hayırlı olsun diyelim artık ama sen mutlu ve huzurluysan en güzeli olmuş.....
ben bıraktığın gibiyim bir kilo alıyorum bir veriyorum hayatım çok renkli anlıcan habire uğraşıyorum....bunun dışında okul ev gidp geliyoruz....
sensseee kpss işini naptın?
erkek arkadaşınla durumlar nasıl ?özel bi soru oldu gerçi ama
BAL en azından tatlı krizini çözüyo..birde enerji verdiği için yağ yakımını kolaylaştırıyo diye duymuştum.o yüzden arada yerim...yada sirkeli suya katıp içerim.. bende bayıldım patlıcanlı kebaba..
erkek arkadaşın konusu hayırlı olsun belkide hayırlı olmuş canım. çünkü ailenle sorunalr yaşıyordun sanırım o konuda.canım kpss puanım 80 ama şimdi başka bi işten haber bekliyorum umarım hayırlısıyla olur yoksa başka başvurulara bakıcam artık önce tatil yapıcaz azcık bi de kaportayı düzeltmem lazım mesela bugün dişçiye gidicem 11 de randevum var :)
erkek arkadaşımla ayrıldık canım 1 ayı geçti
üzülme ama ben çok mutluyum sizleri gördüm daha mutlu oldum....
nilufert, oranje sagolun kizlar;
su tatli krizleri cok fena seyler, danette ile tatliya baglayayim dedim ama esim mjoy getirince ona da dayanamadim))
sense canim hosgeldinn.. iyisindir umarim gorusmeyeli..
aaa sense hic kus olur muyuz cnm,
yeni girdim foruma, gecmisten okuyarak geliyordum canimm
erkek arkadaşın konusu hayırlı olsun belkide hayırlı olmuş canım. çünkü ailenle sorunalr yaşıyordun sanırım o konuda.
bu diş işi bende de var. bi gidip muayene olmam lazım eminim çok işi vardır benim bu dişlerin bu hafta ben de gidiym e n iisi
sensewitch erkek arkadasinla ayrilman konusunda ben de hayirlisi olsun diyorum cnm,
her iste bir hayir varmis.
is konusunda da insallah cok sevecegin, mutlu olacagin bir is bulursun cnm.
bizden haberler ayni cnm; calisiyoruz, siyet, spor yapiyoruz.
bebek dusunenler var, dusunmeye hazirlananlar var (benim gibi)
truf hamile
yeni cok sevdigimiz arkadaslarimiz var
yesa kayip
boyle yani son durumlar
benim de disciye gitmem lazim bu arada.
ya bu ballı suyu bende yapmak istiyorum ama piyasadaki balın gerçek olduğu konusunda şüphelerim olduğu için güvenemiyorum.
günaydın kızlar
ben dün gece regl oldum, bu ay da hayal oldu bebiş mafoldumben
regli olmadan önce bebiş olabilir gibisinden belirtiler varmıyıdı..bende dün çok minik bir leke olduk.merakk ettim .ama memişlerim ağrıyo büyük bi ihtimalle bende bu ay regli olcam gibi...:gitme:mafoldumbengünaydın kızlar
ben dün gece regl oldum, bu ay da hayal oldu bebiş mafoldumben
regli olmadan önce bebiş olabilir gibisinden belirtiler varmıyıdı..bende dün çok minik bir leke olduk.merakk ettim .ama memişlerim ağrıyo büyük bi ihtimalle bende bu ay regli olcam gibi...:gitme:mafoldumben
hayırlısı böyleymiş canım..inşallah önümüz aya..moralini bozma kuzum..opuyorumnanaktan
bende 4 kasımda bekliyorum reglimi inşallah bi sürpriz olur...
regli olmadan önce bebiş olabilir gibisinden belirtiler varmıyıdı..bende dün çok minik bir leke olduk.merakk ettim .ama memişlerim ağrıyo büyük bi ihtimalle bende bu ay regli olcam gibi...:gitme:mafoldumben
lachem hayirlisi olsun cnm,
sakin canini uzme,
daha 2. denemeniz,
zaten en erken 3 ayda olur diyorlar..
bence bu ay ovulasyon testi al cnm,
bi topikte okudum iyi bir marka varmis; bi arastir, isini garantiye al
bir de sen de esin de beslenmenize cok dikkat edin bu ay; esini guzel besle, kahvaltisini falan duzenli yapsin sut icsin;
sen de ayni sekilde,
sigara falan birakin icmeyinnn
inşallah canım.
ben de bütün belirtiler oldu o yüzden artık belirtilere bakmıycam, insan umutlanıyor
3.ncüydü bu canım. 4.ncüye artık. ovülasyon testi de kullanıyorum zaten canım. sigarayı da bırakalı oldu zaten o hiç içmiyor. beslenmemize de çok dikkat ediyoruz ama neyse acelemiz yok kısmet.
aa kullandin mi canim ovulasyon testi..
iyi yapmissin,
olsun 3-4; 6.da da olabilir,
zaten erken basladiniz siz; bak ben senden kac yas buyugum ;-)))))
icimden bir his bu ay tutacak diyor sizin cnm..
kasimin 15inde yumurtacigin dollenir...
:Saruboceq:
:CüvCüv:
aslında pek umudum yok klasik adet belirtilerim var ama ölçerim akşam...insan denedikçe strese giriyo..ben ovulasyon testi kullanmadım hiç bide onu kullanıp stres yapmak istemiyorum..hayırlısı..bu ay geçen aya göre daha rahatım..herşey normal gidişatında ama arada merak ediyom işte kendimce..bebegin yerlesmesi sirasinda hafif bi lekelenme olurmus cnm.
hadi insallah hamilesindir
atesini bi olcsene cnm,
37 ye yakin mi ?
inşallah canım.
ben de bütün belirtiler oldu o yüzden artık belirtilere bakmıycam, insan umutlanıyor
3.ncüydü bu canım. 4.ncüye artık. ovülasyon testi de kullanıyorum zaten canım. sigarayı da bırakalı oldu zaten o hiç içmiyor. beslenmemize de çok dikkat ediyoruz ama neyse acelemiz yok kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?