50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canımmm

evet canım benimki de hemen koyveriyodu tartı kilom hep gramdı

ama ne zaman saatleri ve yediklerimi değiştirdim hemen daha çok verdim

tavsiye ederim cano

aslinda aksamlari farkli saatlerde yiyorum ama sabah ve ögleni mümkün mertebe degistireyim hergün o zaman. ay insallah ise yarar...

günaydın herkese..... koçum gelmeden hemen dünkü menümü yazayım.okula gidecemde.....

sahurda büyük kase çorba yoğurt 2-3 küçük kızartılmış dilim 3-4 kaşık zeytin yağlı patlıcan yemeği

iftarda bir kase çorba 2 dilim börek bol salata 3-4 çift sardalya fileto fırında pişilmiş.....

ara

bir elma yarım kase puding ( şu pişmeden yapılandan bu puding 2 saatte yedim)

2 fincan yeşil çay

meyve olarak 1,5 mandalina 1,5 küçük nar

spor olarak 10.000 adım attım evde gene puzzle başına oturduğum için spora kalkamadım...(((

Son düzenleme:

cok saglikli ve güzel bence. bu arada Allah kabul etsin canim. Orucken mi yapiyorsun sporu ?

selam kızlar.bugün okul 3 dersti.11 de evdeydim. yarın da sadece törene gidip döneceğiz.

sabah eveden çıkmadan 3 tane susamlı çubuk yedim.

okuldan gelince kahvaltımı yaptım. 2 dilim çavdar ekmeği,haşlanmış yumurta, 2 tatlı kaşığı kadar kuşburnu pekmezi, biraz kahvaltılık salça, 1 dilim peynir.

ara: ayran içerim.

öğle: bilemiyorum yedikten sonra akşama hepsini toparlayıp yazarım.

bugün biraz temizlk yapacağım.kışlıklarımızı çıkartacağım. akşamüstü ablamlar gelecek yoğunum yani.

cok saglikli ve güzel bence. bu arada Allah kabul etsin canim. Orucken mi yapiyorsun sporu ?

amin canım inş.....iftardan sonra yığılıp kalıyorum hiç halim olmuyor o yüzden oruçken yapıyorum geneldede yürüyüş olarak kalıyor sporum....

Selam kızlar :)
Aranıza yeni katıldım, epeydir istiyordum kısmet bu güneymiş..
Benim boyum 160 cm ve ne yazık ki 57 kg yim.. Evlenmeden önce ve sigara içerken 54 kg idim..2009 Ağustos ayında evlendim ve 2010 Mart ayında da sigarayı bıraktım, tüm bu değişiklikler bana 3 kg olarak döndü :)) Aslına bakarsanız hep balıketli ve zayıflara özenerek iç çekmiş biri olarak en büyük hayalim 50 - 51 kg olmak..Ama sanırım bendeki bu iştahla imkansız...Her gün sabah başladığım diyet akşam olduğunda kafam dolabın içinde bir şekilde hüsranla sonuçlanıyor.Azcık sizi görüp gaza gelsemmmm şu kiloları versemmmm keşkeeee.Bi yandan da eşimle bebek istiyoruz artık.Bu kilonun üstüne hamile kalıcam sanırım ve benim için hiç iyi olmayacak.Kısacası acilen kilo vermem lazım..Motivasyona ve yardımınıza ihtiyacım varr!!

hosgeldin....
buraya düzenli olarak girersen ve koclarin sözünden cikmazsan gercekten ise yariyor...

ben de yeni katildim ara ara kacamaklarim olsa da herkes coook sicak ve icten...

bana kizmalarini rica ettigim zamanlarda kiziyorlar bile :)) saka bir yana umarim istedigin kiloya kavusursun...

off yaaa daha dün sevdicegimle ne güzel iliskim var aman aman derken, sabah sabah tartistik...

uyuz etti beni................... tabii ben de onu..

Hosgeldin Ela79. Ben de yeniyim, ama buradaki arkadaslarin destegiyle kilo verip saglikli beslenecegime inaniyorum. Sigara pis olay, ben de bi ara kullaniyordum hatta o zamanlar kilo alamamaktan sikayetciydim. Kilolar yüzünden bu son aylarda, sigaraya mi baslasam yine diye düsündüm acikcasi cok sacma oldugunu bile bile. ama tabi aklimi basima devshirdim :)

Kendince kücük hedefler belirle bence. mesela önce 55 sonra 53 sonra 51 gibi.

