doğru kişi olduğuna eminsen içinden bi ses acaba demiyosa bence hiç durmamalı şartlar oluştuğunda evlenilmeli,bi hayatı paylaşmak ve sürekli herzaman arkanda her koşulda birinin varlığını bilmek ne olursa olsun o varya dediğin anları yaşamak çok güzel bişey
umarım bigün biyerde sizlerde sıradan birgünde onunla karşılaşır defalarca tanışıp tanışıp birkerede bu hayatı beraber yaşarsınız....
kızlar ben çok kötü oldum ya..midemi üşüttüm galiba...bulantım var ağzıma sular gelip duruyo...çok halsiz hissediyorum kendimi eve gidip brokoli salatamı yapıp sıcacık oturacağım.spor falan olmayacak gibi.bu hafta salladım zaten gazdan düştüm:sinifsinif:.eğer iyi hissedersem yarım saatte olsa plates yapmayı düşünüyorum....kafamçokkarıştı
Günaydınlar herkeseeeeeeee
Kahvaltım,az şekerli bi fincan çay
1 domates,biraz maydonz ve roka,k.k beyaz peynir , 4 zeytin,2 dilim salam... 2 dilimde tam buğday ekmek.
Öğlen şehriye çorbası ve ciğer sote,salata yicem
Akşam da yine çorba ve kalan barbunyamı bitiricem,yine salata eşliğinde..
ara öğünlerim :
dün yiyemediğim ayvam
diğer öğünde de süt ve bi iki kurabiye düşünüyorum.
Akşam yemekden sonra yine çay ve bi kaç kraker vs..
simdiden gecmis olsun.. insallah cabucak atlatirsiniz.......
nane limon falan kaynat mideye ne iyi gelirdiki acaba,ayaklarınıda sıcak tut sen.spor için zorlama kendinikızlar ben çok kötü oldum ya..midemi üşüttüm galiba...bulantım var ağzıma sular gelip duruyo...çok halsiz hissediyorum kendimi eve gidip brokoli salatamı yapıp sıcacık oturacağım.spor falan olmayacak gibi.bu hafta salladım zaten gazdan düştüm:sinifsinif:.eğer iyi hissedersem yarım saatte olsa plates yapmayı düşünüyorum....kafamçokkarıştı
suana kadar onunla ilgili sadece birkac defa "acaba" dedim, o da tam tanimadigimdandi.. suan birbirimizi gercekten iyi taniyoruz.. ve "dogru kisi o" diyebiliyorum insallah kaderimdeki de o olur, ve bir ömürü beraber geciririz...
nane limon falan kaynat mideye ne iyi gelirdiki acaba,ayaklarınıda sıcak tut sen.spor için zorlama kendini
yyy ben nerdeyse 2 gunde bir,1 aydır senin gibi beslendim yazmaya utandım...ama sen 54 olmuşsun ne güzel kuşum yaaaaaaaa..............ulkerkcim uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın?gayet güzel beslenmişsin bence.pepperment yorumlar yarına.
ben 3-4 gündür feci besleniyorum yazmaya yüzüm yoook. bugünden kısaca örnek verirsem: pudingler,elmalı kurabiyeler ,kızartmalar, dilim dilim ekmekler.... çok yedim çoook.çook az kısmını yazdım.yarından itibaren güzel menülerime dönüyorum.inşallah kalıcı kilo almmamışımdır.
peppercim koçluğun hayırlı olsun.yarından itibaren yazıyoruuum.
ufffffffff fıstık gibisin....6 ay sabit kal devam eder...kızlar günaydinnnn
buralardayım ama yazamıyorum size bir türlü. nasılsınız? ay ben çok mutluyum bu hafta, 1 gün fazladan tatil yapıcaz. ollleyyy!
menumu yazıcam koçum fırsatım olursa...51.8 kilom bu sabah tartıldım.sabitim :)
kizlar iyi aksamlar hepinize.
optum kocaman, ben birazdan cikicam..
bu aralar yeni bir dizi izliyorum "oyle bir gecer zamanki" tvde7. bolum oynadi ama ben daha3 teyim;
yolda netbooktan izliyorum serviste.. cok begendim, izleyeniniz var mi
heyecanli biryerinde kaldim, biran once servise binsem de izlesemmm..
optummmm
kızlar ben çok kötü oldum ya..midemi üşüttüm galiba...bulantım var ağzıma sular gelip duruyo...çok halsiz hissediyorum kendimi eve gidip brokoli salatamı yapıp sıcacık oturacağım.spor falan olmayacak gibi.bu hafta salladım zaten gazdan düştüm:sinifsinif:.eğer iyi hissedersem yarım saatte olsa plates yapmayı düşünüyorum....kafamçokkarıştı
ayyy yürek burkuyo yaaa ama izliyom bende iştekizlar iyi aksamlar hepinize.
optum kocaman, ben birazdan cikicam..
bu aralar yeni bir dizi izliyorum "oyle bir gecer zamanki" tvde7. bolum oynadi ama ben daha3 teyim;
yolda netbooktan izliyorum serviste.. cok begendim, izleyeniniz var mi
heyecanli biryerinde kaldim, biran once servise binsem de izlesemmm..
optummmm
öyle yapcam zaten...uzansam biraz iyi gelcek galiba ..sabah işe geç kalcam korkusuyla 3 dakkada uyanıp giyinip otbüse yetiştim allahtan otobüs tam kapının önünden geçiyo ama 20 dk bir geçtiği için geç kalırdım işe ...ve uyandığımda ter içindeydim. o telaşla bi çıktım ki evden havada soğuk olunca çarptı sanırım:2: :2: ..dinlensem şyle yumuşacık uzansam misgibi ..ohh...
bende çıkıyorum şimdilik...görüşmek üzere ..kendinize iyi bakın pıtırcıklar...
simdiiii kocunuzun dedigini yapin, yaptigini yapmayin misali geleyin kendi menume
sabah
1 simit (domates, maydonoz, beyaz peynir ile )
yesil cay
ara
1 bardak sut
ogle
3 ad. kadinbudu kofte, 1 kasik pure
1 kase salata
ara
1 armut
aksam
kiymali kabak yemegi (az siviyag ve domates ile; salcasiz)
1 kase salata, bikac dal roka
1 cay bardagi salgam suyu --bu da yeni adetim
2 dilim kepek ekmegi
iste ipler burda koptu,
regliden kaynaklanan tatli krizi ile gozum dondu ve mukemmel baslayan gunu
2 ad. danette tatli ve 1 adet Mjoy cikolata ile noktaladim
))))
yoo, görmedi tanimadi bile.. sadece benim evlenme fikrime sicak bakamiyor.. kardesimle bana cok duskundur, ozellikle de bana...
bir de maddi konular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?