kızlar çok fenayım yaaa
nasıl bir ağlama duygusu içimde sürekli mutluluktan ama
geçen sene bugündü daha 20dk lıktı kızm..ağlıyordu...
Allahım hepinize nasip etsin inşallah
tarif edilemicek bir duyguymuş
kusura bakamayın belki yeri değil yazdıklarımın ama bu kadar paylaşımın içinde insan bunuda paylaşmak istiyor sizlerle...
sadece biraz kafası karışır... biraz geç konuşur ama sonunda ikisinide öğrenmiş olur herhalde aynı yurtdışıda yaşıyan gurbetçilerin çocukları gibi ama burda sadece sen konuşacağın için yani başka konuşan kimse yok sana bakışı ne olur nasıl karşılar bilemem bide bu ne kadar sağlıklı birşey onuda araştırmak gerekir..benim bildiğim 3 veya 4 yaş sonrası dil eğitimi verilebiliyor araştırmak lazım iyice kaş yaparken göz çıkarmamak için tatlım:))kizlar 2 dilli cocuk yetistirme konusunda ne diyorsunuz;
yani ilk konusmaya basladigi andan itibaren ing. ogretsek, mesela ben ing. babasi turkce konussa ??
ing. kitaplar okusam, cizgi filmleri falan ing. izlese ???
nice güzel yaşlara allah sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah...iyi yapıyon canım paylaşmalıyız tabii..bu arada neolursa olsun paylaşmak konuşmak istersen bane özelden atabilirsin mesaj facedende konuşabiliriz.facem işyerinde engelli evde girebiliyorum ona...opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus
sadece biraz kafası karışır... biraz geç konuşur ama sonunda ikisinide öğrenmiş olur herhalde aynı yurtdışıda yaşıyan gurbetçilerin çocukları gibi ama burda sadece sen konuşacağın için yani başka konuşan kimse yok sana bakışı ne olur nasıl karşılar bilemem bide bu ne kadar sağlıklı birşey onuda araştırmak gerekir..benim bildiğim 3 veya 4 yaş sonrası dil eğitimi verilebiliyor araştırmak lazım iyice kaş yaparken göz çıkarmamak için tatlım:))
selam kızlar.leylaela kzının yaş günü kutlu olsun canım.Allah nice yaşlar nasip etsin.
kızlar bugün okuldaki arkadaşlar bana gelecekti yarına ertelendi.okuldan gelip yemeğimi yedim.şimdi temziliğe başlayacağım. ikramlıkların çoğunu annem yapacak. ben sadece yaş oasta ve patates salatasını yapacağım.he bir de mercimek köftesi. bir an önce kalkıp temziliği bitirmem gerekl.diğerlerini de akşam hallederim.uff hava da çok kasvetli .şöyle tv karşısında yatabilseydim.
geçen akkşam yarınki ikramlıkları yazmıştım ama lachesis ten başka gören olmadı sanırım.yeterli mi bir bakıverin kızlar..
mercimek köftesi
yaprak sarması
ıspanaklı açma börek
elmalı kurabiye
kadayıflı muhallebi
yaş pasta
salatalık turşusu
patetes salatası
kızlar başka yapmam gereken bir şey var mı? epey kalabalık olacağız.
canim umarim arkadaslarinla iyi vakit gecirirsin oncelikle
gayet zengin bir menu,;
yalniz kadayifli muhallebiyi cikarabilirsin belki, zaten pasta var.
bir de ben boyle bir yere gittigimde bir suru tatli, salata ve kurabiye yiyince icim bayilir hep pogacaya sarilirim boyle durumda..
bence pogaca iyi gider bu menunun yanina-- nazicane
ooo süper menü daha ne olsunselam kızlar.leylaela kzının yaş günü kutlu olsun canım.Allah nice yaşlar nasip etsin.
kızlar bugün okuldaki arkadaşlar bana gelecekti yarına ertelendi.okuldan gelip yemeğimi yedim.şimdi temziliğe başlayacağım. ikramlıkların çoğunu annem yapacak. ben sadece yaş oasta ve patates salatasını yapacağım.he bir de mercimek köftesi. bir an önce kalkıp temziliği bitirmem gerekl.diğerlerini de akşam hallederim.uff hava da çok kasvetli .şöyle tv karşısında yatabilseydim.
geçen akkşam yarınki ikramlıkları yazmıştım ama lachesis ten başka gören olmadı sanırım.yeterli mi bir bakıverin kızlar..
mercimek köftesi
yaprak sarması
ıspanaklı açma börek
elmalı kurabiye
kadayıflı muhallebi
yaş pasta
salatalık turşusu
patetes salatası
aslında doğru söylüyorsun ama ben poğaça yapmayı bilmiyorum.annem de bir sürü şey yapacak zaten söylesem yapar ama daha fazla yormak istemiyorum.tatlının çok fazla olduğunu da farkettim de muhalebiyi de ablam yapacak aklinialirimsmile işte o yüzden tuzlu ama pratik birşeyler yapsam ama ne yapsam? bilmiyorumkismile
ooo süper menü daha ne olsun
tuzlu gibi olan ama tuzlu olmayan pastane işi gibi bir tariim var herkez beğeniyor,çokta basit canım istersen bi dene,ben dün yaptım..
