50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar

ben dün gece regl oldum, bu ay da hayal oldu bebiş mafoldumben

:1hug: o bence en beklemedigin anda gelecek :)

Kizlar hepimizin nur topu gibi bebisleri olur insallah :) hos, ben kocayi da bulamadim daha ama neyse pozitif düsünmek lazim dimi :ecrin_bebek:

bilmiyorum ki canim,
ama bana sorarsan bi 6 ay ara vermeden deneyin derim..

amin cnm,
hayirlisiysa olsun zaten

Kizlar hepimizin nur topu gibi bebisleri olur insallah :) hos, ben kocayi da bulamadim daha ama neyse pozitif düsünmek lazim dimi :ecrin_bebek:

evet en umulmayan zamanda da gelebilir;

bir de oldugunda hissediyormus insan,

ablami hatirliyorum; test yaptirmaya giderken ben kesin hamileyim hissediyorum bunu diyordu ve gercekten de hamileymis..

-- sana oncelikle hayirli bir koca diliyoruz canimm

canım bekarlığın tadını çıkar. yaşın kaçtı senin?
bazen yaşımız dabit kalsa zaman dursa diyorum böle uzunn bi süre bekar kalsam hoş ben evlenmek için de bekledim ama.
sonra uzunnnn bi süre sabitlesem bebk olmadan evliliğin tadını çıkartsam.

bebek istiyorum aam bazen diyorumki ya ben daha çok şey yapacaktım yapacaklarım bitmedi diye bi telaşa kapılıyorum

hayırdır canım ne orucu bu merak ettim
ohhhh buda benden sana gelsin:mymeka: iyimiydi öyle vurup vurup duruyodun bizeeeee:))))

insan ne planlar yapıyo onuda yapayım bunu halledeyim derken bi bakmışsın herşey yaıda kalmış kucağında dünya güzeli bir bebek.....:)

Son düzenleme:

Allah herseyle birlikte evladin da hayirlisini versin.
Biz bayanlar cok seyi hissederiz, bebegi bence kesin hissedersin, ayni ablan gibi.
Sagol canim, umarim düzgün bir prens gelir bi ara :)

sağol kuzum, inşallah sen de çok mutlu olacağın birisiyle evlenirsin yakında :)

Canim zaten cikariyorum, 27 yasindayim, ben 24den sonra evlilige olabilir gözüyle bakmaya basladim. Acikcasi halimden de pek sikayetim yok ama iki konu var, evlensen iyi olur dedirten: 1. annemle babam artik yaslanmaya basladilar ve mürüvetimi görmek istiyorlar, son besigim.. , 2. 30larda anne olmak isterim, e otuza 2 kaldi sayilir, Kasimda 28 yasima giriyorum..

Kac yasindasin ve kac yildir evliydin canim ?

ya kızlar ben 5 aylık evliyim daha bu yogunluga bile alısamadım resmen.
yetisemiyorum hicbir seye. bulasık camasır ev temizligi iş yemek tatlı borek utu....
buara is degistirecegimden bıraktım calıstıgım yeri bi sure tatil yapacam ama
bu boslukta bile bazen yetisemiyorum. bir de cocuk olunca nasıl olur dusunemiyorum.
o zaman bir yardımcı sart sanırsam. siz nasıl yetisiyorsunuz helal olsun gercekten.
neyseki ben de universiteyi bitirir bitirmez evlendim biraz alısma surem olacak
cocuga kadar birkac yıl. umarım isteyen herkesin hemencecik bebekleri olur..
baska baslıklarda okuyordum bole stres yapanları uzulenleri,sonra bi baktım
cizelgeleri degismis bebek bekliyor hepsi.. darısı basınıza..

gunaydinnnnnnnn.........

dun 35 dak yuruyus yaptim :))

bugun ki menum:

sabah----> yarim kepek ekmegi uzerine bal, yarim kepek ekmegi arasina da peynir k.k

ara----> muz+kivi+150 gr yogurt

oglen---> yarim kase yumurtali ispanak, yarim kase haslanmis nogut, 3-4 kasik yogurt

ara---> 2-3 biskuvi olabilir

aksam---> ya makarna pisircem ya da corba emin degilim :))

kalemsiz aslaaa dışarı çıkmammmm
ama ne bulursam onu kullanırım hiç öyle takıldığım nişi olmadı:)

hahh hhhaaa, ilahi leyla, guldurdun beni..

