50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben çok kötü oldum ya..midemi üşüttüm galiba...bulantım var ağzıma sular gelip duruyo...çok halsiz hissediyorum kendimi eve gidip brokoli salatamı yapıp sıcacık oturacağım.spor falan olmayacak gibi.bu hafta salladım zaten gazdan düştüm:sinifsinif:.eğer iyi hissedersem yarım saatte olsa plates yapmayı düşünüyorum....kafamçokkarıştı

suana kadar onunla ilgili sadece birkac defa "acaba" dedim, o da tam tanimadigimdandi.. suan birbirimizi gercekten iyi taniyoruz.. ve "dogru kisi o" diyebiliyorum insallah kaderimdeki de o olur, ve bir ömürü beraber geciririz...

simdiden gecmis olsun.. insallah cabucak atlatirsiniz.......

Ek olarak ;
Ara öğünde bi fincan kahve ve 1 dlim kakaolu kek yedim,misafirim vardı..
öğlen aynen..değişmedi.
şimdi yine bi ara öğün yapıcam..

Ayrca Şule
28 dk.zumba yapdım..
10 dk.da nivea bady ile karın çalıştım toplamda ortalama 40 dk.

simdiden gecmis olsun.. insallah cabucak atlatirsiniz.......

sağol canım buçukta çıkıyorum işten kendimi eve atmak için can atıyoum sözde akşam alışverişe çıkacaktım hiç tadım kalmadı hiçççmirmirmirmir mirmirmirmir

nane limon falan kaynat mideye ne iyi gelirdiki acaba,ayaklarınıda sıcak tut sen.spor için zorlama kendini
suana kadar onunla ilgili sadece birkac defa "acaba" dedim, o da tam tanimadigimdandi.. suan birbirimizi gercekten iyi taniyoruz.. ve "dogru kisi o" diyebiliyorum insallah kaderimdeki de o olur, ve bir ömürü beraber geciririz...

zaten kadaerde ne varsa o olcak zamana bırak
sen istesen de istemesen de ney yazıldıysa biyerde de demi ama

kizlar iyi aksamlar hepinize.

optum kocaman, ben birazdan cikicam..

bu aralar yeni bir dizi izliyorum "oyle bir gecer zamanki" tvde7. bolum oynadi ama ben daha3 teyim;
yolda netbooktan izliyorum serviste.. cok begendim, izleyeniniz var mi

heyecanli biryerinde kaldim, biran once servise binsem de izlesemmm..

optummmm

nane limon falan kaynat mideye ne iyi gelirdiki acaba,ayaklarınıda sıcak tut sen.spor için zorlama kendini

öyle yapcam zaten...uzansam biraz iyi gelcek galiba ..sabah işe geç kalcam korkusuyla 3 dakkada uyanıp giyinip otbüse yetiştim allahtan otobüs tam kapının önünden geçiyo ama 20 dk bir geçtiği için geç kalırdım işe ...ve uyandığımda ter içindeydim. o telaşla bi çıktım ki evden havada soğuk olunca çarptı sanırım:2: :2: ..dinlensem şyle yumuşacık uzansam misgibi ..ohh...
bende çıkıyorum şimdilik...görüşmek üzere ..kendinize iyi bakın pıtırcıklar...

yyy ben nerdeyse 2 gunde bir,1 aydır senin gibi beslendim yazmaya utandım...ama sen 54 olmuşsun ne güzel kuşum yaaaaaaaa..............
ufffffffff fıstık gibisin....6 ay sabit kal devam eder...

evet çok güzel bir dizi ama seyretmiyorum içim çok üzülüyo...

MENÜM

sabah
(arkadaşın doğum günü için kahvaltıya gittik düşünün gerisiniiiiiiiiiiiii)
5 sigara böreği
3 ad kk peynir
2 zeytin
biber turşusu
domates,salatalık
çok az biber patates kızartması
2 dlm ekmek
ince 1 dlm ev yapmı yaş pasta

20 dk tempolu yürüyüş

ara
yarım ekşi elma

akşam
5-6 yk bulgur pilavı
3 ad tavuk köftesi(kendim yaptım)
az yağlı salata
Ekmek yemem sanmam....

ara
elma yerim belki yada birşey yemem

geçmiş olsun cnm...

selam kızlar
herkese iyi akşamlar

ŞULECİM bugünkü sporlarım
25 dk leslie
45 dk stepper
40 dk plates toplam 110 dk

bye bye

ayyy yürek burkuyo yaaa ama izliyom bende işte
bugünde yaprak dökümü var onu izlicem bi bitse de kurtuksak ama yaaa

hadi git misss yat uyu dinlen...

kızlar bugunku yediklerim:

sabah : nesfit cikolatalı light sut ile.
ara: 1 kuru kayısı 1 ceviz
ogle: 2 dilim ekmek- 2 yemek kasıgı kavrulmus kıyma soganlı, domates
ara: 2 adet petibor 1 dolu tatlı kasıgı puding
aksam: fırında tavuk patates, 2-3 kasık pirinc pilavı, salata

ara: muz yerim diye dusunuyorum

canım zaten ne yapıyrsa bu tatlılar yapıyr bıze ben bu aralar tatlı çikolata almıyrm eve 2 gun oldu bakalım ne kadar dayanacagım dikkat edelım çikolara :)))

evet ben bugunku menumu acıklıyayım cok sacma ama neyse gelıyr

sabah
yarım yağlı sütle meyveli müsli

öğle
küçük paket peynirli bisküvi
1 elma

eve gelınce cok acıkmıstım 3 tane tavuk köftesini yagsız tavada pişirdim yedım

aksam
corba
salata
2 tavuk köftesi daha bunu yemıyecektım ama dayanamadım

sütlü türk kahvesi ile devam edyrm bırde arada kivi yemıstım unutmusum ilerleyen saatlerde elma yerım

yoo, görmedi tanimadi bile.. sadece benim evlenme fikrime sicak bakamiyor.. kardesimle bana cok duskundur, ozellikle de bana...

bir de maddi konular var

ama canim yasin evlenmeye müsait, hani 17 yasinda falan olsan tabiki hakli derdim ama bazen eline gecen firsatlari degerlendirmek gerekiyor zamaninda. Her ne kadar düskün olsa da, evlatlarinin mürüvetini görmek istiyordur. Siz aranizda dogru zamanlamayi belirleyin ve gereken adimlari atin derim. Hakkinizda hayirlisi..

Gecmis olsun canim, nane cayi ic uzan biraz..

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim labne peynirli ekmek, 6 tane zeytin
ara: 1 knoppers
ögle: Alma (diyet icecegim)
ara: 3 cashew, 1 muz
aksam: ayran corbasi, annem zorladi diye 1 icli köfte (3.4 tane koymus tabaga, zor dayandim)

ülkerk-leyla-aygırl...
teşekkürler kızlar şimdi biraz daha iyiyim...ama canım yerimden kımıldamak istemiyoo....
bu arada koca bir tabak salata yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…