kızlar ben hafta sonu bildirim vercemmm.bugün tartıldım vermişim hatta, ama 2 gün daha beklemek istiorum..
aslında güzel spor yapıyorsun ....bebiş isityordun sen..inşallah istediğin gibi olur..:jeyyarhaoldumsmile
Arkadaslar ben sizleri daha iyi tanimak istiyorum ve takip etmekte zorlaniyorum
Isminiz ne, Kac yasindasiniz, evli misiniz, bekar misiniz, cocuk varmi veya yoldami ?
Liste yapalim mi ne dersiniz ? Alinti yapip, alintiya kendi bilgilerinizi gecerseniz, hepimizi bir listede toplamis oluruz...Baslangic benden olsun:
- aygirl Ayse, 27 yasindayim, bekarim, hic evlenmedim, sevgilim yok
- oranje Selvi 24 yaş,3,5 yılık evli,çocuk yok düşünüyoruz,memurum,
- peppermint, 30 yas, 16 aylik evliyim, hic cocugum yok, hic hamile de degilim :-(
- nlfert 30yaş evli çocukksuz düşünüyor kamu mühendis
- klik, 29 yaşındayım,11 aylık evliyim,muhasebeciyim ama bırakacağım,çocuk düşünüyorum.
- lachesis 26 yaşında, evli, çocuğu yok ama düşünüyor, şuan çalışmıyor ama her an işe girebilir,meslek tv yayıncısı, bir de kpssye hazırlanıyor, her an sektör de değiştirebilir :)
- melahatt 27 yaşında.14 aylık evli.çocuğu yok.öğretmen
- sPatz 25 yaşında evli değil, sevgilisi var çok fena aşık :) özel sektörde çalışıyor, hem de eşekler gibi :)
lachesis uzulme tatlim;
ben de bu aralar hep fazla cikiyorum ve acayip sistim.
kendimi cok sisko hissediyorum.
soguklardan mi neden bilemedim
ben de tartilmak icin h.sonunu bekliyorum :-((
günaydın herkese.....
kilo bildirimim yapayyım hemen 53,3.... 700 gr vermişi .çok sevindim...
1 cm de olsa incelmişim.
bel:.........75.......74
göbek:.....80......79
a.göbek:...87......86
basen.......90......89
kalça........94......94
lachessss insan akşam hiç değilse bi çorba falan yapar.bu ne böyle!!!!!!içindemi kurumadı. sabah o omleti kimbilir kaç ekmekle yedinsabah bir yumurtalı peynirli omlet.
arada rulo kat 4-5 tane ve süt.
öğlen poğaça yaparken içine koyduğum maydanozlu peynir harcından yedim 5-6 çatal.
arada bir adet minik ev poğaçası.
akşam 2.5 adet poğaça yine, bir tane de minik kurabiye.
aaaaa ondandır ondandırgünaydınlar kızlar ben geldim, ya geçen gün tartıda 55 leri gördüm 700 gram vermiştim, bu sabah 57.6 çıktım tam 1 kilo almışım niye öyle oldu ki, reglim yaklaştı ondan mı acaba, şimdilik bildirim yapmıyım, yarın yine tartılıyım bakalım:S
lachessss insan akşam hiç değilse bi çorba falan yapar.bu ne böyle!!!!!!içindemi kurumadı. sabah o omleti kimbilir kaç ekmekle yedin
benimde reglim yaklaştı 4- 5 gününm var. ya regl olmadan önce sinirlerim çok bozuluyor .uykularım falan kaçıyor aklıma bişeyi takıyorum sinir harbi yaşıyorum.
yokmu bu sorunuma bi çözüm
benimde reglim yaklaştı 4- 5 gününm var. ya regl olmadan önce sinirlerim çok bozuluyor .uykularım falan kaçıyor aklıma bişeyi takıyorum sinir harbi yaşıyorum.
yokmu bu sorunuma bi çözüm
bence regle bağlama, insan ben regl de şöyle olurum böyle olurum diyince iyice o psikolojiye giriyor. ben düşünmemeye çalışıyorum, her zamanki gibiyim diyorum öyle de geçiyor.
bende de var o sinir. normalde mülayim sakin biriyim ama regl dönemimi bazen unutsam da, önce sinirlerim, sonra vücudum ve nihayetinde istahim haberci oluyorlar. geriliyorum, bazen ters ters tepkiler veriyorum bazen aniden agliyorum falan.
Regl den sonra tartiya cikmak güzel oluyor ama :1rolleyes:
kizlar benim de reglime 4-5 gun var.
he heee, regli tarihleriiz bile birbirine benzedi))
lachesiscigim aygirl'e katiliyorum, psikolojik degil,
gercekten de regli taihini hesaplamasan unutmasan bile bu belirtiler hatirlatiyor sana,
elinde olmuyor;
saki bisey olmus da ben ona uzulmusum gibi bi haller oluyor ben de, bi aglak oluyorum herseye agliyorum falan, sinir cabasi :-( bir de ben de acayip bas agrisi oluyor
kızlar biraraya gelince aynı zamanlarda regl olur derler ya, aynen öyle olduk :)
baş ağrısı vs bende de oluyor, ama psikolojik etkisine düşmemeye çalışıyorum. bir de tatlı krizleri oluyor bazen:S
lachesiscigim aygirl'e katiliyorum, psikolojik degil,
gercekten de regli taihini hesaplamasan unutmasan bile bu belirtiler hatirlatiyor sana,
elinde olmuyor;
saki bisey olmus da ben ona uzulmusum gibi bi haller oluyor ben de, bi aglak oluyorum herseye agliyorum falan, sinir cabasi :-( bir de ben de acayip bas agrisi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?