siz bana vuramazsiniz ben kocum,
koc olun o zaman vurabilirsiniz..

yasakkelime

ama ben hala size vurabilirim kacamak yaparsaniz,, ona goree
sengözlerimebaksanab
Allah herseyle birlikte evladin da hayirlisini versin.
Biz bayanlar cok seyi hissederiz, bebegi bence kesin hissedersin, ayni ablan gibi.
Sagol canim, umarim düzgün bir prens gelir bi ara :)

:Saruboceq:

canim genellikle calisan evli bayanlarin ev islerine vs. daha hakim oldugunu söylerler. Belki o zaman daha iyi olur

maybelline benim gözümde akıyor ya:S bir tane dior kalem buldum suya dayanıklıymış onu alıyım bari.

Gündelik ben "Khol Express"´i kullaniyorum, süslenince de Dipliner. Bu bende pek akmiyor yani digerleri gibi degil.

Diorunkini deneyince söyle de iyiyse bizde alalim :hulya:

canim ben de calisiyorum,
hem de gunde 3 saatim yolda geciyor,
anneme yakin oturuyorum ama anneme bugune kadar en ufak bir isimi yaptirmadim, ben de onlara yemege falan gitmem pek, ozlerim gormeye giderim haftada bir ama yemek yapamadim gideyim de yemegimizi annemlerde yiyelim diye degil.. ziyaret amacli.

e peki nasil yetisiyorsun dersen,
ben de bilmiyorum, Allah bana bi enerji verdi evlendikten sonra,
aksamlari atom karinca gibiyim,

aksam isten geliyorum soylemesi ayip bazen yolda sıkismis oluyorum ama onda bile tuvalete gidemenden bi elimi yikayip mutfaga atiyorum kendimi,
yemegi koyuyorum o piserken salata, sonra sofra, esimi beklerken gidip yatagimizi falan topluyorum,
camasirlar yikanacaksa onlari mak.ye atiyorum, yikanmissa katliyorum

devamli bi faaliyet halindeyim yani

ama h.ici temizlik filan yapmiyorum;
h.sonu birgun temizlige, 1 gun gezmeye eyiriyorum

avantajim, pek misafirim gelmiyor.

yalniz uzuldugum kek, pasta, kurabiye falan yapmayi cok severdim be evlenmeden once, simdi oyle zevk isi seylere hic vakit ayiramiyorum,
ne zamandir canim havuclu kek istiyor mesela yapamadim :-((((

simdi iyi bir seklde organize olabildim ben,
her isimi progrmli hallediyorum; anne olunca da daha bir programli olmamiz gerekecek sanirim

Günaydınlar herkeseeeeeeee
Kahvaltım,az şekerli bi fincan çay
1 domates,biraz maydonz ve roka,k.k beyaz peynir , 4 zeytin,2 dilim salam... 2 dilimde tam buğday ekmek.
Öğlen şehriye çorbası ve ciğer sote,salata yicem
Akşam da yine çorba ve kalan barbunyamı bitiricem,yine salata eşliğinde..
ara öğünlerim :
dün yiyemediğim ayvam
diğer öğünde de süt ve bi iki kurabiye düşünüyorum.
Akşam yemekden sonra yine çay ve bi kaç kraker vs..

hayırdır canım ne orucu bu merak ettim

borçlarım var bu sene tutamadığım bide önceki senelerden var 1. dönemi böyle geçirmeyi planlıyorum....zaten 3 gün okula geliyorum ondada oruç tutamaya çalışıyorum....

vallla hayranım sana bu kadar koşturmacanın içinde birde bebek düşünüyorsun....ben toplasan 2 gün okula gidiyorum onda bile çocuk yapmak gözümde büyüyor nasıl bakacaz diye....okula 10 dk varıyoruz haaa arabayla......çok tebrik ediyorum seni bukadar koşturmacaya yetişebildiğin için...

sensecik iş hayatında olduğu için özel hayatındada değişiklik yapmışın..... hayırlı olur inş herşey gönlünce olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…