yeri olmaz olurmu hiç biz burada herşeyi paylaşıyoruz canım
canım açlık hissedersen ya ama sadece bi tanesini ye ama yaa 2 si çok kızartma çünkü buuu
ooo daha ne olsun
simit simit kesinlikle simit yap
canım ben geçen alışveriş yaptım maskara aldım ya o güvelik poşeti yoktu ve çok kuru çıktı.sen ne alcan
fondoten alacaktim
bir de nemlendirici krem..
hangi marka almistin cnm ?
fiyat aralığın kaç tl hemen sana marka vs öneriyim...birde eczanemi kozmetikmi söyle minnoşummm..bu arada ameliyat fln oldun mu?????
göğüs ölçmüyorum 80 falan.
bel 64
göbek 68
kalça 90
üst bacak 50(benim burdan vermem lazım ama nasıl)
kızlar bir şey dicem tartılma günün cumarteyemi alsak.... baktım herkes haftasonu bekliyor tekrar tartılmak için. hafta içinin stresindn kurtulup bide spor listesinde cumayıda dahil ederiz 5 günlük sporumuzuda yazırız ne dersiniz????
Kız nutella sıkılaşınca otomatik ince gözükür insan (korse misali) bayanssulusmileonlar sıkılaştırıyor ama hiç inceltmiyor sanki:S
Liste yayınlanınca anchusa arkadaşımıza hatırlatırsın, ekler seni de...arkadaslar ben kilo bildirimi özelden yapacaktim fakat ozel mesaj gonderemiyorum 50 msjım olmadıgı icin. Burdan yapiiim ben de : 56.6kg baslangıc kilom.
gelecek haftayı heyecanla bekliyorum bakalım kim kac kilo vercek, kacıncı olcam :))
kızlar çok fenayım yaaa
nasıl bir ağlama duygusu içimde sürekli mutluluktan ama
geçen sene bugündü daha 20dk lıktı kızm..ağlıyordu...
Allahım hepinize nasip etsin inşallah
tarif edilemicek bir duyguymuş
kusura bakamayın belki yeri değil yazdıklarımın ama bu kadar paylaşımın içinde insan bunuda paylaşmak istiyor sizlerle...
yani o tarif degil de, pogaca tarifi vardir lachesisde demek istemistim melahattcigim.
daha dun yapti hatta sanirsam))) menusunde vardi ev pogacasi diye ))
Nutella sen incecikmişsin yahuBi de boyun uzun olduğundan daha da ince duruyorsundur, darısı bize artıkın opuyorumnanaktan
kizlar 2 dilli cocuk yetistirme konusunda ne diyorsunuz;
yani ilk konusmaya basladigi andan itibaren ing. ogretsek, mesela ben ing. babasi turkce konussa ??
ing. kitaplar okusam, cizgi filmleri falan ing. izlese ???
kızlar çok fenayım yaaa
nasıl bir ağlama duygusu içimde sürekli mutluluktan ama
geçen sene bugündü daha 20dk lıktı kızm..ağlıyordu...
Allahım hepinize nasip etsin inşallah
tarif edilemicek bir duyguymuş
kusura bakamayın belki yeri değil yazdıklarımın ama bu kadar paylaşımın içinde insan bunuda paylaşmak istiyor sizlerle...
ah kuzum 17 yaşından beri aksatmadan kullandığım için ama sorun elimden geldiğince yardım ederim...bu arada nice senelere kzınla eşinle mutlu sağlıkla...ulkerk mesleğin bu işlerle alakalı heralde fiyatlarına kadar bildiğine göre,merak ettim canım
aramızda böyle biri varsa bilelim başını ağrıtalım biraz...:))
cimcimecim fazla fondoten kullanma özel günlerde kullan...daha tazecik cildin..ama nemlendirici ve güneş koruması mutlaka kullan...ecz. ürünü fransız malı "bioderma" var hem fiaytı uygun hemde gercekten cok iyi...40-50 lira arası göz,nemlendirici vs...fiyat aralığı bu..ben hep niveanin nemlendiricilerini kullaniyorum, goz cevrem de nivea.
fondotenim de nivea, bazen de loral aliyorum fondoten
simdi su siteye heves ettim ama orda da nivea yok,
cnm fondotenlerimi ben 50-60 tl arasina aliyorum genelde;
nemlendirici+goz cevresi de; 35-40 tl oluyor niveada.
var var tarif ben de olmaz mı, hem de kolay bir poğaça tarifi, hiç yormuyor hemen oluyor hamuru, bayatlamıyor bir de çıtır çıtır. yazıyım hemen :)
200 gram (4 dolu yemek kaşığı) falan margarini tavada eritinn(ama kaynamasın çok kısık ateşte erisin)
yağ soğurken bir kaba sırasıyla,
bir yumurta ve bir yumurtanın da sarısını ayırıp sadece beyazını.(sarıyı üstüne ayırdık)
1 su bardağı yoğurt
yarım su bardağı sıvı yağ
ardından soğumuş erimiş margarinimiz
1 çay kaşığı tuz
hepsini iyice karıştırın sonra yine içine
1 paket kabartma tozu
6 damla gerçek limon suyu
yarım çay kaşığı karbonat atın.
sonra yaklaşık 6-7 su bardağı kadar un katın, yoğurun, hiç zor olmuyor hemen oluyor zaten yumuşacık hamur.
içi içinde beyaz peynir ve maydanoz, ya da peynirle dereotu, ya da zeytin ya da patates
ya da kıyma ne isterseniz artık koyun. (kıyma koyacaksanız, kıymayı rendelenmiş soğan ve rendelenmiş patates ve bol karabiberle birlikte kavurun o zaman müthiş oluyor (bu da bir tatar kızı olarak tavsiyem olsun)
sonrası kolay üzerine yumurta susam çörek otu fırın, ve üzerleri kızarınca mmmmmcokacimcoook
-
lancesis minnoş ölçülerini yazmışsında tam kürdansın sen ayol..ay birde bacak 50 cm incelmesi gerek demişsin ya ne diyeyeim kuşum sana yaaaaaaaaaaaaaaaa...bu arada hemen tarifi aldım..bende tatar kızı olaraktan senin hamur işi tadına güveniyorum...
tarif ikaydettim canım.unu da aldığı kadar değil 6 -7 su bardağı oleeeey. eminim güzel oluyordur.bir ara deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?