[
canımm ya evet kahvekokusu var birde.o dayeni evlilerden ama sizinle bebeklerimiz hakkında konuşmak ne güzel olur kızlar yaa. beimki bugün anne dedii yok benimki bugün kreşe başlıcak:)
herzamanki gi maşallın var hayatım .
ya ben arkadaşlarla öğlen dışarı çıktımöfff kaçırdım ben ya akşam sadece yoğurt yesem kapatırmıyım. yeşil çayımıda içiyorum şimdi
sağol canımaynen bence dee cokacimcoook :roflol:
ahhhh cnmmm ben onun gulusunu yerimmmmmm..
harika olmus cnm , bayildim
insallah ben de bebgim olursa ona boyle kartlar hazirlicam, kostumler diktiricem, harika bi d.gunu hazirlicam. insallah bi olsun yeter ki
cnm daha nice d.gunlerini kutlarsiniz umarim.
ben belki de pazar ameliyat olurum cnm, cmr muayene olayim, musaitlerse yaptiririm pazara ameliyati
insan herşeyi eniyi şekilde istiyor ama olmuyor canım bn çalışmıyorum evdeyim herşeyi ile ilgileniyorum uyuma kalkma yıkama yedir içir disiplin eğitim oyun terbiyeeeee daha sayayım mıııı ya kolay değil o kadar çok emek istiyorki oyüzden bi yerlerde mutlaka aksamalar olabiliyorkizlar ben cocugum olursa onun icin herseyi mukemmel bir sekilde yapmak isterim;
egitimini, beslenmesini, eglenmesini herseyini
ve korkum, calistigim icin herseye yetisemezsem psikolojim bozulur ben, cok uzulurum :-((
insallah cok organize bir anne olabilirim
herseye en iyi sekilde yetisebilirim
çalıştığım yerde bayan doğum yapmış ama yaşıda baya var peppercim ben buraya geldiğimde oda doğum iznindeydi ziyaretine gittik kadın ben emekli olucam çocuğumun bana ihtiyacı var ona haksızlık yapmak istemiyorum falan diye konuşmuştu . geçen gelmiş iş yerine ayy yok ben şu ücretsiz iznim bitsin yok yok evde falan oturamayacağı m geri gelicem diyor kadıncaaz.konuyla alakası yok ama aklıma bi geldi.
canım hem çalışıp hem çocuğa yetişmek çok zor ki yetişemeyeceksinde .bence şimdi böyle olacağını kabullen sonra üzülürsün ki sen büyük şehirde yaşıyorsun. çalşan bayanlar olduğumuz için çok vakit ayıramayacağız belki ama eğitimi konusunda bende takıntılıyım yaa önce sağıklı olsun tabikide zeki bi çocuğum olsun itiyorum nedense bende
aynı korku bende de var nolcak bilmiyom bi de bizimle aynı ilde başka yakınımızda yok ki sıkışınca yetişsin.. ama korkunun bi sonu yok allah yardımcımız olacaktır inşallah..beslenme bakım konusundada birbirize destek olup öğrendiğimiz bildiğimiz pratik yaralı bilgileri paylaşırız..
benim yeğenim var 2 yaşında bu hafta kreşe başladı..bugün sabah anne kalkamayım uyuyalım demiş.mafoldumben ablam mecburen kreşe götürmüş haliyle..orda uyutmaya çalışmış sonra yeğenim anne gidelim ben kardeşlerle oynamak istemiyom hastayım ben evimize gidelim diye ağlamış...mafoldumben:gitme: ablam öyle bi anlattıki dayanamadım o na bile kendi çocuğumda nasıl olcam nasıl dayanıcam bilemiyorum ben...yetemem diye korkuyorum ...
çalıştığım yerde bayan doğum yapmış ama yaşıda baya var peppercim ben buraya geldiğimde oda doğum iznindeydi ziyaretine gittik kadın ben emekli olucam çocuğumun bana ihtiyacı var ona haksızlık yapmak istemiyorum falan diye konuşmuştu . geçen gelmiş iş yerine ayy yok ben şu ücretsiz iznim bitsin yok yok evde falan oturamayacağı m geri gelicem diyor kadıncaaz.konuyla alakası yok ama aklıma bi geldi.
canım hem çalışıp hem çocuğa yetişmek çok zor ki yetişemeyeceksinde .bence şimdi böyle olacağını kabullen sonra üzülürsün ki sen büyük şehirde yaşıyorsun. çalşan bayanlar olduğumuz için çok vakit ayıramayacağız belki ama eğitimi konusunda bende takıntılıyım yaa önce sağıklı olsun tabikide zeki bi çocuğum olsun itiyorum nedense bende
@oranje hayatım sen bebek çalışmalarına başladınmı özel olmassa yada bekliyorsan bebek için neyi bekliyorsun . kaç yıllık evlisiniz
canım benim kaçırmışsın sen galiba..benim mercimek fırında...geçen ayki mercimeği yaktık...bu ay inşallah dibini tuttururuz..:sm_cool:sositosositovereliniortak4 kasımı bekliyorum regli tarihim...
aaaa ama daha belli değil dimi hadi inşallah . bizde düşünüyoruz artık ama eşim şimdi başka bi şehirde çalışıyor . ay sonu gibi gelecek .
aaaa ama daha belli değil dimi hadi inşallah . bizde düşünüyoruz artık ama eşim şimdi başka bi şehirde çalışıyor . ay sonu gibi gelecek .
canım benim kaçırmışsın sen galiba..benim mercimek fırında...geçen ayki mercimeği yaktık...bu ay inşallah dibini tuttururuz..:sm_cool:sositosositovereliniortak4 kasımı bekliyorum regli tarihim...