Bebek istiyorsaniz önce zayifla sonra bebis yap derim :kedi:

Olsun canim, insan merak eder. Kuzey Ren Vesfalya eyaleti, Düsseldorf´a yakin sayilirim canim. Sizinkiler nerede biliyor musun ?
bizimkilerle pek uzak değilsiniz sanıım...ahen dalar berlinde ler çoookkk fazla var yani
ahen da halam ve kuzenim berlinde dayımlar falan var
gerçek anlamda diyet yapmadığın için akşam dolapta sonlanıyo güünün canım burdaki tek kuralımız bizim 3 ana 3 ara öğünü mutlaka bilinçli bişekilde yapmak,ben o kadar yersem kilo alırım deme sakın aralardan kastımız bir elma 2 kayısı 3 ceviz..vs...az az sık sık yicez aç kalmıcaz ki akşam dolaba saldırmayalım...))
hoşgeldin aramıza...
off yaaa daha dün sevdicegimle ne güzel iliskim var aman aman derken, sabah sabah tartistik...

uyuz etti beni................... tabii ben de onu..

ne güzelll eski günlerim aklıma geldi küsken sevgileler siziiii
bun anların bile tadını çıkar canım...
barışırsınız merak etme

selam kızlar çok güzel bir oklavayı hakettim benn.

sabah iki dilim ekmekki klaski kahvaltı

arada 2 etiform,çay

buraya kadar herşey güzeldi...

ama öğle yemeğinde bir tabak lahana sarması ile yoğurt yedim...bir şişkinlik var ki...regl de olacağım

bugunu nasıl telafi ederim...akşama bir kase çorba çok bana değil mi...

ya kızlar sırf buraya ara ogun yazmalıyım diye canım istemeye istemeye zorla ara ogun yapıorum ama tabi ki de işime yarıyor :) cok tesekkurler guzel forumumuza alkisalkisalkis

ya kızlar sırf buraya ara ogun yazmalıyım diye canım istemeye istemeye zorla ara ogun yapıorum ama tabi ki de işime yarıyor :) cok tesekkurler guzel forumumuza alkisalkisalkis

ben seni çokkk eskilerden hatırlıyorum sanki, o zaman daha evlenmemiştin,
ay o zamandan bu yana ben 1 kilo anca vermişimdir, ya ben niye hiç kilo veremiyorum ya mafoldumben

Teşekkür ederim kızlar, evet artık aklımı başıma devşirmenin zamanı çoktaan geçiyo bile :)

Aygirl hamilelik olayı benim için yılan hikayesine döndü..Ben Mart ayında sigarayı bırakırken eşimle bir plan yaptık, sigara - alkol zararlı ne varsa hayatımdan çıkartıcaktım, vücudumu toparlıycaktım spor yapıcaktım kilo vericektim, 3 ay sonra da bebek çalışmaları başlıycaktı.Aman da aman diş doktoruna gittim, kadın doğuma gittim, sigarayı bıraktım, alkol zaten arkadaş ortamında bi kadeh şaraptan ibaretti o bile bitti, ilk ay spor da yaptım, anlayacağın ciddi hazırlandım hamileliğe..Ama gel gör ki 3 ayın sonunda kilo konusunda evdeki hesap çarşıya uymadı,önceki kilom azmış gibi 3 kg daha alıp 57 kg lik bir tosuncuk oluverdim..Eşimden biraz daha zaman istedim, her ayın başında bir ay zaman daha olmadı bir ay daha bir ay daha .... ama zayıflayamadım.Eşim de sonunda "Eylülde sana son bir ay zaman daha..Ekim geldiğinde artık beklemem" dedi.Yine yapamadım..Bir insanın hayatında 5 kilo bu kadar mı sorun olur, benim hayatımda oldu işte..Eşim de artık beklemiyo valla..Anlayacağın biz çalışmalara başladık :kedi:Nolcak bilmiyorum valla hakkımda hayırlısı olsun

ay kuzum senin durumun aynı ben, bizd e bebek düşünüyoruz benim de 5 kilo fazlam var, ben de veremedim gitti
napalım yarışalım mı senle ne dersin? çizelgemde 56.5 yazıyor ama ben 57 oldum mafoldumben

Ara öğünlerde ne tercih ediyorsunuz?Ben şu balıkçıoğlunun haşhaşlı galetaları var ya ondan aldım sizce iyi bir fikir mi?bilmiyorumkismile

ay kuzum senin durumun aynı ben, bizd e bebek düşünüyoruz benim de 5 kilo fazlam var, ben de veremedim gitti
napalım yarışalım mı senle ne dersin? çizelgemde 56.5 yazıyor ama ben 57 oldum mafoldumben

Yarışalım valla bişiler yapalım nolcak böyle ben bilmiyorum ki..Eve koşu bandı bile aldık yaaaa..(Ama bide mideme kelepçe almam lazım sanırsam)
Bide bebek çalışmaları var diye koşu bandına da çıkmıyorum, aman ya bişey olursa ya bişey varsa da düşerse diye..Mesela bu akşam çıksam koşu bandına (Fatmagül eşliğinde ) bi saat çok hızlı tempoda yürüsem şöyle bi ter atsam, acep yanlış yapmış olur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…