ev hanımlığııııı çok zor kızlar çok zorrrrr
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum bilmiyorumkismile
Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:
- aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
- oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
- peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
- nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
- klik, 29 yaşındayım,11 aylık evliyim,muhasebeciyim ama bırakacağım,çocuk düşünüyorum.
- ...
- ...
selam kızlar. top,kte heyecan var. bebek çalışmasına başlayıp beklemek eminim çok heyecanlııdr. ben henüz düşünmediğim halde olacağı zamanı düşünüdğüm zaman bile heyecanlanıyorum. bir de bazen nedense umutsuzluk kaplıyor. 1-2 sene düşünmüyorum.ama o zaman da ya olmazsa diye negatif bir his kaplıyor.sizde de hiç oluyor mu.çok yersiz biliyorum.ayrıca tıp çok ilerledi diyorum kendi kendime ne diye böyle umutsuz oluyorsun ki.bir o zamanlar gelsinn diyorumm.
walla canım bana dr bi kutu verdi hamile olana kadar kullan dedi.ben 3 ay diye biliyorum dahada olmassa bırak bence .yada en iisi sen bu dr s sor. ben eczacı bi arkadaşıma sormuştum bu folik asiti bana demiştiki bu folik asit herkesde sadece kendine yetecek kadar olur. hamilelikten önce ilave yapılırki çocuk alınca anneye de kalsın diye demişti.
standartlar konusunda çok haklıısın peppercim ama
eşe yük olma konusunda aynı fikri paylaşmıyorum seninle..
çünkü eşin dışarda çalışarak para kazanıyor ama ev hanımıda evin işlerini görerek ve çocuğuyla ilgilenerek maaşsız çalışıyor.düşünsene çocuk bakıcılığı başlı başına bir meslektir..
...-------------
sen de haklisin klikcigim
sadece benim yapim ya da huyum oyle diyelim..
bu arada truf ovulasyon kiti ile 2. kez hamile kaldi istedigi zamanda.
simdi geldi aklima
selam kızlar. top,kte heyecan var. bebek çalışmasına başlayıp beklemek eminim çok heyecanlııdr. ben henüz düşünmediğim halde olacağı zamanı düşünüdğüm zaman bile heyecanlanıyorum. bir de bazen nedense umutsuzluk kaplıyor. 1-2 sene düşünmüyorum.ama o zaman da ya olmazsa diye negatif bir his kaplıyor.sizde de hiç oluyor mu.çok yersiz biliyorum.ayrıca tıp çok ilerledi diyorum kendi kendime ne diye böyle umutsuz oluyorsun ki.bir o zamanlar gelsinn diyorumm.
teşekkürler canım..bakalım inşallah o kadar bekletmez....cnm hicbir yan etkisi yokmus,
fazla kullanirsan zarari yokmus, aylar bile surese
ben oyle okudunm nette
herseyi okudum da uygulamaya gecmedim henuzp
sağol canım..doğru diyon bakalım daha önümüzde var zaman itince tekrar danışarak kullanırım ..aklinialirimsmilewalla canım bana dr bi kutu verdi hamile olana kadar kullan dedi.ben 3 ay diye biliyorum dahada olmassa bırak bence .yada en iisi sen bu dr s sor. ben eczacı bi arkadaşıma sormuştum bu folik asiti bana demiştiki bu folik asit herkesde sadece kendine yetecek kadar olur. hamilelikten önce ilave yapılırki çocuk alınca anneye de kalsın diye demişti.
bende uzun bi süre daha düşünmüyordum..küçük küçük heyecanlar bir oluyo ki tamamen o duyguya kapılmış hatta tamamen hazırmışsın hal getiriyor.benim öyle oldu.kendimce dalıp düşünüce hayatıma sıkıntıdan ziyade bir renk verecek bir umut bir anlam katacak düşüncesi yerleşiverdi.ve şuan istiyorum..bir anda olma ihtimalide var uzun bir süreci bekleme ihtimalide o şekilde düşünme bence önemli olan o duyguyu hissederek olması .yoksa ya olmazsa diye bi korkuyla başlarsan o zaman daha bi stres oluyo insan da.tıplada alaklı değil benim kardeşim 3 yıldır deniyolar aşılamaya kadar doktor onlara sizinki psikolojik artık demiş bir müddet bekledikten sonra olmazsa tüp bebek düşünüyorlar..o bile kimbilir kaçıncıda tutar..önce pozitif düşüncee ve huzur en önemlisi...kafa rahat olacakk agaaaaa....Şeniz
kesinlikle haklısın canım. ben aslında rahatımdır.çok da kaderciyimdir.her şeyin bir zamanı olduğunu düşünürüm.ama bebek çok farklı bir duygu olsa gerek. inşalalh Allah ın izniyle hepimiz istediğimiz zamnada sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.
klik hoşgeldin canım. eve net mi bağlattınız? bayadır yoktun.
peppercim sen çok planlı programlısın. çok hoşuma gidiyor.
leylaela kızın çok tatlı.davetiyeniz çok güzel olmuş
ben de ekledim canım
evet canım hesaplamıştım ama şansa zaten karar verdiğimizde tam zamanıymış yumurtlamamın falan oyüzden 1 2 denemeden sonra bıraktık çünkü eşim çok stres yaptı göreve döndü diye allahtan hemen tuttu da kriz büyümedievet cnm onu ben de okudum aynen dedigin gibi verimli guunlerde gun asiri iliski gerekiyormus,
zaten spermler 24 saat canli kalabildigi icin yumurtlama o gun degil ertesi gun de gerceklesse tutma sansi yuksek
dur bakalim hayirlisi,
aralikta biz de baslariz artik)
bu arada ne sanslisin ne guzel,
o zaman boyle hesaplamis miydin; sansa mi oldu ?
folik asit bebiş için çok önemli kızlar sakın atlamayın onun tutnabilmesi gelişebilmesi için şarthmm..ama biide kilo aldırma olayı oluyo bu tarz vitaminlerin...
...birde mesela ben 2 ay olacak folik kullanıyorum diyelim ki çucuk olma olayı gecikti o zamana kadar kullanmammı gerekecek..yani bunun süresi nekadar..
allah bütün erkeklere senin gibi birini nasip etsin o zaman :)
benimde ilk denememde tutmuştu
inşallah bu sefer de öyle olur
belkide şu anda hamileyimdir :)
iyi aksamlar, iyi tatiller hepinize;
ben kacim.
tekrar hatirlatayim gitmeden,
bildirimler bana bu hafta ;-)
klik hoşgeldin canım. eve net mi bağlattınız? bayadır yoktun.
ayyy inşallah klik...
hoşbulduk melahattcım.yok işe girdim 3 gün önce
ya ben evime asla net bağlamayı düşünmüyorum..
bilmiyorum da zaten tv yeteri kadar vakit alıyor evde,bari net eksik kalsın..
faydası çok ama ben işyerinde bile kapılıp gidiyorum
evde olsam kocayı falan unuturum..
eşim içinde aynısı olur bence..beni unutur o da :)
sen nasılsın?
teşekkür ederim canım.ben iyiyim. net konusunda haklısın. dozunda kullanmak gerekiyor.ben bazen dozunu kaçırıyorum. başından ayrılamaıyorum.ama döküman falan indirmek için benim için şart.
işin hayrlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?