50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum dünkü menüm. yorumda bulunmuş muydun? ben mi kaçırdım?

hoşgeldin klikcim yeni işin hayırlı olsun minnoş....yeni haberler varmı şekercim.:CüvCüv:.....
MENÜM
sabah
çicek ekmeğin 1 kısmı
domates
biber
zeytin

öğlen
yarım simit

ara
yarım simit
4 ad mercimek köfte

akşam
kahvaltı yapabilirim yada tost yiyebilirim???

ben de yazmıştım alıntılamamışsın. tekrar yazayım

melahatt 27 yaşında.14 aylık evli.çocuğu yok.öğretmen

Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum

Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:

• aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
  • oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
  • peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
  • nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
  • klik, 29 yaşındayım,11 aylık evliyim,muhasebeciyim ama bırakacağım,çocuk düşünüyorum.
  • lachesis 26 yaşında, evli, çocuğu yok ama düşünüyor, şuan çalışmıyor ama her an işe girebilir,meslek tv yayıncısı, bir de kpssye hazırlanıyor, her an sektör de değiştirebilir :)
  • melahatt 27 yaşında.14 aylık evli.çocuğu yok.öğretmen

Son düzenleme:

hayırrrr akşam tost yapma çok kuru bugünkü menün. küçük bi tavsiye mesela varsa bi tarhana çorbası yapabilirsin.akşam kahvaltı yaparsan akşam kahvaltılarında ekmek çok yenir ona göre

bugün yediklerim:

sabah 1 mini-pogaca
ara 1 mandalina
öglen yarim porsiyon diyet "mamasi", bir kücük salatalik ve 3 kücük cherry domates, az salata soslu (kolza yagi ve hazir toz)
aksama eger annem yaptiysa patlican kizartma yiyecegim, yogurt esliginde

sabah bir yumurtalı peynirli omlet.

arada rulo kat 4-5 tane ve süt.

öğlen poğaça yaparken içine koyduğum maydanozlu peynir harcından yedim 5-6 çatal.

arada bir adet minik ev poğaçası.

akşam 2.5 adet poğaça yine, bir tane de minik kurabiye.

Merhaba kızlar

Bugün
20 dk zumba express,
20 dk zumba flat abs,
15 dk callanetics
yaptım.

ŞULECİM toplam 55 dk spor yaptım.

LACHESİSCİM geçmiş olsun tekrardan, abartmadan yürüyüş tarzı spor yapsan da yeter bence. Buarada benim tarzda beslenmişsin ama miktar iyi.

ŞULECİM 50 dk ev temizliği yaptım -süpürme,toplama-çok yoruldum o yüzden plates yapmadım 15 dak egzersiz yaptım....şimcik bunlar..

selamlar hepinize......bende eve yeni geldim sayılır akşam foftğrafçılık kursumuz vardı onun sınavına gittik ordanda yemeğe anca geldik eve.....

sabah dr gitmiştim tahlil yaptırdım....hormon testi ankaraya gidecekmiş o pazartesiye gelirmiş diğer sonuçları aldım dr gösterdim hiç bir sorun yok dedi çok şükür....en azından kafamdan düşüncesi silindi... artık önümüzdeki günlere bakacaz çocuk düşündüğümüzde kullanmam için folik asit yazdı

koçum menüm çok kötü hiç ara öğün yok.......o yüzden yazımyım....

aygirlcık ben de kendimi tanıtayim yaş 29.... 14 ay olmuş evleneli çocuğu yok henüz düşünme aşaamasında icraat geçemedi......:))))

koçum menümü görmedin sanırım .akşama dediğim gibi müslimi yedim..üzüm yiyeceği birde...naniknanik

LACHESİSCİM geçmiş olsun tekrardan, abartmadan yürüyüş tarzı spor yapsan da yeter bence. Buarada benim tarzda beslenmişsin ama miktar iyi.

sağol tatlım, yürüyüş falan yaparım canım, ama kendimi zorlamıycam yani, en azından sınava kadar dinleniyim azcık:)

oh oh herkesin keyifleri yerinde:) sizi görünce yeniden gaza gelmeye başladı yavaş yavaş. aylardır antidepresanlar yüzünden uyumaktan başka bişey yapmadım malum.. en kısa zamanda başlayacağım spora ve diyete yeniden.
mucuk mucuk mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…