50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))) çok renkli geçiyo gerçekten buradan hissettim cano ya :)

PEPPER NE O KÜSMÜYÜZ????

hiç pas vermiyosun :gitme:

sensseee kpss işini naptın?
erkek arkadaşınla durumlar nasıl ?özel bi soru oldu gerçi ama

canım kpss puanım 80 ama şimdi başka bi işten haber bekliyorum umarım hayırlısıyla olur yoksa başka başvurulara bakıcam artık önce tatil yapıcaz azcık bi de kaportayı düzeltmem lazım mesela bugün dişçiye gidicem 11 de randevum var :)

erkek arkadaşımla ayrıldık canım 1 ayı geçti

üzülme ama ben çok mutluyum sizleri gördüm daha mutlu oldum....

nilufert, oranje sagolun kizlar;

su tatli krizleri cok fena seyler, danette ile tatliya baglayayim dedim ama esim mjoy getirince ona da dayanamadim ))

sense canim hosgeldinn.. iyisindir umarim gorusmeyeli..

aaa lachesss. ben de tam yazacaktım lachess uyuyor galiba diyee.
aaa bi baktım minnoş kedi aşşağıda adı yazıyomuş yeni gelmiş

Son düzenleme:

iyiymis, ben severim bal´i. haftasonu düzgün kahvalti yaptigim icin, o zaman bal yiyorum ancak. afiyet bal seker olsun canim

erkek arkadaşın konusu hayırlı olsun belkide hayırlı olmuş canım. çünkü ailenle sorunalr yaşıyordun sanırım o konuda.

bu diş işi bende de var. bi gidip muayene olmam lazım eminim çok işi vardır benim bu dişlerin bu hafta ben de gidiym e n iisi

sensewitch erkek arkadasinla ayrilman konusunda ben de hayirlisi olsun diyorum cnm,
her iste bir hayir varmis.

is konusunda da insallah cok sevecegin, mutlu olacagin bir is bulursun cnm.

bizden haberler ayni cnm; calisiyoruz, siyet, spor yapiyoruz.
bebek dusunenler var, dusunmeye hazirlananlar var (benim gibi )
truf hamile
yeni cok sevdigimiz arkadaslarimiz var
yesa kayip

boyle yani son durumlar

benim de disciye gitmem lazim bu arada.

günaydın kızlar

ben dün gece regl oldum, bu ay da hayal oldu bebiş mafoldumben

nilufert, oranje sagolun kizlar;

su tatli krizleri cok fena seyler, danette ile tatliya baglayayim dedim ama esim mjoy getirince ona da dayanamadim ))

sense canim hosgeldinn.. iyisindir umarim gorusmeyeli..

aaa sense hic kus olur muyuz cnm,
yeni girdim foruma, gecmisten okuyarak geliyordum canimm

çok özlemişim valla umarım bundan sonra düzenli girebilirim bu akşam antalyaya gidiyorum 1 haftalığına ama fırsat buldukça giricem unutmıycam sizleri :)))

hangi sporları yapıyosunuz kızlar ben leslie nin yeni videolarını indiriyorum

koşu bandı alıyim dedim koyucam yer yok bi de azcık pahalı :)))

bi zumbayı duydum geçmişten baktım bana göre değil :)) yapamam ben dans özürlüyüm elim ayağım karışır :ecrin_bebek:

yeni yaptığınız başka sporlar var mı ki?

ya bu ballı suyu bende yapmak istiyorum ama piyasadaki balın gerçek olduğu konusunda şüphelerim olduğu için güvenemiyorum.

eşim balı bi tanıdıktan alıyo genelde..bide biz bu yıl tatili gittik orda aldık fethiyede..çam balı gerçekten süper...doğru çok iyi bildiğin yerden almalı çoğu sahte oluyo zaten.

günaydın kızlar

hayırlısı böyleymiş canım..inşallah önümüz aya..moralini bozma kuzum..opuyorumnanaktan
bende 4 kasımda bekliyorum reglimi inşallah bi sürpriz olur...

günaydın kızlar

regli olmadan önce bebiş olabilir gibisinden belirtiler varmıyıdı..bende dün çok minik bir leke olduk.merakk ettim .ama memişlerim ağrıyo büyük bi ihtimalle bende bu ay regli olcam gibi...:gitme:mafoldumben

lachem hayirlisi olsun cnm,
sakin canini uzme,
daha 2. denemeniz,

zaten en erken 3 ayda olur diyorlar..

bence bu ay ovulasyon testi al cnm,
bi topikte okudum iyi bir marka varmis; bi arastir, isini garantiye al
bir de sen de esin de beslenmenize cok dikkat edin bu ay; esini guzel besle, kahvaltisini falan duzenli yapsin sut icsin;
sen de ayni sekilde,
sigara falan birakin icmeyinnn

regli olmadan önce bebiş olabilir gibisinden belirtiler varmıyıdı..bende dün çok minik bir leke olduk.merakk ettim .ama memişlerim ağrıyo büyük bi ihtimalle bende bu ay regli olcam gibi...:gitme:mafoldumben

bebegin yerlesmesi sirasinda hafif bi lekelenme olurmus cnm.
hadi insallah hamilesindir
atesini bi olcsene cnm,
37 ye yakin mi ?

hayırlısı böyleymiş canım..inşallah önümüz aya..moralini bozma kuzum..opuyorumnanaktan
bende 4 kasımda bekliyorum reglimi inşallah bi sürpriz olur...

inşallah canım.

ben de bütün belirtiler oldu o yüzden artık belirtilere bakmıycam, insan umutlanıyor

3.ncüydü bu canım. 4.ncüye artık. ovülasyon testi de kullanıyorum zaten canım. sigarayı da bırakalı oldu zaten o hiç içmiyor. beslenmemize de çok dikkat ediyoruz ama neyse acelemiz yok kısmet.

aa kullandin mi canim ovulasyon testi..
iyi yapmissin,

olsun 3-4; 6.da da olabilir,
zaten erken basladiniz siz; bak ben senden kac yas buyugum ;-)))))

icimden bir his bu ay tutacak diyor sizin cnm..
kasimin 15inde yumurtacigin dollenir...
:Saruboceq:

:CüvCüv:

inşallah canım ara mı versek diye düşünüyorum bazen ama. ertelenen lazer epilasyon, saç boyama ve diş beyazlatma operasyonlarımı aradan çıkarıyım bari.

kızlar ışınlı diş beyazlatma uygulatan oldu mu hiç, diş temizletme değil de özel olarak beyazlatma;?

bebegin yerlesmesi sirasinda hafif bi lekelenme olurmus cnm.
hadi insallah hamilesindir
atesini bi olcsene cnm,
37 ye yakin mi ?
aslında pek umudum yok klasik adet belirtilerim var ama ölçerim akşam...insan denedikçe strese giriyo..ben ovulasyon testi kullanmadım hiç bide onu kullanıp stres yapmak istemiyorum..hayırlısı..bu ay geçen aya göre daha rahatım..herşey normal gidişatında ama arada merak ediyom işte kendimce..

evet belirtiler çok benziyo adet belirtilerine o yüzden umutlanmıyorum bende..vardır bi hayır gelecek günü bilir o sabırla güzel bebeciklerimiizi alırız inşallah kucağımıza en kısa zamanda..:ecrin_bebek::CüvCüv:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…