50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın lachesis günaydın kızlar...... buz gibib soğuk bir güne uyandık kış geldi iyiden iyiye....

bana kızın dün spor yapmadım.......sözde sabah yapacaktım nasılsa banyo yaapcam akşam yapayım dedim akşm-am yemek ten sonra dedim sonra çay meyve derken KALDI......aslında en büyük sorun PUZZLE.... ona dadandım 2 yıldır duran bir puzzlem vardı pazar akşamı yapayım dedim..... internetimizin kotasını doldurdukta evde yapacak bir şeylerim olsun oyanalım diye ne oyalanma oda ne oyalanma....kalkamıyorum başından.....

eşim hiç yanaşmıyor 1-2 oturdu bulamadı parçaları sıkıldı bu ne yaa bit bit uğraşılırmı dedi bende tek başıma cebelleşiyorum.......ama söz bu akşam Allah tan bir mani olmazsa yapacam....

günaydın sabah şekerleriiii..,
dünkü menümü yazmaya utanıyorum ama kendime ezmek için yazıcam...
ohaoldumsmilealsanaalsanasmile
sabah
1 tane yetmezmiş gibi 2 tane (yani dört dilim ekmek ediyo)unonun tahıllı ekmeğine tost....
uda yetmezmiş gibi ardı ardına çay 2 şer şekerli( toplam 10 şeker yemişimdir..)
1 fincan papatya çayı..

öğlen iş yerimde yiyim dedim spagetti vardı 1 tabak ketçaplı onu götürdüm...bir de etli patates yemeğinin sadece patateslerini çatalla yedim.spagatti doyurur düşüncesiyle ekmek falanda yemedim.ama 1 saat sonra acıktım 2. saatee nevrim döndü ve yanımda ara için bişi olmadığından koca bir izmir sandivici bitirdim...ve 1 ayran...
akşam da 2 adet N**** (Siyahi) 1 mandalina...2 kivi ...
allah aşkına kızlar bu neyaaa biri beni fena bozsun bugün hakeetim....
koooooooççççççççç....
Çok üzgünüm çoook:mymeka:klava:

sağol canım deniycem bir gün.

günaydın canım buraya da gel arada :)

süper vermişsin canım maşşallah.

ay o puzzle a ben de merak salmıştım sonra sinir oldum kaldırdım hepsini :)

günaydın kuşum. çok yemişsin evet iştahın açıkmış herhalde ama akşam yememişsin galiba orda yırtmışsın, bugün az yer toparlarsın

Günaydın hanımlar....günaydın lanchesis kuşum...
ya ben yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyor menüme (çok kötü olsalarda) yorum vs yapmıyor...koç olayı kalktı mı???

günaydın canım buraya da gel arada :)

süper vermişsin canım maşşallah.

çok teşekkür ederim canım inşallah arada gelip yazayım burada paylaşalım yediklerimizi içtiklerimizi yaptıklarımızı tecrübelerimizi herkese güzel ve kendilerini mutlu hissedecekleri kiloda ve sağlık diliyorumopuyorumnanaktan

Günaydın hanımlar....günaydın lanchesis kuşum...
ya ben yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyor menüme (çok kötü olsalarda) yorum vs yapmıyor...koç olayı kalktı mı???

günaydın tatlım.

yooo her hafta koç var aslında. bu hafta yeni pepper oldu canım sabah gelince menüleri yorumluycam dedi, dün başladı zaten.

Günaydin kizlar, hala regl´im ve davul gibiyim. kahvalti yapma durumum ya yok yine. kahvemi yudumlarken size yazmak istedim. bu arada zumba icin baska link var mi indirebilecegim, arkadasimizin ekledigi linkte bazilari kaldirilmis bazisi da düzgün download olmadi sanirim parcalari birlestiremedim (3 parca 20 dakikalik expressti galiba)

günaydın canım, ben internetten yapıyorum o yüzden izleme linki var sadece bende.

Zumba cardio y gluteo

Günaydın kızlar nasılsınız iyimisinizzz :) valla burası bana çok iyi geliyor ama gerçekten sanki eskiden daha bi çok cevap verilir yorum yapılırdı,yada bizim mönüler mi gözden kaçıyor acebee boshayallersmile neyse hız kesmeden mönüleri yazmaya devam o zaman guclubacismile umarım keyifler yerindedir,hepinizi svgiyle kucaklıyorum

günaydınn, sen artık 60-69'da değilsin hadi gel bakem buraya sempatiksalakcinni
kahvaltını tek tek yorumlamak istiyorum
* tam buğday ekmeği tercih etmen çok güzel
* peynir de protein alman açısından iyi olmuş
* zeytin de okey
* kayısıyı, sabah kalkar kalkmaz tüketmeni,bi 15 dk sonra felan kahvaltıya geçmeni nacizane tavsiye ederim
* tahin pekmezi de sabah tüketmen iyi en azından gn içindeki tatlı isteğini en aza indrmiş olursun,
* normal çay yerine tabiiki bitki çayları tercihimiz , ama orda da bi sorun yok
güzel canım , çok güzel güne iyi bir başlangıç yapmışsın
sevgiler saygılar

günaydın canım bu aralar sakin buralar

harika süper bu güzel hikayeni bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.. evet zararın neresinden dönlse krdır,, hepimiz birer diyetisyen olduk hehe

