yok canım salon mobilyalarımı değiştiriyorum...haliyle hergün bişi bakmaya çıkıyoruz.koltuk takımlarımı aldım yemek odasına da bugün karar verecez inşallah...
Günaydın hanımlar,
Pepper teşekkürler yorum için,dikkate alıyorum..
Bugünki menüm,
kahvaltı : 1 fincan çay az şekerli,
ekmeğim bitmiş çıkıp alıcam,çavdarlı yiyodum ama herkes tam buğdaylı ekmek,ekstrası nedir? beyaz ekmek yedim 2 dilim.
2-3 zeytin-ufak bi peynr-haşlanmış yumurta yarım-biraz fındık ezmesi..
Ara -hemen şmdi kalkp bi mandalina ve süt içicem.
öğlen barbunya pişiyo ocakta..salata ile.
arada ayva yicem yarım..
akşama tavuk but..
yemek sonrası çay ve bi avuç fındık yerim.
nasıl ?
Kızlar ızgaram var evde ama çok zor pişiriyo,siz evde nasl yapyosunz ?
Tavada hiç yağ koymadan baharatlayp yapıyorum tavuğu,öylede olmazmı ?
ayy güzelmis ama tabi spor falan aksiyo dimi... bittiginde resim görcez dimi ? :)
bu arada evinde stepper crosstrainer vs böyle bisey kullanan var mi aranizda?
menun guzel cnm dedigin gibi yersen
**diyetisyenler falan tam bugday tavsiye ediyorlar..
cnm tost makinesinde de oluyor izgara, bazi kizlar izgara tavasi kullaniyor,
cok az yagda da yapsan fazla farketmez ama cnm,
senin dedigin gibi de olurr
yemek masalarında kararsız kaldım doğtaşın tv ünitside alfemonun...fikir ve öneri istiyom ..
tabi tabi ekliyecem resimleri ama ben hepsi bi yerden takım olsun istedim ama olmadı biraz toplama gibi olacak herbiri farklı bi marka...bide yemek odama karar veremedim resimleri koyayım bi fikir verirmisiniz.
yemek masalarında kararsız kaldım doğtaşın tv ünitside alfemonun...fikir ve öneri istiyom ..
ayy güzelmis ama tabi spor falan aksiyo dimi... bittiginde resim görcez dimi ? :)
bu arada evinde stepper crosstrainer vs böyle bisey kullanan var mi aranizda?
bu masa doğtaşsa aynısı ben de var sandalyeleri de aynı hatta sanırım :) çok rahat kullanışlı bir masa ama üzerie hiçbirşey dökme leke kalıyor benimkisinde kaldı
Teşekkürler canım,bugün buğday ekmeğine başlayaym bende o zaman..
Balık filan pişiyo ızgaramda ama et-tavuk olunca malesff..
Spor da yapm ben biraz yazarım şuleye :hulya:
Zumba beni çok yordu zaten geceleri tuttuğum diş nöbetinde harab olan kollarmı kaldıramıyorum :sinifsinif: En iyisi karın için hip-hop ve nivea bady e devam..
hangisi canım ..ben desenli olanı düşünüyorum ama diğeride olabilir.eşimde masamızı değiştirmeyelim sandalye ve ünite alalım diyo bizim masa iyi ama rengi venge mi ne uyar mı acaba...
sabah kahvaltıda 1 domates, biraz beyaz peynir, bir dilim çok tahıllı ekmek, bir adet kurabiye bir bardak süt.
öğlen yarım tabak makarna bir kase yoğurt.
arada bir minik kurabiye ve süt.
akşama da taze fasulyem var, yanına evdeki çok tahıllı ekmeklerden mini pizzalar yapıcam, bir de yoğurtlu havuç yapıcam.
nivea bady mi ?
desenli olan değil canım düz olan bizim eve o uydu, desenliye de bakmıştık onun sandalyeleri biraz daha kısa ama o da güzel. biz tv ünitesini de ordan aldık ama farklı aldık, aynı takımdan değil de açık renk aldık, ben tek düze sevmediğim için biz hiç takım almadık hepsi farklı. koltuklar bile farklı farklı :) uydurursan güzel olur ama çok koyu bi renkse masan olmayabilir bilemiyorum ki:S sandalye kılıflarını değiştirebilirsin ama uymaz diye korktuğun oysa.
resmi var pcde koyarım istersen.
heeh soylee
dune gore cok daha iyi menun canikomm
bana mı dedin...olur koy...
sağol koçum:)
koydum bebek albüme buraya sığmadı. tv ünitesini de koydum benim iki koltukta farklı renklerde o yüzden bunları da farklı aldım ama çok uyumlu duyuruyorlar farklı renk de olsalar sen de öyle uydurabilirsin.
evet gerçekten şık ve ve güzel...baktım hepsine..teşekkür ederim tatlum..bende tamamlanıca koyayım bakalım....
günaydınn, sen artık 60-69'da değilsin hadi gel bakem buraya sempatiksalakcinni
kahvaltını tek tek yorumlamak istiyorum
* tam buğday ekmeği tercih etmen çok güzel
* peynir de protein alman açısından iyi olmuş
* zeytin de okey
* kayısıyı, sabah kalkar kalkmaz tüketmeni,bi 15 dk sonra felan kahvaltıya geçmeni nacizane tavsiye ederim
* tahin pekmezi de sabah tüketmen iyi en azından gn içindeki tatlı isteğini en aza indrmiş olursun,
* normal çay yerine tabiiki bitki çayları tercihimiz , ama orda da bi sorun yok
güzel canım , çok güzel güne iyi bir başlangıç yapmışsın
sevgiler saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?