50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şişişttt merhaba.... ay sabahtan beri yemek sitelerinde geziniyorum yapsam diye. evde olsam bu kadar bakınmam :)))).........
öffff burası çok soğuk dondu parmak uçlarım.... Allahtan son dersim....

sizde ne var ne yok bakalım gününüz nasıl geçiyor......

peppermint tesekkurler cnm yorumlar icin

bisey degil canimm

ulkerk
ben h.sonu giremedim cnm, h.sonu yazilan menuler gume gitti o yuzden :-(((

ama sizler artik ogtendiniz, kendinizi bilirsiniz.

h.sonu cezalik yiyenler kendilerini cezalandirsin bu h.ici, odulluk yiyenlerde odullendirsin ) benden size tam insiyatif

ama dunden itibaren insiyatif ben de.... cnm dunku menunu yazarsan yorumlarim hemenn

hadi bakalim gzmc, yazdiklarini uygularsin dilerimm

kesinlikleee uygulayacagim....

mandalinami yedim bile :))

size danisayim bazi saatlerde inanilmaz bir aclik hissediyorum, icim kiyiliyor resmen, ne yapmaliyim....

suan saat 11, mandalinayi yedim oglen arasi 1 de.. ve eminim saat12-12:30 olmadan bende tansiyon seker kalmicak

size de oluyor mu, ne yapiyorsunuz??

canım meyveyi tek başına yersen kısa sürede acıkırsın yanında süt yoğurt gibi gıdalarla alırsan daha uzun süre tok kalırsın......

canım meyveyi tek başına yersen kısa sürede acıkırsın yanında süt yoğurt gibi gıdalarla alırsan daha uzun süre tok kalırsın......

gercekten mi?? bunu bilmiyordum

yogurdu da bos yiyince aciktiriyor ama bu aralar c-vitamini ve demir almam gerektiginden olabildigince cok tuketmeye calisoyrum..

yarina aralara meyve ve yogurt ikilisini yerlestireyim...

tesekkurler............... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlarr selam 2 3 gündür hiç giremedim şu d.günü partisi beni epey yordu ve meşgul etti neyseki çokgüzel bir şekilde atlattık...:)
eski düzenime geri dönüyorum artık...
son durumu alabilirmiyim yani koç kim değişiklik falan varmı...

cnm koc benim.

d.gunu fotolarini yukledin mi??

nasil gecti..?

bana bi misal olarak günlük menü önerir misin ?

cnm ben kendi yedigim menulerden yazayim sana
(genelde kizlar saglikli buluyorlar benim menulerimi bilmiyorum ama )

sabah
yesil cay, 1-2 dilim tahilli,/kepekli ekmek
b.peynir, domates salatalik, maydonoz
1 tatli kasigi bal

ya da hergun olmamak kaydiyla sutle cornflakes olabilir

ara

1 bardak sut
ya da 1 avuc findik/ceviz/beyaz leblebi
ya da meyve
ya da yogurt

ogle
corba,salata,yogurt,izgara et/kofte/balik
yada izgara yerine 1 pors. sebze yemegi

ara
ilk arayla ayni mantik

aksam
oglen gibi ama oglen sebze yediysen aksam et, et yediysen aksam sebze

yatmadan once yine meyve

bu sekilde olabilir cnm

selam kızlar
nasılsınız

ŞULEM bugünkü sporlarımı yazim hemen
yine 25 dk leslie 45 dk stepper ve 15 dk kol bacak ve karın hareketleri toplam 85 dk

