50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımmm çok heyecanlı, merakla bekliyorum.

Bugün yediklerim,

Sabah bir dilim salçalı ekmek.

Öğlen 3 hamur 3 kaşık patates salatası 1 üzümlü kurabiye.

ıkindi 4 tane ceviz.

Akşam 1 tabak köfteli makarna.

Günü kapatmadan bir de elma yiyebilirim. Bir de kondisyon bisikletinde çalışmayı planlıyorum.

Lıstemıze gelınce
burcuhayal:52
suleulku:55.4
scyllaa:57.9
bozo:56.5
yesa:52
shekerkızcandy:59
yasemn:61.6
guguz:61
fsncelık:60.200

sımdı kızlar bu haftakı kocunuzu acıklıyorum
bozocum bu hafta benımle bırlıkte acımasız planları sen yapcaksınopuyorumnanaktan

sımdı herkes gun ıcınde ne yedıgnı durustce yazmaya devam etsın oldumu kızlar hadı baklım opuyorum hepınızı ve hepımıze hayırlı olsun kolay gelsın

bozocum yarın senınle bı konusalım oldumu neler yapabılırız bu arada kızlar ceza ıcın aklınıza gelen onerılere acgım fıkırlerınızı beklıyorum

sımdı kızlar bu haftakı kocunuzu acıklıyorum
bozocum bu hafta benımle bırlıkte acımasız planları sen yapcaksınopuyorumnanaktan

Yaşasın yeni koçumuz bozo Biraz yalakalık yapıyım da kaçamak yaptığımda bana az ceza versin ehehe

Bozocum bu arada ben bugün biraz fazla yedim ama hiç nutella, çikolata falan yemedim.
Senin liste süpermiş yine

Merhabalar herkese opuyorumnanaktan
Ben listeyi kaçırmışım ama ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz. Aslında şu an 50-59 aralığında değilim 61,5 im mafoldumben
Ama en kısa zamanda 59 olup bu aralığa girmem şart!!!
Bir zamanlar 52 kiloydum süperdi ama çook eskidendi tabii. Şimdiki hedefim 54 kilo olmak.
Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim, ama artık geçti diyosanız bu hafta aranızda fasulyeden takılabilirim bir sonraki hafta yapılacak listeye girerim
Bütün gün oturarak çalıştığım için başlarda kilo aldım. Sonra yediklerime daha dikkat etmeye başladım ve son 1 yıldır da hiç kilo almadım, ama spor da yapmadım. Şimdi kararlıyım yediklerime çok daha fazla dikkat edeceğim ve spor yapmaya çalışacağım. ınşallah verebilirim.

bozocum yarın senınle bı konusalım oldumu neler yapabılırız bu arada kızlar ceza ıcın aklınıza gelen onerılere acgım fıkırlerınızı beklıyorum
olur konuşalım canım

okudum canım yediklerini hamur yemişsin galiba onu yemeseydin daha hafif yeseydin keşke
ben kaptrıdım şimdiden kednimi koç olmaya kaydirigubbakcemile3

sen zaten kural dısına cıkamzsın cıkarsan sana kzılar hep beraber toplanıp ceza verırler eee koç olmak kolay degıl canım benım yarın senınle bı plan program yapalım oldumu sımdı askı-memnuyu seyredıcemde.bana bakın dızı seyrederken bı sey yıyeyn olursa yakarım haopuyorumnanaktan

kızlar eğer göbeğiniz varsa mekik çekmeyi şiddetle öneriyorum tabi düzenli sabah akşam
bebek düşünmeden önce ben düzenli mekik çekiyorum sabah 50 yatarken 50 tane hiç göbeğim yoktu
şimdi korkudan mekik çekemiyorum göbek çıktı biraz

tamamdır canım

tamam canım hosgeldın aramıza carsamba gunlerı tartı gunumuz ve gun ıcınde neler yedıklerımızı paylasıyoruza.s.

meyva yıyın canım ben abur cuburdan bahsettım mesela scyllaa hıc sevmez abur cubur u dımı scyllaacım.hadı bozocum senıde kocaman kocaman opuyorum gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…