allah acil şifalar versin önce sağlık:Saruboceq:
meyva yıyın canım ben abur cuburdan bahsettım mesela scyllaa hıc sevmez abur cubur u dımı scyllaacım.hadı bozocum senıde kocaman kocaman opuyorum gorusuruz
selam kızlar ben bugün fazla fazla yedim. hala hazmedemedim. sabah 7 2 tane haşhaşlı çörekle kahvaltı yaptım.10.30 gibi elma yedim.gün içinde 3 farklı bitki çayımı içtim.öğlene (ne yazıkki büyük bir hata ile) ayranla lahmacun yedim.hiç beğenmedim hamuru çok kalındi.ondan sonrada eti cinin yeni çıkan kekini yedim.
akşam yemeğindede eşimle dışarıya çıktık.ve bu sefer ben etli pide yedim.(nasıl yedim nasıl canım istedi ben bile şaşıyorum) ve eve geldiğimde patlamak üzereydim.öğlen pide akşam pide.hemen maden suyumu içtim.hazmetsin diye. birazdanda çayımı içeceğim. ve arkasındanda sporumu yapacağım. ve uzun bir süre pide ye HAYIR......
Allahtan tatlı cips kola çerez alışkanlıığım yok.ama hamur işine dayanamıyorum işte.......bir çok arkadaşın tatlı sorunu var burda sanırım.çok şanslıyımki tatlıya düşkünlüğüm yok....şimdi bile zor kilo veriyorum :sm_confused:
aaaa beni mi seçtin çok şaşırdım bana kim ceza vercek
bu aksam saat 5 de aksam yemegi faslini bitirdik ama dondurma ve ketcup ve patates kizartmasi vardi ama yagda degil firinda(
onun disinda gunum pek guzel gecmisti (kahvalti ve meyve)
aksam 5de yesem de cok yedigim icin
200 kalori yaktim kondisyon bisikletinde
daha sonra da her cesit mekik hareketlerini yaptim 20serden 100 tane cekmisimdir kaydirigubbakcemile5
umarim telefi ederim :lepi:
selam kızlar ben bugün fazla fazla yedim. hala hazmedemedim. sabah 7 2 tane haşhaşlı çörekle kahvaltı yaptım.10.30 gibi elma yedim.gün içinde 3 farklı bitki çayımı içtim.öğlene (ne yazıkki büyük bir hata ile) ayranla lahmacun yedim.hiç beğenmedim hamuru çok kalındi.ondan sonrada eti cinin yeni çıkan kekini yedim.
akşam yemeğindede eşimle dışarıya çıktık.ve bu sefer ben etli pide yedim.(nasıl yedim nasıl canım istedi ben bile şaşıyorum) ve eve geldiğimde patlamak üzereydim.öğlen pide akşam pide.hemen maden suyumu içtim.hazmetsin diye. birazdanda çayımı içeceğim. ve arkasındanda sporumu yapacağım. ve uzun bir süre pide ye HAYIR......
Allahtan tatlı cips kola çerez alışkanlıığım yok.ama hamur işine dayanamıyorum işte.......bir çok arkadaşın tatlı sorunu var burda sanırım.çok şanslıyımki tatlıya düşkünlüğüm yok....şimdi bile zor kilo veriyorum :sm_confused:
oooooooooo sen coşmuşsun dün
spor yap bence bugün hatta bugün sebze ağırlıklı beslen hafif olsun
dün gece 11 di sporumu yapım yattım.sabah kahvaltımı yaptım evimi temizlemeye koyuldum.1 saat falan temizlik yaptım. okul zamanım gelince işi bıraktım havada çok güzel burda yürüyerek gitmeye karar verdim.30 dk yürüdüm.dönüştede aynı şeyi yapacam.eve gidincede temizliğie devam. akşamda 1 saat sporumu yapacam inş.
bir süre et ve türevlerini yemek görmek ve yemek istemiyorum.bu akşama salata yada sebze yemeği hazırlamayı düşünüyorum...
Sen ben misin yahuBen de 200 kalori yaktım bisiklette ve karın için plates egzersizleri yaptım. 2 bardak da yeşil çay içtim şimdi üçüncüyü içicem sen de iç
tamam yesa seni her gördüğümde su iç diycem hem de o büyük bardaktan 2 tane yerimseniben
yesa yakaladım seni hadi su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?