50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim boyum 1.60 .. senin?
birde zumba dance mi çıktı yaa ben yokken
du bir bakayım ben googleden ona
nasıl bi şeymiş?:

Bircok link var, Kelloggs Kizlar var, onlarinki bence cok iyi her yerim agriyo
Benim boyum 1,65mis ama daha kisa duruyorum. Bacaklarim uzun degil ve belim sisko, bi ara 62kiloydum ve belim yok olmustu, belimi geri istiyorum diyerek zayiflamak istedim, simdi 58 kiloyum ama hedefim 55-56, verecegim kilo az ama cok farkediyor ...

nilufert,

1 muz 1 mandalina yedim az once cnmm

cocuk yapicaz ya, iyi bakmamiz lazim kendimize bu aralar;

o bakimdan )))) (bahanesi coookk)))

ekledim lulucumm

vaayyy nilufert;
hic caktirmiyosunnn yerimseniben

hani yilbasinda baslicaktiniz;

benden erken davrandin beni kandirip :dilcikar:

--saka tabiii
canım sadece 1 ay deneme şansımız oldu onuda tutturamadık. hemende olmuyor ya

super anlatmissin cnmm

:roflol:

cnm sen yumurtlama kiti kullandin mi?

ben calismalara baslayinca alayim diyorum o yumurtlama testlerinden;

kusku olmasin yumurtladim mi, yumurtlicam mi diye

:CüvCüv:
o ne ay bunlarda ne böle. ben yumurtlama olayını şöle hesaplıyorum .iki adet arası diyelim 28 gün .28/2=14. son adetinin ilk günü 14 gün sayıyorsun o gün diye biliyorum.
sayın koç sabah nesfit 0 yağlı sütle
ara 1 yeşil elma
öğle 1 yarım kabak dolma 3 adet lahana sarma
ara mandalina
akşamda terbiyeli kereviz ve bulgur pilavı yerim diye düşünüyorum
tatlımm çok güzel ama lütfen sabahları bir lokma peynir ini domatesini maydonozunu eksik etmeee
nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
nilufert,

1 muz 1 mandalina yedim az once cnmm

cocuk yapicaz ya, iyi bakmamiz lazim kendimize bu aralar;

o bakimdan )))) (bahanesi coookk)))

şekerim ben kadın doğumcuay gittim. bebek düşünüyorum dedim. baya oldu ama bana multivitamin verdi hamile olana kadar kullan eksiklerin tamamlansın dedi hatta hiç tahliil yapmadan vardi yan etkisi yok içinde folik asit dahil herşey var.elevit ismide sende başlayabilirsin istersen

banada solgarın folik asitini önerdi ..günde 1 tane içiyorum..

he hee,
ben de senin gibi hesapliyorum da cnm,
bazen 12. gun ya da 16. gune de sarkabilirmis bu yumurtlama olayi.
bir de tam nokta atisi olmasi acisindan yumurtlama tetsi iyi olur sanki;
:roflol:

ates olcerek de anlasiliyormus, yumurta olunca ates 37 nin ustune cikiyormus ama ben hep olcuyorum hic 37 nin ustune cikmiyor

cnm ben de doktora gideyim o zaman baslicam folik aside falann

öylede hesaplanıyor ama tam gün anlamak için bir çok yöntem var..vücut ısısı ve vajinal ateş ölçme, akıntı yoluyla anlama,vs.gibi..28 gün adeti düzenli olan biri için ortalama14. gün olarak biliniyor.ama tam net bilmek için ölçümler gerekebiliyor.. ovulasyon testleri ve yumurta çatlama testleride var gebelik testi gibi idrardan ölçülüyo...

banada solgarın folik asitini önerdi ..günde 1 tane içiyorum..

standartlar konusunda çok haklıısın peppercim ama
eşe yük olma konusunda aynı fikri paylaşmıyorum seninle..
çünkü eşin dışarda çalışarak para kazanıyor ama ev hanımıda evin işlerini görerek ve çocuğuyla ilgilenerek maaşsız çalışıyor.düşünsene çocuk bakıcılığı başlı başına bir meslektir..

verdiğin bilgiler için teşekür ederim.

kızlar benim ilk ayda tuttu şans tabiki... ben şöyle hesaplarım hep yumurtlama gününü ayın 1 inde olduysam 15 sayarım +4,-4 yaparım..yani ayın 11 ile 19 u arası o bir hafta en şanslı dönem olur birde çok afedersiniz ama günaşırı eşlerle görüşmek gerekiyor:)) üstüstte oldumu eski sperm yeni spermi öldürüyormuş çünkü oyüzden 1 gün dolu 1 gün boş derler hep...

evet cnm onu ben de okudum aynen dedigin gibi verimli guunlerde gun asiri iliski gerekiyormus,
zaten spermler 24 saat canli kalabildigi icin yumurtlama o gun degil ertesi gun de gerceklesse tutma sansi yuksek

dur bakalim hayirlisi,
aralikta biz de baslariz artik )

bu arada ne sanslisin ne guzel,

o zaman boyle hesaplamis miydin; sansa mi oldu ?

ben de ekledim canım

benim bu elevit sadece folik asit değil çinkosu demir herbişiyi var

hmm..ama biide kilo aldırma olayı oluyo bu tarz vitaminlerin...
...birde mesela ben 2 ay olacak folik kullanıyorum diyelim ki çucuk olma olayı gecikti o zamana kadar kullanmammı gerekecek..yani bunun süresi nekadar..

...birde mesela ben 2 ay olacak folik kullanıyorum diyelim ki çucuk olma olayı gecikti o zamana kadar kullanmammı gerekecek..yani bunun süresi nekadar..

cnm hicbir yan etkisi yokmus,
fazla kullanirsan zarari yokmus, aylar bile surese

ben oyle okudunm nette

herseyi okudum da uygulamaya gecmedim henuz p

selam kızlar. top,kte heyecan var. bebek çalışmasına başlayıp beklemek eminim çok heyecanlııdr. ben henüz düşünmediğim halde olacağı zamanı düşünüdğüm zaman bile heyecanlanıyorum. bir de bazen nedense umutsuzluk kaplıyor. 1-2 sene düşünmüyorum.ama o zaman da ya olmazsa diye negatif bir his kaplıyor.sizde de hiç oluyor mu.çok yersiz biliyorum.ayrıca tıp çok ilerledi diyorum kendi kendime ne diye böyle umutsuz oluyorsun ki.bir o zamanlar gelsinn diyorumm.

walla canım bana dr bi kutu verdi hamile olana kadar kullan dedi.ben 3 ay diye biliyorum dahada olmassa bırak bence .yada en iisi sen bu dr s sor. ben eczacı bi arkadaşıma sormuştum bu folik asiti bana demiştiki bu folik asit herkesde sadece kendine yetecek kadar olur. hamilelikten önce ilave yapılırki çocuk alınca anneye de kalsın diye demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…