kızlar çok kötüyüm bugün sabaha kadar uyumadım..ya bende kabızlık sorunu var ve bir de anal fissür..defalarca doktora gittim iyileşiyo ama kabızlık deevam ettikçe tekrarlıyo..dün akşamki wc den sonra sabaha kadar kıvrandım..sizin kabızlığa iyi gelcek ve aynı zamandada gebelik oluşumunu tehdit etmeyecek bildiğiniz bişiler yada bitki çayları varmı..yememe ne kadar dikkat etsemde olmuyo ..
ben cmr. gunu goz muayenesine gidiyorum kizlar;
lazeri su an icin onermedi doktor; cunku astigmatimda az bir artis olmus
1 yil beklemem gerekiyor, 1 yil goz numaram stabil kalirsa o zaman olabilecegim.
kornea kalinligimda sinirdaymis o yuzden hayatimda 1 kez lazer sansim varmis, onu da dogru zamanda kullanalim dedi doktor
..her iste bir hayir varmis napalim.lenslere devam optum hepinizi
ben cmr. gunu goz muayenesine gidiyorum kizlar;
lazeri su an icin onermedi doktor; cunku astigmatimda az bir artis olmus
1 yil beklemem gerekiyor, 1 yil goz numaram stabil kalirsa o zaman olabilecegim.
kornea kalinligimda sinirdaymis o yuzden hayatimda 1 kez lazer sansim varmis, onu da dogru zamanda kullanalim dedi doktor
..her iste bir hayir varmis napalim
lenslere devam
optum hepinizi
canım kornea kalınlığın niye sınırdaymış ki, lens falan mı yapmış:S
neyse her işte bir hayır vardır tatlım, bebiş çalışmalarınıza başlarsınız o zaman artık siz de
yok canim yapisal.
sinirda olmasi su yuzden birazda,
goz numaralarim yuksek, bayag bi traslama yapilacak... dusuk numara olsa 2-3 kez inceltme sansi olabilir ben de o sans olmuyor
evet cnm dedigin gibi hayirlisi bakalim..
anladım canım ama ameliyat olsaydın sornadan numaralar tekrardan yükselseydi kötü olurdu, önceden farkedildiği için şükretmek lazım. stresini attın üstünden en azından:)
tabi cnm ;
belki paragoz bi doktor ya da hastaneye denk gelseydim; bu riskleri soylemeden beni ameliyat etseydi; sonra daha kotu sonuclar dogabilirdi.
o yuzden sukrediyorum ben yine,
cunku uygun olmayan goze yapilan lazerlerde keratokonus hastaligi denen bi hastalik olabiliyor ve sonunda kornea nakline kadar giden sonuclar dogabiliyormus; Allah korusun,
lensden kurtulayim derken daha buyuk dertler cikmasin basimiza
ben nasilsa yillardir alistim lensime; yaslaninca da gozluge donerim en kotu napayim
Kizlr liste az sonra geliyor.Ben yokken ne oldu ne bitti. Hic birsey okuyamadim.Peppemint canim ben yaparim dediyim listeyi ama gec kaldim biraz bu hafta...Bana bir ozet gecsenize olanlari..
Kizlar merhaba,gec gelen liste icin ozur diliyorum. Bir turlu oturamadim bilgisayar basina.. bu hafta toplam 3850 gram verilmis.Kilo veren herkesi tebrik ediyoruz. bu haftaki birincimiz oranje.kendisini ayriyeten kutluyoruz..
24.09 1.10 8.10 15.10 22.10 Kilo kaybi
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 800 gr vermis
suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 700 gr vermis
tweety 60.6 60.4 59.8 600 gr vermis
zukseddin 51.5 51.5 51.5 51.5 51 500 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 300 gr vermis
Melahat 55 54 1 ayda 1 kilo vermis, ortalama bu hafta 250 gr verdigini kabul ediyorum
Peppermint 53.9 53.9 54.3 54.5 54.5 kilosunu koruyor
anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor
aygirl 58.9 Bu hafta ilk kez listemizde, gozumuz uzerinde
Lachesis regli oldugu icin bildirim yapamadi.
