50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar

Biraz rahatsızdım, foruma yazacak halim bile yoktu valla :ecrin_bebek:

ŞULECİM ben pzt 30 dk spor yapmayı denediydim, ondan sonra spor sıfır Bu hafta kendimi tam iyi hissedene kadar yapmam sanırım, o yüzden listeye eklemesen de olur.

Watercım gelmiş hoşgelmiş kaydirigubbakcemile3 Taşınmışsın canım, hayırlı olsun.

bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim labne peynirli ekmek, 6 tane zeytin
ara: 1 knoppers
ögle: Alma (diyet icecegim)
ara: 3 cashew, 1 muz
aksam: ayran corbasi, annem zorladi diye 1 icli köfte (3.4 tane koymus tabaga, zor dayandim)

Öğle yemeğini atlamışsın zaten, cashew nasıl bişi bilmiyorum ama muz yemen iyi olmuş ama akşam da çok az yemişsin lmaz: Eğer 11 de falan yatıyorsan iyi, ama yoksa gece acıkabilirsin. Bu menüyle çok fazla spor yapmak sağlıklı olmaz ayrıca. Enerjin tükenir yerimseniben

Almayı da bilmiyorum sempatiksalakcinni yeşil çay temin edebilirsen tavsiye ederim :içelim:

Son düzenleme:

canım benım hosbulduk ozlemısım senı ınan opuyorumnanaktan evet tasıdım evı cok sağol sana da gecmıs olsun sakın tam iyilesmeden spora baslama zaten evler soguk oluyr bu ara terle ıyıce hasta oluyrz dıkkat et kendıne

Ben de ben de ben de delikafadulden kaydirigubbakcemile3 Teşekkürler canım. Doğru diyosun. Cam açık cıbıldak spor yaptığım için böyle oldum :kedi:

Hangi ev bu, daha önce konuştuğumuz ev mi, kilo durumları nasıl aklinialirimsmile ?

yok bu farklı ev bu ev okul ve carsı arasında bır yer hem okula hem carsıya yurume mesafesi ıcı guzel tek sorun zemın kat bende zaten aksamdan aksama eve gırdıgım ıcın sorun yok yanı pencerelerde demırlı eskı evle kıra farkı bayagı var o yuzden cazıp geldı

aslında dulcim kilo aldım bılıyrm gıysılerden farkedyr ama kendımı bole cok sevdım yanaklarım falan renklendı ama tabıkı verecegım yınede bugun ısyerınde arkadasım dedıkı sana uzun zamandır soylıyecektım sen farkedılır derecede kılo verdın bu aralar dedı ben oyle cok farketmem ama sen kılo verdın dedı bende yok olmaz olurmu ben aldım dıyet yapyrm dedım o da yok yaa dıyete mı ıhtıyacın var bence kılo verdın kılonda ıyı dedı tabı ben yıne kılo verecegım ama cok hosuma gıttı ıste bu aralar bayagı dıkkat edyrm annemler geldı gıttı pek dıkkat etmedım sımdı dıkkat edyrm sporu da yapmaya gayret edyrm sen neler yaptın kılo vermssın cızelgeden baktım bole super gıdıyrsn tam gaz devammmmm......:dance:

Yoo o ictigim sey yemek niyetine, yani doyurucu birsey. Tüm gün 3 ögün ondan icip aylarca öyle beslenenler var, iyi kilo verdiriyor. ama ben anca birkac günde bir ögün kullaniyorum. Cashew yazmisim, o Kaju, burda Cashew diye geciyor agiz aliskanligi...
Simdi bitane kek yiyorum ufak.. ben gec yatiyorum 12, 1 gibi.. spor yapmiycam gibi bugün.. yaparsam da yatmadan önce. yemegi yer yemez spor kötü oluyor.
Yesil cay iciyorum ben arada. Ictiklerimi eklemiyorum buraya, genelde su icerim 1,5 litre gibi, arada papatya, nane, kusburnu, yesil cay, her sabah ve bazen gün icinde kahve (sekersiz) arada misafir falan gelirse demleme cay.

