ya kızlar ben 5 aylık evliyim daha bu yogunluga bile alısamadım resmen.
yetisemiyorum hicbir seye. bulasık camasır ev temizligi iş yemek tatlı borek utu....
buara is degistirecegimden bıraktım calıstıgım yeri bi sure tatil yapacam ama
bu boslukta bile bazen yetisemiyorum. bir de cocuk olunca nasıl olur dusunemiyorum.
o zaman bir yardımcı sart sanırsam. siz nasıl yetisiyorsunuz helal olsun gercekten.
neyseki ben de universiteyi bitirir bitirmez evlendim biraz alısma surem olacak
cocuga kadar birkac yıl. umarım isteyen herkesin hemencecik bebekleri olur..
baska baslıklarda okuyordum bole stres yapanları uzulenleri,sonra bi baktım
cizelgeleri degismis bebek bekliyor hepsi.. darısı basınıza..
Gündelik ben "Khol Express"´i kullaniyorum, süslenince de Dipliner. Bu bende pek akmiyor yani digerleri gibi degil.
Diorunkini deneyince söyle de iyiyse bizde alalim :hulya:
sense hoşgeldin canım a.s.
sensecik iş hayatında olduğu için özel hayatındada değişiklik yapmışın..... hayırlı olur inş herşey gönlünce olsun....
tamam canım. gerçi şimdi gözüm bourjois fransız flört sanatı ürününe takıldı :)
hoşbulduk canım ... çok özlemişim sizi bakıyorum da bebiş isteyen artmış :)))
hayırlısıyla olsun inşallah yavrular yaa :)
evt cnm iyi gelecek hissediyorummm
umarım hepimizin herşey gönlünce olurrr
kızlar ben çıkıyorum şimdi okul arkadaşımla buluşucam yol uzun hatay- bornova :) izmiri bilen bilir
öptm hepiniziiiii
ana :1shok: oda neymis kis
menün güzelmiş..ıspanak yemeğini çok severim..bugün brokoli karnıbahar yapcam akşama..yarında ıspanak yapayım barii..gunaydinnnnnnnn.........
dun 35 dak yuruyus yaptim :))
bugun ki menum:
sabah----> yarim kepek ekmegi uzerine bal, yarim kepek ekmegi arasina da peynir k.k
ara----> muz+kivi+150 gr yogurt
oglen---> yarim kase yumurtali ispanak, yarim kase haslanmis nogut, 3-4 kasik yogurt
ara---> 2-3 biskuvi olabilir
aksam---> ya makarna pisircem ya da corba emin degilim :))
evet canım diğer kızlarında dediği gibi bi şekilde yoluna giriyor..ama ben hiç zorlanmadım..ya kızlar ben 5 aylık evliyim daha bu yogunluga bile alısamadım resmen.
yetisemiyorum hicbir seye. bulasık camasır ev temizligi iş yemek tatlı borek utu....
bu boslukta bile bazen yetisemiyorum. bir de cocuk olunca nasıl olur dusunemiyorum.
o zaman bir yardımcı sart sanırsam. siz nasıl yetisiyorsunuz helal olsun gercekten.
borçlarım var bu sene tutamadığım bide önceki senelerden var 1. dönemi böyle geçirmeyi planlıyorum....zaten 3 gün okula geliyorum ondada oruç tutamaya çalışıyorum....
vallla hayranım sana bu kadar koşturmacanın içinde birde bebek düşünüyorsun....ben toplasan 2 gün okula gidiyorum onda bile çocuk yapmak gözümde büyüyor nasıl bakacaz diye....okula 10 dk varıyoruz haaa arabayla......çok tebrik ediyorum seni bukadar koşturmacaya yetişebildiğin için...
göz kalemi rimel vs ürün seti. ay ben bu strawberrye dalınca çıkamıyorum, dns ayarlarından giremiyordum kaç gündür, stresimi onlarla çıkarıcam. neyse karnım acıktı çıkıyorum, öptüm hepinizi bebekler :)
menün güzelmiş..ıspanak yemeğini çok severim..bugün brokoli karnıbahar yapcam akşama..yarında ıspanak yapayım barii..
evet canım diğer kızlarında dediği gibi bi şekilde yoluna giriyor..ama ben hiç zorlanmadım..
1- eşim polis olunca düzenli bi şekilde her akşam evde olmuyo..
2-her akşam yemek yapmak zorunda kalmıyom.kendime göre hazırlıyorum eşim evde olduğu günde beraber yapıyoruz yada ben işten gidene kadar o çoğunu hazırlamış oluyo hatta.
3- temizliği bende hafta sonları yapıyorum..yanlız çok dağılmışsa hafta içi eşimin evde olmadığı zaman bi elden geçiriyorum...ama her akşam eve gidince bi dolaşıyorum etrafta toplanacakları topluyorum..
4- eşimin evde olduğu zmanlarda da bi naz bi naz suyumu bile sağolsun getirdiği oluyo meyvelerimi soyuyo çayımı dolduruyo...
neysee anlayacağın ben evlilikten yana şanslı olanlardanım..çocuk oluncada eşim bakar gündüz ..mesela şimdi 2 günde bir gece çalışıyo gündüz evde ve çocuk olunca gündüz o gece ben eee hayat müşterekk...
benimki tavsiyeden ziyade başka yöne kaydı yazdıklarım ama çalışan kişi için mutlaka destek şart..eşinle ortaklaşa yapabilirsiniz en azından motive olana kadar..
