50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesis uzulme tatlim;
ben de bu aralar hep fazla cikiyorum ve acayip sistim.
kendimi cok sisko hissediyorum.

soguklardan mi neden bilemedim

ben de tartilmak icin h.sonunu bekliyorum :-((

günaydın herkese.....

kilo bildirimim yapayyım hemen 53,3.... 700 gr vermişi .çok sevindim...

1 cm de olsa incelmişim.

bel:.........75.......74
göbek:.....80......79
a.göbek:...87......86
basen.......90......89
kalça........94......94

kızlar gunaydinzemuszemus

bugun cuma ama içimde hiç cuma heyecanı yok nedense. içim sıkılıyor.
çok yogundu bu hafta o yüzden sanırım. bir de bu haftasonu ailemin yanına gidiyorum.

regliyim, o yuzden tartılmadın ama 2 gun once aynı kilodaydım 51.9

lachesis uzulme tatlim;
ben de bu aralar hep fazla cikiyorum ve acayip sistim.
kendimi cok sisko hissediyorum.

soguklardan mi neden bilemedim

ben de tartilmak icin h.sonunu bekliyorum :-((

ödem giderici çaylar içmek lazım aslında da, ben şu an bebek düşündüğüm için içemiyorum:S

günaydın canım tebrikler iyi vermişsin.

ben de ölçülerimi yazıyım.

göğüs ölçmüyorum 80 falan.
bel 64
göbek 68
kalça 90
üst bacak 50(benim burdan vermem lazım ama nasıl)

önceki ölçülerimi unuttum ben, inceldim mi kalınlaştım mı bilemiyorum :S

bu arada kızlar erken yatmak insanı resmen şişiriyor, artık ödem olarak mı yiyip yatma süresi daraldığından mı bilmiyorum, ne zaman erken yatmaya başlasam 12 gibi falan, kilom zıplıyor:S 3 de falan yatsam da düşüyor:S

lachessss insan akşam hiç değilse bi çorba falan yapar.bu ne böyle!!!!!!içindemi kurumadı. sabah o omleti kimbilir kaç ekmekle yedin

aaaaa ondandır ondandır

benimde reglim yaklaştı 4- 5 gününm var. ya regl olmadan önce sinirlerim çok bozuluyor .uykularım falan kaçıyor aklıma bişeyi takıyorum sinir harbi yaşıyorum.
yokmu bu sorunuma bi çözüm

lachessss insan akşam hiç değilse bi çorba falan yapar.bu ne böyle!!!!!!içindemi kurumadı. sabah o omleti kimbilir kaç ekmekle yedin

ekmeksiz yedim omleti , çorbayı da hiç sevmem ama ben koçum bilmiyorumkismile
süt ve ayran içtim bol bol ama

benimde reglim yaklaştı 4- 5 gününm var. ya regl olmadan önce sinirlerim çok bozuluyor .uykularım falan kaçıyor aklıma bişeyi takıyorum sinir harbi yaşıyorum.

bence regle bağlama, insan ben regl de şöyle olurum böyle olurum diyince iyice o psikolojiye giriyor. ben düşünmemeye çalışıyorum, her zamanki gibiyim diyorum öyle de geçiyor.

bende de var o sinir. normalde mülayim sakin biriyim ama regl dönemimi bazen unutsam da, önce sinirlerim, sonra vücudum ve nihayetinde istahim haberci oluyorlar. geriliyorum, bazen ters ters tepkiler veriyorum bazen aniden agliyorum falan.

Regl den sonra tartiya cikmak güzel oluyor ama :1rolleyes:

bence regle bağlama, insan ben regl de şöyle olurum böyle olurum diyince iyice o psikolojiye giriyor. ben düşünmemeye çalışıyorum, her zamanki gibiyim diyorum öyle de geçiyor.

lachesiscigim aygirl'e katiliyorum, psikolojik degil,
gercekten de regli taihini hesaplamasan unutmasan bile bu belirtiler hatirlatiyor sana,
elinde olmuyor;
saki bisey olmus da ben ona uzulmusum gibi bi haller oluyor ben de, bi aglak oluyorum herseye agliyorum falan, sinir cabasi :-( bir de ben de acayip bas agrisi oluyor

kizlar benim de reglime 4-5 gun var.

he heee, regli tarihleriiz bile birbirine benzedi ))

kızlar biraraya gelince aynı zamanlarda regl olur derler ya, aynen öyle olduk :)

baş ağrısı vs bende de oluyor, ama psikolojik etkisine düşmemeye çalışıyorum. bir de tatlı krizleri oluyor bazen:S

kızlar günaydın ...
evet tartıldım ama sonuç hüsran tabi benimki bile bile ladesti çünkü bu hafta kek börek çikolata ohhhh yeme içme iskenderler kumpirler kumrular..ohhh ohhhh...evet evet hepsini sabah tartıda birbir hatırladım bana getirisi 200 gr olmuş...( 58.7.....çok fena 2 hafta önce 58.1 i görmüştüm oysa...böööğğğğğğmafoldumben

kızlar biraraya gelince aynı zamanlarda regl olur derler ya, aynen öyle olduk :)

baş ağrısı vs bende de oluyor, ama psikolojik etkisine düşmemeye çalışıyorum. bir de tatlı krizleri oluyor bazen:S

evet cnm o tezi ispatlamis olduk )

tatli krizleri bende de oluyor;
mide bulantisi da oluyor.
heryerim sisiyor, ayaklarim bileeee

neyse sukredelim ki regl oluyoruz, ya olamasakka.s

kesinlikle dün gece mesela uyuyamıyorum hiç aklımda regl olacağım falan yok hatta daha var diye düşünüyorum.sonra aklıma geldi.
lachescim belki sen hafif atlatıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…