50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslar ben kilo bildirimi özelden yapacaktim fakat ozel mesaj gonderemiyorum 50 msjım olmadıgı icin. Burdan yapiiim ben de : 56.6kg baslangıc kilom.
gelecek haftayı heyecanla bekliyorum bakalım kim kac kilo vercek, kacıncı olcam :))

fondoten alacaktim

bir de nemlendirici krem..

hangi marka almistin cnm ?

MENÜM
sabah
2 dlm ekmek
peynir
recel

öğlen
2 sarma(sigara) börek(fırında)
2 mücver
1 servis kaşığı kısır
3 lokma tatlı(kakaolu)
1 kurabiye

demek nerdeymişimmmm günde hahahaha

akşam
yağsız mantı

KARBONHİDRAT GÜNÜM BUGÜN...klava:

birde şekercim sabah şiştim kilo tartılmadım yani tarıldımda 58 çıktım ama şiş olduğum için 57 yimdir dedim:bbo:

ulkerk mesleğin bu işlerle alakalı heralde fiyatlarına kadar bildiğine göre,merak ettim canım
aramızda böyle biri varsa bilelim başını ağrıtalım biraz...:))

fiyat aralığın kaç tl hemen sana marka vs öneriyim...birde eczanemi kozmetikmi söyle minnoşummm..bu arada ameliyat fln oldun mu?????

ben hep niveanin nemlendiricilerini kullaniyorum, goz cevrem de nivea.
fondotenim de nivea, bazen de loral aliyorum fondoten

simdi su siteye heves ettim ama orda da nivea yok,

cnm fondotenlerimi ben 50-60 tl arasina aliyorum genelde;

nemlendirici+goz cevresi de; 35-40 tl oluyor niveada.

göğüs ölçmüyorum 80 falan.
bel 64
göbek 68
kalça 90
üst bacak 50(benim burdan vermem lazım ama nasıl)

Nutella sen incecikmişsin yahu Bi de boyun uzun olduğundan daha da ince duruyorsundur, darısı bize artıkın opuyorumnanaktan

Katılıyorum şulecim. Genel bi karar alınsın hepimiz aynı gün tartılalım. Böyle çok yayılıyor. Herkesin dikkat aldığı sürecin aynı olması daha güzel olur bence.

Spor listesinde cuma dahil değil miydi :uhm:

onlar sıkılaştırıyor ama hiç inceltmiyor sanki:S
Kız nutella sıkılaşınca otomatik ince gözükür insan (korse misali) bayanssulusmile

Liste yayınlanınca anchusa arkadaşımıza hatırlatırsın, ekler seni de...
Hoşgeldin buarada opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar

Ben bu hafta 300 gram verdim ama 1-2 kilo vermiş kadar mutlu oldum 53.8 kiloyum. Sonunda tekrar 53 lü kilolara geldim yahu.

ŞULECİM
bugün 40 dk spor yaptım:

20 dk zumba express
20 dk zumba flat abs

ŞULECİM bugün yaptığım sporlar

20 dk leslie
45 dk stepper
5 dk kol hareketleri
20 dk plates yani toplam 90 dk spor yapmışım yupiiiiiii

herkese şimdiden mutlu hafta sonları baaaaaaaaaaaaaay

Son düzenleme:
huhuh merhaba herkese.......

dulcicim cumada spor listemize dahil ama kilo bildirim cuma olduğu için cuma spor yapan az oluyor tatil moduna giriliyor....

ay kıyamam sana. eloşun nice senelere kuzum opuyorumnanaktan

yani o tarif degil de, pogaca tarifi vardir lachesisde demek istemistim melahattcigim.

daha dun yapti hatta sanirsam ))) menusunde vardi ev pogacasi diye ))

var var tarif ben de olmaz mı, hem de kolay bir poğaça tarifi, hiç yormuyor hemen oluyor hamuru, bayatlamıyor bir de çıtır çıtır. yazıyım hemen :)

