50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay supersin canım cok saol. etimek uzeri muz fikrine de BA-YIL-DIM kaydirigubbakcemile2

haha ben de 5 aylık evliyim dugunde 53 idim simdi 56,5 !! ben de hic yemedigim seyleri yiyorum devamlı etli pilavli yemekler yapıyorum, kahvaltı da saglam oluyordu ama neyse ki nesfitime geri donebildim, genelde nesfit yiyorum. aksamları da careyi corbada buldum gibi. her gun corba da yapıyorum. ben corbamla oyalanırken esim ana yemege gecip bitiriyor, sonra kaldırıyorum sofrayı :)) dayanamazsam az da olsa yiyorum ama corba doyurdugu icin saldırmıyorum pilava falan.

bu aralar yediğime içtiğime dikkat etmesemde menülerimi yazayım, en azından buradan kopmam.yazdıkça spor yapmak için belki iştaha gelirim. bugün yediklerim
sabah 2 kalın dilim ekmek, sucuklu yumurta,bi bardak tek şekerli çay
ara 3 tane ceviz
öğlen ve akşam yemeği birarada bir kase çorba,5 kaşık pilav ve biraz haşlanmış tavuk,bir bardak ayran
ara 1 bayram şekeri( bitmedi gitti şunlar diğer bayram geldi yav)
ara soda ve yulaflı form bisküvisi henüz yemedim.

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 pogaca, salatalik, kirmizi biber, mozarrella peynir ve domates, 1 dilim tereyagli ekmek
Öglen : 2 pogaca (peynirli) zeytinli salata biraz kisir
Aksam: 1 dilim pasta (visneli firin pastasi) belki meyve yada corba yiyebilirim

Spor yok

sabah 1.5 dilim ekmek,kahvaltılık ezme, az kaşar peyniri, 4-5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal. yarım bardak light süt.
öğlen yarım tabak pilav(üstüne biraz barbekü sosu döktüm), bir kase yoğurt
arada yarım muz
arada 2 ceviz 2 minik halley
arada yarım bardak sebze suyu.
akşam balık ve salata 2 lokma ekmek.
son arada da 2 minik halley daha yemeyi dşünüyorum ama çok mu olmuş bugün kızlar

selam kızlar....

boyum 1.68 kilom 56 larda geziniyor...2 oğlum var...aslında ideal kilom 58 idi...ama ben limiti daha aşağı çektim 56 lara ulaştım...burdan aşağı ne kadar inersem benim için faydadır...

kilo almaktan çok korkuyorum... o yüzden yedklerime dikkat etmem lazım...burada olmanın bana iyi geleceğine inanıyorum....

bu nasıl menü aygirl:1shok: beni geçtin yahu, fazla değil ama sağlıksız olmuş, neyse arada olur öyle :)

aynen akşamları sadece çorba yemeye çalışıcam, inşallah işe yarar yaekhiyna

bence sen kilonu korumana bak, daha cok vermen gereksiz sanki. ´nasil göründügünü bilmiyorum ama 56 gayet iyi bence. ben 3-4 cm daha kisayim ve 56 olmak istiyorum, bence fistik gibisindir simdi. Spor yapip, yediklerine dikkat edersen eminim kilo almazsin daha

yaa bence yeme tut kendini, onun yerine bişeyler ic, aynı kalori olsa bile hem faydalı olur hem de mideni daha az yorarsın bu saatten sonra. zaten oglen yemissin yeter bence sempatiksalakcinni

56kg benim için gerçekten çok iyi ...ancak işin ucunu biraaz bıraktım mı kilo alırım...o yüzden hep dikkatli olmam lazım...6 lı rakamları hiç görmek istemiyorum..

umarım sen de en kısa zamanda 56 yı görürsün...

tesekkür ederim ..

o halde dikkat etmen sart tabi, ama daha cok vermene gerek yok bence. Kendince bir aralik belirle 55-58 gibi oralarda kalmaya bak hep.. 58i bir gram bile asarsan SIKI bir diyete gir, ben eskiden öyle yapardim hic te gecmezdim, sonra bi gectim 2-3 yildir zor toparliyorum hala 56ya düsemedim.. ama yaklasik yarim sene önce 63 kiloya yaklastigimi düsünürsem yine iyiyim su an 58im ortalama 56 veya 55 hedefim, umarim sizlerin destegiyle bir an önce vericem.. su an tartiya cikmiyorum cünkü regl oldum, korkunc artiyo bu dönemde..

yaa bence yeme tut kendini, onun yerine bişeyler ic, aynı kalori olsa bile hem faydalı olur hem de mideni daha az yorarsın bu saatten sonra. zaten oglen yemissin yeter bence sempatiksalakcinni

ayyy daha beterini yedim 3 probis eyvahedigeldismile

…… bel göbek basen kalça
şule 74 79 89 94
peppermint
lachesis 64 90
oranje

HAYDİ KIZLAR ÖLÇÜLERİNİZİ BEKLİYORUM..... BU HAFTA EN ÇOK İNCELENENİDE SEÇELİM.....

günyadın...ben geçen hafta ölmüştüm ama bu haft adeğişme varmı bilmiyorum .ama sanırım var bi pantolonumdan anladığım kadarıyla ..ama daha ölçmedim 2 haftada bir ölçmeyi düşünüyorum aslında..1 hafta çok kısa incelme anlamak için...birde ben sabahları kalktığımda göbeğim tamamen içime çökük dümdüz nasıl bi lokma bişi yesem şişiveriyor..o yüzden ben sabah ölçerim bi dahakine göbeğimi..
şulecim sende varmıydı benim ölçülerim geçen hafta yazmıştım ya..

kızlar çok kötüyüm bugün sabaha kadar uyumadım..ya bende kabızlık sorunu var ve bir de anal fissür..defalarca doktora gittim iyileşiyo ama kabızlık deevam ettikçe tekrarlıyo..dün akşamki wc den sonra sabaha kadar kıvrandım..sizin kabızlığa iyi gelcek ve aynı zamandada gebelik oluşumunu tehdit etmeyecek bildiğiniz bişiler yada bitki çayları varmı..yememe ne kadar dikkat etsemde olmuyo ..

var canım ayın 15 inde vermişin....

bel:76
göbek:82
kalça 93
göğüs:84

incelmeyi gözel anlam kiçin tabiki çok kısa 1 hafa ama mezuralar yalan söylemez bence takip etmen açısından her hafta alsan iyi olur ben ölyle yaPIYORUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…