50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sporla düzeltmissin canim, canini sikma

bence sporla düzeltmissin canim, canini sikma

sağolun kızlar olumunekankayizsmile

lachesis canım yemıssen yapacak bırsey yok keyfını cıkar sımdılık yarın kontrol edersın sporda yapmıssın super yarın daha kotrollü davranırsın

Leylaela canim bu tür bilgilerden faydalanmak güzel. Aklimda kalsin ama burada yok ondan eminim. Allahtan annem evde kendisi yogurt yapiyor. ama icine kaymak atiyor o da tas gibi oluyo tadi da iyi ama yagli :)

iyi geceler hanımlar koçumuzdan bi fırça daha yiyeyim sanki yediklerim azmış gibi
işte bugünkü menüm;

sabah 1 dilim ekmek ,3 küp kaşar,3 zeytin ve bir domates
ara yok geç kalktığım için sabah ve öğle çok yakın oluyor birbirine

öğlen patates kızartması,3 dilim ekmek,dil peyniri( eşime 2 haftadır kahvaltı hazırlayamamıştım,öğlen eve geliyo diye kahvaltılık hazırlayıp süpriz yaptım.tab ben 2 kere kahvaltı yapmış oldum)

ara bi mandalina
akşam 12 tane fırında hamsi,salata, ekmek yedim ama miktarını bilmiyorum
ara form biskivüsü 2 tane,yarım bardak kayısı suyu

Leylaela canim bu tür bilgilerden faydalanmak güzel. Aklimda kalsin ama burada yok ondan eminim. Allahtan annem evde kendisi yogurt yapiyor. ama icine kaymak atiyor o da tas gibi oluyo tadi da iyi ama yagli :)
sen almanyanın neresindensin şekerim ayy bilceğimden değilde işte merak benim çookk akrabam varda orda..klasik hertür ailesinin olduğu gibikaydirigubbakcemile3

slm zukseddın sen kac kılo oldun cızelgenı anlıyamadım canım aferım sporlar yıne harıka

canım en son 50idim eşim gelince askerden 51,5oldum geçen hafta bildirim yaptığımda 51idim.kilo veremiom artık ben,vermem lazım ama şöle 4lü rakamları görmek istiomkaydirigubbakcemile2

sana tarıf vermezmıyım ama benım tarıfler azıcık yagdan olusmus az salcalı domateslı sebzelerden olusur :))) evlenınce sevgılın bosamasın senı
ayyy tam benlik bende isterim yemek tarifi.pratik ve hafif....
Yoğurt superdır yaa sevılmezmı yogurtsuz hayat dusunemıyrm ben evde bısey olmazsa oturur yogurt yerım
bende tam yoğurt hastasıyım kahvaltıda bile yoğurt yemeden olmuyo...eşimde alışmış artık kahvaltıyı o hazırladığında mutlaka bir kase yoğurt koyuyo:) ama ben kendim yapıyorum diğerlerini öyle pek tüketemiyorum..

bence o kadarda fazla değil.patates kızartmasının miktarı önemli...ama koçumuz bilir gene..bilmiyorumkismile:jeyyar:

kızlar bu arada ben evde tartılıyorum sürekli değişik çıkıyo bi 49 bi 55 anlamadım ...tartımdan memnun değilim bide fakirinkini aldım iyi olsun diye ama ne çare...artı o ibrelilerden almayı düşünüyorum...media mark ta 9 tl..onlar daha iyi ..ama kilo verdiğimden eminim özellikle popo kısımdan ve belden göbek hala var azcık..yarın sabah ölçüp bildireyim bakayım...
bide ben bişi sormak istiyorum..benim bi arkadaşım akupunktura gidiyordu bayaa kiloluydu üzerine birde doğum yaptı baya zayıflamış 2 ay gitmiş haftada 2 kilo kadar zayıfladım diyo.. 2 ay kadar da ara vermiş tekrar geri alırmmıym kiloları die almamış ve şimdi tekrar devam ediyo...vermesi gereken daha var...bende gitsem mi diye düşünüyorum eşim sen nerenden zayıflayacaksın iyi böyle diyo ama kendi gidecek o arada en azından 2-3 hafta yaptırsam mı diye düşünüyorum gerçekten incecik olmak istiyorum artık sizede danışmak istedim ..ne dersiniz...

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr :)

orangecim akapunktur sadece tokluk hissetmene yardımcı olur boğazımı tutamıyorum dersen yaptır yoksa gerek yok derim ben bilmiyorum arkadaşlar ne der...kaydirigubbakcemile2

bi de arkadaşının kilosu da önemli ... kilo kaybında bildiğim kadarıyla olduğun kilonun 100 de 1 i haftalık olarak vermek ideal ama sen bilig canım kaydirigubbakcemile5

hmmm ...teşekkürler canım ...aslında yavaş yavaş gidiyo kilolarım ama bi anlık boşluğa girince tekrar alıyorum...eskiden 44-45 kiloydum özledim o hallerimi..ama tamamen hareketsizlikten spordan ziyade gün boyu masa başında oturunca sporda pek kar etmiyo...

ben de masa başındaydım canım ama sabah ve akşam yürüme imkanın varsa metabolizman ciddi hareketleniyor bi de ben kilo verirken de çok durgunluk yaşanırdı diet günlüğüme baktığımda şunu farkettim ne zaman yediklerimi değiştirmişim (farklı kahvaltı farklı saatlerde ve farklı gıdalarla ara öğünler gibi) o zaman kilo kaybım artmış tavsiye ederim....

spordan 2 saat sonraya kadar metabolşizma hızın yüsek seyrediyor sabah akşam 1 er saat spor & tempolu yürüyüş 5-6 saat spora bedel oluyo ...

nacizane fikrim

sen almanyanın neresindensin şekerim ayy bilceğimden değilde işte merak benim çookk akrabam varda orda..klasik hertür ailesinin olduğu gibikaydirigubbakcemile3

Olsun canim, insan merak eder. Kuzey Ren Vesfalya eyaleti, Düsseldorf´a yakin sayilirim canim. Sizinkiler nerede biliyor musun ?

hmmm yani farkli saatlerde kahvalti ögle yemegi aksam mi yemeli ? Benim metabolizmam cok uyusuk ta... :1ninca:

Bu ara Günaydins

hmmm yani farkli saatlerde kahvalti ögle yemegi aksam mi yemeli ? Benim metabolizmam cok uyusuk ta... :1ninca:

Bu ara Günaydins

Günaydın canımmm

evet canım benimki de hemen koyveriyodu tartı kilom hep gramdı

ama ne zaman saatleri ve yediklerimi değiştirdim hemen daha çok verdim

tavsiye ederim cano

gunaydinnnnnnn...........

nasilsiniz???

bugun gec kalktim, alarmi dün degistirmistim gece de duzeltmemisim.. bir güzel uyumusum ki oohhhhh....

menum:

sabah--> yarim kepek ekmegi bal - yarim kepek ekmegi peynir k.k

ara--> muz+kivi+yogurt

ogle--> makarna+domates

ara--> havuc+yogurt

aksam--> makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…