50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Becerırsın canım tabıkı esının de destegı onemlı pısırdıgın sebzelerı yemez ıse sende kızartma falan yapmak zorunda kalırsın benımkı cok zyıf ayrıca sebze sevmez benı tanıdıktan sonra patlıcan biber yemeye basladı sırf bana yaranmak ıcın tabıkı işkence yınede onun ıcın ne yapacagım bılemem ama yemek mecburıyetınde yapacak bırsey yok malesef:))) link ıcın thanks bır bakayım sımdı

Yeni görüyorum seni sanırım, hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan

Çok güzel bi öğün olmuş, umarım günün geri kalan öğünleri de böyledir yerimseniben

teşekkür ederim canım 60- 69 topicinde yazıyorum buraya da geldim yazdım 2 gündüropuyorumnanaktan

Doğru diyon watercım. Sevgilinin beslenme özelliklerini çok iyi hatırlıyorum, sebze sever diye tahmin ettiydim oysaki... Beğenmiyosa kendi pişirir bi zahmet lülülülülülü Hazır sınırsız download hakkın var, jdownloader diye bi program var onu indir kur canım. Sen linkleri kopyalayınca o otomatikmen algılıyo, farklı mirrorlardan link versen bile o aynı dosyayı indirmiyo, sonra da kendisi birleştiriyo partları bayanssulusmile

teşekkür ederim canım 60- 69 topicinde yazıyorum buraya da geldim yazdım 2 gündüropuyorumnanaktan

İki tarafı da idare edersin artıkın kaydirigubbakcemile3 Menülerini ve sporlarını toplu yazarsan daha iyi olur yorumlamamız açısından. Bi de tebrik ederim verdiğin kilolar için buyrunnnnnnnnn Ben de 61 den indim buralara sempatiksalakcinni Çizelgede kilo alsam da kilo vermiş göründüğüm için kilo çizelgemi böyle yaptım geçtiğimiz günlerde :)

tamam canım cok sagol su dedıgın programı ındıreyım canım onu kuramazsam basını agrıtırım yıne. ben pısırınce yıyor mecburen :))

ya bende o evde diye çok mutluyum çok güzel vakit geçiririz biz hiç işe gitmesin isterim hep oyüzden kilo alıyom ya işte ye yat gez ama eeşim hayatta spor yapmaz hayattaaaaa diyette yapmaz aslaaaaa aslaaaaa nefret edr spordan....
söyle söyleeeee çok merak ettimmmm
çok doğru diyosun bek şimdi okuyunca farkettim ben bugün öğlen yoğrtlu ıspanak yedim ama öyle alışmışımki buraya nesfit yazmışım ama haftasonları eşimle kahvaltıyı normal yapıyorum hatta kaçamaklı oluyor bide hafta da bir anneme gidiyorum orda da klasik kahvaltı hemde gevrek boyozlu...
yani haftada 4 gün nesfit 3 gün klasik kahvaltı oluyo canım

sana tarıf vermezmıyım ama benım tarıfler azıcık yagdan olusmus az salcalı domateslı sebzelerden olusur :))) evlenınce sevgılın bosamasın senı

Benim damak tadım da, diyetten bağımsız olarak, azcık yağlı, sıfır salçalı kaydirigubbakcemile5 Ay onun zaten kilo fazlası var, çok obur, herşeyi yer :roflol:

Yoğurt superdır yaa sevılmezmı yogurtsuz hayat dusunemıyrm ben evde bısey olmazsa oturur yogurt yerım

Ev yoğurdu neyse de, hazır yoğurt hiç yiyemiyorum. Biliyon meyveyle de aram yok, tam sopalığım ben sempatiksalakcinni

Çok tuttum nette canım seni, yarın çalışıyorsan belki halletmen gereken işlerin vardır... onları hallet sen, ben bugün 12 ye kadar falan burdayım zaten bayanssulusmile

bır yandan belge hazrlayıp bır yandan video indirip bır yandan buraya yazıp tv ızlıyrm :)) bu jdownloander dedıgın java mı canım

hu hu ben geldim kimse yok mu?

yediklerimi yazıyım bari koç kızacak gerçi ama

sabah kalkınca bir ceviz,
kahvaltıda bir probis, bir minik halley, biraz badem ve kuru üzüm ve bir mandalina.
(evde ekmek yoktu çıkmaya üşendim, rahatsızdım zaten, o yüzden böyle oldu)
öğlen bir adet muz bir ceviz daha, kahve ile.
ara bir ısırık tahinli kurabişlerimden
akşam 1 tabak yağsız yoğurtlu makarna(ekmek olmayınca böyle yapıyım dedim, yemek yapmaya da halim yoktu)

son arada bir regl çılgınlığı yaşadım yarım büyük paket hoşbeş gofret yedim. bir küçük paket kadar yani sonra çok üzüldüm spor tövbemi bozup 80 dakika bisiklet sürdüm. umarım yakmışımdır. eyvahedigeldismile

olur okadarcık canım bişii olmaz üzülmeeee
buarada kızlar biz evde kesinlikle foça yoğurdu kullanıyoruz oralarda varmı bilmiyorum ama dr.ların bile çocuklara hazır yoğurt olrak tek taviye ettiği yoğurttur ev yoğurdu gişi tadı var,alışınca insan diğerlernii tüketemiyo bulur görürseniz bikere deneyin derim

Bence asiri kilolular icin basta biraz kilo vermeye iyi cözüm ama sürekli olarak her ögün onu icerek yasamayi düsünemiyorum. Arkadasimin kardesi 5 haftada 15 kilo verdi, ama her övün kullandi. benim isime de yaradi, metabolizmayi az canlandirmak icin kullaniyorum ara ara. destek olarak yani. aslinda proteini bol icerdigi icin aksamlari kullanmak en iyisi, yani mesela her aksam alsam daha isime yarar ama genellikle tek ögün sicak yemek veya düzgün yemek yiyorum o ögün de cogunlukla aksam oluyor. e hem ye, hem onu ic olmuyor tabi.

Kaju faydali ve enerji veriyor, tabi fazlasi kilo yapar yagli bi besin :)

spordan önce yesil cay sonra yogurt u yapmaliyim o halde bi ara :) cok sagol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…