Diger arkadaslardan ses seda cikmadi...
Kizlar bir de boyle tablo mu yapmak daha iyi yoksa eski sistemmi? Tabloda renk ayari pek yapilamiyor maalesef.Yapilir da cok ugrastiriyor. O yuzden az renkli sonuclarimiz bu hafta..
selamlar ben ozelden msj atamadıgımdan burdan yapmıstım bildirimimi ilk kilom 56.6 listeye eklerseniz sevinirim, cumaya bakalım ne olacaklistenin bu hali cok acıklayıcı bence. tesekkur ederiz liste icin:1rolleyes:
hoşgeldin canım, sen yokken sakindi buralar nasıl geçti konferans, liste için teşekkürler canım.
aslında ölçeyim...reglimde yaklaşıyo o zamana şişerim belki...bu akşam ölçerim bi bakayım...kaydirigubbakcemile2var canım ayın 15 inde vermişin....
bel:76
göbek:82
kalça 93
göğüs:84
incelmeyi gözel anlam kiçin tabiki çok kısa 1 hafa ama mezuralar yalan söylemez bence takip etmen açısından her hafta alsan iyi olur ben ölyle yaPIYORUM....
ayy evet yaaa bende nekadar çabaladıysamda uyuyamadım..5 den sonra gitmişim 7,30 da da kalktım...çok teşekkür ederim..hergün mü içmem gerek zeytinyağını...Günaydin Oranjecim,
cok gecmis olsun ! bir kasik zeytinyagindan baska bildigim yok, o sorunu bilirim...
Bende uyuyamadim 4-5 arasi uyudum 8de isbasi :s Sanirim Dolunay vardi...
Kizlar merhaba,gec gelen liste icin ozur diliyorum. Bir turlu oturamadim bilgisayar basina.. bu hafta toplam 3850 gram verilmis.Kilo veren herkesi tebrik ediyoruz. bu haftaki birincimiz oranje.kendisini ayriyeten kutluyoruz..
24.09 1.10 8.10 15.10 22.10 Kilo kaybi
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 800 gr vermis
suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 700 gr vermis
tweety 60.6 60.4 59.8 600 gr vermis
zukseddin 51.5 51.5 51.5 51.5 51 500 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 300 gr vermis
Melahat 55 54 1 ayda 1 kilo vermis, ortalama bu hafta 250 gr verdigini kabul ediyorum
Peppermint 53.9 53.9 54.3 54.5 54.5 kilosunu koruyor
anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor
aygirl 58.9 Bu hafta ilk kez listemizde, gozumuz uzerinde
Lachesis regli oldugu icin bildirim yapamadi.
Diger arkadaslardan ses seda cikmadi...
Kizlar bir de boyle tablo mu yapmak daha iyi yoksa eski sistemmi? Tabloda renk ayari pek yapilamiyor maalesef.Yapilir da cok ugrastiriyor. O yuzden az renkli sonuclarimiz bu hafta..
Cok guzeldi.. Biraz yorgunum. 3 gun sonra da bir alman arkadsim eiyle geliyor, evi duzenlemem lazim, calismam lazim.. cok is var cok...
tablo güzel canım anlaşılır durumda...hem 1.ben olmuşum heheeeyyyyyy.....:sm_cool::lepi:
lachesss siz başladınızmııııcanım kornea kalınlığın niye sınırdaymış ki, lens falan mı yapmış:S
neyse her işte bir hayır vardır tatlım, bebiş çalışmalarınıza başlarsınız o zaman artık siz de
Kizlr liste az sonra geliyor.Ben yokken ne oldu ne bitti. Hic birsey okuyamadim.Peppemint canim ben yaparim dediyim listeyi ama gec kaldim biraz bu hafta...Bana bir ozet gecsenize olanlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?