her zaman derim o olmasaydı ben napardım diye kocişim çok iyidir çok adaletlidir,benden çok beni düşünür herşeye yardım edr sofrayı kurarda kaldırırda bazı geceler çamaşır atarım sonra unutur yatarım sabah kalkar çıkarım üst kata bi bakarım ki asmışta işe gitmiş
canım sağolsun asla kasmaz beni...
biz hastanede tanıştık (iş gereği) kandırdı beniiiiii bende kandııımmmmm (bile bileee)
2001 de başladı fırtınalı aşk dolu kaprisli entrikalı sarsıcı dinlendirici küs barış ama asla ayrılmadan birbirimizden kopmadan küssekte herakşam buluştuk konuşmadan oturduk çay içtik.....7.7.2007 de de evlendik
resmi 3 yıldır gayri resmi 10 yıldır evliyim....:)))
en doğrusu canım kasmakta neymiş....
aynen katılıyorumm...bende aslında çok severim onun etrafında koşturmayı ama erkek milleti nede olsa şımartmaya gelmez:roflol: ama çevreemizdekiler korksada bizim diyoloğumuzu görünce heveslenip evelenen çok kişi var ve mutlular....çok şükür...evliliğin korkulacak yanı yok bence..önemli olan diyaloğu ve ilişkileri doğru kurmak...ve en önemlisi kendimize benzeyenden ziyade kendimizi tamamlayan uygun kişiyi bulmak bence...aynı yapıda iki kişiyle zor....a.s.
bende bebişim olunca hayatımın daha renkli olacağına inanıyorum..ve zamanı gelmedikçe korkular yersiz...herşey elimizde..
her zaman derim o olmasaydı ben napardım diye kocişim çok iyidir çok adaletlidir,benden çok beni düşünür herşeye yardım edr sofrayı kurarda kaldırırda bazı geceler çamaşır atarım sonra unutur yatarım sabah kalkar çıkarım üst kata bi bakarım ki asmışta işe gitmiş
biz hastanede tanıştık (iş gereği) kandırdı beniiiiii bende kandııımmmmm (bile bileee)
2001 de başladı fırtınalı aşk dolu kaprisli entrikalı sarsıcı dinlendirici küs barış ama asla ayrılmadan birbirimizden kopmadan küssekte herakşam buluştuk konuşmadan oturduk çay içtik.....7.7.2007 de de evlendik
resmi 3 yıldır gayri resmi 10 yıldır evliyim....:)))
koçummmm helllllppppp
ya ben 2 gündür doymak bilmiyom...ve bugün:
sabah:
2 dilim ıspanaklı börek..
2 bardak çayy..
öğlen..
1 kase ezogelin çorba.
1 dal brokoli
az öncede 2 adet uzun (15 cm kadar) patatesli börek..
1 fincan çay..ama koysalar önüme dünyayı yiyecek gibiyim..
akşama kadar tutsam boğazımı iyi akşama da brokoli ve karnıbahar salatası yapmayı düşünüyorum...bu kadar karbonhidratın üzerine spor şart...
ben hic nazli biri olmadim,
esime de oyle naz falan yapamiyorum, aksaine ben onun etrafinda kosturuyorum , isten geldi yorgun diye uzuluyorum ona, sanki kendim isten gelmemisim gibi))
ama o bana h.sonu temizliginde yardim eder hep, evi o supurur ben silerim. dolaplari vs. birlikte duzenleriz, camasir katlamama da yardim eder ya da ben katlarim o kendi esyalarini yerlestirir ,
aksam yemegi yiyince masayi birliktr kaldiririz, bulasik mak.sini bosaltir zaman zaman..
sagolsun.
ama ben kiyamam ona cogu zaman,
bazen o evdeylen is cikartmiyorum ki ben baslarsam durmicak yardima gelecek diye
bir de utu yaptirtmiyorum esime, biriki kez yapayim dedi, baktim bi gomlegi 15 dk. da utuluyor;
ben 1 saatte 10-12 gomlek+bikac pantolon+bikac etek utuluyorum)
neyse sozun ozu; bi sekilde oluyor hersey, duzene giriyor.. esin de anlayisli ise sorun kalmiyor..
bekar kizlar gozunuz korkmasin, ben de evlenmeden cok korkardim ama hic korktugum gibi zor dgilmis.. evlilik hayatini cok sevdim ben ... cocugum olunca da guzel taraflarini bulup cikaracagim insallah..kendimi kasmayacagim , cocuk oldu hayatim bitti triplerine girmeyecegim insallahh
ben eşimle 8 yıl önce lise sondayken tanıştık.1 yıl çıktık sonra 3 yıl kadar ayrı kaldık..sonra mucize bi şekilde tekrar karşılaştık ve wadaaaaa...direk evlilik kararı....1 yıl içinde evlendik..3,5 yıldır da evliyiz...ve çok seviyorum eşimi...
ben korkuyorum ama yaa.......
ilk kez bu yil ailemden uzak yalniz bir hayata basladim ve hic de guzel degil...