ben çok koptum olaydan kızlar ya topalanamıyorum bitürlü
şimdi eşim 4 gün izne de çıktı vay benim halime yani...
o evde olcak diye pasta kurabiye de yaptım hadi yesin diye
kesin bu 4 gün bana pahalıya malolcak gelcek gitcek bişey yemek isticek dışarı çıkcaz yicez offfff
bugünkü menüm
sabah nesfit
ara 1 porsiyon sütlü tatlı
öğle nesfit
ara 3 tuzlu kurabiye
taze siyah üzüm
akşam yarım tabak kıymalı karnabahar
1 kaşık sade tereyağlı makarna
şimdi çay içiyom
birazdan eşime pasta kurabiye koyarken şeytan dürtemi benide bilmiyom hani
son dakka gelişmesi olarak yazarım zaten

Çok sevindim watercım gönlüne göre bi ev bulmana, konum olarak çok iyiymiş. Camlar demirli olduktan sonra için rahat olsun. Böylelikle daha rahat da alışveriş yaparsın aklinialirimsmile

Oh oh, sen kendini beğen de... :lepi: İnan sen hem zayıfsın, hem de vücudun sıkı gözüküyordu fotolardan. E durum öyle olunca nerden kilo verecen ki. Bence de diyet yapma, spora devam et sadece. Aslına bakarsan ben mayıstan sonra hiç diyet yapmadım, eskisi gibi besleniyorum. Saatlere dikkat ettikten sonra kilo almazsın kolay kolay, çünkü sağlıklı bi şekilde kilo verdik.

Beni biliyon 52 li kilolara da düşmüştüm ama esas 53 tüm, yani hala yerimde sayıyorum sempatiksalakcinni Ay watercım kilo bi yana da, gayet yağlıyım -tatlicadiarzu- Aynaya bakınca kesinlikle incelmem gerektiğini görüyorum. O yüzden diyet yapmak istiyorum, diyet yapınca daha sağlıklı da besleniyorum ama bizim evde sağlıklı beslenmek cidden zor, annem sağolsun, sebzeye hasret kalıyorum.

canım esını dısarı yuruyuse cıkar sabah sporu falan yapın esının tatılını avantaja cevır bol bol gezın yaa ne guzel esın evde beraber vakıt gecırıp gezersınız ben sevgılımle 1 aydır gorusemyrm gelıpde benı gezdırse oo ne kadar mutlu olurum

oranje geçmiş olsun canım.

ben de yediklerimi yazayım

sabah: 2 dilim çavdarvekmeğiyle yağsız tost

ara: 1 ayran

ara: 2 tane susamlı çubuk

öğle: yarım tabak kapekli makarna, 2 akşık yoğurt, salata

ara yapamdım uyuyup kalmışım

akşam: 3-4 kaşık taze fasulye, biraz pancar saltası,5-6 tane ince yaprak sarması,ayran

ara: belki elma yerim

Öyle yapanlar çok yanlış yapıyor, verdikleri kilolaları fazlasıyla geri alırlar. İnsan sürekli aynı şeyi yerse, ne yerse yesin kilo verirmiş. Kajunun miktarına dikkat edersen çok güzel ara öğün

Yemekten sonra 1,5 saat sonra idealmiş spor. He bi de öncesinde yeşil çay içersen metabolizma hızlanıyormuş. Spordan sonra da yoğurt yenince yağ yakılıyomuş sempatiksalakcinni

LEYLACIM gayet güzel beslenmişsin, bu kadar stres olma bence. Geç yatacaksan miktarına dikkat ederek sen de ye. Çok katı olmamalısın beslenme konusunda. Hep diyoruz ya, her zaman uygulayabileceğimiz beslenme düzeni diye. Bugün çok canın çekti ye, ertesi gün evde bişi olmayınca otomatikman az yiyo insan Yeter ki spor aksatma ve yemeyi abartma

Ben birazdan ne yiyeceğimi söylesem, kovarsınız beni burdan Ama bugün akşam üzeri uyudum baya, sabahlarım yani...