Canim masallahsanslisin gercekten.
Destek sart ama o destegi saglayacak erkek sayisi malesef az.
Kizlar, evli olanlara sorum : Esinizle nasil tanistiniz ve ne kadar süre sonra evlendiniz ?
tesekkurler kızlar oneriler icin. o kadar pimpirikli olmamak lazım dediginiz gibi. belli gunlere belli seyleri koyarsam daha organize olmus olacagim gercekten. opuyorumnanaktan
orta ikinin yazında yaz askı olarak basladı bizimki. yazlıkta arkadaslarımın arkdasıydı. 10 yıl sonra evlendik. yani 2000de basladı 2010da evlendik universiteler bitince:))
Kizlar, evli olanlara sorum : Esinizle nasil tanistiniz ve ne kadar süre sonra evlendiniz ?
ben hic nazli biri olmadim,
esime de oyle naz falan yapamiyorum, aksaine ben onun etrafinda kosturuyorum , isten geldi yorgun diye uzuluyorum ona, sanki kendim isten gelmemisim gibi))
ama o bana h.sonu temizliginde yardim eder hep, evi o supurur ben silerim. dolaplari vs. birlikte duzenleriz, camasir katlamama da yardim eder ya da ben katlarim o kendi esyalarini yerlestirir ,
aksam yemegi yiyince masayi birliktr kaldiririz, bulasik mak.sini bosaltir zaman zaman..
sagolsun.
ama ben kiyamam ona cogu zaman,
bazen o evdeylen is cikartmiyorum ki ben baslarsam durmicak yardima gelecek diye
bir de utu yaptirtmiyorum esime, biriki kez yapayim dedi, baktim bi gomlegi 15 dk. da utuluyor;
ben 1 saatte 10-12 gomlek+bikac pantolon+bikac etek utuluyorum)
neyse sozun ozu; bi sekilde oluyor hersey, duzene giriyor.. esin de anlayisli ise sorun kalmiyor..
bekar kizlar gozunuz korkmasin, ben de evlenmeden cok korkardim ama hic korktugum gibi zor dgilmis..
evlilik hayatini cok sevdim ben ... cocugum olunca da guzel taraflarini bulup cikaracagim insallah..
kendimi kasmayacagim , cocuk oldu hayatim bitti triplerine girmeyecegim insallahh
her zaman derim o olmasaydı ben napardım diye kocişim çok iyidir çok adaletlidir,benden çok beni düşünür herşeye yardım edr sofrayı kurarda kaldırırda bazı geceler çamaşır atarım sonra unutur yatarım sabah kalkar çıkarım üst kata bi bakarım ki asmışta işe gitmişCanim masallahsanslisin gercekten.
Destek sart ama o destegi saglayacak erkek sayisi malesef az.
esime de oyle naz falan yapamiyorum, aksaine ben onun etrafinda kosturuyorum , isten geldi yorgun diye uzuluyorum ona, sanki kendim isten gelmemisim gibi))
ama o bana h.sonu temizliginde yardim eder hep, evi o supurur ben silerim. dolaplari vs. birlikte duzenleriz, camasir katlamama da yardim eder ya da ben katlarim o kendi esyalarini yerlestirir ,
aksam yemegi yiyince masayi birliktr kaldiririz, bulasik mak.sini bosaltir zaman zaman..
sagolsun.
bazen o evdeylen is cikartmiyorum ki ben baslarsam durmicak yardima gelecek diye
bir de utu yaptirtmiyorum esime, biriki kez yapayim dedi, baktim bi gomlegi 15 dk. da utuluyor;
neyse sozun ozu; bi sekilde oluyor hersey, duzene giriyor.. esin de anlayisli ise sorun kalmiyor..
bekar kizlar gozunuz korkmasin, ben de evlenmeden cok korkardim ama hic korktugum gibi zor dgilmis..
evlilik hayatini cok sevdim ben ... cocugum olunca da guzel taraflarini bulup cikaracagim insallah..
kendimi kasmayacagim , cocuk oldu hayatim bitti triplerine girmeyecegim insallahh
sagolsun.
canım ben 29 yaşında evlendim 1 yılımızı doldurduk bebek düşünüyoruzCanim zaten cikariyorum, 27 yasindayim, ben 24den sonra evlilige olabilir gözüyle bakmaya basladim. Acikcasi halimden de pek sikayetim yok ama iki konu var, evlensen iyi olur dedirten: 1. annemle babam artik yaslanmaya basladilar ve mürüvetimi görmek istiyorlar, son besigim.. , 2. 30larda anne olmak isterim, e otuza 2 kaldi sayilir, Kasimda 28 yasima giriyorum..
Kac yasindasin ve kac yildir evliydin canim ?
canım başlarda öyle oluyor gerçekten bende ilk3 ay sapıtmıştımya kızlar ben 5 aylık evliyim daha bu yogunluga bile alısamadım resmen.
canım ya akmayan bi kalem bulursan manada söle . hani kalem çizgi halinde sürerler ya o şekilde hiç sevmiyorum elinle dağıtınca bu sefer akıp gidiyormaybelline benim gözümde akıyor ya:S bir tane dior kalem buldum suya dayanıklıymış onu alıyım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?