50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım salon mobilyalarımı değiştiriyorum...haliyle hergün bişi bakmaya çıkıyoruz.koltuk takımlarımı aldım yemek odasına da bugün karar verecez inşallah...

ayy güzelmis ama tabi spor falan aksiyo dimi... bittiginde resim görcez dimi ? :)

bu arada evinde stepper crosstrainer vs böyle bisey kullanan var mi aranizda?

menun guzel cnm dedigin gibi yersen

**diyetisyenler falan tam bugday tavsiye ediyorlar..

cnm tost makinesinde de oluyor izgara, bazi kizlar izgara tavasi kullaniyor,
cok az yagda da yapsan fazla farketmez ama cnm,
senin dedigin gibi de olurr

ayy güzelmis ama tabi spor falan aksiyo dimi... bittiginde resim görcez dimi ? :)

tabi tabi ekliyecem resimleri ama ben hepsi bi yerden takım olsun istedim ama olmadı biraz toplama gibi olacak herbiri farklı bi marka...bide yemek odama karar veremedim resimleri koyayım bi fikir verirmisiniz.

yemek masalarında kararsız kaldım doğtaşın tv ünitside alfemonun...fikir ve öneri istiyom ..

Son düzenleme:
menun guzel cnm dedigin gibi yersen

**diyetisyenler falan tam bugday tavsiye ediyorlar..

cnm tost makinesinde de oluyor izgara, bazi kizlar izgara tavasi kullaniyor,
cok az yagda da yapsan fazla farketmez ama cnm,
senin dedigin gibi de olurr

Teşekkürler canım,bugün buğday ekmeğine başlayaym bende o zaman..
Balık filan pişiyo ızgaramda ama et-tavuk olunca malesff..
Spor da yapm ben biraz yazarım şuleye :hulya:
Zumba beni çok yordu zaten geceleri tuttuğum diş nöbetinde harab olan kollarmı kaldıramıyorum :sinifsinif: En iyisi karın için hip-hop ve nivea bady e devam..

yemek masalarında kararsız kaldım doğtaşın tv ünitside alfemonun...fikir ve öneri istiyom ..

bu masa doğtaşsa aynısı ben de var sandalyeleri de aynı hatta sanırım :) çok rahat kullanışlı bir masa ama üzerie hiçbirşey dökme leke kalıyor benimkisinde kaldı

Son düzenleme:

ortadaki güzel duruyor

bu masa doğtaşsa aynısı ben de var sandalyeleri de aynı hatta sanırım :) çok rahat kullanışlı bir masa ama üzerie hiçbirşey dökme leke kalıyor benimkisinde kaldı

hangisi canım ..ben desenli olanı düşünüyorum ama diğeride olabilir.eşimde masamızı değiştirmeyelim sandalye ve ünite alalım diyo bizim masa iyi ama rengi venge mi ne uyar mı acaba...

nivea bady mi ?

sabah kahvaltıda 1 domates, biraz beyaz peynir, bir dilim çok tahıllı ekmek, bir adet kurabiye bir bardak süt.

öğlen yarım tabak makarna bir kase yoğurt.

arada bir minik kurabiye ve süt.

akşama da taze fasulyem var, yanına evdeki çok tahıllı ekmeklerden mini pizzalar yapıcam, bir de yoğurtlu havuç yapıcam.

hangisi canım ..ben desenli olanı düşünüyorum ama diğeride olabilir.eşimde masamızı değiştirmeyelim sandalye ve ünite alalım diyo bizim masa iyi ama rengi venge mi ne uyar mı acaba...

desenli olan değil canım düz olan bizim eve o uydu, desenliye de bakmıştık onun sandalyeleri biraz daha kısa ama o da güzel. biz tv ünitesini de ordan aldık ama farklı aldık, aynı takımdan değil de açık renk aldık, ben tek düze sevmediğim için biz hiç takım almadık hepsi farklı. koltuklar bile farklı farklı :) uydurursan güzel olur ama çok koyu bi renkse masan olmayabilir bilemiyorum ki:S sandalye kılıflarını değiştirebilirsin ama uymaz diye korktuğun oysa.

heeh soylee

dune gore cok daha iyi menun canikomm

kılıfları değiştirsemde aynı fiyat yeni ve değişik olsun istiyom...ikiside olabilir..doğtaşın üniteleri de güzel ama monteli eşim de stand istiyo tam gidip bakıcaz içime sinsinde uyup uymaması dert değil banada...

pepmpermint hayırlı olsun canım koçluğun...:))
ressimleri atıcam şimdi bitince haber veririm...

evet gerçekten şık ve ve güzel...baktım hepsine..teşekkür ederim tatlum..bende tamamlanıca koyayım bakalım....

canım yorumun için çok teşekkür ederim
ben sabah kalkar kalkmaz en 250 ml en fazla 500 ml su içiyorum. sonra kahvaltımı en az 30- 45 dk sonra ya da 1 saat sonra yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…