50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ev hanımlığııııı çok zor kızlar çok zorrrrr

bende eklediimmm

ahh olmaz mi canim, bende de oluyorr..

canim birakmasina gerek yok,
ben nette okudum, hamile kalmaniz gecikse bile icmeye devam edin diyordu; gene kendiniz de arastirin tabi netten falan

...-------------

bende uzun bi süre daha düşünmüyordum..küçük küçük heyecanlar bir oluyo ki tamamen o duyguya kapılmış hatta tamamen hazırmışsın hal getiriyor.benim öyle oldu.kendimce dalıp düşünüce hayatıma sıkıntıdan ziyade bir renk verecek bir umut bir anlam katacak düşüncesi yerleşiverdi.ve şuan istiyorum..bir anda olma ihtimalide var uzun bir süreci bekleme ihtimalide o şekilde düşünme bence önemli olan o duyguyu hissederek olması .yoksa ya olmazsa diye bi korkuyla başlarsan o zaman daha bi stres oluyo insan da.tıplada alaklı değil benim kardeşim 3 yıldır deniyolar aşılamaya kadar doktor onlara sizinki psikolojik artık demiş bir müddet bekledikten sonra olmazsa tüp bebek düşünüyorlar..o bile kimbilir kaçıncıda tutar..önce pozitif düşüncee ve huzur en önemlisi...kafa rahat olacakk agaaaaa....Şeniz
cnm hicbir yan etkisi yokmus,
fazla kullanirsan zarari yokmus, aylar bile surese

ben oyle okudunm nette

herseyi okudum da uygulamaya gecmedim henuz p
teşekkürler canım..bakalım inşallah o kadar bekletmez....
sağol canım..doğru diyon bakalım daha önümüzde var zaman itince tekrar danışarak kullanırım ..aklinialirimsmile

bu arada kilo bildirimlerini yarın kime bildiriyoruz.benden 1 kilo gitmiş kaydirigubbakcemile2 kilo çizelgemi de düzelteyim.

selam kızlar ay ne çok yazmışsınız oku oku bir hal oldu: neye cevap yazcağımı şaşırdım, akşama anneannemler gelcek temizlik yaptım poğaça falan yaptım 2 tepsi çıktı:S kaçamak yapabilirim yani:S

folik asiti hamile kalmadan önce en az 3 ay içmeniz lazım kızlar, zararı yan ettkisi yok. ve bebek için çok önemli. benim görümce içmedi diye doktoru acaip kızmış, o yüzden aman geç kalmayın.

aygirlin listesine ek olarak (alıntılamayı unuttum)

lachesis 26 yaşında, evli, çocuğu yok ama düşünüyor, şuan çalışmıyor ama her an işe girebilir, meslek tv yayıncısı, bir de kpssye hazırlanıyor, her an sektör de değiştirebilir :)

neyse ben işlerime devam ediyim, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

klik hoşgeldin canım. eve net mi bağlattınız? bayadır yoktun.

peppercim sen çok planlı programlısın. çok hoşuma gidiyor.

leylaela kızın çok tatlı.davetiyeniz çok güzel olmuş

kolay gelsin lachesiscigim.

kizlar bu hafta bildirimleri bana yapin ..
anchusa bodrumda ..
pzt. sabah yayinlarim listeyi;
h.sonu da bildirebilirsiniz

ben de ekledim canım

evet canım hesaplamıştım ama şansa zaten karar verdiğimizde tam zamanıymış yumurtlamamın falan oyüzden 1 2 denemeden sonra bıraktık çünkü eşim çok stres yaptı göreve döndü diye allahtan hemen tuttu da kriz büyümedi
hmm..ama biide kilo aldırma olayı oluyo bu tarz vitaminlerin...
...birde mesela ben 2 ay olacak folik kullanıyorum diyelim ki çucuk olma olayı gecikti o zamana kadar kullanmammı gerekecek..yani bunun süresi nekadar..
folik asit bebiş için çok önemli kızlar sakın atlamayın onun tutnabilmesi gelişebilmesi için şart
allah bütün erkeklere senin gibi birini nasip etsin o zaman :)

benimde ilk denememde tutmuştu
inşallah bu sefer de öyle olur
belkide şu anda hamileyimdir :)

ayyy inşallah klik...

buarada leyla,sanırım artık 31 demeliyim 3 ay kalmış,evli ve eluşlu,çalışmıyor ama ilk çıkan fıratı değerlendirmek için bekliyor

klik hoşgeldin canım. eve net mi bağlattınız? bayadır yoktun.

hoşbulduk melahattcım.yok işe girdim 3 gün önce
ya ben evime asla net bağlamayı düşünmüyorum..
bilmiyorum da zaten tv yeteri kadar vakit alıyor evde,bari net eksik kalsın..
faydası çok ama ben işyerinde bile kapılıp gidiyorum
evde olsam kocayı falan unuturum..
eşim içinde aynısı olur bence..beni unutur o da :)

sen nasılsın?

ayyy inşallah klik...

heyecanımı benimle paylaştığın için çok teşekür ederim arkadaşım..Şeniz

aygirl kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum

Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:

* aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
* oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
* peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
* nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
* klik, 29 yaşındayım,11 aylık evliyim,muhasebeciyim ama bırakacağım,çocuk düşünüyorum.
* lachesis 26 yaşında, evli, çocuğu yok ama düşünüyor, şuan çalışmıyor ama her an işe girebilir,
meslek tv yayıncısı, bir de kpssye hazırlanıyor, her an sektör de değiştirebilir :)
* ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…