50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Saol canım,hemen bende ölçümlerimi yapaym yarın..
spor konusunuda süreleri bu kadar uzun deil benim,onlarıda düzene sokmam gerek..
Karın için önericeği spor olan varsa hemen gözatayım bilmiyorumkismile

karın için slim in 6 slim pack var, onu indirip yapabilirsin 8 dklık falan birşey karna çok iyi geliyor.

ayyy şükür sonunda tabloyu düzgünce yapabildim......

ve bu haftamızın 1. si TWEETY..................

tebrikler tweety vereliniortak

Bugün rahatsizim, sabah ve öglen istahsizdim resmen.
Yediklerim:

sabah : yarim dilim ekmek
aksam: 2 dilim pizza, 1 mandalina

Spor yok, ayakta zor duruyorum, tansiyonum cok düsük, regl oldum bu sefer agrisi cok ve basim acaip dönüyor. Saat aksam 6ya kadar sadece yattim ayaga kalktigimda gözüm karariyordu.

canım geçmiş olsun
bende 3 ay önce 74 kiloydum 16 kilo verdim şu an 58 im
ama bu senin yediklerin çok yetersiz
kendini zorla hastamı etmek istiyorsun
hemen 4 te 3 yoğurt koy büyük bir bardağa su ile karıştır içkaydirigubbakcemile

Hosgeldin cicibisi :) iki hafta icinde cok iyi vermissin kilolari bu gayretle verirsin, buradaki ortamda galiba daha iyi veririz, ben de yeniyim bir hafta bile olmadi geleli ama motivasyon süper..

Sagolasin :1hug: yetersiz oldugunu biliyorum ama yiyemedim, bugün hic iyi degildim, istahimda öyle, sabah yarim dilim ekmegi zorla yedim. aksama neyseki biraz daha iyi oldum. tuzlu ayran icmeseydim düzelmezdim zaten. aksam bi ara ablama gidip gelebildim, daha iyiyim.

3 ayda 16 kiloyu nasil verdin ? masallah süper..

Hosgeldin cicibisi :) iki hafta icinde cok iyi vermissin kilolari bu gayretle verirsin, buradaki ortamda galiba daha iyi veririz, ben de yeniyim bir hafta bile olmadi geleli ama motivasyon süper..

İnş.canım..
burası iyi oldu motive olur insan..Sanada çok geçmiş olsun.umarm bi an önce iyileşirsinopuyorumnanaktan

evet evet motivasyon cok guzel gercekten ben de yeniyim ama devamlı acık bu sayfa ayrılamıyorum :)

bugunku yediklerim:

sabah: nesfit (çikolatalı) normal sut ile
öğle: 2 kase yayla corbası 2 dilim ekmekle
aksam: 3 tane tavuk kanat 5-6 tane patates kızartması diyet kola
aksam 11 gibi: 1 bardak sut

bugun ara ogun yapamadım. hekese iyi geceler

makarna pilav ekmek abur cubur yok
içecekler şekersiz olacak

yenicekler
sebze yemekleri zeytinyağlı az tuzlu
kıvırcık havuç turp salatası dilediğiniz kadar az yağ limon tuz
meyve
yoğurt süt
et sucuk tavuk derisiz
şekersiz limonata neskafe çay cola
yediklerim bunlar ve 16 kilo 3 ayda verdimhihoyyythihoyyyt

maşallah iyi kilo vermişssin.
bu arada süre sorunu olduğu için özelden msj atamadım ekledim seni. iyi geceler:)

günaydın kızlar.çok ama çok bitkin hissediyorum kendimi. cuma ve ctesi olmak üzere tüm gün uyudum. lanet olası depresyonum geçmedi bir türlü. geçti zannediyorum ama krizlerm geliyor ara ara.. ve hiç iştahım yok.eskiden ne güzel düzenli yerdim.. artık günde 1öğün yesem bayram edicem. markete gidip havuç filan alayım da iştah açıcı salatalar filan yapayım bari kendime tavuklu vs.. artık iyileşmek istiyorum of! bi duş alıp kendime geleyim en iyisi.korkunç görünüyorum.
çok seviyorum hepinizi. mucukmucukmucukmucuk

…… bel göbek basen kalça
şule 74 79 89 94
peppermint
lachesis 64 90
oranje

HAYDİ KIZLAR ÖLÇÜLERİNİZİ BEKLİYORUM..... BU HAFTA EN ÇOK İNCELENENİDE SEÇELİM.....

