50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk zamanlar ben de zorlanmıştım herşey mükemmel olsun diye falan, sonra hepsinin pratiğini buluyorsun canım. pimpirikli olmazsan daha rahat.

Gündelik ben "Khol Express"´i kullaniyorum, süslenince de Dipliner. Bu bende pek akmiyor yani digerleri gibi degil.

Diorunkini deneyince söyle de iyiyse bizde alalim :hulya:

tamam canım. gerçi şimdi gözüm bourjois fransız flört sanatı ürününe takıldı :)

sense hoşgeldin canım a.s.

hoşbulduk canım ... çok özlemişim sizi bakıyorum da bebiş isteyen artmış :)))

hayırlısıyla olsun inşallah yavrular yaa :)
sensecik iş hayatında olduğu için özel hayatındada değişiklik yapmışın..... hayırlı olur inş herşey gönlünce olsun....

evt cnm iyi gelecek hissediyorummm

umarım hepimizin herşey gönlünce olurrr

kızlar ben çıkıyorum şimdi okul arkadaşımla buluşucam yol uzun hatay- bornova :) izmiri bilen bilir

öptm hepiniziiiii

suleülkü allah kabul etsin canım orucunu...

şu ev kadınlığı zor iş nne yazıkkı ama düzen ve disiplin oldumu kolay oluyor ben gibi yapmayın mesela:)
şuan adamın dolabında birtane giycek gömleği yok hepsi yıkanmış ütü bekliyor nefret ediyorum ama ütüden ya....her yıkadığımda ütü sepetini doldurcağıma 3 5 3 35 ütüleseydim şimdi 15 20 gömlek 2 pantolon vs..beni beklemiyo olcaktı...sanırım kadın çağırıcam ütüye hiç gözüm kesmiyo vallaha

bin metroya kısalt şekerim...bende bornovalıyım

ana :1shok: oda neymis kis

göz kalemi rimel vs ürün seti. ay ben bu strawberrye dalınca çıkamıyorum, dns ayarlarından giremiyordum kaç gündür, stresimi onlarla çıkarıcam. neyse karnım acıktı çıkıyorum, öptüm hepinizi bebekler :)

menün güzelmiş..ıspanak yemeğini çok severim..bugün brokoli karnıbahar yapcam akşama..yarında ıspanak yapayım barii..

evet canım diğer kızlarında dediği gibi bi şekilde yoluna giriyor..ama ben hiç zorlanmadım..
1- eşim polis olunca düzenli bi şekilde her akşam evde olmuyo..
2-her akşam yemek yapmak zorunda kalmıyom.kendime göre hazırlıyorum eşim evde olduğu günde beraber yapıyoruz yada ben işten gidene kadar o çoğunu hazırlamış oluyo hatta.
3- temizliği bende hafta sonları yapıyorum..yanlız çok dağılmışsa hafta içi eşimin evde olmadığı zaman bi elden geçiriyorum...ama her akşam eve gidince bi dolaşıyorum etrafta toplanacakları topluyorum..
4- eşimin evde olduğu zmanlarda da bi naz bi naz suyumu bile sağolsun getirdiği oluyo meyvelerimi soyuyo çayımı dolduruyo...
neysee anlayacağın ben evlilikten yana şanslı olanlardanım..çocuk oluncada eşim bakar gündüz ..mesela şimdi 2 günde bir gece çalışıyo gündüz evde ve çocuk olunca gündüz o gece ben eee hayat müşterekk...
benimki tavsiyeden ziyade başka yöne kaydı yazdıklarım ama çalışan kişi için mutlaka destek şart..eşinle ortaklaşa yapabilirsiniz en azından motive olana kadar..

canim tesekkur ederim.
yetisiyorum cok sukur.

esim de anlayisli ama sagolsun. bu niye eksik, bu niye boyle demez. elinden gedigince de yardimci olur

ilginc ve cekiciymis setin adi :) afiyet olsun canim

ben ne yesem ki bugün ögle tatilinde birazdan cikicam ama karar veremedim

Canim masallah sanslisin gercekten.
Destek sart ama o destegi saglayacak erkek sayisi malesef az.

Kizlar, evli olanlara sorum : Esinizle nasil tanistiniz ve ne kadar süre sonra evlendiniz ?

tesekkurler kızlar oneriler icin. o kadar pimpirikli olmamak lazım dediginiz gibi. belli gunlere belli seyleri koyarsam daha organize olmus olacagim gercekten. opuyorumnanaktan

Kizlar, evli olanlara sorum : Esinizle nasil tanistiniz ve ne kadar süre sonra evlendiniz ?

