50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. zımba gibi uyandım bugün. güzel bir uyku çektim. iyi hissediyorum artık yavaş yavaş kendimi çok şükür. dün çok kahve içmişim sanırım. midem ve bağırsaklarım mahvoldu yemin ederim. bi mide bulantısı bi gerginlik filan. bir daha içmeyeceğim kahve mahve bu kadar.. meyve yerim gün içinde ara öğünlerde o da enerji verir.
ilaçlar nedeniyle biraz kilo almışım malesef.. gerçi ilaçlara hala devam ediyorum. ama ipin ucunu kaçırmamak adına artık dkkat etmeye başladım.çünkü insan aldı mı başını gidiyor.
az önce tartıldım kilom 57.2 çıktı.. bakalım bu ay kaç kilo verebileceğim.
bir de kilo bildirimlerini hangi gün yapıyorduk?

tartildim 56.4 ttum dun bugun sabah tartildim 56.8 nasil oluyo anlayamiyorum biseyleri yanlismi yapiyorum 400 gr fazlam varrr 56.4 ken 56.8 oluverdiiii:2:

Bende katılmak istiyorummm :kedi:
Ne yapmam lazım ?boshayallersmile

hoşgeldin canım kendini tanıtmakla başlayabilirsin.

cumartesi oldu en son galiba.

hoşgeldin canım kendini tanıtmakla başlayabilirsin.

opuyorumnanaktan
24 yaşındayım 1 yaşında bi oğlum var,
1.60 boyum 55.8 kilom dün itibariyle..
yaklaşk 2 haftadr kilo verme çabasına girdim sıkı sıkı..
58.4 ile başladm..
Spor yapıyorum mümkün mertebe,su çok fazla tüketemiyorum havalardan sanırım..
Bolca hareketli bi bebeğimde mevcut olunca çokda zor olmucak heralde zemuszemus
Herkese az kalorili günler diliyorum opuyorumnanaktan
Kilo bildirme günü c.tesi sanırım..tamda bugüne denk geldi iyi oldu.
kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar giden kilolar yada gramlar acaba yağdanmı sudanmı?? oda çok önemlii..yağdan hemen gitmz..bunu basit bi testle anlayabilirsiniz..tutuğunuzda yağlı kısımlarınızda mesela yanlarınız ı ellediğinizde öncekinden daha azalmış hissediyorsanız yani yağdan kilo verdiğinizde elinizle yokladığınız yerlerde azalma varsa o zaman doğru gidiyorsunuz demektir..tabi diyet yapanlar malesef hareket yapmadıktan sonra anca su kaybediyo ve hacimleri küçülüyo..içi boşalmış balon gibi oluyor...bunu için çatlak önleyici yağıda dıştan kullanmalarını öneririm..

Maşşallah canım gencecik bir annesin demek, çok zorlanmazsın bencede. kilolarımızı anchusa isimli arkadaşa mesaj atıyoruz. her gün ne yiyip ne içtiğimizi de buraya yazıyoruz. bir de yaptığımız sporları burda şule isimli arkadaşımıza yazıyoruz o da liste yapıyor.

..............................

Son düzenleme:

............... Pazartesi.. Salı...........Çarşamba .........Perşembe........ Cuma....... TOPLAM
şule......... 60........... 60.................0......................... 50........... 60................230
lachesis....45........... 40................................................................................85
oranje....... 80 ........... 100..............40........................ 65........... 40........... ...325
tweety...... 140...........115..............70...................... 135...........90........... ...550
aygirl....... 45........... 30........... ....40...................... 30........... .......... .... ...145
nilufert...... 30........... 50............ ............................................... ....................80
dulcina......................70........... ....0...................... 55........... 40............... 165
zukseddin................. 70................35........................ 58............................. 163
peppermint.. 25...........40..............150....................................................... 215

Son düzenleme:

Ayy sporr,lesliei indirmek istiyorum,sanırım bi çok kişi onu yapıyor,
Callanetics indirdim ısınma hareketleri iyi ama ilerisi beni çok zorladı
Nivea bady ile yapdım hep,bacak bölgemde bariz bi incelme oldu..
Ama benim şikayetim daha çok göbek.Önerebiliceğiniz bişe varmııı ?
bilmiyorumkismile
Ciddi ciddi başlamam gerek..

aaaaaaaaaaa ikinci olmuşum....ama değdi.bu hafta benim için mutlu oldum sonuç olarak.800 gram vermişim geçen hafta 52.800 düm 52 çıktım..hem tartıda hem görüntüde azda olsa farketti...

Şulecim meraba,,bu liste yapılan sporların dakikalarımı?
Birde ben hç vücut ölçmedim tam olarak nereleri ölçücem :kedi:

kızlar bişi sorcam sizee...
bi arkadaşım akapuntur yapıyo fazla kilolu idi ama 2 ayda bayaa bi zayıflamış..haftada 2 kilo kadar verdiriyo dedi..ve o 2 aydan sonra 2 ay kadar da ara verdim diyo ve geri almamış kilolarını..fazla kilom yok ama bende yapsam mı diye düşündüm açıkçası..fikiniz varmı acaba..birde bebiş düşünüyorum ya ona bi etkisi olurmu..karar verirsem gidip herşeyi sorup öğrenicem ama gerek varmı bilmiyorum.eşim senin fazlan mı var çok gerekirse doğum sonrası gidersin dedi ama bilmiyom..açıkçası..

………… Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma TOPLAM
şule 60 60 0 50 60 230
lachesis 45 40 0 0 0 85
oranje 80 100 40 65 40 325
tweety 140 115 70 135 90 550
aygirl 45 30 40 30 0 145
nilufert 30 50 0 0 0 80
dulcina 0 70 0 55 40 165
zukseddin 0 70 35 58 0 163
pepper 25 40 150 0 0 215

Son düzenleme:
ayyy şükür sonunda tabloyu düzgünce yapabildim......

ve bu haftamızın 1. si TWEETY..................

bugün yediklerim..
sabah:
bir k.kutusu büyüklüğü beyaz peynir.bi okadar da kaşar peynir..
azıcık sucuklu omlet.
2 ç.b. çay.
az yoğurt.
2 ince dilim tam tah.buğday ekmeği.
( kahvaltıyı 10 da yapıp 12.30 da eşimle dışarı çıktık yemek odası bakındık..eve dönene kadar aralıksız bbütün mağazalara baktık.3 e kadar..yürüdük bolca ohhhhh...o ara yemek yedim öğlede geçti o şekilde..).
akşam4.30 day yedim ) 2 dilim tavuk ızgara. dondurulmuş papates fırında yağsız kızarmış olarak..(çok az yedim ama.)
az öncede bir kase müsli ve mandalina...

Şulecim meraba,,bu liste yapılan sporların dakikalarımı?
Birde ben hç vücut ölçmedim tam olarak nereleri ölçücem :kedi:

EVET CANIM BU HAFTAKİ SPOR YAPANLARIN SÜRELERİ......

ben

göbek deliği hizasında göbegimi

göbek deliğinin 4 parmak üsütünden belimi

eğer sivri göbeğin varsa alttakı çıkıntıyı

kalçamın orta yetinde kalça ölçümü

kalçanın bittiği yerden basenimi ölçüyorum.....

...........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…