sün de 40 dk daha plates yapmıştım

ama akşam pc açıcak fırsat bulamadığımdan bugün yazıyorum tatlım

ŞULECİM VE ANCHUSA CIM listeler için çok çok teşekkürler
ellerinize sağlık

mucux mucux ben kaçar

canim cok tesekkür ederim. Benim sorunum zaten düzensiz yemek ve hamur isi.
kahvalti yapamiyorum bu yüzden pogaca tarzinda kücük ekmekcikler satiliyor onlardan yiyorum genelde, bugün mesela hic yemedim. ögle tatilimde yemek sorun oluyor evde yemek hazir olmuyor, bazen eve gitmeye zamanim olmuyor, disarida da benim yiyebilecegim yemekler salata, pizza, firin ürünleri, kizartilmis yiyecekler (patates falan) veya mc donalds oluyor, e bunlarda saglikli sayilmaz. bazen kupta yapilabilen cabuk corbadan aliyorum. hergün salata da bayiyor. genellikle atistirmalik ufak bisey aliyorum, cünkü cogunlukla yarim saat ögle tatilim. ara ögünleri ayarlamam lazim, bu konuda tamamen tesadüfe birakiyorum. ne alsam diye düsünüyorum simdi ara ögün icin ofiste bulundurabilecegim seyler neler.. mandalina aldim gecen o iyi geliyor. aksamlari genellikle tek normal yemek yedigim vakit. o da bazen agir oluyor iste. diyet icecegim var ya, o iyi aslinda ama son ara süt aliyorum 1litrelik ve cogunu döküyorum ofiste taze kalmiyor diye, hergün kullanabilsem olur ama canim da istemiyor hergün o icecegi iste.

hmm düsündüm de kahvaltilik alip ofisteki buzdolabina mi atsam acaba, yani zeytin beyaz peynir ve dilim ekmek olabilir, hemen bozulmayan seyler..

Son düzenleme:
şulecim 30 dk yürüyüşüm var..akşamada sporumu yapabilirsem ne mutlu bana...ahhh şu mobilyalarımı bi tamamalasam da akşamlarım bana kalsa her akşam gez gez bi tutturamadık alacak..bu akşam son noktayı koyacaz inşallah..gerçi o kadar gezmeekte iyi oldu bana ama platesimi zumbamı yapmak istiyorum ben....

canim iste sana tavsiyeler (yine kendimden orneklerle )

-- biz esimle h.sonu 10 ad. kucuk pipetli sut aliyoruz, 5 i ona 5 i bana. hergun ise 1er tane goturuyoruz. sen de 5 tane al hazirla hersabah birini yaninda ise gotur

-- ben esim isyerinde kahvalti yapamiyor diye sabahlari ona 2 dilim uno ekmekle bi sand. hazirliyorum 1 dkmi almiyor,
labne suruyorum, + kasar peynir biraz da maydonoz koyuyorum. sen de yapabilirsin

-- bitk caylari bulundur isyerindeki cekmecende

-- minik bir kavanoza findik-ceviz-kuru kayisi vs. koy, bu da cekmecende bulunsun

-- oglen hic olmazsa tavuklu sandiwich falan almaya calis, mcdonaldsdan iyidir

-- evden meyve de tasiyabilirsin yaninda

aksam zaten evdesin istedigin sebze yemegini, izgarayi hazirlarsin cnm

optum muckk

tasiniyor musun canim ?

Günaydın hanımlar,
Pepper teşekkürler yorum için,dikkate alıyorum..
Bugünki menüm,
kahvaltı : 1 fincan çay az şekerli,
ekmeğim bitmiş çıkıp alıcam,çavdarlı yiyodum ama herkes tam buğdaylı ekmek,ekstrası nedir? beyaz ekmek yedim 2 dilim.
2-3 zeytin-ufak bi peynr-haşlanmış yumurta yarım-biraz fındık ezmesi..
Ara -hemen şmdi kalkp bi mandalina ve süt içicem.
öğlen barbunya pişiyo ocakta..salata ile.
arada ayva yicem yarım..
akşama tavuk but..
yemek sonrası çay ve bi avuç fındık yerim.
nasıl ?

Kızlar ızgaram var evde ama çok zor pişiriyo,siz evde nasl yapyosunz ?
Tavada hiç yağ koymadan baharatlayp yapıyorum tavuğu,öylede olmazmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…