benim boyum 1.60 .. senin?
birde zumba dance mi çıktı yaa ben yokken
du bir bakayım ben googleden ona
nasıl bi şeymiş?:
bide ben gerçek adlarınızı merak ediyorum...
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum bilmiyorumkismile
Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:
- aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
- oranje 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
- peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
- ...
- ...
- ...
- ...
editleyebildim neyseki :) Adin ne canim ?
Nerede memursun ? Ben Belediyedeyim :)
canım sadece 1 ay deneme şansımız oldu onuda tutturamadık. hemende olmuyor yavaayyy nilufert;
hic caktirmiyosunnn yerimseniben
hani yilbasinda baslicaktiniz;
benden erken davrandin beni kandirip :dilcikar:
--saka tabiii
o ne ay bunlarda ne böle. ben yumurtlama olayını şöle hesaplıyorum .iki adet arası diyelim 28 gün .28/2=14. son adetinin ilk günü 14 gün sayıyorsun o gün diye biliyorum.super anlatmissin cnmm
:roflol:
cnm sen yumurtlama kiti kullandin mi?
ben calismalara baslayinca alayim diyorum o yumurtlama testlerinden;
kusku olmasin yumurtladim mi, yumurtlicam mi diye
:CüvCüv:
tatlımm çok güzel ama lütfen sabahları bir lokma peynir ini domatesini maydonozunu eksik etmeeesayın koç sabah nesfit 0 yağlı sütle
ara 1 yeşil elma
öğle 1 yarım kabak dolma 3 adet lahana sarma
ara mandalina
akşamda terbiyeli kereviz ve bulgur pilavı yerim diye düşünüyorum
nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendisArkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum bilmiyorumkismile
Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:
- oranje 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
nilufert,
1 muz 1 mandalina yedim az once cnmm
cocuk yapicaz ya, iyi bakmamiz lazim kendimize bu aralar;
o bakimdan)))) (bahanesi coookk)))
canım sadece 1 ay deneme şansımız oldu onuda tutturamadık. hemende olmuyor ya
o ne ay bunlarda ne böle. ben yumurtlama olayını şöle hesaplıyorum .iki adet arası diyelim 28 gün .28/2=14. son adetinin ilk günü 14 gün sayıyorsun o gün diye biliyorum.
öylede hesaplanıyor ama tam gün anlamak için bir çok yöntem var..vücut ısısı ve vajinal ateş ölçme, akıntı yoluyla anlama,vs.gibi..28 gün adeti düzenli olan biri için ortalama14. gün olarak biliniyor.ama tam net bilmek için ölçümler gerekebiliyor.. ovulasyon testleri ve yumurta çatlama testleride var gebelik testi gibi idrardan ölçülüyo...
şekerim ben kadın doğumcuay gittim. bebek düşünüyorum dedim. baya oldu ama bana multivitamin verdi hamile olana kadar kullan eksiklerin tamamlansın dedi hatta hiç tahliil yapmadan vardi yan etkisi yok içinde folik asit dahil herşey var.elevit ismide sende başlayabilirsin istersen
o ne ay bunlarda ne böle. ben yumurtlama olayını şöle hesaplıyorum .iki adet arası diyelim 28 gün .28/2=14. son adetinin ilk günü 14 gün sayıyorsun o gün diye biliyorum.
tatlımm çok güzel ama lütfen sabahları bir lokma peynir ini domatesini maydonozunu eksik etmeee
nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
şekerim ben kadın doğumcuay gittim. bebek düşünüyorum dedim. baya oldu ama bana multivitamin verdi hamile olana kadar kullan eksiklerin tamamlansın dedi hatta hiç tahliil yapmadan vardi yan etkisi yok içinde folik asit dahil herşey var.elevit ismide sende başlayabilirsin istersen
bende belediyedeyim..selvi....
canim seninki de guzel tabi,
ama senin is degistirdigin de oldu; evde durdugun zaman da oldu. isi birakmayi kabullenebilirsin daha kolay;
mesela benim icin durum daha farkli;
ben 7 yasimdan beri hic evde oturmadim;
sadece yuksek lisans tezi yazarken bikac ay evde kalmistim; onda da kafayi yiyecektim;
sonra bu isime girdim, ilk isim ve 6 senedir devam ediyorum; bayag bi emek verdim burasi icin; belli bi kariyere geldim; simdi ara verirsem ara sogursa korelirim ve yeniden ayni kariyerde boyle kurumsal bi sirkette is bulamam diye korkuyorum;
cunku is hayatinda rekabet cok fazla; ve sen gidersen yerine birini bulmalari 1 gun bile surmez
Allahtan bi aksilik olmazsa calismaya devam etmeliyim ben.
bir de tum gecim yukumuzu esimin sirtina yuklemek bana haksizlik gibi geliyor
bir de cocugumu benim buyudugum standartlarin daha ustunde buyutmek istiyorum, o yuzden de calismam lazim
sebeplerim cok,
ama hayat ne gosterir belli olmaz tabi
Allah hayirlisini versin , son sozum
e:sm_cool:evet canım yumurtlama oluyo o güne takiben 3-4 gün içinde düzenli ilişki tutma şansını yükseltiyo..aklinialirimsmilene zaman ki kuruluk hissetmeye başladın o ayki şansı kaçırmış oluyorsun.eyvahedigeldismile..tabi küçükde olsa diğer günlerde de tutma ihtimali var ..normalde bile %20 şans var her ay için maleseff....:2:
kızlar benim ilk ayda tuttu şans tabiki... ben şöyle hesaplarım hep yumurtlama gününü ayın 1 inde olduysam 15 sayarım +4,-4 yaparım..yani ayın 11 ile 19 u arası o bir hafta en şanslı dönem olur birde çok afedersiniz ama günaşırı eşlerle görüşmek gerekiyor:)) üstüstte oldumu eski sperm yeni spermi öldürüyormuş çünkü oyüzden 1 gün dolu 1 gün boş derler hep...
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum bilmiyorumkismile
- oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
- peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
- nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
- melahatt 27 yaş,14 aylık evliyim.henüz çocuğum yok.inşallah 1-2 sene içeriside olur
- ...
- ...
benim bu elevit sadece folik asit değil çinkosu demir herbişiyi var
hmm..ama biide kilo aldırma olayı oluyo bu tarz vitaminlerin...
...birde mesela ben 2 ay olacak folik kullanıyorum diyelim ki çucuk olma olayı gecikti o zamana kadar kullanmammı gerekecek..yani bunun süresi nekadar..
hmm..ama biide kilo aldırma olayı oluyo bu tarz vitaminlerin...
...birde mesela ben 2 ay olacak folik kullanıyorum diyelim ki çucuk olma olayı gecikti o zamana kadar kullanmammı gerekecek..yani bunun süresi nekadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?