canım evet yaa alısverıs ıcın tam yerıne geldım evden cık 10 dakıka sonra magzaların gobegındesın:))) evden de karlıyım o parayı orda degerlendırırım.
canım yıllardır yaptıgım sporun faydası vucudum sıkı gecende bır arkadas bacagımda kı kası farketmıs ama oyle kotu duran bır kas degıl cok şiş degıl :)) yag oranım zaten dusukdu ama dusuk bel pantolanlardanmı nedır belın arka kısmı cıkıp duruyr delı edyr işin aslı ben dıyetde yapayım sporda yoksa kendımı bılırım lop lop kılo olur bende vucudum kılo almaya cok yatkın vermek ıcın yırtınıyrm alamk gayet kolay oluyr.

bence cok takma kafana taktıkca zorlasıyr aslında bızım kılolarımız aynı gıbı cok farkımız yok senın boy ne kadardı. işte bu anneler yokmu kızartmalar hamur işlerı onlar bızı mutlu etmek karnımızı doyurmak ıcın yapıyorlar ama annenle konus ben dıkkat edecgm bana sebze yemegı yap de yada kendın mutfaga gır ve yap sositososito ben yazın eve gıdınce kotu menulerde az yıyrum yada anneme soylerım sebze pısır dıye

kaju yağ deposu yaa onu yerken elim bıle yaglanıyr abartmadan yıyın

Maşallah diyelim sana WATERCIM Belin arka kısmı dediğin simitler mi, hani arkadan yana doğru... Eğer öyleyse zumba flat abs sanırım o böyle iyi geliyor. Hamlama bölgelerimden anladım öyle olduğunu Sonrasında callanın yana doğru esnemeleri yapınca tam süper oluyo. Doğru diyorsun sanırım, o kadar dikkat edip, hep düzenli spor yapmana rağmen çok kilo vermiyorsun. Tetikte olmak gerek cidden. Bense azıcık insani besleneyim kilo veriyorum. Çok şükür benim genler o konuda iyi, yoksa ben bu yaşıma kadar yediklerimle oooo oooooooooooooo ohaoldumsmile

Boyumu hatırlamıyorum canım ya, üzerinde konuşmayalı baya oldu. Zaten her seferinde farklı ölçüyordum. 1,60 dan kısayım. 1,57 falandı sanırım. Ne yazık ki, annem mutfakta çok tembel. Hamur işi de yapmıyor allahtan yoksa ben cidden kilo alırdım. Artık evlenince kendi yemeklerimi yaparım diyorum

merhaba kızlar akşam menüm

2 kaşık karnıbahar yemeği ( havuçlu patatesli)
6-7 kaşık salata
4-5 kaşık yoğurt
1 bardak su ( 250 ml)

evet canım simitler dusuk belın eserlerı. zumba ıcın bana lınk verırmısın bu evdekı ınternet sınırsız kendı abonelıgımı ıptal edıp komsudan aldım:)) ıstedıgım kadar ındırebılırım ayy ne guzel yaa benım vucutda fazladan 1 gram yese kıloya donusuyr sana masallah dıyelım de nazar degmesın bende senın gıbıyım boylar aynı sayılır evet yaa evlenınce kendını ve kocanı kendı mutfagında saglıklı sebze yemeklerıyle beslersın

boşver tadını çıkar...aşırıya kaçmamak şartıyla...bide sen her sabah nesfit yiyosun galiba.. arada bence normal kahvaltı da yap miden alışsın...ara öğünlere falan nesfiti dağıt çok yemek istersen...

Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set Rapidshare Downloads - Freshwap.Net

Kışın özellikle yüksek bel giymeli... Geçtiğimiz yıllarda kilolarımdan giyemediğim yüksek bel kadife pantolonlarımı giymeye başladım, mis gibi, sıcacık oluyo sırnaşık şey

İnşallah canım ya, hep evden ibret almaktan bahsediyorum, umarım becerebilirim. Artık yaşımız ilerlerliyo, sağlıklı beslenmek çok önemli.

merhaba kızlar akşam menüm

2 kaşık karnıbahar yemeği ( havuçlu patatesli)
6-7 kaşık salata
4-5 kaşık yoğurt
1 bardak su ( 250 ml)

Yeni görüyorum seni sanırım, hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Çok güzel bi öğün olmuş, umarım günün geri kalan öğünleri de böyledir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…