolur bana tekrar hesap verme korkusunu yükleyinnnnn
bu arada hayırdır rahatsızmısın ki kadın doğuma gittin.?

kızlar teşekkürler karar alınmıştır ozaman...kurabiyeler bugünden pişmiyecek...:)
orenje hayırlı olsun canım yeni eşyaların..
yeni katılanlarada merhaba diyorum
klık sanada merhaba demek kiloların geri geldi...olsun çabuk alınan çabuk veriliyo üzülme hemencik uçar gider onlar

klik ben seni gebeydin diye hatırlıyorum beslenmen hakında konuşuyorduk ozaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…