aman nazar degmesin peppermintcim..dilini ısır, kıçını kaşı derler yasırnaşık şey ben çok korkarım nazardaneyvahedigeldismile hele son zamanlarda...erkek arkadaşımla ne zaman kalabalık bir ortama girsek, birileri bize takılsa çifte kumrular vs. diye arkasından sudan bir sebepten büyük bir kavgaya başlıyoruzbilmiyorumkismile
aman nazar degmesin peppermintcim..dilini ısır, kıçını kaşı derler yasırnaşık şey ben çok korkarım nazardaneyvahedigeldismile hele son zamanlarda...erkek arkadaşımla ne zaman kalabalık bir ortama girsek, birileri bize takılsa çifte kumrular vs. diye arkasından sudan bir sebepten büyük bir kavgaya başlıyoruzbilmiyorumkismile
evet allah herkesin gönlüne göre versin peppercim.
sevenleri de tez zamanda kavuştursun dimiiiiikaydirigubbakcemile3
evet allah herkesin gönlüne göre versin peppercim.
sevenleri de tez zamanda kavuştursun dimiiiiikaydirigubbakcemile3
coooookkkkkkk derken 3-4 yil var...
4 yil dan fazla zamandir beraberiz ama daha egitimler bitmedi...
canim esimle tanismadan once ben de bazen senin gibi dusunurdum; ben evlenmem herhalde derdim;
bu devirde hem durust ahlakli, hem asik olunacak em aile hayatina bagli, sevecen , kotu aliskanliklari olmayan , cocuklari seven (liste daha uzayabilir ..) erkek yoktur herhalde derdim
ama dilimi isirayim ; eismde bunlarin fazlasi var eksigi yok..
o benim kismetimmis ve beni bekliyormus biryerlerde..
senin de kismetin biryerlerde seni bekliyordur canim
evet canım nasip bu işler..ben ayrı olduğum yıllarda bile hep eşimi sevdim.ama çok kırmıştı bni o yüzden hiç düşünmedim taki gönlümü alana kadar..
teşekkürler tatlumm.
teşekkürler canım..yok yaaa artık düşünmek istemiyorum..zorda olsa sıkıcam dişimi..hem yağmur yağıyo...verdiklerimi geri almaya hiç niyetim yok ama pis boğazım durmadı gitti...
:icecream::Saruboceq::ecrin_bebek:
bencede kısmetin bir yerlerde arıyordur seniolumunekankayizsmile.sen yeteki kapılarını açık tut..
ayy bende nazara çok inanırım bizde o durumu çok yaşadık ve eşimle artık sorunun nazar olduğunu anladık. o yüzden çevremdekilere pek bahsetmem ilişkimizi...bizde hep birileriyle bişiler yapsak toplu biyerlere gitsek sonrasında birbirimizi yer dururduk..iyi olduğumuzda da insanlara nispet yapıyomuşuz gibi gelirdi bize göre normal olan ve bunu iğneleyici şekilde söylerlerdi bu defada başkalarının yanında didişmeye başladık ama uzun sürmüyodu bozuşmamız kısa da olsa sürekli anlaşmazlık var gibi oluyodu.artık anladımki herkese farklı ve biz artık kimseye bişi demiyoz bizi anlayan insanlar aynı kafada olmadıklarımız dışında pek kimseyle samimi olmuyoruz..çünkü bize zarar veriyolar onlar farkında olmasada..aman nazar degmesin peppermintcim..dilini ısır, kıçını kaşı derler yasırnaşık şey ben çok korkarım nazardaneyvahedigeldismile hele son zamanlarda...erkek arkadaşımla ne zaman kalabalık bir ortama girsek, birileri bize takılsa çifte kumrular vs. diye arkasından sudan bir sebepten büyük bir kavgaya başlıyoruzbilmiyorumkismile
hadi inşallah allah gönlüne göre versin..tutsa kolumdan boleee kacirsa beni :) ya da ben onu kacirayim...
