50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim zumbayi ben youtube linklerinden yapiyorum sadece. express falan dvd den mi ? yoksa xbox falan mi ?

bu arada ben az önce 30 dakika zumba yapiverdim

sağol tatlım, yürüyüş falan yaparım canım, ama kendimi zorlamıycam yani, en azından sınava kadar dinleniyim azcık:)

Anladık vücudu dinlendir de, mideni yorma sakın, ikisi farklı şeyler kaydirigubbakcemile3

Hala kurtulamadın şu sınavdan :1hug:

canim zumbayi ben youtube linklerinden yapiyorum sadece. express falan dvd den mi ? yoksa xbox falan mi ?

bu arada ben az önce 30 dakika zumba yapiverdim

Öncelikle hoşgeldin aygirl opuyorumnanaktan Maşallah bomba gibi başlangıç yaptın foruma...

Zumbayı burdan indirdim ben...

Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set Rapidshare Downloads - Freshwap.Net

Çok ama çok severek yapıyorum. Elemanlar da çok şeker. Yaptıran adam Beto Perez, zumbanın yaratıcısı... Başlangıç olarak 20 dk express i tavsiye ederim. Ordan bak, seversen hepsini indirirsin Basic video spor amaçlı değil ama, sadece hareketleri göstermek için, gerek yok ona...

ŞULE sen de mi hamile kafilesine katılma yolundasın kaydirigubbakcemile3

ŞULE sen de mi hamile kafilesine katılma yolundasın kaydirigubbakcemile3

yok be cicim. ben kontrole gitmiştim gitmişken testleride yaptırayım dedim..... henüz düşünmüyoruz bakalım önümüzdeki günlerde kararımız olur......

opuyorumnanaktan

Hosbuldum opuyorumnanaktan yine bomba gibi yiyorum ama iyi gelecek bu topic sanki bana. nasilsa kilo vermek istiyorum, ardindan da korumak, onun icin buraya bayildim :) Herkes cok samimi ve özellikle simdiye kadar hep asiri kilolularla konustum ve amaan inceciksin sen nerenden verecen falan diyorlardi, buradaki ortam iyi iyi :)

Link icin cok sagol, hemen indiriyorum, bende nasil temin edebilirim diye düsünmeye baslamistim.. 20dk expressi indireyim, basic videoyu bosvereyim o halde..

aygırl sendeki bu hırs adamı ertir yahuuu
benim 1.likleri sana kaptırcam belliki ben

evet kar kardır doğru diyosun..
yatsam çok iyi olucak sabah kargalarla bir kalkar kızım çünkü herkezlere iyi geceler....

günaydın. kahvaltımı yaptım şimdi kızlar. kahve içiyorum şekersiz. ayık kalailmek için. 9 saat dersim var bugün. aksam10da eve giricem. hadi hayırlısı.

rüyamda aşık olduğumu gördüm <3 çok güzeldi

kizlar gunaydin. ben hala bodrumdayim. lutfen kilo bildirimlerinizi ozel mesajla yapin. pazar gunu listeyi hazirlayip yayinlayabilirim. duyanlarduymayanlara soylesin . umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.

kizlar gunaydin. ben hala bodrumdayim. lutfen kilo bildirimlerinizi ozel mesajla yapin. pazar gunu listeyi hazirlayip yayinlayabilirim. duyanlarduymayanlara soylesin . umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.

aa kuzucum sen mesgulsun diye listeyi ben yapayim demistim.

vaktin var mi hazirlayabilecek misin?

ok o zaman,

bildirimler yine anchusa'ya kizlar, duzen bozulmasin

günaydınlar kızlar ben geldim, ya geçen gün tartıda 55 leri gördüm 700 gram vermiştim, bu sabah 57.6 çıktım tam 1 kilo almışım niye öyle oldu ki, reglim yaklaştı ondan mı acaba, şimdilik bildirim yapmıyım, yarın yine tartılıyım bakalım:S

Günaydin kizlar,

bende su an kahvemi yudumluyorum...

katzi, asik mu oldun ask güzeldir tabi :)

kizlar bugün nasilsiniz ? Ben az kilo aldigimi farkettim, ama regl olucam, saniirm ondan.

bence regl´dendir. ben regl döneminde 2 kilo falan fazla oluyorum vücut su toplarmis

aslında güzel spor yapıyorsun ....bebiş isityordun sen..inşallah istediğin gibi olur..:jeyyarhaoldumsmile

kızlar ben hafta sonu bildirim vercemmm.bugün tartıldım vermişim hatta, ama 2 gün daha beklemek istiorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…