50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne guzel canim masallah.
hep boyle devam eder insallahhhh

bence de cnm evlilik guzel bisey;
gordugum kadariyla simdiki evliliklerde erkekler daha anlayisli, eslerinin ustune daha cok dusuyorlar ve yardimci oluyorlar (eskilere kiyasla )
bu bakimdan sansliyiz.

gerci hala var biraz kazak tipler

neyseki benim esim oyle degil sagolsunn

koçummmm helllllppppp
ya ben 2 gündür doymak bilmiyom...ve bugün:
sabah:
2 dilim ıspanaklı börek..
2 bardak çayy..
öğlen..
1 kase ezogelin çorba.
1 dal brokoli
az öncede 2 adet uzun (15 cm kadar) patatesli börek..
1 fincan çay..ama koysalar önüme dünyayı yiyecek gibiyim..
akşama kadar tutsam boğazımı iyi akşama da brokoli ve karnıbahar salatası yapmayı düşünüyorum...bu kadar karbonhidratın üzerine spor şart...

ayy ne hoş yaa....böyle mutlu olalım inşallah hepimiz..allah bekar arkadaşlara da gönüllerine göre bir yuva ve eş nasip eder inşallah...aşk güzel şey..aşksız hiç bişi olmaz..

bana çok gelmedi sadece biraz önce yediğin börekleri saymassak bana çok gelmedi

Son düzenleme:

evlendigin kisiyle anlasiyorsan kafan uyusuyorsa, evlilik güzel olur tabi. cekince var bende ama korku yok ya :) sadece evlenilecek erkek varmi korkum süphem o...
cocuk olunca asil hayat yeni baslar canim herseyin tadini cikarmalisin. eminim cocuk hayatina zenginlik katacaktir.

nasibinde o varmis demekki dönüp dolasip ayni olmus yine :) Allah daim etsin canim, canlarim

evli olsan bu kadar SIKICI olmazdi bence :)

hastanede nasil tanistiniz anlat hele :)

peki siz nasil tanistiniz ?
Maybelline Kohl Express ebnde pek akmiyor yani digerleriyle kiyaslarsam.. bende cizgi halinde sevmem, dipliner kullanirim cizgi halinde olacaksa, gündelik icin az daginik daha hos oluyor..

canim donem donem olur boyle panik olma
havalar serin ondan olabiliyor
seni iyice doyuracak sisirecek ve baska biseylere saldirmani engelleyecek ayni zamanda da fazla kalorili olmayan bisey yemen lazim.
var mi boyle bisey dersen;
1 simit yaninda da az peynir oneriyorum sana.

normalde bu kadar borek yemisken onermezdim ama istahin boyle arttigi insanin gozunun dondugu anlari bilirim (nitekim dun gece bana da oldu )

o yuzden cayin yaninda simit oneriyorum sana,

bu sayede aksama da acikmazsin, 1 corba icer kalkarsin salatayla

ok?

ayy ne hoş yaa....böyle mutlu olalım inşallah hepimiz..allah bekar arkadaşlara da gönüllerine göre bir yuva ve eş nasip eder inşallah...aşk güzel şey..aşksız hiç bişi olmaz..

bal yiye yiye seker seker konusuyorsun :1hug: kocaman bir Amiiiiiin

canim esimle tanismadan once ben de bazen senin gibi dusunurdum; ben evlenmem herhalde derdim;
bu devirde hem durust ahlakli, hem asik olunacak em aile hayatina bagli, sevecen , kotu aliskanliklari olmayan , cocuklari seven (liste daha uzayabilir .. ) erkek yoktur herhalde derdim

ama dilimi isirayim ; eismde bunlarin fazlasi var eksigi yok..
o benim kismetimmis ve beni bekliyormus biryerlerde..

senin de kismetin biryerlerde seni bekliyordur canim

nasibinde o varmis demekki dönüp dolasip ayni olmus yine :) Allah daim etsin canim, canlarim
evet canım nasip bu işler..ben ayrı olduğum yıllarda bile hep eşimi sevdim.ama çok kırmıştı bni o yüzden hiç düşünmedim taki gönlümü alana kadar..
allah bıozmasın canım...
teşekkürler tatlumm.
teşekkürler canım..yok yaaa artık düşünmek istemiyorum..zorda olsa sıkıcam dişimi..hem yağmur yağıyo...verdiklerimi geri almaya hiç niyetim yok ama pis boğazım durmadı gitti...
bal yiye yiye seker seker konusuyorsun :1hug: kocaman bir Amiiiiiin
:icecream::Saruboceq::ecrin_bebek:
bencede kısmetin bir yerlerde arıyordur seniolumunekankayizsmile.sen yeteki kapılarını açık tut..

aman nazar degmesin peppermintcim..dilini ısır, kıçını kaşı derler yasırnaşık şey ben çok korkarım nazardaneyvahedigeldismile hele son zamanlarda...erkek arkadaşımla ne zaman kalabalık bir ortama girsek, birileri bize takılsa çifte kumrular vs. diye arkasından sudan bir sebepten büyük bir kavgaya başlıyoruzbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…