kızlar selam...ben kilo korumada 1 kg daha verdim=)
sizinle paylaşayım mutluluğumu dedim..öperimmm
Kizlar merhaba,gec gelen liste icin ozur diliyorum. Bir turlu oturamadim bilgisayar basina.. bu hafta toplam 3850 gram verilmis.Kilo veren herkesi tebrik ediyoruz. bu haftaki birincimiz oranje.kendisini ayriyeten kutluyoruz..
24.09 1.10 8.10 15.10 22.10 Kilo kaybi
oranje 53.2 52.4 52.2 52.8 52 800 gr vermis
suleulku 54.4 54.5 54.9 54 53.3 700 gr vermis
tweety 60.6 60.4 59.8 600 gr vermis
zukseddin 51.5 51.5 51.5 51.5 51 500 gr vermis
Dulci 54.1 54.1 53.8 300 gr vermis
Melahat 55 54 1 ayda 1 kilo vermis, ortalama bu hafta 250 gr verdigini kabul ediyorum
Peppermint 53.9 53.9 54.3 54.5 54.5 kilosunu koruyor
anchusa 51.7 52.6 52.5 52.4 52.4 kilosunu koruyor
aygirl 58.9 Bu hafta ilk kez listemizde, gozumuz uzerinde
Lachesis regli oldugu icin bildirim yapamadi.
Diger arkadaslardan ses seda cikmadi...
Kizlar bir de boyle tablo mu yapmak daha iyi yoksa eski sistemmi? Tabloda renk ayari pek yapilamiyor maalesef.Yapilir da cok ugrastiriyor. O yuzden az renkli sonuclarimiz bu hafta..
kötü...Ayhh..
Öğlen 20 dk hip-hop.
Az önce 20 dk.Nivea bady ile çalıştım.
Yediklerim..
Sabah nesfit-light süt ile
arada mavi-yeşil limonlu bisküvi
1 mandalina.
öğlen roka salata ve domates 1.5 dilim çavdarlı ekmek ile..
Şuan acıkdım ama ne yicem bilmiyorum..
Akşama pırasa yicem yarım porsiyon-1 dilim ekmekle
Ve su su suu...
Nasıl ?
fıırndakini bilmem ama kkışın haşlanmaış karnabaharın diyete etkisi tartışılmaz .canım ben haşlıyorum. z.yağı limon sarımsak beni felaket doyuruyor.şulecim fırında karnıbahar güzel oluyor mu, ben yeni sebzeler denemek istiyorum da bugün kereviz salatası yaptım bir de karnıbahar denemek istiyorum.
bu ne yaaabugün yediklerim:
sabah: kücük acma gibi bir sey
öglen: 3 mandalina
aksam: pilav ve nohut
üşenmedim kalktım tahinli kurabiye yaptım, pişmek üzere, umarım fazla yemem. bilmiyorumkismile
koç değilim ama şöle hepinizi bi sıra dayağına tutmak istedim. yani o perpercimin babymoomun melahatin menülerine bakıyorum bir de sizeee.neyse koç kızsın size
kötü...
sabah kısmı felaket.eminim akşamda deli gibi yemişsinidr.
fıırndakini bilmem ama kkışın haşlanmaış karnabaharın diyete etkisi tartışılmaz .canım ben haşlıyorum. z.yağı limon sarımsak beni felaket doyuruyor.
bu ne yaaa
lachescim kız boğazı kaz boğazı diye bişi duydunmu sen hiçsempatiksalakcinni
ohhhh kız sende var bişiler bizemi söylemiyon ne iyi nefis gezdiriyon ..ye ama az yee...o eski güzel menülerine geri dön bi an önce...üşenmedim kalktım tahinli kurabiye yaptım, pişmek üzere, umarım fazla yemem. bilmiyorumkismile
kıymalı yemeğini denemiş hiç beğenmemiştim, fırında olanını da deneyeyim o zaman çok sağol.
2 kocaman probis yedim yahu, sağlıksız ama az da değil yani:) o vicdan azabıyla boğazımdan başka bişey geçmedi tabi, ama sabah sanki proise susayarak uyandım, ki önceki gece 3 tane yemiştim:S
tamam bebişim daha sağlıklı yemeye çalışırım.
