50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ee hani ben neredeyim tatlım?teee cuma akşamı bildirmiştim ben

koç değilim ama şöle hepinizi bi sıra dayağına tutmak istedim. yani o perpercimin babymoomun melahatin menülerine bakıyorum bir de sizeee.neyse koç kızsın size kötü...
sabah kısmı felaket.eminim akşamda deli gibi yemişsinidr.
şulecim fırında karnıbahar güzel oluyor mu, ben yeni sebzeler denemek istiyorum da bugün kereviz salatası yaptım bir de karnıbahar denemek istiyorum.
fıırndakini bilmem ama kkışın haşlanmaış karnabaharın diyete etkisi tartışılmaz .canım ben haşlıyorum. z.yağı limon sarımsak beni felaket doyuruyor.
bugün yediklerim:

sabah: kücük acma gibi bir sey
öglen: 3 mandalina
aksam: pilav ve nohut
bu ne yaaa

üşenmedim kalktım tahinli kurabiye yaptım, pişmek üzere, umarım fazla yemem. bilmiyorumkismile

lachescim kız boğazı kaz boğazı diye bişi duydunmu sen hiçsempatiksalakcinni

Sabah ne yapmam gerek?her sabah böyle deil,normal kahvaltı yapıyorum,peynir-zeytin-haşl.ymurta yeşil çay ile..
Dün kaçamak yaptğm için kahvaltıyı yapmak istemedim.
Bu akşamda salata ile doydum pırasa yiyemedim.

üşenmedim kalktım tahinli kurabiye yaptım, pişmek üzere, umarım fazla yemem. bilmiyorumkismile
ohhhh kız sende var bişiler bizemi söylemiyon ne iyi nefis gezdiriyon ..ye ama az yee...o eski güzel menülerine geri dön bi an önce...

tamam canım...bende çok severim probisi..ama dozu kaçırmayalım lütfen..kaydirigubbakcemile

bende yazıyım menümü

sabah eynir 1 lokma kek

öğlen :4 kaşık bulgur pilavı
bir tavuk butunun yarısı yağlıdı .yanındaki haşlanmış gibi patatesler

ara :
1 avuç beyaz leblebi
ara:
3 adet burçak

akşam :
turp salatası
kızarmış göl balığı kızarmış kısımlarını çok yemedim.
hemen arkasın dan kavun yedim ona pişman oldum meyveyi yemekten sonra yemeyin diyorlar ya

bunların üstüne 1 saat yürüyüş

gelince 1 çay bardağı tarçınlı süt

gelelim pişmanlıklarıma burçaktan 2 tane yesem zaten yetiyordu.
kavunu yemekten hemen sonra yememmeliydim

sizce?

merhaba kızlar bugünkü menüm;
sabah 1 dilim ekmek, bir domtes ,birkaç küp kaşar
ara 90 kalorilik form bisküvi( bu ara baya yiyorum bunlardan yoksa başka şeylere saldıracağım)
öğlen bir kase çorba 2 dilim ekmek ve havuç salatası( içinde mayonezde vardı)
akşam bir kase çorba,az yağlı salata
ara yarım nar

spor yapamıyorum içimden gelmiyoo.bana tavsiye edeceğiniz spor videoları var mı?

canım çok yediğin için değilde sağlıksız geldi. hem nesfit heman arkasından yine diyet. bu ikisini yiyeceğine yumurta peynir yesen.diye söyledim hayatım.
ya bu mavi yeşil lerin içine şeker niyetine tatlandırıcı katıyolar ya ki o da çeşitli hastalıkalr yapyormuş. oyüzden ben diyet çikolatalardan falan uzak duruyorum. normal tatlıdaz az yemek daha karlı

