50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saçı onarıyormuş canım, evdeki kullanılmayan şampuanlardan birinin içine bir ampül vitamin ve bir kaşık bal koycam sonuçları yazarım size :)

bal kuru saçlar içinmiş ya, anından vazgeçtim hemen benim saçlarım yağlı çünkü:S

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız....benim de iyi bir motivasyona, denetime ihtiyacım var...

GEL CM HOSGELDİNN

hemen menulerini yazmaya basla buraya.

spora basla,

abur cuburu kes

bol su ve bitki caylari ic cnmm,

teşekkürler canım...az önce kaçamak yaptım:kedi:...çiğ köfte yedimalsanaalsanasmile...yarından itibaren düzenli menümü yazarım....akşama mantar sote ve yoğurt yerim..azıcıkkkkbilmiyorumkismile

herkese merhaba umarm iyisinizdir buras gerçekten çok faydal . ben hastalgmdan bile burada kurtulabileceğimi düşünüyorum.. herkes o kadar iyikiiii .. hemen yediklerime ve yaptklarma geçeyim
yaptklarm:
25 dakika plates ve 100 tam mekik,gün içinde 30 dk. yürüdüm
yediklerim
sabah:
1dilim kepekli ekmek
domates
light peynir
1 adet zeytin
öğlen birşey yiyemedim daşarıdaydm
saat 3:
1 dilim mozakik dankek ( ince bir dilimdi kalorisi merak edenler için 100 kalori olduğunu belirteyim)
saat 5 buçuk :
canm çok çekmişti ve karnm aç değildi. 40 gr. bitter çikolata yedim...
yarm saat sonra:
ıspanak
bir dilim kepek ekmeği
yoğurt yiyecğim, ara öğünlerimde meyve yoğurt ve kaysı olarak devam edeceğim .. nasl kızlar?

kızlarrrr, ara ogunde elma yememek lazımmıs daha beter acıktırıyormuuusss. biliyor muydunuz bunuu?? aksamları da yemekten hemen once yemek masasında elma ye sonra yemek yiyemiceksindir diyo bi doktor. cok ac olup saldıracak gibi hisseden olursa denesin

bugunku menum:
sabah : 1 kase nesfit light sut ile
ara: 3 galeta
ogle: yayla corbası ve 1 kalın dilim ekmek
ara: 1 muz
aksam: mercimek corbası ve etli yesil fasulye yiceem, 1 dilim light ekmek yerim bi de diyet kola icerim yanında.

nasıll??

Ayhh..
Öğlen 20 dk hip-hop.
Az önce 20 dk.Nivea bady ile çalıştım.

Yediklerim..
Sabah nesfit-light süt ile
arada mavi-yeşil limonlu bisküvi
1 mandalina.
öğlen roka salata ve domates 1.5 dilim çavdarlı ekmek ile..
Şuan acıkdım ama ne yicem bilmiyorum..
Akşama pırasa yicem yarım porsiyon-1 dilim ekmekle
Ve su su suu...
Nasıl ?

şekerim seninde spor listemize alalımmı????

bende menümü yazayım beri.....

sabah patatesli sucuklu yumurta ( bayağı yedim (() 1 dilimde kızartılmış ekmekle tahinpekmez, peynir 2 zeytin....

ara yok

öğle de pek öğle gibi değildi biraz geçiştirme oldu.... 1 elma 100 gr yoğurt (yaklaşık 91 kaloriymiş)keten tohumlu,3 tane hazır çiğ köfte

ara leblebi ve türevleri

akşam bir kase çorba, fırında karnıhabahar yoğurt yarım dilim ekmek

spor olarak pazara ve markete gittik... ama saymıyorum birzdan inş zumba yapacam....

Son düzenleme:
sabah 1 bardak light süt 2 probis
ara 1 ceviz
öğlen muz
ara 1 ceviz
akşam yarım tabak taze fasulye, yarım tabak makarna, 1-2 çatal kereviz salatası, 1 kase yoğurt ve portakallı maden suyu.

çayın yanında da atıştırabilirim. atıştırırsam eklerim.

şulecim fırında karnıbahar güzel oluyor mu, ben yeni sebzeler denemek istiyorum da bugün kereviz salatası yaptım bir de karnıbahar denemek istiyorum.

Pırasa yicekdim ama yiyemedim,salata yetti,
çay içmek istiyorum ama canımda mısır istiyo,yağsz patlamş mısır yesem mi bilmiyorumkismile

şulecim fırında karnıbahar güzel oluyor mu, ben yeni sebzeler denemek istiyorum da bugün kereviz salatası yaptım bir de karnıbahar denemek istiyorum.

Bir karnıbahar canavarı olarak şiddetle tavsiye ederim..
Ben sos yapıp yumurta süt filan,kızartıyordum (diyetten önce:)ama aynı şekilde fırında da oluyo sanırım,,salçalı,kıymalı da son derece lezizdir..

bence az en azından sağlığına kavuşana kadar daha sıkı beslenmelisin sporunu yap gene ama beslenmenede dikkat öğlen hiç bişi yememişsin mesela....

canım sen nasıl ayakta duruyorsun yaaa...akşam yemeğin süper ama kahvaltıyı boş geçme bence..kusura bakma koç değilim ama walla menünü görünce şok oldum..bence fazla kilon yok bu kadar haksızlık etme kendine...unutmayalım sağlığımıza dikkat...:CüvCüvhaoldumsmilelmaz:

kıymalı yemeğini denemiş hiç beğenmemiştim, fırında olanını da deneyeyim o zaman çok sağol.

2 kocaman probis yedim yahu, sağlıksız ama az da değil yani:) o vicdan azabıyla boğazımdan başka bişey geçmedi tabi, ama sabah sanki proise susayarak uyandım, ki önceki gece 3 tane yemiştim:S

tamam bebişim daha sağlıklı yemeye çalışırım.

üşenmedim kalktım tahinli kurabiye yaptım, pişmek üzere, umarım fazla yemem. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…