durrrrr bakalım böyle hemen kendini suçlamak yok,bir gün fazla yenilen yemekler hiçbirşeycik yapmaz,vücut onu 72 saat içinde kiloya çevirir,yani halaa telafi için zamanın var,vücudun bazen ihtiyaçları oluyor böyle kaçamaklara,onları da yedim dersin aklında kalır,bizim de demeye çalıştığımız zaten bu, spaettimi yedin ye ! tatlımı çekti canın ye ! ama yok kiloymuş yok şuymuş deme bırak ertesi gün telafi ederisn,sen yediğin an zevkle ye onu tamam mı, bugün boool bol su ve yeşil çay iç kurukayısı yemeye calıs aralarda meyve ve yoğurtla geçiştir yine canın form bisküvi bir parça çikolata da yiyebilirsin ama çok az... tatlı çok seviyosan şu 55 kalorilik çubuk çikolatalar var ya onlardan da 1 adet yiyebilirsin, akşam yemeğinde çorba içmeye de özen göster tamam mı hadi bakalım bozma moralini :)

Gunaydin sekerler,

kocunuz sizi unuttu sanmayin..
simd ssoooyyleee bir bakalim menulere, sonra da kendi menumu yazicam ok ?

teşekkürler canım...az önce kaçamak yaptım:kedi:...çiğ köfte yedimalsanaalsanasmile...yarından itibaren düzenli menümü yazarım....akşama mantar sote ve yoğurt yerim..azıcıkkkkbilmiyorumkismile

hadi bakalim kusum bugunden itibaren daha saglikli menulerini bekliyoruz

canim, tebrik ederim seni,
afferin bak biseyler yemeye basladin;
ogleni kacirman kotu olmus ancak
sabah kahvaltina,
aksam yedigin ispanaga, yogurda meyveye ve kayisiya yildiz veriyorummm a.s

gayte guzel cnm,
light kola yerine yogurt ya da ayran icsen yildizli 5 alacaktin ama simdi yildizsiz 5 aldin ;-))

a.s

guzel canim,
ogle yemegin biraz az ,
aksam sebze yedigin icin golen bir pors. izgara et ya da tavuk yiyebilirdin.
yine de begendim menunu
a.s

cnm kendin de kabul ettigin gibi sabahki arayi yapmaman, oglen de duzgun bir menu olusturmaman nedeniyle biraz dengesiz olmus. :mymeka:
aksama toparlamissin ama

ahh lachesis ahhh
hani kahvalti, hani ogle yemegii
aksama da tahinli corekleri goturmedin umarim
:mymeka:

bugün yediklerim:

sabah: kücük acma gibi bir sey
öglen: 3 mandalina
aksam: pilav ve nohut

olmadi hayatim
aralar yok,
hatta ana ogunler de yok..
sabah kahvaltisi olmamis,
ogle yemegi yok...

canim menun fena degil iyi,
en azindan tum aralarini yapmissin; sutunu icmissin, meyveni yemissin..
ogunlerin de iyi, salata, balik, oglen tavuk
valla ben begendim , yildiz verdim sana da a.s
(burcaga bisey demiyorum olur o kadar )

a.s gayet iyi cnm.
begendim menunu tebrikler

sabah tost, oglen spagetti (hadi bari ketcapsiz olsaydi ), hem de sandwich biraz fazla olmus cnm,
umarim spor yapmissindir

iste benim dunku menum:

sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim salatalik
1 tutam maydonoz
1 kk kasar peynir
1 kucuk bal

limonlu yesil cay

ara
1 bardak sut

ogle
1 ad. tavuk sinitzel
1 kasik pure
1 bardak ayran

ara
yarim kk beyaz peynir
yarim salatalik, cay

aksam
1 tabak kiymali taze fasulye
1 tutam maydonoz
2 dilim light ekmek
1 cay bardagi salgam suyu

ara
1 kase vanilyali puding

(bu sabah regli oldum, dun aksam da regli oncesi tatli krizim tuttu, sutle 3 dk da hazir puding yaptim hemen -- yorumlarken bunu goz onunde bulundurun arkadaslar ))

spor yapamadim dun hic...

gunaydinnnn...........klava: klava: klava: klava:

kendime nasil kiziyorum nasil kiziyorum anlatamam.... cunku, yok proje, yok doktor, yok grip derken sporu, saglikli beslenmeyi, duzeni, intizami herseyiiiiiiiiiiiiii biraktim...........

ama hepsi geride kalid boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

bugunden itibaren daha kararliyim, ustelikkk 2 ay sonra sevdicegimle buluscam bole cuval gibi de gorunmek istemiyorum... ama herseyden onemlisi, dr.da saglik icin spor yapmami soyle, kan dolasimim zayifmis demir eksikligi varmis....

ama kararliyim, haril haril calisacagim bu konuda :hulya: :hulya: :hulya:

bugun ki menum:

sabah--> 1 dilim kepek ekmegi, peynir (kibrit kutusu=k.k), yarim bardak süu

ara---> 1 adet mandalinam var :)

oglen--> yarim kase kadar salata, 4 kofte (k.k), 2 dilim kepek ekmegi

ara--> 150 gr yarim yagli yogurdum var

aksam--> haslanmis ispanak, domates

vee sözzz kesinlikle spor yapcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…