çokk pump it up rump it up plates bu aralar kızların en sevdiği zumba.
form büskivi tatlı ihtiyacın içinmi yiyorsun .tatlı krizin varsa canım kabuk tarçını kaynat iç özellikle geceleri .ben çok seviyorum bu aralar rahat uyutuyor birde.hee canın yine tatlı isteyebilir ama kestiğide söylenebilir.
akşam çok az yediğin için öğlenki mayonez affedilebilir ama sağlıksız ama az yemişsindir muhtemelen.ondan da bişey olmaz

bunu babaannem cok soylerdi demekkı bızım oraların meshur bır sozuymus

kızlar ben evımı tasıdım annemlerı gonderdım bugun az yemeye basladım yanı bırsey yemedım aslında tabıkı yemek yemeyınce bır cıkolata yedım yaa spordan da cok sogudum evde cok soguk kalorıfer yanmadı usuyrm hıcbırsey yapmak ıstemıyrm.

bırde kızlar bızım aramızda avukat vardı degılmı bırsey soracaktımda ama goremedım sımdı

:))))
üşüyünce bişey yapmak istemez insan .boşver kaloriferlerin yanmasını bekle.
kahvekokusu avukat ama akşamları pek uğramaz o buralara canım

:))))
üşüyünce bişey yapmak istemez insan .boşver kaloriferlerin yanmasını bekle.
kahvekokusu avukat ama akşamları pek uğramaz o buralara canım

bu arada yememe dıkkat edeyım barı yoksa kılolar basını alıp gıdecek. bırde aksam spor yapmadım ama haftada 2 gun baska bır okula gıdıyrm okula gıtmek ıcın 10 dakıka dık yokus tırmanıyrm sonra 60 basamak dımdık merdıven sonra tekrar yokus okula ulastıgımda bacaklarım tıtrıyr tabıkı ben yuruyeyım dıye bu yolu secyrm aslında daha duzgun yerler var sonra aksam cıkısda arkadasla carsı turu ardından eve yuruyerek gelme
tamam canım yarın gorursem konusuyrm o zaman

Hm anladım canım,bilmiyorumkismile
Ben tam ara öğün yapamıyorum aslına bakarsan,oğlum ufak olduğu için sürekli bi koşturmaca halindeyiz..unutuyorum hep ara öğünü sanırım acıkmıyorumda..
Bu diyet ürünler hakkında sölediğini yaptım kulağma küpe aklinialirimsmile
Çok tatlı istediğimde bitter çikolata yiyorum ufacık bi küp..

lachescim kız boğazı kaz boğazı diye bişi duydunmu sen hiçsempatiksalakcinni

o ne yahu hiç duymadım

ohhhh kız sende var bişiler bizemi söylemiyon ne iyi nefis gezdiriyon ..ye ama az yee...o eski güzel menülerine geri dön bi an önce...

yok yahu bekliyoruz ama inşallah olur, ben hep böyleyim bilen bilir, geçen kış bir kavanoz nutellayı götürmüşlüğüm var kaydirigubbakcemile3 artık nutella girmiyor. benim menülerim hiç güzel olmaz ki, en iyileri bunlar yani, kötülerini yazmıyorum
kurabiyede çok yemedim. 1.5 tane yedim sadece.

sabah kuru kuru peynir mi yedin yahu ekmeksiz falan. sen şimdi ona kahvaltı mı diyorsun sadece peynir ilahi:) ben de bazen kaşar kemiriyorum gerçi arada
menünün geri kalanı güzel, 1 burçak için kendini üzme şimdi :)

Ah kızlar ah şu cikolata yokmu tüm kilolarımı sayesınde aldım ! Resmen onsuz yapamıyorum :/ Bide mocha , kahve gibi şeylerın cok zararı varmı sızce ?

kızlar selam...ben kilo korumada 1 kg daha verdim=)

sizinle paylaşayım mutluluğumu dedim..öperimmm

tebrikler hayatım vereliniortak

Ah kızlar ah şu cikolata yokmu tüm kilolarımı sayesınde aldım ! Resmen onsuz yapamıyorum :/ Bide mocha , kahve gibi şeylerın cok zararı varmı sızce ?

ah hepimizin derdi, latte kalori deposu.

