50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nice güzel yaşlara allah sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah...iyi yapıyon canım paylaşmalıyız tabii..bu arada neolursa olsun paylaşmak konuşmak istersen bane özelden atabilirsin mesaj facedende konuşabiliriz.facem işyerinde engelli evde girebiliyorum ona...opuyorumnanaktanbayanssulusmilezemuszemus

KOÇUMMMMM..
SABAH: 2 ince dilim tam tahıllı bugday ekmeği ile eritme peynir ve yarım yumurta+1 zeytin, 1 bardakta günlük süt içtim...
ARA: yarım mandalina..çay...
ÖĞLEN:bir parça fırında mantar soslu tavuk göğsü, salata, ayran ve 2 adet sigara böreği..

koçum..sigara böreği yemekte 4 adet verdiler 2 sini yedim ikisini arada yerim diye yanıma aldım..1 adette mandalinam var ...eğer fazla olur dersen böreği yemiyim ye dersen yarım saat sonra yemeyi düşünüyorum..

ÖĞLEN ARASI 40 DAK DURMAKSIZIN POPOMU SIKA SIKA YÜRÜYÜŞ YAPTIM.. yazmak istersen şulecim yaz spor olarak..kaydirigubbakcemile2

kizlar 2 dilli cocuk yetistirme konusunda ne diyorsunuz;

yani ilk konusmaya basladigi andan itibaren ing. ogretsek, mesela ben ing. babasi turkce konussa ??
ing. kitaplar okusam, cizgi filmleri falan ing. izlese ???
sadece biraz kafası karışır... biraz geç konuşur ama sonunda ikisinide öğrenmiş olur herhalde aynı yurtdışıda yaşıyan gurbetçilerin çocukları gibi ama burda sadece sen konuşacağın için yani başka konuşan kimse yok sana bakışı ne olur nasıl karşılar bilemem bide bu ne kadar sağlıklı birşey onuda araştırmak gerekir..benim bildiğim 3 veya 4 yaş sonrası dil eğitimi verilebiliyor araştırmak lazım iyice kaş yaparken göz çıkarmamak için tatlım:))

çok sağol canım benim...

internetten arastirdim biraz bu konuyu,
cocuk en iyi 3 yasin altinda ogrenirmis yab. dili; ve beynimizde anadilimizle ingilizceyi yerlestirdigimiz bolumler ayri olacagi icin her iki dili de birbirine karistirmadan ogrenebilirmis..
turkceyi zaten cevreden (anneanne, baba, teyze vs ) ogrenecek ve okula krese basladiginda da turkceyle hicbi sorunu kalmayacak ama yab.dili kucukken ogrenirse native speaker gibi hicbi aksan vs sorunu olmazmis ilerde..

hatta simdi kreslerde de ing. ogretiyorlarmis

neyse daha arastirayim ben bunu

selam kızlar.leylaela kzının yaş günü kutlu olsun canım.Allah nice yaşlar nasip etsin.

kızlar bugün okuldaki arkadaşlar bana gelecekti yarına ertelendi.okuldan gelip yemeğimi yedim.şimdi temziliğe başlayacağım. ikramlıkların çoğunu annem yapacak. ben sadece yaş oasta ve patates salatasını yapacağım.he bir de mercimek köftesi. bir an önce kalkıp temziliği bitirmem gerekl.diğerlerini de akşam hallederim.uff hava da çok kasvetli .şöyle tv karşısında yatabilseydim.

geçen akkşam yarınki ikramlıkları yazmıştım ama lachesis ten başka gören olmadı sanırım.yeterli mi bir bakıverin kızlar..

mercimek köftesi
yaprak sarması
ıspanaklı açma börek
elmalı kurabiye
kadayıflı muhallebi
yaş pasta
salatalık turşusu
patetes salatası

kızlar başka yapmam gereken bir şey var mı? epey kalabalık olacağız.

canim umarim arkadaslarinla iyi vakit gecirirsin oncelikle

gayet zengin bir menu,;
yalniz kadayifli muhallebiyi cikarabilirsin belki, zaten pasta var.

bir de ben boyle bir yere gittigimde bir suru tatli, salata ve kurabiye yiyince icim bayilir hep pogacaya sarilirim boyle durumda..