200 gram (4 dolu yemek kaşığı) falan margarini tavada eritinn(ama kaynamasın çok kısık ateşte erisin)

yağ soğurken bir kaba sırasıyla,
bir yumurta ve bir yumurtanın da sarısını ayırıp sadece beyazını.(sarıyı üstüne ayırdık)
1 su bardağı yoğurt
yarım su bardağı sıvı yağ
ardından soğumuş erimiş margarinimiz
1 çay kaşığı tuz

hepsini iyice karıştırın sonra yine içine
1 paket kabartma tozu
6 damla gerçek limon suyu
yarım çay kaşığı karbonat atın.
sonra yaklaşık 6-7 su bardağı kadar un katın, yoğurun, hiç zor olmuyor hemen oluyor zaten yumuşacık hamur.

içi içinde beyaz peynir ve maydanoz, ya da peynirle dereotu, ya da zeytin ya da patates
ya da kıyma ne isterseniz artık koyun. (kıyma koyacaksanız, kıymayı rendelenmiş soğan ve rendelenmiş patates ve bol karabiberle birlikte kavurun o zaman müthiş oluyor (bu da bir tatar kızı olarak tavsiyem olsun)

sonrası kolay üzerine yumurta susam çörek otu fırın, ve üzerleri kızarınca mmmmmcokacimcoook

Nutella sen incecikmişsin yahu Bi de boyun uzun olduğundan daha da ince duruyorsundur, darısı bize artıkın opuyorumnanaktan

ya idare ederim de, bebiş olmadan kilo vermem lazım yani ağırlık azalsın biraz :)
şimdi 57yim diyelim hamileyken 15 kilo alsam en iyi ihtimalle 72 olurum yahu -tatlicadiarzu-

kizlar 2 dilli cocuk yetistirme konusunda ne diyorsunuz;

yani ilk konusmaya basladigi andan itibaren ing. ogretsek, mesela ben ing. babasi turkce konussa ??
ing. kitaplar okusam, cizgi filmleri falan ing. izlese ???

canim uzmanlar, cocuklarin önce ana dilini ögrenmelerini tavsiye ediyor. belirli bir yastan sonra mesela anaokulu yasinda bu dediklerini yapabilirsin tabiki. fikir güzel bence. iki dille yetisen biri olarak kesinlikle yapmani tavsiye ederim.

ay canim ya:teselli: Iyi ki paylastin :)

bugün sabah bir nar yedim, öglen yiyemedim birsey, aksama dogru da pideye (3 dilim ekmek kadar) nutella sürdüm yedim, spor yok bugün halsizim

ulkerk mesleğin bu işlerle alakalı heralde fiyatlarına kadar bildiğine göre,merak ettim canım
aramızda böyle biri varsa bilelim başını ağrıtalım biraz...:))
ah kuzum 17 yaşından beri aksatmadan kullandığım için ama sorun elimden geldiğince yardım ederim...bu arada nice senelere kzınla eşinle mutlu sağlıkla...

cimcimecim fazla fondoten kullanma özel günlerde kullan...daha tazecik cildin..ama nemlendirici ve güneş koruması mutlaka kullan...ecz. ürünü fransız malı "bioderma" var hem fiaytı uygun hemde gercekten cok iyi...40-50 lira arası göz,nemlendirici vs...fiyat aralığı bu..
kozmetik diyorsanda "olay" iyi markadır..

lancesis minnoş ölçülerini yazmışsında tam kürdansın sen ayol..ay birde bacak 50 cm incelmesi gerek demişsin ya ne diyeyeim kuşum sana yaaaaaaaaaaaaaaaa...bu arada hemen tarifi aldım..bende tatar kızı olaraktan senin hamur işi tadına güveniyorum...

tarif ikaydettim canım.unu da aldığı kadar değil 6 -7 su bardağı oleeeey. eminim güzel oluyordur.bir ara deneyeceğim.

sağol canım, misafirler çok beğendi valla, hatta dğer teyzemlere falan övmüşler, namım yürümüş ehehe, ya ben hamurişine bayılırım, patatesli kıyma içi de belişi çok sevdiğimden, onun tarifinden:) onu da yapmak istiyorum bir de bugünlerde ama eşim de hiç sevmiyor hamurişini ya ben poğaçayı yaparken tiçkümeç yaptım bir de, bu ne kuru hamur didi yahu kuru gerçi doğru da ben hamuru çiğ bile yerim
bak çiğ dedim çiğ börek çekti canım

tarif ikaydettim canım.unu da aldığı kadar değil 6 -7 su bardağı oleeeey. eminim güzel oluyordur.bir ara deneyeceğim.

dene canım, umarım beğenirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…