50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm o tezi ispatlamis olduk )

tatli krizleri bende de oluyor;
mide bulantisi da oluyor.
heryerim sisiyor, ayaklarim bileeee

neyse sukredelim ki regl oluyoruz, ya olamasakka.s

ilginc regl tarihleri bu kadar mi yakin olur

Benim istahim bi fena aciliyor, bi tamamen kesiliyor midem bulaniyor. siskinlik regl boyunca sürüyor. bi herkesi dövesim geliyorkötükedihüso alsanaalsanasmile bi melek oluyorum :1rolleyes: herseye asiri tepki veriyorum, sevinclerim üzüntülerimi cok yogun yasiyorum.

canım sizin doğumgünü partiniz bugünmüydü.akşammı

aynen cnm,
regli oncesi istahim cok artiyor; reglim baslayinca da asiri mide bulantisi ve bisey yiyemiyorum..

iki hafta önce burada bir etkinlik vardi, Türk etkinligi, fuarda büyük bir kermes gibi bisey. sadece iki gün gittim ama ondan önceki hafif dikkatli yemeklerimin üzerine orada Adana, Kumpir, Iskender, Lahmacun gibi seyler yiyince, verdigim kilolar geri gelmis oldu. Gerci bu tür etkinlikleri burda bulduguma sükrediyorum, senede bi kere götürebilirim bence. ama zamanlama kötü oldu cünkü tam kilo verirken, geri almis oldum ve birden bu kadar yiyince (Ramazan Bayraminda da öyle oldu) istahim acildi yine...

Üzülme, kendince bir plan yap, hedef koy bir hafta icin onu tutmaya calis. mesela 300 g hedefle, 58,4 olmak icin gayret et.. hergün tartil, böylelikle kontrolü kaybetmemis olursun

göbekten 1 cm incelmişin ama kalçadam 1 cm almışın.... başabaş yani.... basen ölçünü vermemişin..

göbekten 1 cm incelmişin ama kalçadam 1 cm almışın.... başabaş yani.... basen ölçünü vermemişin..

yer değiştirdi yağlar demek üst bacağı evet yeni ölçtüm, çünkü en çok ordan zayıflamak istediğimi fark ettim. ama sabit sanki orlar:S

kızlar bir şey dicem tartılma günün cumarteyemi alsak.... baktım herkes haftasonu bekliyor tekrar tartılmak için. hafta içinin stresindn kurtulup bide spor listesinde cumayıda dahil ederiz 5 günlük sporumuzuda yazırız ne dersiniz????

yer değiştirdi yağlar demek üst bacağı evet yeni ölçtüm, çünkü en çok ordan zayıflamak istediğimi fark ettim. ama sabit sanki orlar:S

ozaman sen oraya yönrlik hareket yap tek onun ölçüsü ver onu takip edelim......

oraya yönelik de fazla hareket yok ki ya aç kapa aç kapa başka bildiğiniz var mı sizin?

callandaki hareketiler varya.... sandalyeye uzatıp sıkma, bide ayaktayken topuklar birleşik eğilip kalkma başka.....bacaklar açık çömelip kalkma aklıma gelenler bunlar....

canım sizin doğumgünü partiniz bugünmüydü.akşammı
canım doğumgünümüz bugün ama partimizi herkeze uygun olsun diye pazar öğlen yapıcaz...:)
inşallah canım yaaaa
ama senin eline geçen bu fırsatta kaçmaz hani gurbette olunca:)
kızlar ben dışarı çıkıyorum, öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
bizde seni öptük...

leylaela d.gununuz kutlu olsun cnm.

kizinin cok uzun yillar d.gunlerini kutlarsin dilerim...

parti bahcede mi oluyor, evinizin ahcesi mi var, ne guzellll

kizlar 2 dilli cocuk yetistirme konusunda ne diyorsunuz;

yani ilk konusmaya basladigi andan itibaren ing. ogretsek, mesela ben ing. babasi turkce konussa ??
ing. kitaplar okusam, cizgi filmleri falan ing. izlese ???

kızlar çok fenayım yaaa
nasıl bir ağlama duygusu içimde sürekli mutluluktan ama
geçen sene bugündü daha 20dk lıktı kızm..ağlıyordu...
Allahım hepinize nasip etsin inşallah
tarif edilemicek bir duyguymuş
kusura bakamayın belki yeri değil yazdıklarımın ama bu kadar paylaşımın içinde insan bunuda paylaşmak istiyor sizlerle...

leylaela d.gununuz kutlu olsun cnm.

kizinin cok uzun yillar d.gunlerini kutlarsin dilerim...

parti bahcede mi oluyor, evinizin ahcesi mi var, ne guzellll

evimiz müstakil dublex canım,kocaman bahçemiz var
havada sorun olmazsa bolbol süslicez bahçede yapıcaz...
resimlerimizi koyarım zaten,bakarsınız
iyi dileklerin çok sağol canım...

ahh canim benimmm... kiyamam sana..

ne guzel canim bu duygulari yasaman, insallah hep boyle mutluluk gozyasi dokersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…