orta ikinin yazında yaz askı olarak basladı bizimki. yazlıkta arkadaslarımın arkdasıydı. 10 yıl sonra evlendik. yani 2000de basladı 2010da evlendik universiteler bitince :))

tesekkurler kızlar oneriler icin. o kadar pimpirikli olmamak lazım dediginiz gibi. belli gunlere belli seyleri koyarsam daha organize olmus olacagim gercekten. opuyorumnanaktan

bence de, mesela sali = ütü günü ( diziye bakarken olabilir) cuma aksami = temizlik gibi

camasir icin belirli saatleri secebilrisin, saat 11e kadar mesela

SINIR her zaman ise yarar

ben hic nazli biri olmadim,
esime de oyle naz falan yapamiyorum, aksaine ben onun etrafinda kosturuyorum , isten geldi yorgun diye uzuluyorum ona, sanki kendim isten gelmemisim gibi ))
ama o bana h.sonu temizliginde yardim eder hep, evi o supurur ben silerim. dolaplari vs. birlikte duzenleriz, camasir katlamama da yardim eder ya da ben katlarim o kendi esyalarini yerlestirir ,
aksam yemegi yiyince masayi birliktr kaldiririz, bulasik mak.sini bosaltir zaman zaman..

sagolsun.

ama ben kiyamam ona cogu zaman,
bazen o evdeylen is cikartmiyorum ki ben baslarsam durmicak yardima gelecek diye

bir de utu yaptirtmiyorum esime, biriki kez yapayim dedi, baktim bi gomlegi 15 dk. da utuluyor;
ben 1 saatte 10-12 gomlek+bikac pantolon+bikac etek utuluyorum )

neyse sozun ozu; bi sekilde oluyor hersey, duzene giriyor.. esin de anlayisli ise sorun kalmiyor..

bekar kizlar gozunuz korkmasin, ben de evlenmeden cok korkardim ama hic korktugum gibi zor dgilmis..
evlilik hayatini cok sevdim ben ... cocugum olunca da guzel taraflarini bulup cikaracagim insallah..
kendimi kasmayacagim , cocuk oldu hayatim bitti triplerine girmeyecegim insallahh

ben eşimle 8 yıl önce lise sondayken tanıştık.1 yıl çıktık sonra 3 yıl kadar ayrı kaldık..sonra mucize bi şekilde tekrar karşılaştık ve wadaaaaa...direk evlilik kararı....1 yıl içinde evlendik..3,5 yıldır da evliyiz...ve çok seviyorum eşimi...

ben korkuyorum ama yaa.......
ilk kez bu yil ailemden uzak yalniz bir hayata basladim ve hic de guzel degil...
hem zamanim olmuyor hem de sevmiyorum sanirim :))

yine de duzenliyim, temizim ama bu disiplinli olmamla alakali, yani hic de icimden gelmez yapmak...
hele de yemek
tek basima zaten cok pisiremiyorum, cok alisveris yapamiyorum, sonra yorgun oluyorum gecistiriyorum, oyle gunler gunleri kocaliyor..

ve ben aciktim yine (

her zaman derim o olmasaydı ben napardım diye kocişim çok iyidir çok adaletlidir,benden çok beni düşünür herşeye yardım edr sofrayı kurarda kaldırırda bazı geceler çamaşır atarım sonra unutur yatarım sabah kalkar çıkarım üst kata bi bakarım ki asmışta işe gitmiş
canım sağolsun asla kasmaz beni...
biz hastanede tanıştık (iş gereği) kandırdı beniiiiii bende kandııımmmmm (bile bileee)
2001 de başladı fırtınalı aşk dolu kaprisli entrikalı sarsıcı dinlendirici küs barış ama asla ayrılmadan birbirimizden kopmadan küssekte herakşam buluştuk konuşmadan oturduk çay içtik.....7.7.2007 de de evlendik
resmi 3 yıldır gayri resmi 10 yıldır evliyim....:)))

en doğrusu canım kasmakta neymiş....

Son düzenleme:

aynen katılıyorumm...bende aslında çok severim onun etrafında koşturmayı ama erkek milleti nede olsa şımartmaya gelmez:roflol: ama çevreemizdekiler korksada bizim diyoloğumuzu görünce heveslenip evelenen çok kişi var ve mutlular....çok şükür...evliliğin korkulacak yanı yok bence..önemli olan diyaloğu ve ilişkileri doğru kurmak...ve en önemlisi kendimize benzeyenden ziyade kendimizi tamamlayan uygun kişiyi bulmak bence...aynı yapıda iki kişiyle zor....a.s.
bende bebişim olunca hayatımın daha renkli olacağına inanıyorum..ve zamanı gelmedikçe korkular yersiz...herşey elimizde..

canım ben 29 yaşında evlendim 1 yılımızı doldurduk bebek düşünüyoruz
canım başlarda öyle oluyor gerçekten bende ilk3 ay sapıtmıştım
maybelline benim gözümde akıyor ya:S bir tane dior kalem buldum suya dayanıklıymış onu alıyım bari.
canım ya akmayan bi kalem bulursan manada söle . hani kalem çizgi halinde sürerler ya o şekilde hiç sevmiyorum elinle dağıtınca bu sefer akıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…