peppermint tesekkurler cnm yorumlar icin
hadi bakalim gzmc, yazdiklarini uygularsin dilerimm
kesinlikleee uygulayacagim....
mandalinami yedim bile :))
size danisayim bazi saatlerde inanilmaz bir aclik hissediyorum, icim kiyiliyor resmen, ne yapmaliyim....
suan saat 11, mandalinayi yedim oglen arasi 1 de.. ve eminim saat12-12:30 olmadan bende tansiyon seker kalmicak
size de oluyor mu, ne yapiyorsunuz??
canım meyveyi tek başına yersen kısa sürede acıkırsın yanında süt yoğurt gibi gıdalarla alırsan daha uzun süre tok kalırsın......
kızlarr selam 2 3 gündür hiç giremedim şu d.günü partisi beni epey yordu ve meşgul etti neyseki çokgüzel bir şekilde atlattık...:)
eski düzenime geri dönüyorum artık...
son durumu alabilirmiyim yani koç kim değişiklik falan varmı...
günaydın canım, ben internetten yapıyorum o yüzden izleme linki var sadece bende.
Zumba cardio y gluteo
:mymeka:
olmadi hayatim
aralar yok,
hatta ana ogunler de yok..
sabah kahvaltisi olmamis,
ogle yemegi yok...
bana bi misal olarak günlük menü önerir misin ?
cnm ben kendi yedigim menulerden yazayim sana
(genelde kizlar saglikli buluyorlar benim menulerimi bilmiyorum ama )
sabah
yesil cay, 1-2 dilim tahilli,/kepekli ekmek
b.peynir, domates salatalik, maydonoz
1 tatli kasigi bal
ya da hergun olmamak kaydiyla sutle cornflakes olabilir
ara
1 bardak sut
ya da 1 avuc findik/ceviz/beyaz leblebi
ya da meyve
ya da yogurt
ogle
corba,salata,yogurt,izgara et/kofte/balik
yada izgara yerine 1 pors. sebze yemegi
ara
ilk arayla ayni mantik
aksam
oglen gibi ama oglen sebze yediysen aksam et, et yediysen aksam sebze
yatmadan once yine meyve
bu sekilde olabilir cnm
canim cok tesekkür ederim. Benim sorunum zaten düzensiz yemek ve hamur isi.
kahvalti yapamiyorum bu yüzden pogaca tarzinda kücük ekmekcikler satiliyor onlardan yiyorum genelde, bugün mesela hic yemedim. ögle tatilimde yemek sorun oluyor evde yemek hazir olmuyor, bazen eve gitmeye zamanim olmuyor, disarida da benim yiyebilecegim yemekler salata, pizza, firin ürünleri, kizartilmis yiyecekler (patates falan) veya mc donalds oluyor, e bunlarda saglikli sayilmaz. bazen kupta yapilabilen cabuk corbadan aliyorum. hergün salata da bayiyor. genellikle atistirmalik ufak bisey aliyorum, cünkü cogunlukla yarim saat ögle tatilim. ara ögünleri ayarlamam lazim, bu konuda tamamen tesadüfe birakiyorum. ne alsam diye düsünüyorum simdi ara ögün icin ofiste bulundurabilecegim seyler neler.. mandalina aldim gecen o iyi geliyor. aksamlari genellikle tek normal yemek yedigim vakit. o da bazen agir oluyor iste. diyet icecegim var ya, o iyi aslinda ama son ara süt aliyorum 1litrelik ve cogunu döküyorum ofiste taze kalmiyor diye, hergün kullanabilsem olur ama canim da istemiyor hergün o icecegi iste.
hmm düsündüm de kahvaltilik alip ofisteki buzdolabina mi atsam acaba, yani zeytin beyaz peynir ve dilim ekmek olabilir, hemen bozulmayan seyler..
şulecim 30 dk yürüyüşüm var..akşamada sporumu yapabilirsem ne mutlu bana...ahhh şu mobilyalarımı bi tamamalasam da akşamlarım bana kalsa her akşam gez gez bi tutturamadık alacak..bu akşam son noktayı koyacaz inşallah..gerçi o kadar gezmeekte iyi oldu bana ama platesimi zumbamı yapmak istiyorum ben....
tasiniyor musun canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?