evet huyumdur , o ağzıma 2 saatte bir az da olsa bişe atcam, bi meyvedir, bi parça çikolata, bir salatalık , bir bardak çay falan filan ama bişeyler olucak illaki... evet evet , haftada da 3 gün spor yapınca metabolizmamı bayaa hızlandırdım diye düşünüyorum.. ayy canım ya geç kalktığım için kahvaltım saat 11 de oluyor onun için öğlen yemeği yiyemiyorum böyle atıştırdığım için de acıkmıyorum, akşam yiyorum yemeğimi felan ama öğlen yemeği konusunda da kendimi alıştırmam lazım....
bana sorarsan , sabah yumurta yediğin için, peynir yemeseydin, ekmeği 1 dilime indirseydin ve yumurta salatalık domates bir dilim ekmek zeytin şeklinde bir kahvaltı yapsaydın daha sağlıklı besleyici ve çeşitli olurdu diye düşünüyorum
arada 1 dilim ekmekle azcık bal yiyebilirsin bu güzel öylee şaşmana gerek yok hatta arada bir dilim etimek in üzerine 4 dilim muz koysan ( yane yarım muz ) sana bir tatlı gibi gelir çok da hoş oluyor açıkçası :) ara öğün seçeneği olarak tüketilebilir. tatlı istemediğinde de onun yerine biraz peynir ve domates öneririm...
kıymalı makarnayı öğlene alman daha güzel olmuş, hem karbonhidratını almış olmuşsun hem de öğlen yedğin için vücut onu yatana kadar yakcaktır zaten..
ara öğün olark muz da güzel bir tercih ( 100 kalori )
sabah fazla yememişsin bence,akşamı 1 kase çorba,salata ile geçiştirip yatmadan da süt ve meyve ya da yoğurt ve meyve yemeni öneririm, yeşilçay da iç ama bi ara :)meyveyi yemekle yeme
selam kızlar
7 aylık evliyim, evlendiğimde 54 idim şu an 59-60 arasıyım.
acilen kilo vermem gerekli kendimi çok kötü hissediyorum.
evlendikden sonra kilo almamın nedeni akşamları eşimin geç geliyor olup akşam yemeğini 9 gibi anca yiyor olmamız. ve tabi birazda fazla ve pratik olduğu için kızartma makarna pilav türü yemem.
bundan sonra akşamları sadece çorba içicem.
sabahları iş günlerinde kahvaltıda 2 dilim etimekle krem peynir yiyorum sadece
bakalım kilo verebilecekmiyim :)
herkeze kolay gelsin
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 pogaca, salatalik, kirmizi biber, mozarrella peynir ve domates, 1 dilim tereyagli ekmek
Öglen : 2 pogaca (peynirli) zeytinli salata biraz kisir
Aksam: 1 dilim pasta (visneli firin pastasi) belki meyve yada corba yiyebilirim
Spor yok
haha ben de 5 aylık evliyim dugunde 53 idim simdi 56,5 !! ben de hic yemedigim seyleri yiyorum devamlı etli pilavli yemekler yapıyorum, kahvaltı da saglam oluyordu ama neyse ki nesfitime geri donebildim, genelde nesfit yiyorum. aksamları da careyi corbada buldum gibi. her gun corba da yapıyorum. ben corbamla oyalanırken esim ana yemege gecip bitiriyor, sonra kaldırıyorum sofrayı :)) dayanamazsam az da olsa yiyorum ama corba doyurdugu icin saldırmıyorum pilava falan.
bu nasıl menü aygirl:1shok: beni geçtin yahu, fazla değil ama sağlıksız olmuş, neyse arada olur öyle :)
selam kızlar....
boyum 1.68 kilom 56 larda geziniyor...2 oğlum var...aslında ideal kilom 58 idi...ama ben limiti daha aşağı çektim 56 lara ulaştım...burdan aşağı ne kadar inersem benim için faydadır...
kilo almaktan çok korkuyorum... o yüzden yedklerime dikkat etmem lazım...burada olmanın bana iyi geleceğine inanıyorum....
sabah 1.5 dilim ekmek,kahvaltılık ezme, az kaşar peyniri, 4-5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal. yarım bardak light süt.
öğlen yarım tabak pilav(üstüne biraz barbekü sosu döktüm), bir kase yoğurt
arada yarım muz
arada 2 ceviz 2 minik halley
arada yarım bardak sebze suyu.
akşam balık ve salata 2 lokma ekmek.
son arada da 2 minik halley daha yemeyi dşünüyorum ama çok mu olmuş bugün kızlar
bence sen kilonu korumana bak, daha cok vermen gereksiz sanki. ´nasil göründügünü bilmiyorum ama 56 gayet iyi bence. ben 3-4 cm daha kisayim ve 56 olmak istiyorum, bence fistik gibisindir simdi. Spor yapip, yediklerine dikkat edersen eminim kilo almazsin daha
56kg benim için gerçekten çok iyi ...ancak işin ucunu biraaz bıraktım mı kilo alırım...o yüzden hep dikkatli olmam lazım...6 lı rakamları hiç görmek istemiyorum..
umarım sen de en kısa zamanda 56 yı görürsün...
yaa bence yeme tut kendini, onun yerine bişeyler ic, aynı kalori olsa bile hem faydalı olur hem de mideni daha az yorarsın bu saatten sonra. zaten oglen yemissin yeter bence sempatiksalakcinni
…… bel göbek basen kalça
şule 74 79 89 94
peppermint
lachesis 64 90
oranje
HAYDİ KIZLAR ÖLÇÜLERİNİZİ BEKLİYORUM..... BU HAFTA EN ÇOK İNCELENENİDE SEÇELİM.....
günyadın...ben geçen hafta ölmüştüm ama bu haft adeğişme varmı bilmiyorum .ama sanırım var bi pantolonumdan anladığım kadarıyla ..ama daha ölçmedim 2 haftada bir ölçmeyi düşünüyorum aslında..1 hafta çok kısa incelme anlamak için...birde ben sabahları kalktığımda göbeğim tamamen içime çökük dümdüz nasıl bi lokma bişi yesem şişiveriyor..o yüzden ben sabah ölçerim bi dahakine göbeğimi..
şulecim sende varmıydı benim ölçülerim geçen hafta yazmıştım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?