bence pogaca iyi gider bu menunun yanina-- nazicane

aslında doğru söylüyorsun ama ben poğaça yapmayı bilmiyorum.annem de bir sürü şey yapacak zaten söylesem yapar ama daha fazla yormak istemiyorum.tatlının çok fazla olduğunu da farkettim de muhalebiyi de ablam yapacak aklinialirimsmile işte o yüzden tuzlu ama pratik birşeyler yapsam ama ne yapsam? bilmiyorumkismile

ooo süper menü daha ne olsun

tuzlu gibi olan ama tuzlu olmayan pastane işi gibi bir tariim var herkez beğeniyor,çokta basit canım istersen bi dene,ben dün yaptım..
KEKEİKLİ KURABİYE
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket margarin
4 yemek kaşığı şeker tepeleme olmasın ama
4 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı yoğurt
kekik
aldığınca un 4 su bardağı kadar falan oluyo
kulak memesi kıvamında olucak hamurun
şekilli kalılarla kes üstüne yumurta sarısı ve susam yada çörekotu
süper bir lezzeti var şidettle tavsiye edrim

Son düzenleme:

ayy teşekkür ederim canım. benim şekilli kalıbım yokk.ama bu sefer olmasa bile kalıp alıp deneyeyim.

yaa benim mayasiz cabuk pogaca tarifim vardi aslinda,
dur bi hatirlayayim;

tuhh ezberden de hic tarif veremem, simdi eksik yazarsam da tutmaz kotu olur bir de misafire cikaramazsin

dur lachesisde vardir tarif, gelirse o yazar sana

yaa benim mayasiz cabuk pogaca tarifim vardi aslinda,
dur bi hatirlayayim;

tuhh ezberden de hic tarif veremem, simdi eksik yazarsam da tutmaz kotu olur bir de misafire cikaramazsin

dur lachesisde vardir tarif, gelirse o yazar sana

aslında çok iyi olur ama aldığı kadar un olmasın bardakla ölçü olsuun. hiç yapmadım bir de tutturamazsam.
ben yemek güzel yaparım ama pasta börek pek yapmadığım için beceremem gibi geliyor.kendime güvenmiyorum.

ayy kızlar çok mutluyum.ablam aradı şimdi.annem orda da bana börek yapıyormuş. akşama almaya gideceğim.gelirken zeytin ve lor getirir misin dedi.annem sana poğaça yapacakmıiş dedi.canım yaa.annnem benim.ben söylemeden düşünmüş poğaça da yapayım demiş. Allah başımızdan eksik etmesin annelermizi babalarımıızı hepimiizn.

yani o tarif degil de, pogaca tarifi vardir lachesisde demek istemistim melahattcigim.

daha dun yapti hatta sanirsam ))) menusunde vardi ev pogacasi diye ))

ohh super valla.

amin cnm...

ne guzel ne sanslisin oyle, annen ablan yaninda ve yardimindalar; Allah bozmasin

ohh super valla.

amin cnm...

ne guzel ne sanslisin oyle, annen ablan yaninda ve yardimindalar; Allah bozmasin

aslında annem balıkesir de ama yeğenim var küçük.eniştem sık sık yurt dışına çıkıyor.annem geliyor o gittikçe .yalnız kalmasınlar diye.
benim de süpürge bitti .şimdi sileceğim toz alacağım.

menün gerçekten süper..ne güzel şanslısın yapıyolar ediyolar ohhh....okudukça iştahım kabardı valla....delikafaduldencokacimcoook

menün gerçekten süper..ne güzel şanslısın yapıyolar ediyolar ohhh....okudukça iştahım kabardı valla....delikafaduldencokacimcoook

ayy aslında diyet topiğinde bu menüyü yazmam hoş olmadı ama biz sadece zayıflama topiği değiliz ki . her şeyi paylaşıyoruz. opuyorumnanaktan

yeri olmaz olurmu hiç biz burada herşeyi paylaşıyoruz canım
canım açlık hissedersen ya ama sadece bi tanesini ye ama yaa 2 si çok kızartma çünkü buuu

ooo daha ne olsun
simit simit kesinlikle simit yap
kizlar strawberryden alisveris yaparken, taahhutlu posta secenegini mi seciyorsunuz?

kargo secenegi yok mu?

canım ben geçen alışveriş yaptım maskara aldım ya o güvelik poşeti yoktu ve çok kuru çıktı.sen ne alcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…