Son düzenleme:
bende evelsi gün çok yemiştim,gündüz hiçbirşey yemeyip akşam krizim gelmişti yemiştim ehehehe .. neyse ki spor yapmıştım o gün de rahatladım.. haftada 3 gün var zaten sporum
bugün yediklerim
kahvaltı :
1 dilim kepek ekmeği
domates
peynir
zeytin
salatalık
saat 1 gibi
1 kase yoğurt
saat 3 olduğunda
40 gr. bitter çikolata
1 saat sonra sebze yemeğimle kepek ekmeğimi yiyeceğim
akşama arkdaşım oturmaya gelecek onunla da çok az çekirdek yerim,yatmadan da meyve yerim nasıl kızlar

bence boyle cok sık yiyerek cok iyi yapıyorsun, 2-3 saate bir metabolizmayı uyarmıs oluyorsun. belki oglen yogurdun yanında da sebze yemegi yesen besin alma acısından daha iyi olabilirdi gibi geldi bana ama tabi uzmanı degilim konunun kocumuz yok mu yediklerimize bi yorum yapsa yahu.

Ben de bugun;

Sabah: cok az sahanda yumurta ve dil peyniri iki dilim ekmek ile,
Ara: 1 dilim ekmekle azıcık bal :S
Ogle: kıymalı makarna
Ara: 1 muz
bugun esim evde oldugu icin sabah biraz fazla yedim. o yuzden aksam 1 kase corba icerim diye dusunuyorum belki biraz da meyve olabilir. ne diyorsunuz?

selam kızlar
7 aylık evliyim, evlendiğimde 54 idim şu an 59-60 arasıyım.
acilen kilo vermem gerekli kendimi çok kötü hissediyorum.

evlendikden sonra kilo almamın nedeni akşamları eşimin geç geliyor olup akşam yemeğini 9 gibi anca yiyor olmamız. ve tabi birazda fazla ve pratik olduğu için kızartma makarna pilav türü yemem.
bundan sonra akşamları sadece çorba içicem.
sabahları iş günlerinde kahvaltıda 2 dilim etimekle krem peynir yiyorum sadece

bakalım kilo verebilecekmiyim :)
herkeze kolay gelsin

evet huyumdur , o ağzıma 2 saatte bir az da olsa bişe atcam, bi meyvedir, bi parça çikolata, bir salatalık , bir bardak çay falan filan ama bişeyler olucak illaki... evet evet , haftada da 3 gün spor yapınca metabolizmamı bayaa hızlandırdım diye düşünüyorum.. ayy canım ya geç kalktığım için kahvaltım saat 11 de oluyor onun için öğlen yemeği yiyemiyorum böyle atıştırdığım için de acıkmıyorum, akşam yiyorum yemeğimi felan ama öğlen yemeği konusunda da kendimi alıştırmam lazım....
bana sorarsan , sabah yumurta yediğin için, peynir yemeseydin, ekmeği 1 dilime indirseydin ve yumurta salatalık domates bir dilim ekmek zeytin şeklinde bir kahvaltı yapsaydın daha sağlıklı besleyici ve çeşitli olurdu diye düşünüyorum
arada 1 dilim ekmekle azcık bal yiyebilirsin bu güzel öylee şaşmana gerek yok hatta arada bir dilim etimek in üzerine 4 dilim muz koysan ( yane yarım muz ) sana bir tatlı gibi gelir çok da hoş oluyor açıkçası :) ara öğün seçeneği olarak tüketilebilir. tatlı istemediğinde de onun yerine biraz peynir ve domates öneririm...
kıymalı makarnayı öğlene alman daha güzel olmuş, hem karbonhidratını almış olmuşsun hem de öğlen yedğin için vücut onu yatana kadar yakcaktır zaten..
ara öğün olark muz da güzel bir tercih ( 100 kalori )
sabah fazla yememişsin bence,akşamı 1 kase çorba,salata ile geçiştirip yatmadan da süt ve meyve ya da yoğurt ve meyve yemeni öneririm, yeşilçay da iç ama bi ara :)meyveyi yemekle yeme

İyi akşamlar hanımlar..son zamanlarda kötü düzensiz besleniyorum....Allahtan kilo almıyorum ama veremiyorunda
MENÜM
sabah
2 dlm ekmek
az bir yumurta
domates ve biber
1-2 lokma peynir

öğlen
4-5 lokma haşlanmış et

ara
yarım dlm köyekmeğine acılı

akşam
hamsi tava (çok az yağlı,yani kendim yapıyorum bir iki damla balık tavama yağ damlatıp diziyorum sonra ters ceviyorum)
yağsız roka salatası

ara
1 ad ev baklavası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…