Sabah ne yapmam gerek?her sabah böyle deil,normal kahvaltı yapıyorum,peynir-zeytin-haşl.ymurta yeşil çay ile..
Dün kaçamak yaptğm için kahvaltıyı yapmak istemedim.
Bu akşamda salata ile doydum pırasa yiyemedim.
merhaba kızlar bugünkü menüm;
sabah 1 dilim ekmek, bir domtes ,birkaç küp kaşar
ara 90 kalorilik form bisküvi( bu ara baya yiyorum bunlardan yoksa başka şeylere saldıracağım)
öğlen bir kase çorba 2 dilim ekmek ve havuç salatası( içinde mayonezde vardı)
akşam bir kase çorba,az yağlı salata
ara yarım nar
spor yapamıyorum içimden gelmiyoo.bana tavsiye edeceğiniz spor videoları var mı?
koç değilim ama şöle hepinizi bi sıra dayağına tutmak istedim. yani o perpercimin babymoomun melahatin menülerine bakıyorum bir de sizeee.neyse koç kızsın size
kötü...
sabah kısmı felaket.eminim akşamda deli gibi yemişsinidr.
fıırndakini bilmem ama kkışın haşlanmaış karnabaharın diyete etkisi tartışılmaz .canım ben haşlıyorum. z.yağı limon sarımsak beni felaket doyuruyor.
bu ne yaaa
bunu babaannem cok soylerdidemekkı bızım oraların meshur bır sozuymus
kızlar ben evımı tasıdım annemlerı gonderdım bugun az yemeye basladım yanı bırsey yemedım aslında tabıkı yemek yemeyınce bır cıkolata yedım yaa spordan da cok sogudum evde cok soguk kalorıfer yanmadı usuyrm hıcbırsey yapmak ıstemıyrm.
bırde kızlar bızım aramızda avukat vardı degılmı bırsey soracaktımda ama goremedım sımdı
:))))
üşüyünce bişey yapmak istemez insan .boşver kaloriferlerin yanmasını bekle.
kahvekokusu avukat ama akşamları pek uğramaz o buralara canım
canım çok yediğin için değilde sağlıksız geldi. hem nesfit heman arkasından yine diyet. bu ikisini yiyeceğine yumurta peynir yesen.diye söyledim hayatım.
ya bu mavi yeşil lerin içine şeker niyetine tatlandırıcı katıyolar ya ki o da çeşitli hastalıkalr yapyormuş. oyüzden ben diyet çikolatalardan falan uzak duruyorum. normal tatlıdaz az yemek daha karlı
ohhhh kız sende var bişiler bizemi söylemiyon ne iyi nefis gezdiriyon ..ye ama az yee...o eski güzel menülerine geri dön bi an önce...
bende yazıyım menümü
sabaheynir 1 lokma kek
öğlen :4 kaşık bulgur pilavı
bir tavuk butunun yarısı yağlıdı .yanındaki haşlanmış gibi patatesler
ara :
1 avuç beyaz leblebi
ara:
3 adet burçak
akşam :
turp salatası
kızarmış göl balığı kızarmış kısımlarını çok yemedim.
hemen arkasın dan kavun yedim ona pişman oldum meyveyi yemekten sonra yemeyin diyorlar ya
bunların üstüne 1 saat yürüyüş
gelince 1 çay bardağı tarçınlı süt
gelelim pişmanlıklarıma burçaktan 2 tane yesem zaten yetiyordu.
kavunu yemekten hemen sonra yememmeliydim
sizce?
kızlar selam...ben kilo korumada 1 kg daha verdim=)
sizinle paylaşayım mutluluğumu dedim..öperimmm
Ah kızlar ah şu cikolata yokmu tüm kilolarımı sayesınde aldım ! Resmen onsuz yapamıyorum :/ Bide mocha , kahve gibi şeylerın cok zararı varmı sızce ?
şulecim fırında karnıbahar güzel oluyor mu, ben yeni sebzeler denemek istiyorum da bugün kereviz salatası yaptım bir de karnıbahar denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?