hoşbulduk sulecim
aynen dediğin gibi
nolur bana tekrar hesap verme korkusunu yükleyinnnnn
bu arada hayırdır rahatsızmısın ki kadın doğuma gittin.?
hoşbulduk lachesisciğim
iyi olmaya çalışıyorum..
zayıflarsam daha iyi olcam
sen nasılsın?
kızlar teşekkürler karar alınmıştır ozaman...kurabiyeler bugünden pişmiyecek...:)
orenje hayırlı olsun canım yeni eşyaların..
yeni katılanlarada merhaba diyorum
klık sanada merhaba demek kiloların geri geldi...olsun çabuk alınan çabuk veriliyo üzülme hemencik uçar gider onlar
klik ben seni gebeydin diye hatırlıyorum beslenmen hakında konuşuyorduk ozaman
yok canım rutin kontrol için..... geçen yaz miyomdan ameliyat olmuştum... korkuma artık belli aralıklarla gidiyorum bir şey varmı diye..... gitmişken tahlil falanda yaptırdım bebek falan düşünürsek diye....
bir bebek dusuncesidir gidiyor topikte;
sanirim hepbirden hamile kalicaz; o zaman birbirimizin nazini kim cekecek, kim kimi pohohlicakk)
ama daha iyi ya, birbirimizi cok iyi anlariz,
ayy ins. oyle olur yaa
klik, lachesis, ben, nilufert, oranje, sule, anchusaa, ulkerk ....... liste uzuyor))
evet yaaa öyle görünüyo...olsun o zamanda daha dikkatli ve sağlıklı beslenerek hayatımızın kilo açısından en riskli zamanını en az hasarla atlatabiliriz inşallah..ama o zamanda canım çekti yedim bahanelerimiz olcaktır eminim..cokacimcoook:CüvCüv:
klikcim çok üzüldüm canım....
herişte bir hayır vardır öyle düşünelim....
en kısa zamanda topik hamişlerle dolun inşallah
bebelik koçluğu yapılır geçen yıl bugün koca göbektim ben ve son günümmüş meğer....kızımın yarın doğum günüsü
davetiyemiz kızlar hepinizi beklerim partimize
sanirim hepbirden hamile kalicaz; o zaman birbirimizin nazini kim cekecek, kim kimi pohohlicakk)
ayy ins. oyle olur yaa
klik, lachesis, ben, nilufert, oranje, sule, anchusaa, ulkerk ....... liste uzuyor))
klikcim çok üzüldüm canım....
herişte bir hayır vardır öyle düşünelim....
en kısa zamanda topik hamişlerle dolun inşallah
bebelik koçluğu yapılır geçen yıl bugün koca göbektim ben ve son günümmüş meğer....kızımın yarın doğum günüsü
davetiyemiz kızlar hepinizi beklerim partimize
ayy ins. oyle olur yaa
ayy kilikcim sorma . bende bir iki ay pek takılamadım 52 den 54e çıktım biliyormusunmerhaba kızlar
siz siz olun bu topikten sakın ola ayrılmayın..
meğrsem burada ne kadar kontrol altındaymışım..
4 ay oldu girmeyeli ve verdiğim bütün kiloları geri aldım maalesef..
inşallah 57 kg den 54 e düşme maratonum yeniden başlıyor..
[
canımm ya evet kahvekokusu var birde.o dayeni evlilerden ama sizinle bebeklerimiz hakkında konuşmak ne güzel olur kızlar yaa. beimki bugün anne dedii yok benimki bugün kreşe başlıcak:)
[
canımm ya evet kahvekokusu var birde.o dayeni evlilerden ama sizinle bebeklerimiz hakkında konuşmak ne güzel olur kızlar yaa. beimki bugün anne dedii yok benimki bugün kreşe başlıcak:)
NİLÜFERT aldım ben canım koltuk takımımı...sadece yemek odası tak.kaldı onlarada baktık ama kararasız kaldıkk nasıl bişi alsak diye..eşim sadece yemek masası ve tv ünitesi olsun istiyo bende ama o şekildede istediğimiz gibi bişi bulamadık açıkçası...h.sonu daha detaylı bakıcaz onlarada...uyumlu bişi olsun istiyorum.inşallah bu kez herşey içime siner....
evet cnm kahve kokusu da var..
ooo iyice cogaldik valla)
bence de harika olur
menumu yazayim cnm
sabah
mini kepekli panini sandwich
limonlu yesil cay
ara
1 bardak sut
ogle
istavrit
1 kasik salata
1 bardak elma suyu
ara
1 kasik un helvasi
kizlar ben cocugum olursa onun icin herseyi mukemmel bir sekilde yapmak isterim;
egitimini, beslenmesini, eglenmesini herseyini
ve korkum, calistigim icin herseye yetisemezsem psikolojim bozulur ben, cok uzulurum :-((
insallah cok organize bir anne olabilirim
herseye en iyi sekilde yetisebilirim
kizlar ben cocugum olursa onun icin herseyi mukemmel bir sekilde yapmak isterim;
egitimini, beslenmesini, eglenmesini herseyini
ve korkum, calistigim icin herseye yetisemezsem psikolojim bozulur ben, cok uzulurum :-((
insallah cok organize bir anne olabilirim
herseye en iyi sekilde yetisebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?