Zumba Fitness Total Body Transformation System DVD Set ********** Downloads - Freshwap.Net
Kışın özellikle yüksek bel giymeli... Geçtiğimiz yıllarda kilolarımdan giyemediğim yüksek bel kadife pantolonlarımı giymeye başladım, mis gibi, sıcacık oluyo sırnaşık şey
İnşallah canım ya, hep evden ibret almaktan bahsediyorum, umarım becerebilirim. Artık yaşımız ilerlerliyo, sağlıklı beslenmek çok önemli.
Yeni görüyorum seni sanırım, hoşgeldin aramıza opuyorumnanaktan
Çok güzel bi öğün olmuş, umarım günün geri kalan öğünleri de böyledir yerimseniben
Becerırsın canım tabıkı esının de destegı onemlı pısırdıgın sebzelerı yemez ıse sende kızartma falan yapmak zorunda kalırsın benımkı cok zyıf ayrıca sebze sevmez benı tanıdıktan sonra patlıcan biber yemeye basladı sırf bana yaranmak ıcın tabıkı işkence yınede onun ıcın ne yapacagım bılemem ama yemek mecburıyetınde yapacak bırsey yok malesef:)))link ıcın thanks bır bakayım sımdı
teşekkür ederim canım 60- 69 topicinde yazıyorum buraya da geldim yazdım 2 gündüropuyorumnanaktan
Doğru diyon watercım. Sevgilinin beslenme özelliklerini çok iyi hatırlıyorum, sebze sever diye tahmin ettiydim oysaki... Beğenmiyosa kendi pişirir bi zahmet lülülülülülüHazır sınırsız download hakkın var, jdownloader diye bi program var onu indir kur canım. Sen linkleri kopyalayınca o otomatikmen algılıyo, farklı mirrorlardan link versen bile o aynı dosyayı indirmiyo, sonra da kendisi birleştiriyo partları bayanssulusmile
ya bende o evde diye çok mutluyum çok güzel vakit geçiririz biz hiç işe gitmesin isterim hep oyüzden kilo alıyom ya işte ye yat gez ama eeşim hayatta spor yapmaz hayattaaaaa diyette yapmaz aslaaaaa aslaaaaa nefret edr spordan....canım esını dısarı yuruyuse cıkar sabah sporu falan yapın esının tatılını avantaja cevır bol bol gezın yaa ne guzel esın evde beraber vakıt gecırıp gezersınız ben sevgılımle 1 aydır gorusemyrm gelıpde benı gezdırse oo ne kadar mutlu olurum
söyle söyleeeee çok merak ettimmmmLEYLACIM gayet güzel beslenmişsin, bu kadar stres olma bence. Geç yatacaksan miktarına dikkat ederek sen de ye. Çok katı olmamalısın beslenme konusunda. Hep diyoruz ya, her zaman uygulayabileceğimiz beslenme düzeni diye. Bugün çok canın çekti ye, ertesi gün evde bişi olmayınca otomatikman az yiyo insanYeter ki spor aksatma ve yemeyi abartma
Ben birazdan ne yiyeceğimi söylesem, kovarsınız beni burdanAma bugün akşam üzeri uyudum baya, sabahlarım yani...
çok doğru diyosun bek şimdi okuyunca farkettim ben bugün öğlen yoğrtlu ıspanak yedim ama öyle alışmışımki buraya nesfit yazmışım ama haftasonları eşimle kahvaltıyı normal yapıyorum hatta kaçamaklı oluyor bide hafta da bir anneme gidiyorum orda da klasik kahvaltı hemde gevrek boyozlu...boşver tadını çıkar...aşırıya kaçmamak şartıyla...bide sen her sabah nesfit yiyosun galiba.. arada bence normal kahvaltı da yap miden alışsın...ara öğünlere falan nesfiti dağıt çok yemek istersen...
tamam canım cok sagol su dedıgın programı ındıreyım canım onu kuramazsam basını agrıtırım yıne. ben pısırınce yıyor mecburen :))
söyle söyleeeee çok merak ettimmmm
Annaştık canım, estağfurullah yahu kaydirigubbakcemile5 Artıkın senden tarif alırım bol bol cokacimcoook
Laf aramızda, patates kızartması cokacimcoook
sana tarıf vermezmıyım ama benım tarıfler azıcık yagdan olusmus az salcalı domateslı sebzelerden olusur :))) evlenınce sevgılın bosamasın senı
kızartmayı en cok suzme yogurtla severım super olur ama cok yeme canım en cok yogurt ye :))
Yidim bileçok yemedim ama. Yoğurt sevmem ki, ama sen dedin diye, kalkınca bi kaç kaşık yiyem.
Yoğurt superdır yaa sevılmezmı yogurtsuz hayat dusunemıyrm ben evde bısey olmazsa oturur yogurt yerım
Ev yoğurdu neyse de, hazır yoğurt hiç yiyemiyorum. Biliyon meyveyle de aram yok, tam sopalığım ben sempatiksalakcinni
Çok tuttum nette canım seni, yarın çalışıyorsan belki halletmen gereken işlerin vardır... onları hallet sen, ben bugün 12 ye kadar falan burdayım zaten bayanssulusmile
Öyle yapanlar çok yanlış yapıyor, verdikleri kilolaları fazlasıyla geri alırlar. İnsan sürekli aynı şeyi yerse, ne yerse yesin kilo verirmiş. Kajunun miktarına dikkat edersen çok güzel ara öğün
Yemekten sonra 1,5 saat sonra idealmiş spor. He bi de öncesinde yeşil çay içersen metabolizma hızlanıyormuş. Spordan sonra da yoğurt yenince yağ yakılıyomuş sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?