50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[

canımm ya evet kahvekokusu var birde.o dayeni evlilerden ama sizinle bebeklerimiz hakkında konuşmak ne güzel olur kızlar yaa. beimki bugün anne dedii yok benimki bugün kreşe başlıcak:)

herzamanki gi maşallın var hayatım .
ya ben arkadaşlarla öğlen dışarı çıktımöfff kaçırdım ben ya akşam sadece yoğurt yesem kapatırmıyım. yeşil çayımıda içiyorum şimdi

cnm benim de helva fazla oldu ama balik yiyince vucttan potasyum mu ne eksiliyormus ve helva yiyince o geri geliyormus, o yuzden yedim

sağol canım
seninde ameliyatın hemencecik olur umarım çok sterese girdin çünkü sen bu konu yüzünden
insan herşeyi eniyi şekilde istiyor ama olmuyor canım bn çalışmıyorum evdeyim herşeyi ile ilgileniyorum uyuma kalkma yıkama yedir içir disiplin eğitim oyun terbiyeeeee daha sayayım mıııı ya kolay değil o kadar çok emek istiyorki oyüzden bi yerlerde mutlaka aksamalar olabiliyor
oyüzden şimdiden pskolojini bozma başaıma bir gelsin duruma göre davranırım diye düşün

bolbol ceviz fındık balık öneririm ozaman sizeee..zeki istiyosunuz ya yanlz dikkat edin bu zekiliğin yan etkiside fırlamalık oluyordelikafadulden

ayy bak ben bile uzuldum simdi;
kiyamam yaa canim benim

simdi ki bebeklerin isi zor, daha ufacikken kreslerdeler :-(((
benimki de gidecek krese mecburen :-((

gercekten simdiden kabullenmek lazim, herseye yetismemiz imkansiz olacak;
hele ben gunde 3 saat yolda geciriyorum :-(((

ben simdiden int.den yazilar okuyorum;

calisan anneler icin daha iyi organize olmanin methodlari vs..
bikac altin kural vardi
aklimda kalanlar mesela;

- daha once hep yaptiginiz ve yapmak zorunda kaldiginiz bazi seylerden frakarlik edin; ornegin her hafta mutfak dolabi silme aliskanliginiz varsa bundan vazgecin
- gerektiginde yakinlarinizin yardimini isteyin
- esiniz kesinlikle sorumluluk alsin
- evde isinizi kolaylastiricak pratik ev aletlerinden yararlanin

vss

@oranje hayatım sen bebek çalışmalarına başladınmı özel olmassa yada bekliyorsan bebek için neyi bekliyorsun . kaç yıllık evlisiniz

canım benim kaçırmışsın sen galiba..benim mercimek fırında...geçen ayki mercimeği yaktık...bu ay inşallah dibini tuttururuz..:sm_cool:sositosositovereliniortak4 kasımı bekliyorum regli tarihim...

canım benim kaçırmışsın sen galiba..benim mercimek fırında...geçen ayki mercimeği yaktık...bu ay inşallah dibini tuttururuz..:sm_cool:sositosositovereliniortak4 kasımı bekliyorum regli tarihim...

aaaa ama daha belli değil dimi hadi inşallah . bizde düşünüyoruz artık ama eşim şimdi başka bi şehirde çalışıyor . ay sonu gibi gelecek .

aaaa ama daha belli değil dimi hadi inşallah . bizde düşünüyoruz artık ama eşim şimdi başka bi şehirde çalışıyor . ay sonu gibi gelecek .

vaayyy nilufert;
hic caktirmiyosunnn yerimseniben

hani yilbasinda baslicaktiniz;

benden erken davrandin beni kandirip :dilcikar:

--saka tabiii

ayy öylede zor kızzz..tabi daha belli değil..çalışıyoruz 2, ayımız hayırlısı olur inşallah canım sizin içinde...

super anlatmissin cnmm

:roflol:

cnm sen yumurtlama kiti kullandin mi?

ben calismalara baslayinca alayim diyorum o yumurtlama testlerinden;

kusku olmasin yumurtladim mi, yumurtlicam mi diye

:CüvCüv:

sayın koç sabah nesfit 0 yağlı sütle
ara 1 yeşil elma
öğle 1 yarım kabak dolma 3 adet lahana sarma
ara mandalina
akşamda terbiyeli kereviz ve bulgur pilavı yerim diye düşünüyorum

hoşbulduk nilüfertcim
yok işe başladım canım. ama geçici iş..bebek olunca ayrılacağım inş.
sen nasılsın?

