50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk sulecim
aynen dediğin gibi
nolur bana tekrar hesap verme korkusunu yükleyinnnnn
bu arada hayırdır rahatsızmısın ki kadın doğuma gittin.?

yok canım rutin kontrol için..... geçen yaz miyomdan ameliyat olmuştum... korkuma artık belli aralıklarla gidiyorum bir şey varmı diye..... gitmişken tahlil falanda yaptırdım bebek falan düşünürsek diye....

bir bebek dusuncesidir gidiyor topikte;

sanirim hepbirden hamile kalicaz; o zaman birbirimizin nazini kim cekecek, kim kimi pohohlicakk )

ama daha iyi ya, birbirimizi cok iyi anlariz,

ayy ins. oyle olur yaa

klik, lachesis, ben, nilufert, oranje, sule, anchusaa, ulkerk ....... liste uzuyor ))

sorma leylaelacım yaa
geldi valla
sabah aç karnına ama kışlık pantolon ve kazakla tartıldım
57,1 i gördüm ve panikle indim tartıdann
ah ahhhh
burdayken 54 e kadar inip 55 olan hedefimide 53 e düşürdüğüm zamanları hatırlıyorumda
inşallah yeniden o günlere dönerim..
bu arada kilo çizelgem gözükmüyor benim...:bbo:

klik ben seni gebeydin diye hatırlıyorum beslenmen hakında konuşuyorduk ozaman

evet hamileydim ama maalesef bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım
doktorumda 4-5 ay ara ver dedi..şimdi süre bittii ve yeniden çalışmalara başladık :)
o yüzden hemen zayıflamak istiyorumm hamile kalmadann

sevindim sulecim..
aman iyi olun hepiniz kızlarrr
ya ben hepinizi gerçekten çok özlemişimmmmm Şeniz

evet yaaa öyle görünüyo...olsun o zamanda daha dikkatli ve sağlıklı beslenerek hayatımızın kilo açısından en riskli zamanını en az hasarla atlatabiliriz inşallah..ama o zamanda canım çekti yedim bahanelerimiz olcaktır eminim..cokacimcoook:CüvCüv:

klikcim çok üzüldüm canım....
herişte bir hayır vardır öyle düşünelim....
en kısa zamanda topik hamişlerle dolun inşallah
bebelik koçluğu yapılır geçen yıl bugün koca göbektim ben ve son günümmüş meğer....kızımın yarın doğum günüsü
davetiyemiz kızlar hepinizi beklerim partimize

aynen bence dee cokacimcoook :roflol:

ahhhh cnmmm ben onun gulusunu yerimmmmmm..

harika olmus cnm , bayildim

insallah ben de bebgim olursa ona boyle kartlar hazirlicam, kostumler diktiricem, harika bi d.gunu hazirlicam. insallah bi olsun yeter ki

cnm daha nice d.gunlerini kutlarsiniz umarim.

ben belki de pazar ameliyat olurum cnm, cmr muayene olayim, musaitlerse yaptiririm pazara ameliyati

ayyy ne güzel yaaa
o zaman '' zayıflama topiğinde hamile kalanlar topiği '' kurarız kızlar...
ne komik olur yaaaa

sağolasınn
tabii bende öyle düşünüp teselli ettim kendimi canım.
bu arada kızında çok tatlı maşallahhh

selam kızlar klili hoşgeldin . eve netmi bağlattın yoksa .geçmişi okuyamadım. menülerinize youmlucam kızlar şimdi menüsü olan bvarsa hemen yazsın. geçmiş menüleride birazdan yorumlıyım olurmu aşırı bi uykum geldi niyeyse

[

canımm ya evet kahvekokusu var birde.o dayeni evlilerden ama sizinle bebeklerimiz hakkında konuşmak ne güzel olur kızlar yaa. beimki bugün anne dedii yok benimki bugün kreşe başlıcak:)

ayy kilikcim sorma . bende bir iki ay pek takılamadım 52 den 54e çıktım biliyormusun

[

canımm ya evet kahvekokusu var birde.o dayeni evlilerden ama sizinle bebeklerimiz hakkında konuşmak ne güzel olur kızlar yaa. beimki bugün anne dedii yok benimki bugün kreşe başlıcak:)

evet cnm kahve kokusu da var..

ooo iyice cogaldik valla )

bence de harika olur

menumu yazayim cnm

sabah
mini kepekli panini sandwich
limonlu yesil cay

ara
1 bardak sut

ogle
istavrit
1 kasik salata
1 bardak elma suyu

ara
1 kasik un helvasi

[

walla düşündükçe heyecan bastı delikafaduldeninşallah yaaaa...herkesin gönlüne göre nasip olur inşallah..o zamanda bakımı, maması, beslenmesi hakkında konuşacak çok şeylerimiz olacaktır...

ayy şekerim hayırlı olsun

kizlar ben cocugum olursa onun icin herseyi mukemmel bir sekilde yapmak isterim;
egitimini, beslenmesini, eglenmesini herseyini

ve korkum, calistigim icin herseye yetisemezsem psikolojim bozulur ben, cok uzulurum :-((

insallah cok organize bir anne olabilirim
herseye en iyi sekilde yetisebilirim

herzamanki gi maşallın var hayatım .
ya ben arkadaşlarla öğlen dışarı çıktımöfff kaçırdım ben ya akşam sadece yoğurt yesem kapatırmıyım. yeşil çayımıda içiyorum şimdi

Son düzenleme:

aynı korku bende de var nolcak bilmiyom bi de bizimle aynı ilde başka yakınımızda yok ki sıkışınca yetişsin.. ama korkunun bi sonu yok allah yardımcımız olacaktır inşallah..beslenme bakım konusundada birbirize destek olup öğrendiğimiz bildiğimiz pratik yaralı bilgileri paylaşırız..
benim yeğenim var 2 yaşında bu hafta kreşe başladı..bugün sabah anne kalkamayım uyuyalım demiş.mafoldumben ablam mecburen kreşe götürmüş haliyle..orda uyutmaya çalışmış sonra yeğenim anne gidelim ben kardeşlerle oynamak istemiyom hastayım ben evimize gidelim diye ağlamış...mafoldumben:gitme: ablam öyle bi anlattıki dayanamadım o na bile kendi çocuğumda nasıl olcam nasıl dayanıcam bilemiyorum ben...yetemem diye korkuyorum ...

çalıştığım yerde bayan doğum yapmış ama yaşıda baya var peppercim ben buraya geldiğimde oda doğum iznindeydi ziyaretine gittik kadın ben emekli olucam çocuğumun bana ihtiyacı var ona haksızlık yapmak istemiyorum falan diye konuşmuştu . geçen gelmiş iş yerine ayy yok ben şu ücretsiz iznim bitsin yok yok evde falan oturamayacağı m geri gelicem diyor kadıncaaz.konuyla alakası yok ama aklıma bi geldi.

canım hem çalışıp hem çocuğa yetişmek çok zor ki yetişemeyeceksinde .bence şimdi böyle olacağını kabullen sonra üzülürsün ki sen büyük şehirde yaşıyorsun. çalşan bayanlar olduğumuz için çok vakit ayıramayacağız belki ama eğitimi konusunda bende takıntılıyım yaa önce sağıklı olsun tabikide zeki bi çocuğum olsun itiyorum nedense bende

@oranje hayatım sen bebek çalışmalarına başladınmı özel olmassa yada bekliyorsan bebek için neyi bekliyorsun . kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…