hem zamanim olmuyor hem de sevmiyorum sanirim :))
yine de duzenliyim, temizim ama bu disiplinli olmamla alakali, yani hic de icimden gelmez yapmak... hele de yemektek basima zaten cok pisiremiyorum, cok alisveris yapamiyorum, sonra yorgun oluyorum gecistiriyorum, oyle gunler gunleri kocaliyor..
ve ben aciktim yine(
nasibinde o varmis demekki dönüp dolasip ayni olmus yine :) Allah daim etsin canim, canlarim
2001 de başladı fırtınalı aşk dolu kaprisli entrikalı sarsıcı dinlendirici küs barış ama asla ayrılmadan birbirimizden kopmadan küssekte herakşam buluştuk konuşmadan oturduk çay içtik.....7.7.2007 de de evlendik resmi 3 yıldır gayri resmi 10 yıldır evliyim....:)))
evli olsan bu kadar SIKICI olmazdi bence :)
canım ben 29 yaşında evlendim 1 yılımızı doldurduk bebek düşünüyoruz
canım başlarda öyle oluyor gerçekten bende ilk3 ay sapıtmıştım
canım ya akmayan bi kalem bulursan manada söle . hani kalem çizgi halinde sürerler ya o şekilde hiç sevmiyorum elinle dağıtınca bu sefer akıp gidiyor
koçummmm helllllppppp
ya ben 2 gündür doymak bilmiyom...ve bugün:
sabah:
2 dilim ıspanaklı börek..
2 bardak çayy..
öğlen..
1 kase ezogelin çorba.
1 dal brokoli
az öncede 2 adet uzun (15 cm kadar) patatesli börek..
1 fincan çay..ama koysalar önüme dünyayı yiyecek gibiyim..
akşama kadar tutsam boğazımı iyi akşama da brokoli ve karnıbahar salatası yapmayı düşünüyorum...bu kadar karbonhidratın üzerine spor şart...
belki de...
insanin sevdigi biriyle hayati paylasiyor olmasi isleri biraz daha cazip kilabilir........
ama daha coookkkk var............
ayy ne hoş yaa....böyle mutlu olalım inşallah hepimiz..allah bekar arkadaşlara da gönüllerine göre bir yuva ve eş nasip eder inşallah...aşk güzel şey..aşksız hiç bişi olmaz..
neden cooook var ?
evlendigin kisiyle anlasiyorsan kafan uyusuyorsa, evlilik güzel olur tabi. cekince var bende ama korku yok ya :) sadece evlenilecek erkek varmi korkum süphem o...
cocuk olunca asil hayat yeni baslar canim herseyin tadini cikarmalisin. eminim cocuk hayatina zenginlik katacaktir.
evet canım nasip bu işler..ben ayrı olduğum yıllarda bile hep eşimi sevdim.ama çok kırmıştı bni o yüzden hiç düşünmedim taki gönlümü alana kadar..nasibinde o varmis demekki dönüp dolasip ayni olmus yine :) Allah daim etsin canim, canlarim
teşekkürler tatlumm.allah bıozmasın canım...
teşekkürler canım..yok yaaa artık düşünmek istemiyorum..zorda olsa sıkıcam dişimi..hem yağmur yağıyo...verdiklerimi geri almaya hiç niyetim yok ama pis boğazım durmadı gitti...canim donem donem olur boyle panik olma
havalar serin ondan olabiliyor
seni iyice doyuracak sisirecek ve baska biseylere saldirmani engelleyecek ayni zamanda da fazla kalorili olmayan bisey yemen lazim.
var mi boyle bisey dersen;
1 simit yaninda da az peynir oneriyorum sana.
normalde bu kadar borek yemisken onermezdim ama istahin boyle arttigi insanin gozunun dondugu anlari bilirim (nitekim dun gece bana da oldu )
o yuzden cayin yaninda simit oneriyorum sana,
bu sayede aksama da acikmazsin, 1 corba icer kalkarsin salatayla
ok?
:icecream::Saruboceq::ecrin_bebek:bal yiye yiye seker seker konusuyorsun :1hug: kocaman bir Amiiiiiin
bencede kısmetin bir yerlerde arıyordur seniolumunekankayizsmile.sen yeteki kapılarını açık tut..canim esimle tanismadan once ben de bazen senin gibi dusunurdum; ben evlenmem herhalde derdim;
bu devirde hem durust ahlakli, hem asik olunacak em aile hayatina bagli, sevecen , kotu aliskanliklari olmayan , cocuklari seven (liste daha uzayabilir ..) erkek yoktur herhalde derdim
ama dilimi isirayim ; eismde bunlarin fazlasi var eksigi yok..
o benim kismetimmis ve beni bekliyormus biryerlerde..
senin de kismetin biryerlerde seni bekliyordur canim
canim esimle tanismadan once ben de bazen senin gibi dusunurdum; ben evlenmem herhalde derdim;
bu devirde hem durust ahlakli, hem asik olunacak em aile hayatina bagli, sevecen , kotu aliskanliklari olmayan , cocuklari seven (liste daha uzayabilir ..) erkek yoktur herhalde derdim
ama dilimi isirayim ; eismde bunlarin fazlasi var eksigi yok..
o benim kismetimmis ve beni bekliyormus biryerlerde..
senin de kismetin biryerlerde seni bekliyordur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?