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
tam istediğin adam gibi adam dediğin biri çıkacaktır inşallah karşına..bu işler nasip kısmet ve kader..canim kapilar acik da, ben flört yapmasini bilmiyorum galiba az cekingenim. ve saskin. erkekler tarafindan genellikle ya cok ciddi, ulasilmaz yada kanka olarak algilananlardanim.. bide kücük gösteriyorum, bana kücükler cok asiliyo ya
bitime dogru da evlenebilersiniz :)
aslinda aileler disinda hersey hazir.. ikimizde asil egitimlerimizi tamamladik, islerimizde calisiyoruz.. okul meselesi biras da bahane
aileler bi kabul etseler...
neyse bakalim, hayirlisi.....
aygırl sormuşsun anlatayım ama uzun yazarım bakk...:))
biz ikimiz o dönem özel sektörde ilaç firmasında çalışıyoruz,elimizde çanta hastane hastane dolaşıp dr.lara ilaç tanıtıyoruz...bana o dönem asalağın biri yapıştı kurtulamıyom ama adamdan sabah akşam aşkım cicim sıkılıyorum yapma diyorum,daha tanışmıyoruz bile doğru dürüst ne aşkı diyorum,asla yanlız çıkmıyorum onunla hep arkadaş ortamlarında görüşüyorumki çok ii yapmışım çünkü adam evli çıkyoooooohaoldumsmile amann allahımmmm sen koru beni bu mümessil tayfasından diyorum.ama öğrendimki hayyata büyük konuşmıcakmışsın:kedi:
sonra arkadaşlarla çay içip sohbet ettiğimiz biran eşim geliyor tanıştırılıyoruz merhaba merhaba
sonra onun arkadaşlarıyla ara verdiği bir an ben geliyorum gene tanıştırılıyoruz ayyy biz zaten tanışıyoduk hahaahaa falan diye biz yaklaşık 4 5 kez farklı ortamlarda tanıştırıldık...
sonra toplu buluşmalar yemek yemeler ben dersimi almışım ya garanti yapıyom kendimce kimseyle tek asla görüşmüyom.ama herkez bizi yakıştırıyor bu arada bana ayrı ona ayrı konuşuyolarmış...
hatta biz çıkalı artık 3 4 ay olmuştu bigün bi arkadaşımız ya siz niye birbirinize bi şans vermiyonuz falan diye konuşmuştu gülüşmüştük biz zaten beraberiz diye tabi kimseye söylemiyodum ben ozamanlar...adam inmi cinmi evlimi neee bir bilelim bakalım diye
sonra 1 hafta kadar yok oluyo eşim göremiyorum...acaba nerdekiiii
ben arkadaşlarımla sinemaya gidiyorum açık hava kızlar toplaşmışız elimizde çiğdemler sigaralar romantik takılıyoruz film...kasımda aşk başkaa...hiç unutmam
telim çalıyo açıyorum ki eşim merhaba diyor aaaaa
bursadayım yarın geliyorum bana biraz vakit ayırırmısın
kendini garantiye alan ben napıyorum hiiççç düşünmeden tabi tabiiiii eveetttt diyorum
günlerden 23 eylül 2001 pazar akşam saat 17:00 eşim gelip beni alıyor kordona gidiyoruz
günü batırmaya başlıyoruz
saat 20:00 sohbet hiç bitmesin istiyorum
soruyor acıktınmı
evet evettttttt diyorum birz daha kalmak için
yemek siparişi veriyoruz
tabaklarımız geliyor ilk loklmamı ağzıma alıyorum
eşim direk diyorki;
bu hayatı benimle paylaşırmısın deneyelimmi
bu sefer evevttt evettt diyemiyorum çünkü lokma boğazıma dizilmiş durumda kal geliyooooo
bu kadar çabuk demesini beklemiyodum çünkü ilk buluşma ya
neyse suyla falan yuttuktan sonra tamam diyorum gene hiççç düşünmeden
ogün elimi bir tuttu birdaha da hiç bırakmadı....:)kaydirigubbakcemile
ailelerin bilgisi var mi ki?
var...
annem bilip de bilmemezlige vuruyor.. onun ailesinin de haberi var.. 4 yili bitirdik...
yas olarak da tamam gec degil ama ikimizde 25.. artik kendi hayatlarimizi kurmak istiyoruz bir noktada....
Dogru kisiyi bulduktan sonra aslinda en iyisi direkt evlenmek. Annen niye bilmemezlige veriyor ? begenmiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?