50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regli oldum . o yüzden kilo bildirimi yapmıyorum şekerler.
çok da tatlı yedim zaten tutamadım kendimi.
bu hafta sıkı bir diyetteyim .

Günaydin Oranjecim,

cok gecmis olsun ! bir kasik zeytinyagindan baska bildigim yok, o sorunu bilirim...

Bende uyuyamadim 4-5 arasi uyudum 8de isbasi :s Sanirim Dolunay vardi...

gunaydin arkadaslar....

bu hafta kocunuz benim

bugunden itibaren menulerinizi siki denetlicem;
bugun yazin menuleri yarin sabah yorumlucam.

ben cmr. gunu goz muayenesine gidiyorum kizlar;

lazeri su an icin onermedi doktor; cunku astigmatimda az bir artis olmus
1 yil beklemem gerekiyor, 1 yil goz numaram stabil kalirsa o zaman olabilecegim.
kornea kalinligimda sinirdaymis o yuzden hayatimda 1 kez lazer sansim varmis, onu da dogru zamanda kullanalim dedi doktor

..her iste bir hayir varmis napalim

lenslere devam

optum hepinizi

herseyde bir hayir var, demekki beklemeliymissin

canım kornea kalınlığın niye sınırdaymış ki, lens falan mı yapmış:S
neyse her işte bir hayır vardır tatlım, bebiş çalışmalarınıza başlarsınız o zaman artık siz de

neyse her işte bir hayır vardır tatlım, bebiş çalışmalarınıza başlarsınız o zaman artık siz de

yok canim yapisal.

sinirda olmasi su yuzden birazda,
goz numaralarim yuksek, bayag bi traslama yapilacak... dusuk numara olsa 2-3 kez inceltme sansi olabilir ben de o sans olmuyor

evet cnm dedigin gibi hayirlisi bakalim..

selam

ŞULEM BUGÜNKÜ SPORLARIM YİNE 25 DK LESLİE 45 DK STEPPER YANİ 70 DK

ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAAAAAAR

Son düzenleme:
yok canim yapisal.

sinirda olmasi su yuzden birazda,
goz numaralarim yuksek, bayag bi traslama yapilacak... dusuk numara olsa 2-3 kez inceltme sansi olabilir ben de o sans olmuyor

evet cnm dedigin gibi hayirlisi bakalim..

anladım canım ama ameliyat olsaydın sornadan numaralar tekrardan yükselseydi kötü olurdu, önceden farkedildiği için şükretmek lazım. stresini attın üstünden en azından:)

anladım canım ama ameliyat olsaydın sornadan numaralar tekrardan yükselseydi kötü olurdu, önceden farkedildiği için şükretmek lazım. stresini attın üstünden en azından:)

tabi cnm ;

belki paragoz bi doktor ya da hastaneye denk gelseydim; bu riskleri soylemeden beni ameliyat etseydi; sonra daha kotu sonuclar dogabilirdi.

o yuzden sukrediyorum ben yine,

cunku uygun olmayan goze yapilan lazerlerde keratokonus hastaligi denen bi hastalik olabiliyor ve sonunda kornea nakline kadar giden sonuclar dogabiliyormus; Allah korusun,
lensden kurtulayim derken daha buyuk dertler cikmasin basimiza

ben nasilsa yillardir alistim lensime; yaslaninca da gozluge donerim en kotu napayim

şu bir sene geçsin de seneye olursun belki o kadar da soğuma yahu. :)

Kizlr liste az sonra geliyor.Ben yokken ne oldu ne bitti. Hic birsey okuyamadim.Peppemint canim ben yaparim dediyim listeyi ama gec kaldim biraz bu hafta...Bana bir ozet gecsenize olanlari..

Son düzenleme:
Kizlar merhaba,gec gelen liste icin ozur diliyorum. Bir turlu oturamadim bilgisayar basina.. bu hafta toplam 3850 gram verilmis.Kilo veren herkesi tebrik ediyoruz. bu haftaki birincimiz oranje.kendisini ayriyeten kutluyoruz..

24.09 1.10 8.10 15.10 22.10 Kilo kaybi
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 800 gr vermis
suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 700 gr vermis
tweety 60.6 60.4 59.8 600 gr vermis
zukseddin 51.5 51.5 51.5 51.5 51 500 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 300 gr vermis
Melahat 55 54 1 ayda 1 kilo vermis, ortalama bu hafta 250 gr verdigini kabul ediyorum

Peppermint 53.9 53.9 54.3 54.5 54.5 kilosunu koruyor
anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor

aygirl 58.9 Bu hafta ilk kez listemizde, gozumuz uzerinde

Lachesis regli oldugu icin bildirim yapamadi.
Diger arkadaslardan ses seda cikmadi...

Kizlar bir de boyle tablo mu yapmak daha iyi yoksa eski sistemmi? Tabloda renk ayari pek yapilamiyor maalesef.Yapilir da cok ugrastiriyor. O yuzden az renkli sonuclarimiz bu hafta..

Son düzenleme:
Kizlr liste az sonra geliyor.Ben yokken ne oldu ne bitti. Hic birsey okuyamadim.Peppemint canim ben yaparim dediyim listeyi ama gec kaldim biraz bu hafta...Bana bir ozet gecsenize olanlari..

hoşgeldin canım, sen yokken sakindi buralar nasıl geçti konferans, liste için teşekkürler canım.

selamlar ben ozelden msj atamadıgımdan burdan yapmıstım bildirimimi ilk kilom 56.6 listeye eklerseniz sevinirim, cumaya bakalım ne olacak listenin bu hali cok acıklayıcı bence. tesekkur ederiz liste icin:1rolleyes:

aslında ölçeyim...reglimde yaklaşıyo o zamana şişerim belki...bu akşam ölçerim bi bakayım...kaydirigubbakcemile2

Günaydin Oranjecim,

cok gecmis olsun ! bir kasik zeytinyagindan baska bildigim yok, o sorunu bilirim...

Bende uyuyamadim 4-5 arasi uyudum 8de isbasi :s Sanirim Dolunay vardi...
ayy evet yaaa bende nekadar çabaladıysamda uyuyamadım..5 den sonra gitmişim 7,30 da da kalktım...çok teşekkür ederim..hergün mü içmem gerek zeytinyağını...

tablo güzel canım anlaşılır durumda...hem 1.ben olmuşum heheeeyyyyyy.....:sm_cool::lepi:

Cok guzeldi.. Biraz yorgunum. 3 gun sonra da bir alman arkadsim eiyle geliyor, evi duzenlemem lazim, calismam lazim.. cok is var cok...

halledersin yahu, ev düzenlemekte ne var, ben de dün baya bir bardak ayırdım sinir olduğum bardakları toplayıp atıcam. eşim de benim pek sevdiğim kantin sürahimi atıyor, eşyalar atılınca ev çok rahat düzenleniyor, bir teflon tencerem var altı teflonu çizlmiş, boyutundan dolayı atmaya kıyamıyorum ama sanki böyle kullanmak da tehlikeli onu da atsam mı ne yapsam?

tablo güzel canım anlaşılır durumda...hem 1.ben olmuşum heheeeyyyyyy.....:sm_cool::lepi:

tebrikler hayatım vereliniortak

lachesss siz başladınızmıııı

canım bende yapmadım reglim çünkü .davul gibi şiştim. parmaklarım bile şiş şiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…