selam kızlar klili hoşgeldin . eve netmi bağlattın yoksa .geçmişi okuyamadım. menülerinize youmlucam kızlar şimdi menüsü olan bvarsa hemen yazsın. geçmiş menüleride birazdan yorumlıyım olurmu aşırı bi uykum geldi niyeyse
kizlar ben cocugum olursa onun icin herseyi mukemmel bir sekilde yapmak isterim;
egitimini, beslenmesini, eglenmesini herseyini
ve korkum, calistigim icin herseye yetisemezsem psikolojim bozulur ben, cok uzulurum :-((
insallah cok organize bir anne olabilirim
herseye en iyi sekilde yetisebilirim
aynı korku bende de var nolcak bilmiyom bi de bizimle aynı ilde başka yakınımızda yok ki sıkışınca yetişsin.. ama korkunun bi sonu yok allah yardımcımız olacaktır inşallah..beslenme bakım konusundada birbirize destek olup öğrendiğimiz bildiğimiz pratik yaralı bilgileri paylaşırız..
benim yeğenim var 2 yaşında bu hafta kreşe başladı..bugün sabah anne kalkamayım uyuyalım demiş.mafoldumben ablam mecburen kreşe götürmüş haliyle..orda uyutmaya çalışmış sonra yeğenim anne gidelim ben kardeşlerle oynamak istemiyom hastayım ben evimize gidelim diye ağlamış...mafoldumben:gitme: ablam öyle bi anlattıki dayanamadım o na bile kendi çocuğumda nasıl olcam nasıl dayanıcam bilemiyorum ben...yetemem diye korkuyorum ...
super anlatmissin cnmm
:roflol:
cnm sen yumurtlama kiti kullandin mi?
ben calismalara baslayinca alayim diyorum o yumurtlama testlerinden;
kusku olmasin yumurtladim mi, yumurtlicam mi diye
:CüvCüv:
merhaba aygirl..
ya kendime güvenemiyorumkii
inan aynaya bakasım gelmiyor
lessie ile yürüyüşlere de korkumdan başlayamıyorum tekrar bel ağrılarım başlayacak diye
ama beni gaza getirdin yaaa
yarışsak mı kiii
ay evvett kıyamaz ki insan...benim oı yönden bi avantajım var eşim 1 gün çalışıp bir gün evde çalıştığı günlerde 12 degidip 12 deliyor..yani haftata 2-3 gün kreşe gitmesi gerekecek gittiği günlerde öğlene doğru olacak büyük bi ihtimalle.. eşim çok evcimendir..normalde bile evden çıkmaz..çocuk olunca ben bırak desemde o bırakmaz..ortaklaşa halledeceğiz inşallah..hoşbulduk nilüfertcim
yok işe başladım canım. ama geçici iş..bebek olunca ayrılacağım inş.
sen nasılsın?
valla arkadaşlar ben hem çalışıp hem evimi çekip çevirip hemde bebeğime gereken ilgiyi verebilecek kapasitede biri değilim. o yüzden de çalışmamayı tercih edeceğim ve hep bebeğimin yanında olup onun her anına şahit olacağım..
tabi bunu becerebilecek bayanlarda vardır ama
benim için imkansızzz
çocuğumu asla sabah uykusundan uyandırıp kreşe götürmek is-te-memmmmlmaz:
vaayyy nilufert;
hic caktirmiyosunnn yerimseniben
hani yilbasinda baslicaktiniz;
benden erken davrandin beni kandirip :dilcikar:
--saka tabiii
yok canım sordum geçen ay 33 tl dedi alma gereği duymadım ..şu an benim yumurtlama günlerim ..akıntımdan anladım dünden beri sıvı akışkan şekilde..adetin düzenli ise dikkatli bakarsan anlarsın kendinde..bir 2 aya daha olmasa alıp denicem ama..
hoşbulduk nilüfertcim
yok işe başladım canım. ama geçici iş..bebek olunca ayrılacağım inş.
sen nasılsın?
valla arkadaşlar ben hem çalışıp hem evimi çekip çevirip hemde bebeğime gereken ilgiyi verebilecek kapasitede biri değilim. o yüzden de çalışmamayı tercih edeceğim ve hep bebeğimin yanında olup onun her anına şahit olacağım..
tabi bunu becerebilecek bayanlarda vardır ama
benim için imkansızzz
çocuğumu asla sabah uykusundan uyandırıp kreşe götürmek is-te-memmmmlmaz:
Anliyorum seni cünkü bende öyleyim. Boyun kac ?
Ben burada "Zumba Dance" i duydum ve birkac gündür her gün yapiyorum. Hareket sart..
Yarisalim kiz..
ay evvett kıyamaz ki insan...benim oı yönden bi avantajım var eşim 1 gün çalışıp bir gün evde çalıştığı günlerde 12 degidip 12 deliyor..yani haftata 2-3 gün kreşe gitmesi gerekecek gittiği günlerde öğlene doğru olacak büyük bi ihtimalle.. eşim çok evcimendir..normalde bile evden çıkmaz..çocuk olunca ben bırak desemde o bırakmaz..ortaklaşa halledeceğiz inşallah..
gerçi bi olsun allahın izniylede sonrası büyük mesele düşünüp caymayayım şimdi bir yandanda..zor ikna oldum zaten çocuk yapma konusuna...:dilcikar:
yok canım sordum geçen ay 33 tl dedi alma gereği duymadım ..şu an benim yumurtlama günlerim ..akıntımdan anladım dünden beri sıvı akışkan şekilde..adetin düzenli ise dikkatli bakarsan anlarsın kendinde..bir 2 aya daha olmasa alıp denicem ama..
ayyyy
çok güldüm yaaa kaydirigubbakcemile3
aaa o yumurtlama belirtisimiydiii???
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum bilmiyorumkismile
Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:
- aygirl 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
- oranje 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?