valla arkadaşlar ben hem çalışıp hem evimi çekip çevirip hemde bebeğime gereken ilgiyi verebilecek kapasitede biri değilim. o yüzden de çalışmamayı tercih edeceğim ve hep bebeğimin yanında olup onun her anına şahit olacağım..
tabi bunu becerebilecek bayanlarda vardır ama
benim için imkansızzz
çocuğumu asla sabah uykusundan uyandırıp kreşe götürmek is-te-memmmm lmaz:

super anlatmissin cnmm

:roflol:

cnm sen yumurtlama kiti kullandin mi?

ben calismalara baslayinca alayim diyorum o yumurtlama testlerinden;

kusku olmasin yumurtladim mi, yumurtlicam mi diye

:CüvCüv:

yok canım sordum geçen ay 33 tl dedi alma gereği duymadım ..şu an benim yumurtlama günlerim ..akıntımdan anladım dünden beri sıvı akışkan şekilde..adetin düzenli ise dikkatli bakarsan anlarsın kendinde..bir 2 aya daha olmasa alıp denicem ama..

Anliyorum seni cünkü bende öyleyim. Boyun kac ?
Ben burada "Zumba Dance" i duydum ve birkac gündür her gün yapiyorum. Hareket sart..
Yarisalim kiz..

ay evvett kıyamaz ki insan...benim oı yönden bi avantajım var eşim 1 gün çalışıp bir gün evde çalıştığı günlerde 12 degidip 12 deliyor..yani haftata 2-3 gün kreşe gitmesi gerekecek gittiği günlerde öğlene doğru olacak büyük bi ihtimalle.. eşim çok evcimendir..normalde bile evden çıkmaz..çocuk olunca ben bırak desemde o bırakmaz..ortaklaşa halledeceğiz inşallah..
gerçi bi olsun allahın izniylede sonrası büyük mesele düşünüp caymayayım şimdi bir yandanda..zor ikna oldum zaten çocuk yapma konusuna...:dilcikar:

ayyyy
çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3

vaayyy nilufert;
hic caktirmiyosunnn yerimseniben

hani yilbasinda baslicaktiniz;

benden erken davrandin beni kandirip :dilcikar:

--saka tabiii

bende bu ay başladımmm kaydirigubbakcemile3

aaa o yumurtlama belirtisimiydiii???

canim seninki de guzel tabi,
ama senin is degistirdigin de oldu; evde durdugun zaman da oldu. isi birakmayi kabullenebilirsin daha kolay;

mesela benim icin durum daha farkli;
ben 7 yasimdan beri hic evde oturmadim;
sadece yuksek lisans tezi yazarken bikac ay evde kalmistim; onda da kafayi yiyecektim;

sonra bu isime girdim, ilk isim ve 6 senedir devam ediyorum; bayag bi emek verdim burasi icin; belli bi kariyere geldim; simdi ara verirsem ara sogursa korelirim ve yeniden ayni kariyerde boyle kurumsal bi sirkette is bulamam diye korkuyorum;
cunku is hayatinda rekabet cok fazla; ve sen gidersen yerine birini bulmalari 1 gun bile surmez

Allahtan bi aksilik olmazsa calismaya devam etmeliyim ben.

bir de tum gecim yukumuzu esimin sirtina yuklemek bana haksizlik gibi geliyor

bir de cocugumu benim buyudugum standartlarin daha ustunde buyutmek istiyorum, o yuzden de calismam lazim

sebeplerim cok,
ama hayat ne gosterir belli olmaz tabi

Allah hayirlisini versin , son sozum

Anliyorum seni cünkü bende öyleyim. Boyun kac ?
Ben burada "Zumba Dance" i duydum ve birkac gündür her gün yapiyorum. Hareket sart..
Yarisalim kiz..

benim boyum 1.60 .. senin?
birde zumba dance mi çıktı yaa ben yokken
du bir bakayım ben googleden ona
nasıl bi şeymiş?

bende tam bir evcimenimdirr
bir ay çıkmasam evden aramam dışarıyı
yani benim için büyük zevk olacak

aslinda ben de senin gibi akintidan anliyorum yumurlama gunlerimi, bir de regli gibi kilom artiyor, sislik oluyor
dedigin gibi ya da ben de 1-2 ay normal akisina birakirim olmazsa sonra alirim test filan .

ayyyy
çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3

aaa o yumurtlama belirtisimiydiii???

e:sm_cool:evet canım yumurtlama oluyo o güne takiben 3-4 gün içinde düzenli ilişki tutma şansını yükseltiyo..aklinialirimsmilene zaman ki kuruluk hissetmeye başladın o ayki şansı kaçırmış oluyorsun.eyvahedigeldismile..tabi küçükde olsa diğer günlerde de tutma ihtimali var ..normalde bile %20 şans var her ay için maleseff....:2:

Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum bilmiyorumkismile

Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:

• aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
  • oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
  • peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
  • nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
  • ...
  • ...
  • ...

Son düzenleme:

bide ben gerçek adlarınızı merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…