şulecim fırında karnıbahar güzel oluyor mu, ben yeni sebzeler denemek istiyorum da bugün kereviz salatası yaptım bir de karnıbahar denemek istiyorum.

muhteşem oluyor.......ben önceden haşlardım buharda pişemediğimden bu sefer karnı baharı minik mimik prçaladım az yağ ve tuzla kendi suyuyla pişirdim. rengi koyulaşıyor beyaz olmuıyor ama tadı daha lezzetli......

başka bir tavada 2 soğan ay şeklinde doğranmış biber havuç ve kıyma yada tavuk parçaları bunlarıda pişiriyorum.....pişen karnıbaharın üstüne döküyorum (istersen domates katılmış beşamal sos koyarsın oda güzel oluyor )sonra fırına veriyorsun üstü kızaran kadar 10-15 dk pişiyorsun

aynı tarifi brokoli ve ıspanakla denedim tavsiye ederim.....

merhaba kızlar günaydın daha çok 60-69 kilo grubunda yazıyorum buraya da merhaba günaydın demek istedim kolay gelsin kızlar....

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
2 ceviz
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

Benim kilo verme hikayem şöyle başladı.
Ben okuldaki seminerlerimiz bitince ( 30 haziranda bitiyor) 1 temmuzda kilo verme işine ciddi anlamda karar verip uygulamaya koyuldum o sırada bu forumu keşfettim çok da harika oldu. bir de baktım aradan vakit geçmeye başladıkça güzel kio veriyorum verdikçe doğru yolda olduğuma iyice inandım. benim sorunum kilo verme sırasında tansiyon düşüklüğü yaşamamdı ,tansiyon düşüklüğü muhabbeti beni zaten bunca zamandır kilo vermekten geri durduran şeydi. ama şükür yaz tatili olmasını da fırsat bilerek dedim deneyeyim bakalım ne olacak. ve foruma yazdığım gibi aynen yazdıklarımı yedim içtim ya da yaptım.Ramazan ayında orucu rahat tutabilmek için dedim az yiyeyim ramazanda birden aç kalınca zorlanmayayım diye diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım .dediğim gibi kilo da verdim oruçlarımı tutarken de hiç zorlanmadım oruçken bile günde 30 dk açtım müziği dans ettim 100 kere ip atlar gibi hopladım 15 - 20 dk kondüsyon bisikletime bindim.
ramazan bitti yaz tatilinin devamında sadece haftada 3 gün gün aşırı açtım müziği dansettim 30-45 dk.
ama şu anda hiç spor aktivitesiyle uğraşmıyorum okulda çok fazla enerji harcıyorum çünkü. ve okulda ara öğünlerim çok fazla kuru erik, kuru kayısı,elma 200 ml süt, 1 paket maviyeşil light çubuk kraker ve su başlıca favorilerim.
8 kilo 2.5 ayda yaklaşık 3 ayda sağlıklı bir şekilde gitti . önemli olan da bu idi benim için. SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE FAZLA KİLOLARDAN KURTULMAK.

ve de en önemli düsturum şu oldu hep ve olacak BEN BU KİLOLARI 1 GÜNDE ALMADIM Kİ 1 GÜNDE MUCİZE BEKLEYİP VEREBİLEYİM. ONUN İÇİN SABIRLA AZİMLE SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLERE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEREK FAZLIKLARDAN KURTULMAK. evet işte bu idi motivasyonumu güçlü kılan.
herşeyi yedim içtim hiç kendimi kasmadım.tadıyla tuzuyla pişirdim ama çok ölçülü yedim ve sonuç ortada. örneğin yeri geldi 2 profiterol 1 çatal kazandibi yedim .Baklava da börek de ama hep ölçülü yemeye çalıştım .kısacası benim hikayem bu.
BEN DİYET YAPMIYORUM SAĞLIKLI BESLEMEYİ ÖĞRENDİM VE HAYATIM BOYUNCA UYGULAYACAĞIM BİR PRENSİP HALİNE GETİRDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…