Merhaba kızlar
Bugün
20 dk zumba express,
20 dk zumba flat abs,
15 dk callanetics yaptım.
ŞULECİM toplam 55 dk spor yaptım.
LACHESİSCİM geçmiş olsun tekrardan, abartmadan yürüyüş tarzı spor yapsan da yeter bence. Buarada benim tarzda beslenmişsinama miktar iyi.
sağol tatlım, yürüyüş falan yaparım canım, ama kendimi zorlamıycam yani, en azından sınava kadar dinleniyim azcık:)
canim zumbayi ben youtube linklerinden yapiyorum sadece. express falan dvd den mi ? yoksa xbox falan mi ?
bu arada ben az önce 30 dakika zumba yapiverdim
Anladık vücudu dinlendir de, mideni yorma sakın, ikisi farklı şeyler kaydirigubbakcemile3
Hala kurtulamadın şu sınavdan :1hug:
ŞULE sen de mi hamile kafilesine katılma yolundasın kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanhoşbulduk melahattcım.yok işe girdim 3 gün önce
ya ben evime asla net bağlamayı düşünmüyorum..
bilmiyorum da zaten tv yeteri kadar vakit alıyor evde,bari net eksik kalsın..
faydası çok ama ben işyerinde bile kapılıp gidiyorum
evde olsam kocayı falan unuturum..
eşim içinde aynısı olur bence..beni unutur o da :)
sen nasılsın?
heyecanımı benimle paylaştığın için çok teşekür ederim arkadaşım..Şeniz
aygirl kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum
Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:
* aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
* oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
* peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
* nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
* klik, 29 yaşındayım,11 aylık evliyim,muhasebeciyim ama bırakacağım,çocuk düşünüyorum.
* lachesis 26 yaşında, evli, çocuğu yok ama düşünüyor, şuan çalışmıyor ama her an işe girebilir,
meslek tv yayıncısı, bir de kpssye hazırlanıyor, her an sektör de değiştirebilir :)
* leylaela,leyla,31 yaşında,3 yıllık evli,mutlu,çocuklu,heran çalışmaya hazır bekliyor
Öncelikle hoşgeldin aygirl opuyorumnanaktan Maşallah bomba gibi başlangıç yaptın foruma...
Zumbayı burdan indirdim ben...
Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set ********** Downloads - Freshwap.Net
Çok ama çok severek yapıyorum. Elemanlar da çok şeker. Yaptıran adam Beto Perez, zumbanın yaratıcısı... Başlangıç olarak 20 dk express i tavsiye ederim. Ordan bak, seversen hepsini indirirsinBasic video spor amaçlı değil ama, sadece hareketleri göstermek için, gerek yok ona...
aygırl sendeki bu hırs adamı ertir yahuuu
benim 1.likleri sana kaptırcam belliki ben
ayy canım bugün cuma sandı gali,ba.
kac kilo oldugumuza dair bildirim mi ? yabi yarin ?
kizlar gunaydin. ben hala bodrumdayim. lutfen kilo bildirimlerinizi ozel mesajla yapin. pazar gunu listeyi hazirlayip yayinlayabilirim. duyanlarduymayanlara soylesin . umarim hersey yolundadir ve herkes iyidir.
günaydınlar kızlar ben geldim, ya geçen gün tartıda 55 leri gördüm 700 gram vermiştim, bu sabah 57.6 çıktım tam 1 kilo almışım niye öyle oldu ki, reglim yaklaştı ondan mı acaba, şimdilik bildirim yapmıyım, yarın yine tartılıyım bakalım:S
günaydınlar kızlar ben geldim, ya geçen gün tartıda 55 leri gördüm 700 gram vermiştim, bu sabah 57.6 çıktım tam 1 kilo almışım niye öyle oldu ki, reglim yaklaştı ondan mı acaba, şimdilik bildirim yapmıyım, yarın yine tartılıyım bakalım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?