KEKEİKLİ KURABİYE
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket margarin
4 yemek kaşığı şeker tepeleme olmasın ama
4 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı yoğurt
kekik
aldığınca un 4 su bardağı kadar falan oluyo
kulak memesi kıvamında olucak hamurun
şekilli kalılarla kes üstüne yumurta sarısı ve susam yada çörekotu
süper bir lezzeti var şidettle tavsiye edrim
aslında doğru söylüyorsun ama ben poğaça yapmayı bilmiyorum.annem de bir sürü şey yapacak zaten söylesem yapar ama daha fazla yormak istemiyorum.tatlının çok fazla olduğunu da farkettim de muhalebiyi de ablam yapacak aklinialirimsmile işte o yüzden tuzlu ama pratik birşeyler yapsam ama ne yapsam? bilmiyorumkismile
yaa benim mayasiz cabuk pogaca tarifim vardi aslinda,
dur bi hatirlayayim;
tuhh ezberden de hic tarif veremem, simdi eksik yazarsam da tutmaz kotu olur bir de misafire cikaramazsin
dur lachesisde vardir tarif, gelirse o yazar sana
ayy kızlar çok mutluyum.ablam aradı şimdi.annem orda da bana börek yapıyormuş. akşama almaya gideceğim.gelirken zeytin ve lor getirir misin dedi.annem sana poğaça yapacakmıiş dedi.canım yaa.annnem benim.ben söylemeden düşünmüş poğaça da yapayım demiş. Allah başımızdan eksik etmesin annelermizi babalarımıızı hepimiizn.
ohh super valla.
amin cnm...
ne guzel ne sanslisin oyle, annen ablan yaninda ve yardimindalar; Allah bozmasin
yani o tarif degil de, pogaca tarifi vardir lachesisde demek istemistim melahattcigim.
daha dun yapti hatta sanirsam))) menusunde vardi ev pogacasi diye ))
selam kızlar.leylaela kzının yaş günü kutlu olsun canım.Allah nice yaşlar nasip etsin.
mercimek köftesi
yaprak sarması
ıspanaklı açma börek
elmalı kurabiye
kadayıflı muhallebi
yaş pasta
salatalık turşusu
patetes salatası
ayy kızlar çok mutluyum.ablam aradı şimdi.annem orda da bana börek yapıyormuş. akşama almaya gideceğim.gelirken zeytin ve lor getirir misin dedi.annem sana poğaça yapacakmıiş dedi.canım yaa.annnem benim.ben söylemeden düşünmüş poğaça da yapayım demiş. Allah başımızdan eksik etmesin annelermizi babalarımıızı hepimiizn.
menün gerçekten süper..ne güzel şanslısın yapıyolar ediyolar ohhh....okudukça iştahım kabardı valla....delikafaduldencokacimcoook
yeri olmaz olurmu hiç biz burada herşeyi paylaşıyoruz canımkızlar çok fenayım yaaa
nasıl bir ağlama duygusu içimde sürekli mutluluktan ama
geçen sene bugündü daha 20dk lıktı kızm..ağlıyordu...
Allahım hepinize nasip etsin inşallah
tarif edilemicek bir duyguymuş
kusura bakamayın belki yeri değil yazdıklarımın ama bu kadar paylaşımın içinde insan bunuda paylaşmak istiyor sizlerle...
canım açlık hissedersen ya ama sadece bi tanesini ye ama yaa 2 si çok kızartma çünkü buuuKOÇUMMMMM..
SABAH: 2 ince dilim tam tahıllı bugday ekmeği ile eritme peynir ve yarım yumurta+1 zeytin, 1 bardakta günlük süt içtim...
ARA: yarım mandalina..çay...
ÖĞLEN:bir parça fırında mantar soslu tavuk göğsü, salata, ayran ve 2 adet sigara böreği..
koçum..sigara böreği yemekte 4 adet verdiler 2 sini yedim ikisini arada yerim diye yanıma aldım..1 adette mandalinam var ...eğer fazla olur dersen böreği yemiyim ye dersen yarım saat sonra yemeyi düşünüyorum..
ÖĞLEN ARASI 40 DAK DURMAKSIZIN POPOMU SIKA SIKA YÜRÜYÜŞ YAPTIM.. yazmak istersen şulecim yaz spor olarak..kaydirigubbakcemile2
ooo daha ne olsunselam kızlar.leylaela kzının yaş günü kutlu olsun canım.Allah nice yaşlar nasip etsin.
mercimek köftesi
yaprak sarması
ıspanaklı açma börek
elmalı kurabiye
kadayıflı muhallebi
yaş pasta
salatalık turşusu
patetes salatası
simit simit kesinlikle simit yapaslında doğru söylüyorsun ama ben poğaça yapmayı bilmiyorum.annem de bir sürü şey yapacak zaten söylesem yapar ama daha fazla yormak istemiyorum.tatlının çok fazla olduğunu da farkettim de muhalebiyi de ablam yapacak aklinialirimsmile işte o yüzden tuzlu ama pratik birşeyler yapsam ama ne yapsam? bilmiyorumkismile
kizlar strawberryden alisveris yaparken, taahhutlu posta secenegini mi seciyorsunuz?
kargo secenegi yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?